west coast riot.

image51

http://www.westcoastriot.se

yeahs, ytterligare en festival att gå på :D men vem är sugen att haka på? :)

unsdag

Kind of tierd^^ Lång skoldag, sen rögle hela kvällen.. har så mycket jag måste göra nu ikväll men egentligen vill jag bara krypa ner i min säng och sova, hade vatt så sjukt najs ^^
Men riktigt skönt att det är torsdag imorrn ialf, sen fredag och lördag morgon bär det av till danmark för cup :DD
Kommer bli så fett najs, men det är FETT ruttet att idah inte ska med =/ hade verkligen behövt henne, men man får göra det bästa av det hela, och förhoppningsvis så får vi in en bra ersättare i min kjedja, vilket leder till att vi producerar många mål och spelar bra ;) haha..

hm, näe, nu ska jag nog fjanta mig klart med bilderna sen matchen och lägga upp dom på bdb^^ jofa.bilddagboken.se för er som inte har koll ;) haha.

ha det fett, så hörs vi, ciaaao alla små clementiner ^^

image50

sunday.

En bra sak är ju att jag inte har ont i halsen längre ^^ En mindra bra sak är att jag nu börjar bli grymmt förkyld och en sjuk huvudvärk ingår där ja. Men har haft en UNDERBAR helg. Älskling, du är bäst! <3 Hade träning i lördags, den gick svinigt äckligt bra rent ut sagt, allt stämde, fast jag fick iofs spela med mina brudar så :) Sen vare träning idag med, men eftersom de flesta är idiotiskt dåliga (enligt mig) så blev allt bara blä, MEN så är det. Ialf cup nästa helg, ska antagligen med, beror på om jag får lira med min 5'a eller inte. yeah, nu blir det en ny vecka full med träning :) nej, nu ska jag ner o kanske käka nått, sen glotta film :) ciaaaaaao.

image49

. . .

image48

Your arms are my castle, Your heart is my sky, They wipe away tears that I cry. The good and the bad times, We've been through them all, You make me rise when I fall.


'Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss,
I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last. 'Need you by my side. 'Cause everytime we touch,
I feel the static. And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so? I can't let you go. 'Want you in my life.

Älskar Dig så..

...

image47

so wonderful.
so beautiful.
 so Amazing.

sick.

Vaknade upp i morse med världens halsont, kunde knappt prata och varje gång jag svalde känndes det som om jag svalde tusen nålar =/ Men nu är det ialf lite bättre, nu är jag mest hes och öm i halsen.

Men ja, eftersom jag stanna hemma från skolan idag så blir det igen träning =/ ugg, är så fett rastlös alltså. Har till och med börjat städa mitt rum, och då är det illa ^^ haha. Som det känns nu så kommer det bli en helstädning av rummet idag, sen måste jag endå städa skrivbordet med för att inte slarva bort Dublin biljetterna och mina räkningar, hahah! :p Fast mitt rum är iofs jävligt fint när det är hel städat, så med rätt musik så blir det nog lite roligt endå ^^ Är faktikst lite sugen på att möblera om med, hmm beror lite på hur lång tid allt kommer att ta..

Hm, just det igår.. Efter skolan så drog vi till Friskis, blev gymmande och sen kick'n box pass. Kick'n box passet nådde dock inte upp till mina förväntningar, så tvivlar på att det blir det fler gånger.. Men som jag sa ingen träning idag, och ingen imorrn heller, så det blir två vilodagar, sen hockey både lördag och söndag. Jag känner mig helt slö i kroppen, och det är inte bra.. Så det blir två viloagar ist för en, men det är mest för att jag ska vara fullt utvilad tills hockeyn. Cup nästa helg ju ;) oj oj oj :D :D

Nej nu måste jag nog fortsätta städa =/ ugg.. take care y'all.. ciaaao!

image46
my beloved peking pumas


trött.

tisdag idag då.. smått öm i hela kroppen, men det är värt det ;)
Blev ordentligt gymmande igår, och även idag + ett step pass, yeahy det var faktikst roligt, svårt i början, men roligt. Känns riktigt bra med träningen nu faktikst, sen får jag bara posetiv respons här hem ifrån med,så det hjälper faktiskt en bit på vägen :) Som pappa sa idag när han hämtade mig, om jag tränar hela veckan ut, sen nästa vecka så kommer jag gå in i cupen i dk och totalt mejja er dom ;) haha, det känndes bra att höra..

Sen kom jag hem käkade, och glodde på "I huvudet på Gynning", faktiskt bra :) Sen nu blire lite ekonomiplugg, sen kommer jag nog däcka direkt, helt slut alltså :p haha..

Ja nu orkar jag inte skriva nått mer, take care, vi hörs. ciaaaaaaaaaaao!

image45 

sunday afternoon.

Yeap, som jag längtade till helgen, men nu såhär i efterhand så har den verkligen gått för snabbt =/ Har inte hunnit sova ut heller för den delen.Ja den började med i fredags;

Skulle egentligen tränat med sarah, men fick ett smsm om att min mobil var klar så vi drog in och hämta den, FEM JÄVLA VECKOR på reperation och sen får jag endå en ny ^^ Nej här ska de klagas må ni tro! :p Därefter drog vi hem till sarah igen, käkade och svullade framför en film, lugn och skön kväll :)

Lördagen började med jobb för min del, jag vet att det var öppet hus på kulla MEN jag tjänar faktikst hellre pengar än att gå i en skola på en lördag o bara löka runder.. Ialf, var dock skoj på jobbet, sålde massa stuff, eller snarare dyra stuff ;) haha. Sen kom det in en fotosnubbe som tydligen skulle fota för "Nöjesliv" tror jag tidningen hette. Så i mitten av Februari kmmer den ut, och då antagligen med mig i ;) hahah.. Jobbet slutade 3, men kom därifrån halv 4 typ, sarah kom och mötte mig vid statdshuset (i höganäs) sen hem till henne och softa :)

Idag (söndag), gick upp 7.00, åkte hemifrån 07.30 och tränade mellan 08.30 - 09.45 om ni ville veta ;) Var lätt en av de bästa träningarna från min sida, allt gick så sjukt bra och jag är bara så jävla nöjd, fan jag älskar verkligen hockey :)  Sen drog jag o pappa ut i höganäs/nyhamn och satte upp reklam lappar för Damkronornas fyrnations turnering som är 14 - 17 februari i Ängelholm. Be there! :)
Och nu sitter jag bara och slappar framför datan, blir dock film senare med mys :) hehe..


För första gången på länge så känns det inte jättetråkit att det är söndag, ska bli skönt med måndag och ny vecka. Träna varje dag på friskis med sarah, fast tror jag ska gymma mest nu i veckan, men ja får se hur det känns imorgon.. ( träningsnarkoman javisst, välkommen tillbaka gamla sara :) jag har saknat dig )

SARAH, 29 DAGAR KVAR TILL DUBLIN!!!! :) :)

image44
sarah söt som vanligt ;)


Kärlek vänner!

Jag vet att du sover, Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag, Men jag vågar inte väcka dig nu


Jag skulle ge dig, Allting du pekar på
Men bara när du inte hör, Vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå, Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå, När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag, Utan dina andetag


Min klocka har stannat, Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi, Inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud, Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk, Det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå, Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå, När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag, Utan dina andetag


Vad vore jag utan er, Utan era andetag?

image43
Älskade vänner, utan er är jag ingenting. Ni gör livet så jävla underbart! TACK för att just DU finns!

another day goes by..

Var så otroligt trött idag är jag vaknade, fattar inte varför egentligen.. =/

Ah, drog hem till Sarah en runda och planerade ytterligare lite inför Irland, sen drog vi till Fsiskis och tränade, blev aerobicspass idag =P haha, Får se vad vi hittar på imorrn :)

Hm, det enda som inte är på topp är att jag verkligen behöver pengar, riktigt akut. Jag menar, visst jag har pengar till resan, flyget och så. Men inte pengar till att leva och njuta när vi väll e i Dublin, och det suger fett mycket =/
Ska försöka hitta om nån kan byta så jag kan jobba mer på karla nu, men det brukar inte folk vara glada för så vi får helt enkelt se hur det blir. Jag hoppas verkligen att det löser sig!
image41
Åhh, jag vill lira matcher, spela riktig hockey! Usch vad jag saknar det!!

tuesday.

Yes, seg dag i skolan idag ialf. men drog till Friskis  mot kvällen med sarah och körde ett jympa pass, jo vi skulle egentligen kört "core" passet, men eftersom jag trodde att det började 7 vilket det inte gjorde så var vi där då, och då var det bara jympa pass som fanns =p haha. MEN jag tror inte vi tar om det där passet ialf, höll ju fan på dö av skratt, hahah!

Yes, och mer om Dublin, Irland. Det BLIR av! Vi måste bara boka flygbiljetterna + buss biljetterna men det kommer vi göra nu i veckan, sen ska vi ha en "Dublin" dag då vi planerar allt omkring, räknar o får allt att gå runt.  FAN VAD JAG LÄNGTAR! ;D  Det kommer lätt bli det bästa lovet ever ;) och vi kommer ha så jävla skoj sarah! :D

Nej nu ska jag kolla upp lite mer med flygbiljetterna och resan, sen blir de lite nördande framför datan, och sen csi :) hahah..

image40


morning.

Jag glömde ju berätta gårdagen, jag var så exalterad över sweden rock att jag glömde allt annat ;) haha.
Men ja, igår ialf. stack till stan med sarahstumpan och gick en liten runda på kullagatan sen drog vi upp till IH och kollade FCH - Färjestaden.. Sen var han där, hetaste killen ever, #13 Simon Nilsson i Färjestaden.
image39

haha ialf, så vann FCH i förlängningen =/..

Nej nu ska jag iväg till skolan och ha tråkprov, sen ekonomi &idrott. Därefter så blir det Friskis för min o Sarahs del, FETT NAJS!

ciaaaooooo

Helt jävla underbart!!

image36

YES, JAG SKA DIT! och jag är så jäävla lycklig!

För er som inte hänger med,förra året bestämmde mamma och jag att vi skulle dra antingen till sweden rock eller roskilde detta året. Sen nu när nånm vecka sen så sa mamma och pappa att dom hade köpt biljetter till sig själva, jag bara jaha, och trodde att jag skulle få en tradig sommar utan festival. MEN sen när jag kom hem nu ikväll från sta så frågade mamma mig "har pappa sagt vad vi har köpt till dig idag?" jag bara "nej?!" sen sa hon "ja vi har köpt en swedenrock biljett till dig om du vill följa med :p" FATTA GLAD JAG BLEV, OCH FATTA HUR GLAD JAG ÄR FORTFARANDE!

Sen mitt på allt så får jag åka till Irland med nu på sportlovet! Nu måste bara Sarah också få det, sen kommer det bli så jäääävla underbart stumpan!
image37

Äntligen helg!

Yeahy fredag idag sjuukt great :D Skolan var dock seg, riktigt jävla tradig, ugg som man längtar till sommarlovet :) haha. Hm, njäe men dagen gick endå ganska så snabbt, hade dock MaC prov imorse, MEN det ska vi nog inte prata om hur det gick ;o

Efter skolan så drog jag, Karro & Sarah till Friskis & Svettis och tig ett rejält träningspass på gymmet. Var fett skoj men jag frukar lite efter träningsverken som kommer komma imorrn =/ Fast o andra sidan så älskar jag träningsverk, en av de skönaste känslorna som finns. Då känns det verkligen att man gjort något ;)
image32
Äntligen har jag då mitt gymkort, eller Guldkort heter det om man nu ska vara sån :p och tro mig det kommer verkligen att slitas med hälsan, för jag ska inte ligga på den lata sidan, vem vet nästa gång ni ser mig kanske jag har förvanlats till hulken, fast i kvinnlig form då ;) hahah!

Nej nu ar jag precis käkat och så, och måste börja fixa håret, kläder sminkningen och allt annat meck. Blir nämnligen utgång med de bästa ikväll :D Kommer att bli underbart brudar! Kärlek till er!
             

Nu drar det igång..

Yeahy fredag imorrn = HELG! så jäävla skönt!

men ialf, skolan , helt ok idag var sjukt trött bara men så är det ibland.. Efter skolan så drog vi och fixade Guldkort till mig på friskis, så bra! och imorrn dras det hela igång med första träningspasset där, förhoppningsvis så följer både karro och sarah med :)

denna gången ska jag verkligen hålla mitt nyårslöfte! :)

Skulle egentligen åkt upp till Jennifer och motala/norrköping nu nästa helg, men fick reda på att de behövde min hjälp på karla nu nästa lördag, och fattig student som jag är så behöver jag verkligen de där pengarna..
Förhoppningsvis så har jag då oengar så att jag kan åka till Irland på sportlovet, hoppas, HOPPAS, hopppas!

Imorgon ska jag antagligen träffa skar en runda, får se hur det blir.. Sen på lördag blir det nog att jag adin och karro drar ner till Lund, Jimmy fyller ju 20 idag så GRATTIS GRATTIS GRATTIS hjärtat!
image31

LYCKA!

image30
Beslut

Pliktverket bifaller din ansökan om att få antagningspröva.
Du kommer kallas senast under nästa år och du får kallelsen minst en månad föra den dag du ska antagningspröva. I kallelsen står vilken dag du ska antagningspröva och hur du ska resa.

Kom hem nu för lite mindre en timme sen så såg jag det ligga där på köksbordet, ett brev från pliktverket..
Haha både mamma och pappa var lika spända som jag ;)

Fatta så jävla bra, visst det kommer antagligen ta ett bra tag innan jag kommer få mönstra , men endå! Detta har jag velat hur länge som helst. Känns underbart att äntligen få vveta att det verkligen kommer bli av, och inget kan ändra på det!! Idag har varit en underbar dag, och ingen kan ta det ifrån mig!!

LYCKA!!




Ondag;
Yes den dag som jag trodde skulle bli den segaste visade sig gå jättefort =P hehe.. Fick redovisat mitt företagsbesök och det gick bra :) Sen bokades det in Matte C prov på fredag och Information & Layoutprov på måndag. Åh, hitills så har skolan börjat super! :)

Efter skolan så var jag med sarah stumpan idag igen, vi krämgde lite på rondellens grill, sen cycklades det hem till henne och massa mys :) och sarah! now you're gone, I realise my love for you were strong, lalalalalalala haha! jag har fortfarande den på huvudet =P

Nej nu ska jag läsa Psykologi läxan & Företagsekonomin, sen blir det tv :) Och självklart lite spelande på datan ikväll med, skiit bra kväll :P hehe..

hej svejs så länge :)

åter igen.

Hm, nu sitter jag här igen. okej klockan är iofs bara 2 men man kanske borde sova ut endå?
Lång jobbit och tråkig dag imorrn =/ UGG!

Blev ialf lite spelande ikväll, dock  inget pluggande =/ men det var ju inte yberviktigt =P haha
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och sova ut för en gångs skull :) vi hörs imorrn filurer xD

God Natt 
image29
Akta så inte pingvinen kommer och äter upp er ;) haha graaoooow!

Back 2 School

Yeah, första dagen i skolan på detta året ;) hehe, och det känns faktiks förvånansvärt bra måste jag säga :P

Måste erkänna, visst Marie Picasso Skulle vinna idol och det gjorde ju hon :) Med Amanda Jenssens version på Suspicious minds,  är bara så bra xD hehe..

Nej men som sagt, första dagen i skolan idag, vi gjorde inte så mycket började med psykoliogin, sen på företagsekonomin  fick vi bara tillbaka proven, och weheey jag fick VG, men svarade rätt på alla uoogifter så det var bara små slarvfel, men är mega nöjd endå :D trodde verkligen att det skulle gå åt pipan på provet, men där ser man =P haha..

Fick skickat in mitt Hometest på engelskan igår med, blev nog bra det där :) Sen har jag företagsredovisning imorgon på Information & Layouten. Sen ere mest Svenska och Historia som jag har att ta igen, men det kommer nog fixa sig :)

Eftersom vi fick sluta tidigare från företagsekonomin så satt jag och glodde i skolan och väntade på att sarah stumpan skulle sluta, sen drog vi in till stan, käkade på donkan, drog till skopunkten och köpte skor ;) haha. Sen gick vi en runda i stan innan vi begav oss hem igen. Haha, och på bussen hem, så var där sånna wannabes, som bara satt och snackade om knark hit o allt skit. haha och så pratade dom precis sådär högt så dom visste att man hörde vad dom sa ;p nej dom kastar vi cola på, eller hur sarah ;)

Åh. om igår, det blev inte riktigt som jag sa.. jag somnade 6 istället, vilket resulterade i att jag försov mig och min bror fick köra mig till skolan, haha! Fast det sjuka är att jag inte är det minsta trött, lite seg är jag men inte sådär trött som man borde vara när man bara sovit 2½ h ;P Aja, får se hur del blir ikväll då, får väll försöka gå och lägga mig i tid, så lännge jag inte hittar någo annat somär mer intressant.. Nej jag pallar inte sova bort mitt liv, och dessutom så får man gjort mycket mer på natten med ;)

Nej nu ska jag trada mig lite mer på msn, glotta tv och sen spela lite data hade jag tänkt ;) So looong :*

image28
Ge mig sommar igen!

nattuggla

Ugg, sitter fortfarande uppe och klockan är 5 över 4.. Men det är inte det som är illa utan , det värsta är att jag ska till skolan imorrn. Men seriöst det är en kort dag så det pallar jag nog endå =P

Suttit uppe nu några timmar på msn och spelar tradiga onlinespel med och haft konstiga konversitioner. Fan vad jag saknat det och fan vad jag saknar sommarnättrena, när man är uppe hela tden och bara snackar skit med polarna. Jag menar om vi inte får någon ordentlig vinter så ge oss sommaren nu :D Långa dagar långa nätter, korta dagar långa nätter, varma sommarvindar, det e fan great :D

Nej nu ska jag spela lite til sen måste jag sova vid 5 ialf, får se hur det går ;) haha

image27

Brorsan & jag :)


monday

Yeah, då var jullovet slut, eller ja typ.. Skolan imorrn igen, vet inte riktigt hur jag känner över det.
Eller jo visst, lov är aldrig fel men ska ändå bli skönt att komma in i en rytm igen. Sen brukar alltid vårterminen gå assnabbt, sen ere bara ett år kvar ju ;D weheeeeey!

Oskar var här innan, hjälpe mig med plugget lite, så nu kan jag med gott samvete sitta och gotta mig framför teven, heeela kvällen xD Ja, nu ska jag verkligen fixa skolan..Hoppas verkligen det är som alla andra säger, att 2'an är jobbigast sen är 3'an bara slappe. Hmm, får väll vänta och se efter helt enkelt..

I förrgår (lördags) så var jag hemma hos emelie och firade hennes 20-års dag.. trevligt trevligt.. men stannade inte så länge eftersom jag hade träning igår (söndag). Och eftersom det är idag emelie fyller 20 så får man passa på att säga grattis , så GRATTIS :D

Nej, nu ska jag hämta nått att dricka, sen invänta Stridspiloterna på tv ;) yeaaahhhy ;D

image24
Jag bjussar på två lökiga bilder på mig från i lördags, dock de enda jag fastnade på ;) haha
image26

hurry hurry - eat my rice any curry ;)

Ugg, har inte gjort något av det som jag hade tänkt än.. Har mest kommit på massa andra saker att göra ;) Så som att planera en ommöblering av mitt rum och klappa kisen ;) haha. Men det är viktigt det med..

Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig ikväll, eller hmm.. varje gång jag tänker på det så velar jag.. Äh, orka bry sig, egentligen.. Sen orkar jag inte tänka på hur jag ska ha håret, kommer ta en evighet i vilketfall som helst att fixa det, sen är mitt bästa hårspray SLUT =/  så jag får nöja mig med det dåliga istället, vilket kommer sluta i total kaos..

Haha, vilka problem jag har egentligen ;) Nej nu börjar jag få bråttom.. Sup lungt ikväll alla, och gör inget som jag inte hade gjort xD


schkål


Sista lördagen på lovet då..

Usch ja och det känns förjävligt! Hade verkligen inte klagat på några veckors lov till,
känns som jag inye har hunnit med något av det som jag hade tänkt att göra under lovet.
så istället får allt göras nu sista helgen =/

Men ja, lördag:

- Städa rummet
- Försöka börja med pluggandet
- Välja kläder till ikväll (emelie har typ "fest" för hon fyller snart 20)
- Sen väntar kvällen..



Visst det är lördag, och det e jävligt najs, fast jag hade hellre skippat idag och tatt söndag nu direkt ;) haha, jadå träning imorrn, längtar som fan.. Sen ska pappa filma mig med, så jag själv kan se hur  jag har utvecklats och vad jag gör för fel m.m.. Hoppas bara att träningen går lika bra som den gjorde sist ;)


image23

RSS 2.0