29/1

22:36   Jag borde öppna väskan som har legat här bredvid mig i några enstaka timmar och plocka fram svenska boken, och börja plugga. jag borde.

Istället snurrar tusen tankar runt i mitt huvud. Hur kommer morgondagen se ut, ska jag in till stan efter skolan, jag saknar oskar, hur kommer lördagen & rögle matchen gå, kommer jag snubbla på isen inför ett fullsatt lindab arena,  ska jag sktia i träningen på söndagen och ägna tiden åt oskar istället, ska jag gå ner och hämta dricka, ska jag sova.

Vissa är ju dock mindre seriösa än andra. Men endå tankar som inte vill försvinna. Fast detta är ju bara ett litet skrap på ytan. The deeper shit håller jag inom mig tills jag träffar oskar. Är verkligen lycklig då han både är mitt livs kärlek & min bästa vän. Jag verkligen älskar att sitta uppe hela nätterna på hans balkong och bara prata om livet, om vår framtid. Jag längtar till sommaren, denna sommaren kommer bli den bästa någonsin, finns nog inget som kommer kunna toppa detta. Studenten, ac/dc, metallica, sweden rock, jobb, oskar. Längtar mer och mer för varje dag som går. Måste bara klara av skolan med.

Som jag har sagt hela denna veckan, nästa vecka börjar allvaret. Sista slappe veckan fram till studenten. Dags att öka tempot och visa vad jag går för.

Nu ska jag hitta på ytterligare en ursäkt för att inte börja plugga.. Not good.

ciao

29/1

17:37  Torsdag, fan vad veckan har gått snabbt. Svenska prov imorgon (illa). Blir att sitta hela natten att plugga. Har hafy sömnproblem hela veckan med, utom tisdags natt (då jag sov hos oskar). Jag försöker att gå och lägga mig i tid, men när jag väl ligger i sängen är jag inte ett dugg trött, så blir att jag kollar tv tills jag somnar, och det är allt från 2-4 på natten. Ugg. Fast imorse blev jag riktigt irriterad, försov mig och vaknade vid lunch av att jag låg på mobilen, så jag har stängt av alarmet utan att vakna till :/

Ska testa att lägga mobilen på skrivbordet, eller jag kanske ska börja använda min klockradio som är till för att väcka mig :P Den står redan på tv'n och gör ett jävla ljud som man garanterat vaknar av. Ja, så får det bli. Från och med nu dissar jag mibilalarmet och förlitar mig på min riktiga väckarklocka. Hoppas det funkar med. Ska ställa den redan nu så att jag inte glömmer det innan jag somnar.

Oskar var i Halmstad igår med fredde, johan (freddes bror) pluggar där uppe och hade fixat in dom på nån kårfest. Så igår var jag måttligt nojjig kan jag lova. Men det visade sig att det var asträig fest och för den andra delen så litar jag på oskar med (: Fast det ligger nog i tjejers natur, att vara nojjig när ens pojkvän sticker iväg på fest. Det är inte det tat jag inte litar på han för det gör jag, utan det är alla andra jag inte litar på. Men det löste sig :)

Nu är pappa iväg och hämtar mamma på karla och på hemvägen skulle de köpa med pizza hem, eller kebebtallrik för min del ;) Riktigt skönt att slippa laga mat idag, och sen var jag sugen på kebabtallrik med :) Så så fort maten är uppäten blir det pluggning för hela slanten. Otroligt skönt att det är fredag och helg imorgon!

Kommer bli en bra helg, dels ska jag träffa oskar och dels ska jag vara med på A-lags introt på Rögle matchen på lördag :) Skoj skoj om det kommer mycket folk med..

Nej nu är det dags för ett OC avsnitt, inne på säsong 3 nu!

ciao

26jan

23:24   Ny vecka igen, är dock fortfarande lite småkrasslig. hoppas att det försvinner snart.
Som sagt i lördags hade pappa 50års-rajraj och jag, sofie & linnea fixade och donade. Tror jag somnade lite efter 5 på natten, sleten som en gnu ;P

Idag dissikerade vi hjärtan på naturkunskapen, skojjigt. men det lukdade dock förjävligt med små jämna mellanrum. Men vad hade man förväntat sig? Imorgon är det svenska redovisning som gäller, tror nog att det går bra, inte så svårt. Sen på onsdag är det dags för hockeyträning igen, är så otroligt laddad för det! längtar som en galning! :P Har försökt få tag i oskar nu, men eftersom han inte svarar så får det vara =P Tänkte mest säga godnatt och så, inget livsviktigt.

Började snacka med papps om gymkort idag med, mitt förra har ju gått ut, så jag behöver ett nytt. Enda (problemet) är att jag nu röknas som vuxen och då kostar det 1000 spänn mer (totalt 2700 ,jävla rånet). Vilket är relativt mycket för en student. Så hoppas att pappa kan betala minst hälften ialf, för träna måste jag verkligen göra. Speciellt nu eftersom jag dels börjat lira hockey igen, och dels för att jag ska in i lumpen om ett år. och sen är jag taggad till max för att äntligen bli sådär otroligt vältränad som jag drömmt om aslänge :)

Nej, nu är det CSI på tv'n.

ciao

22jan

23:07  Torsdag, great.

Hämtade min data igår, men tror ni den funka för det NEJDÅ. Pappa bad dom speciellt kolla på moderkortet, men det sket de i och bytade bara ut min hårddisk, så nu tar det väll ytterligare två veckor innan jag får hem min data. Hade dessutom fått info att de hade kunnat rädda lite från min data. Jag kollade igenom skivan som de brännt till mig, den innehöll MAX 20 bilder och massa onödiga dokument. FAN säger jag bara. Hur svårt kan det vara egentligen? usch, nu är jag mega irriterad!

Men begav mig till ängelholm och tränade med rögle igår. Första hockeyträningen sen i sommras, så man var lite ringrostig, men det föll snabbt på plats igen. Fick t.o.m in några snygga dribblingar och uppspel. Så nu går det(förhoppningsvis) bara uppåt efter detta. Måste dock börja träna seriöst igen, dvs 4-5 dagar i veckan, så jag kan få tillbaka mina muskler och kondis. Shit vad jag är taggad för det! Så nu blir det massa tjatande på pappa om att förnya mitt guldkort på friskis, får hoppas på det bästa.

Igår fyllde dessutom papps 50! :) :) Vilket ska firas med en hejdundrande fest på lördag, jag, sofie & linnea ska servera så det e najs :) Han fick en fetenajs (och dyr) plånka av mig och tobbe som han blev glad för :) Riktigt fin var den..

Idag, organisation&ledarskap prov i skolan idag, tror det gick bra, men vettifan :P får se hur det går när vi får tillbaka proven, förhoppningsvis nästa vecka. Har även börjat med rättskunskap nu, riktigt intressant och idag avslutade vi kap.1, så när jag kom hem så satt jag och gick igenom anteckngarna och diskuterade det med pappa. Det är så mcyket lättare att plugga och få motivation när man läser kurser som man VILL läsa och är intresserad av. Tänk om man hade kunnat välja alla kurser själv, då hade jag garanterat fått bättre betyg kan jag lova, och så hade jag bara läst saker som jag kommer ha användning av. och inte massa onödigt skit som jag läser nu. ugg.

Tänkte måla mina naglar och sen gå och lägga mig, upp tidigt imorgon och sen följt av en lång dag. Ska hjälpa till och börja förbereda inför festen så det är massa som ska göras. Sen om jag hinner vill jag dra ut en runda med, ta några drinkar och  bara njuta av fredagen. finfint.

sov gott. ciao

17/1-09

18:51  Har nästan precis fått i mig lite mat, så nu ska jag fixa rummet det sista och sen vänta på att oskar ska komma :)
Dagen har varit jävligt lugn, var egentligen öppet hus idag, men eftersom jag varit sjuk hela veckan så var det bara till att glömma öppet hus, jag har knappt fått gå utanför dörren nu i veckan av mamma & pappa var dock ett undantag igår när jag hämtade posten. haha. Men en vecka av sängliggande & oc tittande har gett resultat. Jag känner mig både piggare & bättre. Hostan har lugnat ner sig, och jag kan nästan prata normalt igen. Så ivkäll ska oskar komma hit och vi ska kolla film :)

Hm, nu tror jag att pappa fixat något bra. Tror han har fått tag på Ivan (hans stuga vi bodde i under sweden ock förra året) och vad jag tror jag har hört så kommer vi bo där i år med. FAN VAD SKÖNT! det var så perfekt verkligen.! :) åh, nu blev jag glad! :) :) :) :)

Nu måste jag ner och kolla så att det stämmer mina antydningar, och sen städa klart rummet.

ciaaao!

16jan

13:11  Fredag, mår äntligen lite bättre. SÅ ska försöka få rummet städat idag och lite plugg gjort.
Nu tittar jag på OC, 2 avsnitt kvar av säsong 2. ja jävlar vad jag har kollat nu i veckan :) Det är nog enda fördelen med att vara riktigt sjuk. Man kan ligga och titta på OC.. ;p

Öppet hus i skolan imorgon, tror inte att jag kommer dra dit. Mår fortfarande kasst och ingen ide att chansa. Förhoppningsvis så blir jag frisk så jag får träffa oskar på lördag eller söndag, saknar han så det gör ont i mig :(

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen igen.

ciao

14jan

11:52   Fick sovit några timmar inatt - alltid något.

Sitter här nu varm som ett element och hostar. Domen lyder, halsfluss. ugg. Har aldrig haft det innan, så nån gång måste ju vara den första, right? ugg det suger balle ialf.

Missar massa i skolan nu, kan inte träffa oskar idag och kan inte träna hockey idag heller. Sen som lite salt i såret frågade sara precis om jag ville följa med hon och spfie till vallåsen på söndag. Åh, det har jag velat aslänge nu, men väderet har ju inte varit på topp.. :(

Pratade precis med oskar, eller han pratade med mig och jag fick fram några enstaka ord mellan hstningarna och då rösten fanns kvar. Han lovade ialf att så fort jag blev frisk så skulle vi hitta på¨något mega skoj :) Han vet alltid hur han ska få mig på bättre humör. Är så otroligt glad att jag har han, mitt livs kärlek :) saknar han mega mycket nu.

Nu ska jag ner och kolla om vi har någon glass,  läste att det var bra för halsen, då det gör svinit ont att svälja överhuvud taget. Hopaps på lite sympati från mamma och pappa med, lite "tyck synd om mig" är aldrig fel :P haha.

ciao

13jan

21:54  Jaha, då är man smått i liv nu. Har legat och kallsvettats hela natten plus att jag inte har kunna sovat något heller.
Vaknade imorse och mådde piss, vilket jag också har gjort hela dagen, varje gång jag hostar så känns det som jag hostar sönder min hals, och mitt huvud sprängs. PLUS en jävla magverk. fy fan säger jag bara. Så dåligt som jag mådde imorse kan jag inte komma ihåg när jag mådde sist. Så jag har legat i sängen hela dagen, bara rest mig för att hämta juice eller knarka ipren i princip.

Nu har jag fastnat framför "the Guru" på tv'n. Blr väll att titta på den eftersom jag inte sett den förrut och sen sova igen. Hoppas på att må bättre imorrn så jag kan pallra mig till skolan och åka till träningen.

Nej, nu åter till filmen..

ciao

12jan - new week

13:37 Ja, då var det ny vecka och tillbaka till skolan på "riktigt".

Har vatt hemma nu i någon timme, har haft värsta hålan, och ska ta busen tillbaka till skolan om 20 min. Men jag har faktiskt varit duktig och pluggat. Har suttit med min design uppgift och fått fram nästan 7 hela outfits. Dock bara små skisser. Men har tygerna och tankarna bakom, och det är till stor hjälp. IMorgon har vi med en jättehåla innan designlektionen så då ska jag passa på att börja rita upp mina kroppsformer hade jag tänkt. MODE heter uppgiften, riktigt svår, men grymt rolig! :)

Var inne på min "csn-sida" nu innan, och såg att  jag får mina cash imorgon, äntligen säger jag bara! Så imorgon får jag nästan det dubbla studiemedlet. (eftersom jag aldrig fick för december förra året). Dock kommer mycket försvinna direkt på räkningar och så, men resten ska jag spara till gymkort! kostar fan 2700 om jag har rätt för mig, svinigt! Tänkte fråga om papps ville gå in och betala hälften, men eftersom han betalade förra årets så känns det lite taskit endå :P heh.

Föressten, igår kväll var jag & oskar i jonstorp och lirade hockey. Sofie ringde mig och sa att de hade bokat ishallen, så det blev raka vägen dit. Grymmt skoj var det! och perfekt uppvärming inför min träning med rögle på onsdag.

Nej, nu måste jag plocka ihop alla tyger och så, det ligger saker över hela köksbordet nu när jag pluggat. jag tycker om att bre ut mig ;) haha. Nu till skolan och ha naturkunskap b i 70min =/ sen hem och fixa svenska c läxan. mucho to do.

take care, ciao

psst. jag vill ha tillbaka min data nu! och så saknar jag oskar en massa!

8jan - back to school

20:26 Ja då var skolan igång igen, med lite blandade känslor måste jag säga..Visst jag hade gärna haft längre lov, men sen är det skönt att min SISTA termin i gymnasiet har satt igång och dagarna till studenten är räknade. 155 idag faktikst!
Tror denna terminen kommer gå snabbt,  för vi har nästan en dag ledigt i form av studiedag, kompledigt eller röd dag varje vecka fram till studenten. det är bara några få veckor som vi går hela veckor i skolan. Sen kommer det garanterat tillkomma massa med högskolor, och annat. najs!

Började även med Rättskunskap idag, verkar vara både roligt och intressant, så hoppas det blir bra! och imorgon börjar svenska c med. Dock kommer vi nog mest planera inför öppet hus som är nästa lördag, men det duger..

Nu ropade pappa att semlorna var klara tror jag. Mamma blev lite sugen så hock skulle göra vars en till oss sa hon :) gottigt.

Sen ska jag in i ducken, och ta en lång välbehövlig dusch.

ciao

4jan - 14:49

Har  precis gjort mig i ordning och ska ta bussen om 10 min.
Ska in till höganäs och hälsa på Josse & Mimmi :)

Sen imorgon blir det tyskland och bordershop med mamms&papps antagligen. DOm skulle dit och då kan man ju lika gärna haka på, jag har ju endå aldrig varit på just bordershops så man får ju passa på. Hoppas min data blir klar nu i veckan med. Börjar bli lite nojjig.

Nej nu måste jag kila.

ciao

2jan - 17:39

Nytt år ja, hmm, 2009 - det låter som nått va'

Var precis och lämnade oskar vid bussen, vi firade nyår här o så. Sen har vi bara chillat och kollat oc :) Snart klar med första säsongen.. ( fick hela boxen med alla säsongerna av älsko i julklapp)

Nu sitter jag och velar om jag vill på bio eller inte ikväll, hm, tufft val. Det blir antingen det eller sitta hemma och kolla oc. hah, jag har blivit helt fast i det.

Har också kommit fram till vad jag vill göra i framtiden, och det känns fett bra. Längtar nästan röven av mig tills om ett år, när jag rycker in. Kommer nog bli massa bra tror jag. Sen skolan, ja den är ju som den är. ska verkligen försöka göra det bästa av det nu sista terminen, och verkligen ge allt. Måste verkligen försöka få bort några ig'n. Hoppas verkligen jag klarar av detta, det ska jag göra.

Förresten så lämnade pappa in min dator på lagning idag, den gick ju sönder nu i veckan. Bara la av sådär :/ Så nu har jag pappas laptop istället, alltid något. Men jag hoppas verkligen att de kan rädda min hårddisk, har så otrloigt mycket bilder och minnen på den, som jag verkligen inte vill bli av med! Får helt enkelt hoppas på det bästa!

Nu ska jag ner och ta en bit äppelkaka, mamma har precis bakat så det luktar gott i hela huset :)

God fortsättning!

ciao

RSS 2.0