24/6

18:04  Anläder i el stockholmo om 2h, eller en timme och femtiofem minuter mer exakt. Om man ska tro på busschaffisen.

Stannar i tha big town över helgen och ska hälsa på kalleballe. Sunisch har jag också förhoppningar om att träffa. :) Ska bli skönt att komma "bort" ett litet tag. Allt har varit så intensivt nu sen jag kom hem. Fick beskedet om att en bardomsvän/nära vän till familjen gick bort natten onsdagen den 16'e. Så visst det var skönt att få komma hem, men aldrig roligt heller att komma hem med ett sådant besked. Man känner sig så otroligt tom och som dagarna bara svävar förbi, det finns inget man riktigt kan ta tag i för att stanna tiden. Tror dock det kommer att vara så till begravningen äger rum. Det är väll då man verkligen kommer fatta vad som har hänt med. För nu känns det bara jävligt overkligt och orealistiskt. Sorg kommer i olika former och olika stadium, helt klart. Det får ta den tid det tar. Andreas Sjöberg - Vila I Frid! DU kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta, du är otroligt saknad!

En annan sak jag har märkt är att när jag är nere och ledsen så vägrar jag inse sanningen, jag bortser från det och hoppas mest att allt bara ska ha vatt en mardröm och jag bara väntar på att vakna. Det har även blivit en massa shoppande på sistonde, tror nästan jag har förnyat/bytat ut hela min garderob, det känns som det ialf. Varje runda till stan har resulterat i att jag kommer hem med nya shopping påsar. Men det behövs. Det är en del av mitt sätt att bearbeta sorgen antar jag.

Nu ska jag som sagt upp till kalle och fira midsommar där, ska bli skönt med lite nytt folk och förhoppningsvis lite mindra tankar som flyger runt i huvudet.

Nej, nu ska jag försöka mig på en powernap innan jag entrar storstan.

ciao

20/6

20:08 Några av mina senaste nykommna godingar som har tagit plats i min garderob.

     
  


Jag försöker att gå vidare, det gör jag  verkligen. Men du gör inte det lättare genom att ignorera en. Väx upp!


3/6

23:07  HMS Ulvön - Home Sweet Home!

Idag flyttade vi ombord, imorgon ska mat för drygt 2½ vecka stuvas ombord sen på lördag drar vi ut på övningar och äventyr. Förtöjer förhoppningsvis i Karlskrona igen torsdag-fredag v.24.





In the Navy!

RSS 2.0