29/12

15:24   Finns ingen anledning att blogga här. Eller skriva någon överhuvudtaget.
Om man vill prata med mig så vet folk var man kan få tag på mig. Ingen ska kunna tro att man kan läsa min blogg och ha kontakten med mig där igenom.

Yes, jag kommer börja blogga igen. När jag rycker in. Men ej här.
Får se hur det slutar.


Och förresten. Var allt bara skitsnack, du bara sa det för att det skulle låta bra? För nu när det väl kommer till kritan så verkar allt bara tomma ord. Jag kan inte tvinga dig till något, tycker bara att det är synd. Jävligt synd för du har alltid varit en jävligt speciellt och go vän!
Jag ska inte krusa.


ciaao!

20/12

23:31  Återkommer när jag kommit upp på benen igen.

18/12 FRIDAY!

13:02  TJATJA!

Vilken underbar fredag! Har precis vatt ute i snön med bror min och härjat. Det hela slutade med att vi byggde tunnlar och att han körde runt mig i en stor snöskottar grej :P Fan va skoj det var! :)
Har preis häng upp alla kläder, och jag hade nästan snö precis överallt! Men åh vad jag älskar vintern!

Fredag: Väntar på att oskar ska komma hit. Sen blir det shoppande på citygross och tacos ikväll.

Lördag: Hockeyträning vid lunch, senare mot kvällen in till stan & Lollo. I säng tidigt!

Söndag: Bortamatch uppe i vårgårda. Jag & Pappa ska hämta en minibuss i HBG kl 08:00 så det blir upp tidigt som fan för att fixa mat och allt! Men fan vad skoj det ska bli! :)

Helgen kommer bli bra, och det känns otroligt skönt att inte känna att man måste gå ut varken ikväll eller imorgon. Fyller mycket hellre upp en helg med hockey och kompisar. Att bli full bara för att man ska är så jävla onödigt! Men nog om det nu!

Nästa vecka är det fan julafton! Detta året ska vi (jag&oskar) vara hemma hos honom. Ska bli mysigt att fira jul med hans familj och äta danskt julbord ;) Dock ska vi käka svenskt här hemma nu nån dag ;) hehe.
Ska även till väla och hooka upp julklappar så fort the cash kommer in på mitt konto. Si sådär 3 månader försent, men vafan, bättre sent än aldrig! :) Nu ska jag ringa oskar och kolla hur dagen ser ut och sen ska jag ner och antingen dricka varm oboy eller kaffe ;)

Update: nu sms:ade oskar att han skulle ringa snart. Great minds think alike.

ciao!



15/12 once again

14:22  så sket sig planerna..

Har ialf fått gjort lite vettiga saker, kört igång en tvätt, tvättat mitt knäskydd, skrivit en fin handlelista. Hm.. Det var nog allt ;p

Ska snart ner och störa pappa lite igen. Tusse var nyss här uppe hos mig och sprang en runda på rummet och mjauade lite, tror det var ett skrik efter uppmärksamhet, haha :) Sitter även och funderar på lite julklappar. De flesta vet jag vad jag ska köpa till, men äh det löser sig! Ska se till att hitta något fint till mig själv med! :)

Nu börjar snart kaffetarmen skrika igen..


ciao


14/12

23:51 

Home again. Var megamys dag igår, likaså idag. Sen var oskar snäll och körde mig hem :)

Ny vecka, nästa vecka är det julafton. Vilket betyder att det finns lite stuff som ska göras. Ska fixa pepparkakshus, baka, köpa julklappar, hugga julgran..
Julklappar ska iofs jag & oskar handla nästa vecka. Blir en heldag i stan/väla och så. Resten ska jag försöka hinna med nu i veckan eller nästa vecka.

Tänkte faktikst ta och träna imorgon. Känns nödvändigt nu =P Om jag inet tar mig till gymmet så ska jag ut & springa ialf! Sen får man inte glömma att det är Final av Hell's kitchen imorgon och det får man INTE missa! :)

Nu ska jag tagga. Bättre uppdatering imorgon.

ciao


13/12 LUCCETAJM

14:53  Då vankas det lucia^^

Har precis fikat med lussebullar & tänt det trdje ljuset i adventsljusstaken - mys!

Ska snart ta bussen till oskar hade jag tänkt. Först skulle jag åkt in tidigare och kollat på hans innebandymatch. Men jag orkade verkligen inte gå upp imorse, behövde sova ut kännde jag. Man känner verkligen i kroppen att man lirade match igår.

På tal om matchen, vi förlorade med 4-2. Så sjukt frustrerande då vi var det bättre laget och totalt köttade ner dem med skottstatistiken. 39-19 visade den till oss efter tredje perioden. De spelade fult /oshysst & domarna dömde till deras fördel hela matchen. Men det är bara att skaka av sig förlusten och tagga för nästa helg då det väntar ytterligare en bortamatch, denna gången mot vårgårda.

Nu ska jag däremot fixa lite, så som måla naglarna, fixa frillan, packa väskan..

Just fan, i fredags var det final i idol. Erik är grymmare än grymmast. Hans röst är otrolig!



ciao

11/12 tomorrow

19:25

Gameday imorgon. Jag vet inte vad jag ska tycka eller känna längre.

Var på ishallen med oskar idag, skoj som fan.
Men har insett vad det är som tar emot. Jag har en spärr som jag själv har byggt upp. Den spärren gör att jag bara presterar MAX 70 % av vad jag egentligen kan & pallar med, på träningarna brukar den väll ligga på 40% skulle jag tro, om den ens kommer upp i det. Den dagen jag spelar hockey för att jag älskar det & för min egen skull igen, den dagen kommer den spärren att släppa.

Egentligen vill jag inte alls med på matchen imorgon. Jag är inte det minsta sugen eller motiverad till det heller. Sen har jag inte den blekaste aningen om vilka jag ska få spela med, samt om jag får ha mitt eget nummer eller inte. Anledningen till att jag följer med är för att My ville & för att pappa ska följa med.

Efter denna matchen så får jag se hur jag gör.

Nu ska jag isolera mig från allt & alla. Så att jag kan försöka lugna ner mig & slappna av inför imorgon. Nu sitter jag nämnligen men världens klump i magen & smått hyperventilerar.

Nej jag måste få ut hocket ur huvudet eller försöka hitta tillbaka till varför jag älskar det.

ciao

10/12 it's good now..

23:25  greeeaat!

Pratade precis med oskar, imorgon kl 08:00 tar jag bussen in till allmänhetens! Sen vara där några timmar och köra! Kommer bli asnajs! Förhoppningsvis så är där lite folk så man verkligen kan köra på helplan.
jag hade först lite planer på att nattsudda men får nog gå och lägga mig nu snart så att jag är fit for fight imorgon.

Kvällen har varit bra den med, oskar kom hit igår och sov här tills idag. Sen släppte jag & papps av honom i höganäs innan vi taggade för att handla. Sen bar det av hem till emelie och har varit där tills nu. Chill!

Tattoon ser asball ut idag, färgerna är mycket starkare och den e bara jävligt snygg! Slänger upp en bild här så ni får se hur den ser ut nu efter sista sittningen..



Nu ser man dock ganska så tydligt vad som är ifyllt, men efter 3 veckor så har den läkt helt och då visar jag slutresultatet! :)

Nu kallar tv'n!

ciao

10/12 new day..

13:15 though day..

Idag är jag bara så trött på det. Vill bara lägga grillorna på hyllan för gott och tagga här ifrån. långt här ifrån.
Nu ska jag prata md oskar och koppla mig bort från resten av världen.
Återkommer när jag mår bättre.

ciao

9/12 vill man vara fin får man lida pin

17:27  med en svidande rygg^^

Den här gången är det mer som en annan typ av smärta, nu svider det mer.. Denna gången tog det bara 20 min, och det e ju najs!

Nu ska jag ner o slänga ihop lite käk innan vi taggar till hockeyträningen. Dock måste jag ta det lite lungt idag, kan ju ej köra med utrustning då jag isåfall riskerar att slita på tattoon. Så det får bli att köra i joggingställ. Men det ska nog gå bra det med.. Kommer dock att köra med benskydd, vpgar inte riskera att slå knät ytterligare^^ Speciellt eftersom vi har match på lördag, dumt att ta onödiga risker!

Nu ska jag byta om sen käk!

ciao

9/12 there it goes!

11:25  I'll be gone.

ialf för dagen! :P

Har sminkat mig och tagit på mig ett linne. Nu ska bara byxor& skor väljas och därefter håret fixas.
Bussen går om en halvtimme så STRESS! ;)

Blir som sagt fika med soffipropp innan hon följer med som moraliskt stöd till evil twins. Visst jag har redan gjort det värsta & det som tod längst tid. Men nu ska den färläggas ytterliggare vilket betyder flera nålar, och vem som helst kan räkna ut att det gör ONT att tatuera sig på ryggraden! ;) Men no pain, no gain.

Nu måste jag välja byxor.

ciao!


Copenhagen sommaren 08

8/12 kwell

23:31 so it is!

Kvällen är kommen och Hell's kitchen har slutat. Dave & Kevin gick till final - yes!

Tänkte föröska l'gga mig i tid idag eftersom jag ska upp 10 imorgon MEN sen kom jag på att LAink var bra igår & man måste nästan se avsnittet ikväll, enda nackdelen är att det börjar kl 02 och håller på i en timme. Hm, får se hur jag gör! Brukar inte vara några problem eftersom jag inte behöver så många timmars sömn :)

Taggar för morgondagen med tattoo, sofie & hockey!

nu ska jag kolla tv ;)

ciao

8/12 Backstreet Boys 4/12

17:04 Hovet.

Tänkte slänga ihop en inlägg om Bsb spelningen på Hovet 4 dec!

Hela dagen började med en rejäl hotellfrukost innan vi begav oss ut på Globen området för att spana in Hovet och de olika entreerna samt ifall folk hade börjat köa och var. Halv 12 så var ståplatskön skapad, och vi begav oss tillbaka till hotellet för att planera dgen/kvällen.. Det slutade med att vi bestämmde oss för att gå på "prepartyt" som de anordnade på hovet & entré 17. Vi listade även ut att man kunde smått lura kön genom att ta sig in via prepartyt istället för att köa ute i kalla & grå sthlm.

Efter lite förfriskningar så närmade sig klockan 18:30 vilket innebar att entreerna skulle öppnas. Vi ställde oss längst fram vid dörren som skulle ta oss ut i korridoren och senare vidare ståplats. Det var lite spända blickar mellan oss tjejer som stod där längst fram och väntade på att vakten skulle öppna dörren^^ Men först skulle de som hade köat hela dagen få gå in..

Sen plötsligt hände det, dörren öppnades och vi sprang.. Jag kännde att nu hade jag chansen att komma före de andra så jag la i en extra växel och sprang för kung&fosterland, med oskar släpandes i hälen.. Vi kom rätt och till sist så satt vi på golvet med de andra^^ jag var grymt besviken över platsen vi hade fått då det var "4 rader" av människor som satt framför oss. Där på golvet satt vi i dryga timmen. Kallt som fan var det också eftersom det var is under plankorna & mattan.

Klockan blev 19:30 och människorna reste sig i en våg, jag tog tag i oskar och tryckte oss framåt så långt det bara gick. Det slutade med att vi bara hade 2 personer framför oss. Efter att jag hade synat dem noga så insåg jag att de framför mig hade pungat upp dryga 5000 kr var för att få de platserna de hade (VIP GULD). Så med det i bakhuvudet så nöjde jag mig gott och väl med våra platser.

Dryga 2 meter från scenen och nästan i mitten. Vilket betyder att jag gott och väl kunde se in i mina boys ögon och beundra dem.

Konserten var helt jävla underbar och så mycket mer! Det bjöds på gamla godingar och några låtar från nya plattan med. Måste erkänna att stå där framme och höra hela hovet sjunga med är en maffig känsla (dock var det snäppet häftigare på globen sist ;)).

Det bästa, mest minnesvärda & något som fick mitt hjärta att slå ett extra slag var när AJ, såg rakt på mig, vinkade och log! Det är något jag aldrig kommer att glömma! :)

Här kommer några awsome pics från konserten att njuta av!










<3

ciao

8/12 tuesday

12:32  confused

Sitter och velar om jag ska åka till rydebäck eller inte. Ska in till stan imorgon, så lite drygt att åka buss fram och tillbaka både idag & imorgon. äh, få se hur jag gör!

Nu har jag precis fått i min frulle (d.v.s kaffe) och förösker nu klura ut vad jag ska ha på mig idag. På tal om kläder så MÅSTE jag verkligen köra igång en tvätt idag, alla kläder som jag hade med mig till sthlm ligger så fint i tvättkorgen och ja, ni fattar ;)

Nu ska stereon höjas och jag ska sjunga med som fan till "don't stop believing" med journey, Älskar den låten!

Have a good fucking day y'all!

ciao

7/12 thoughts

22:57 avundsjuka..

...
och då är det Inte jag som är avundsjuk.

Kllat på hockey med pappa ikväll. Gott skit! Det bästa var dock när de visade ett repotage och nackade om trix & liknande på isen. De snackade med Foppa och han sa " jag tycker bara det är waste of time att hålla på med sånt". Han är KUNG! Nej men visst, detär coolt att kunna massa trix med klubba & puck, men tänk om man lägger ner all den tiden det tar att lära sig trixet på att åka grillor skjuta & dribbla istället! Så sant så!
Vi (pappa&jag) snackade även om den kommande matchen nu i helgen. Lite pepp snack och sara analys så att säga. Vi snackade om varför mina skott aldrig går in mål & hur jag ska tänka för att bli bättre. Jäklit givande samtal måste jag säga! Längtar grymt mycket till träningen på onsdag! Vill bara åka grillor och skjuta som bara den!

Fick även pratat med Sofie innan idag, snäll som hon är så följer hon med mig til Evil Twins på onsdag för ifyllnaden av min tattoo. Vi ska slänga in en fika där innan med hade vi tänkt! Grymt skoj kommer det bli, både tattoon och att träffa Sofie!

Nu ska jag tagga!

ciaaaaaaaaaao!

7/12

15:34 hahaha! jag tror jag dör!

 
Send your own ElfYourself eCards

7/12 stressfri vardag

12:44  borta från stressen och hemma i lugnet.

Det känns både bra & tradigt att vara hemma. Väl uppe i stockholm så fick jag nästan panik på den höga pulsen, men nu när jag är hemma så saknar jag det nästan! Men som jag och oskar pratade om, först hade vi snackat om framtiden och att ev flytta till sthlm, men nu känns det nästan mer som göteborg är en stad för oss. Men, jag måste ge stockholm minst en chans till. Det löser sig!

Pappa väckte mig vid 12 idag, det är gott att vakna till nybryggt kaffe och dagens tidning som väntar på en! Jag har halvt börjat packa upp min resväska. Måste få det gjort idag och även kört igång en tvätt. NU när det är ordning & reda på rummet så måste jag se till att hålla det så också!
Det måste nästan vara det jobbigaste när man har vatt iväg och rest, att komma hem och packa upp allting.. Speciellt necessären, där ligger armband, örhängen, hårgrejer blandat. Äh, det är bara att bita i det sura äpplet och göra det! Till lite bra musik så går allt! :)



Här är en bild tagen från hotellrums fönstret, bara för att visa hur nära vi bodde globen, och vilken fin utsikt vi hade! :)
Frukosten åt vi i en restaurang som var inne i globen, så vi satt där och spanade medans de byggde upp scenerna inför idol finalen ;)

6/12

23:51 

Sitter och försöker planera morgondagen.

Hade tänkt försöka ge knät en chans att visa vad det går för ^^ Nu har nästan allt blått/rött/lila/svart försvunnit ialf så nu gör det bara ont och känns konstigt =P Smärtan har förflyttat sig till sidan av knät på något vänster^^ och ledbandet känns tjockt och knöligt, haha! Men jag är ingen doktor! :) Det gör ju inte ont när jag går (bara ibland) så det borde ju vara lungt. Bara att låta bli att gå in, stöta emot eller slå knät.

Sitter också och velar om jag ska inom polisen imorgon. Det känns ganska så grovt och överdrivet, men i detta läget känns det nästan som det är det enda som borde få personen i fråga att fatta. 3 punkter är isåfall aktuella för en anmälan. Får sova på saken och se hur det känns morgon bitti!

Den kommande veckan kan nog bli skoj. På tisdag ska jag till Evil Twins och fylla i / göra klart min tattoo! :)
Sen på onsdagen är det hockeyträning och till helgen är det match! Efter förra sittningen så fick jag inte träna på 1½ vecka, men det som ska göras på tisdag är inte så mycket. Det är ifyllnad av färg & ev text. Men jag borde kanske tatt det lungt på onsdagen. Eller ialf kört i träningsställ och utan skydd. Hm, får se hur det blir!

På tal om tatueringar så har jag nästan bestämmt mig om min andra! Eller egentligen var det tänkt att den skulle bli min första gadd, men jag kunde inte bestämma mig hur jag ville ha det, så jag körde på "nummer 2" först :P
Så, jag tror det blir att jag sätter den på insidan av överarmen. Det känns som en bra plats. Men det kommer dröja ett bra tag tills den görs! :) En sak i tagen som sagt!

Har precis laddat på min mobil så nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla lite tv innan det är dags att sova!

Och förresten, Jag har världens finaste pojkvän!

Ciao!

6/12 back on track

15:56  hemma i skåne igen..

What to say..
Finns tusen saker att berätta & miljontals foton att visa. Men kortfattat helgen har varit underbar!
Backstreeet boys var helt jävla magiskt, precis som görra gången. Även denna gången känndes detr som jag skulle svimma när jag väl insåg att jag stod 2 meter ifrån dom. Fy fan vad bra det var!!! :)
Annars har vi hunnit med att avverka de flesta gå&shopping gatorna & gårdagen avslutade vid med en fin & mysig middag på hotellets restaurang!


Nu ska jag ta det lungt, smälta helgen och kolla igenom alla bilder!

Jag hör av mig!

ciao


till mina små stalkers!

Lilla korkade tjej.

DU, på kommentarer kan man se IP nummer. Jag kan kolla upp exakt vem det är som har skrivit vad från vilken dator.

Bara för att du inte har ett förhållande och är lycklig så behöver du inte gå runt och klanka ner på de som är det.


Kan inte vara så lätt att vara så jäkla korkad.


En jäkla dum/stötande kommentar till så polisanmäler jag dig.


3/12 El stockhomo!

10:28  3-6 dec.

Så nu packas det sista.
Nu ska bara biljetterna skrivas ut sen taggar jag och min fining!

Ska bli skönt att komma bot härifrån. och självklart fönstershoppa en massa! ;) haha!
Sen hoppas jag att mina tjejer tar hem matchen på söndag mot borås! och maja, nu håller du nollan va? :)
keep me updated! :)

nu ska jag ha en underbar helg.

ciao

RSS 2.0