23feb

18:13  Fullspäckad dag.

Nu ska jag byta om sen bege mig till friskis för att träna med Sofie.

Nu börjar allvaret.


ciao

22feb - kwell

22:32  Yes, kvällen är kommen.

Ångesten kommer sakta smygandes och påminner mig om att det är skola imorgon. Så otroligt mycket som ska göras nästa vecka!

- Fixa håret (klippning&styling)
- Träffa oskar
- Åka till stan och hitta något inför lördag
- Fixa det sista inför projektarbetsmässan, b.la, trycka tröjor, skriva ut fler visitkort & broshyrer, samt alla plansher +godis.
- Kolla film & skriva recension
- Få klart ritningarna & massa papper + prototyp av min stol till Designen
- Planera upp Svenskan
- Lägga upp träningen och sätta mål
- Träna!
- Förhoppningsvis hämta ut mobilen!

och detta är INNAN sklan dratt igång och vi fått nya läxor, suck! Dock är det jävligt skönt att rättskunskaps provet är avklarat! Det är nog NkB som kommer här näst.
Ja jävlar i det vad jag ska ta seriöst i allt med skolan nu, det är ju för fan bara 109 dagar till studenten! När det är 100 dagar, då börjar min nedräkning! Fan vad jag längtar!!

Och dessutom så kommer ytterligare ett bandsläpp till Sweden Rock nu i veckan, så man kan längta lite till ;)

Funderar om jag skulle ta och krypa ner i sängen nu, kolla film sen sova. Ja det gör jag!
Kollade på "the wrestler" innan idag, ganska så bra faktiskt! Nu velar jag om jag ska se "seven pounds" eller "friday the 13th"..

ciao

22feb

14:35  Var och lämnade oskar på bussen för dryga en halvtimme sen. alltid segt när han åker hem..

Men har ialf haft en mysig helg! Idag var vi t.o.m och matade ankorna i parken ;) haha.
Jag har även fått styr på mitt hår. ÄNTLIGEN! säger jag bara.. Så nu sitter jag med askblondt hår, eller det är ljusbrunt med lite guldinslag om man ser på resultatet. Så nu ska jag klippa det och ha tonvis med inpackningar. X antal blonderingar, hårfärgningar och silverschampo sliter på håret! Men det är de helt klart värt! Ska aldrig färga håret mörkt igen, elle rinte på jäääääääävligt länge ialf! Nu blir det bara min naturliga hårfärg och lite ljusare.

Nu ska jag;
- Köra igång en tvätt
- hämta min vitamindryck & kosttillskott
- klippa håret & sätta i en inpackning
- kolla film ELLER plugga körkorts skit,

ciao


j
ag & världens bästa karro. <3

20feb

19:32   Jag måste först bara säga att jag har världens bästa föräldrar. Jag får inte pengar förränns den 25'e som alla andra. Men eftersom mitt hår var kaos igår så köpte vi blekning och färg igår, idag åkte vi in igen för att köpa ytterligare blekning och silverschampo. Tack mamms & papps för det! Annars hade jag gått runt och sett förjävlig ut i håret tills på onsdag. Eller det kanske jag får göra endå, men det finns en liten chans att det blir bra med.

Så nu sitter jag med andra blekningen i håret, ska sköljas ut om en kvart typ. Hoppas att den har tagit bättre nu, Sen blir det tvätta håret för hela slanten.

Oskar kommer med hit ikväll, bussen är nog här vid 9 om jag här rätt för mig, går från stan om en halvtimme. Ska bli great att träffa han igen, var en vecka sen vi sågs sist! Ugg, länge!

Nu ska jag preppa lite inför duschen & hårtvättandet.

Have a nice helg.

ciao

19feb

23:02  Happ, håret blev skit. färgade det nu innan, blev inte alls som det var tänk.

Mamma sa att vi skulle se hur det såg ut imorgon och utgå därifrån, blir antingen att ringa frissan om tips eller så skiter jag i vilket och klipper av det.

Nej, nu ska jag snart gå och lägga mig & tycka synd om mig själv.


ciao


jag saknar oskar!!

19feb

19:16  Torsdag,

Vaknade fullt utvilad och nöjd, fick i mig en god frukost och senare komm karro och hämtade mig. Vi åkte in till kakboden för fika och massa snack :) Fick även skaffat nytt guldkort, eller snarare förlängt det gamla kan man säga. Så nu har jag inga undanflykter till att inte träna, eller jo, först måste jag hitta mina gympadojjor. Men sen kör jag på redigt, v.9. Ordentlig träning och ordentlig mat. Dom där 60 kg muskler, dom ska jag komma upp till! :)

Jag var ute och gick en lång runda med mamms iidag med, tror nog vi var ute och gick i 1½h. Var nere och vände vid stranden och genom parken - mys. Sen var det bara hem och vända. In till höganäs och handla. Så nu är jag precis hemkommen.

Fick även köpt hårfärg, så ikväll blir det farväl av det bruna - förhoppningsvis, om allt går som jag vill.

Nu har precis mamma börjat med maten, så ska ner och hjälpa till. Är grymmt hungrig!

ciao

18feb

23:36  Nyduschad och redo för att sova.

Träningen idag gick väll okey, var inte direkt så sugen på det. Blir nästan automatiskt lite små hängig när Oskar är sjuk eller mår dåligt, krya på dig hjärtat mitt!

En annan bra sak, jag fick äntligen tummen ur röven och idag så anmälde jag mig till högskoleprovet! Det är om en månad och idag var sista dagen man kunde anmäla sig, så det var verkligen i sista sekunden. Så det blir råplugg den kommande månaden. Dock så känner jag mig relativt säker på de flesta delarna av provet. Men det kommer säkert gå bra! Skönt att få det gjort med. Sen är det ytterligare ett senare i september, vilket är bra ifall jag nu skulle vilja göra om det så har jag chansen då, innan jag rycker in och allt.

Ugg, märker att jag fått ont som fan i ryggen, verkligen dax att sova då. Fick även testat min nya "medicin" idag på träningen, visst den hjälpte lite, men fan förväntade mig mer eftersom den kostade en mindre förmögenhet. jaja, pappa trodde att det skulle ta ett tag för mig att vänja mig, så det är bara att bita ihop och fortsätta.

Nej nu måste jag ner och dricka lite innan jag ska sova.

ciao

18feb

13:25  Onsdagen är kommen.

Sitter här halvt påklädd,  har inte lyckats bestämm avilken tröja jag ska ha på mig idag. hm, dagens i-lands problem!
Annars tänkte jag göra mig i ordning och sen gå ner och övertala pappa om att han måste åka til höganäs så vi kan få gjort mitt ärende. Dock inte mega viktigt, men hade vatt skönt att få det gjort. Han hade även beställt hem nytt virus skydd till mig, great! För det jag har nu gäller bara i 30 dagar till typ. Så det känns bra attd et är fixat ialf!

Jag tänkte ta och rensa imin garderob med, men vettifan om jag pallar. Jag skulle iofs kunna ta och kolla igenom alla högskole kataloger jag har hemma och rensa lite bland dom, och bara spara de som jag är intresserad av. Hm, kanske.

Nu ska jag klä på mig, sminka mig och borsta tänderna.

ciao

17feb

00:34    Gick ner för att kolla läget och slängde ett halv öga på kalendern som vi har i köket, upptäker att det står något på morgondagen. Närmar min kalenderna och märker att det är imorgon jag ska till öron , näs & hals specialisterna i stan på återbesök. Ugg. Jävla tur att jag såg det.

Men där försvann hela min dag. Ska nämligen vara där 13:00 för andningsprover, vilket i sin tur leder till massa väntande innan jag får träffa min läkare. Sist jag var där tog det säkert 2 h om jag ite har fel för mig. Jaha, det var bara att bita ihop, sätta alarmet på 10:00 och gå och lägga sig. Vilket inte är så lätt då jag har suttit och nattsuddat med Oskar de senaste två dagarna/nätterna. Men men.

Just det, fan jag skulle ju satt min ipod på laddning när jag kom hem. Får göra det så fort jag vaknar imorgon då för vill inte att datan ska vara igång hela natten. Litar inte fullt på den än.

Nej nu ska jag pallra mig ner för trappan och få i mig min vitamindrink & kostillskott. Sen sova.

ciao

16feb

20:16  Hem kommen från oskar nu idag. Vart med han i nästan 3 dagar nu - MYS!

Har precis fåtti mig litta mat och tänkta kolla tv, men nej såklart så fuckar sig min tv, eller ja snarare boxen, det är en jävla massa störningar, illa. Så det blir ingen tv. Och jag som kollat klart på OC, vad händer nu lixom?

Oskar är på ridhuset med Fredde, dom skulle hjälpa till i restaurangen idag tydligen. Men cash är ju aldrig fel, oskar skule ringa när han kom hem och berätta hur det hade gått för han nu ikväll :) Sen sa oskar med att han ville följa med på träningen på onsdag, och det e ju skoj. Så nu ska pappa, mamma & oskar följa med och kolla =P haha, värsta publiken ;)

Imorgon ska jag försöka få ritat klar min ritning på stolen och allt där till, och ska försöka tvinga med pappa till friskis.

Nu tänkte jag gå ner och klappa min kise lite och sancka med mamms & papps.

enjoy.

ciao

14feb

12:40   GoodMorning Sunshine.

Inatt hade jag en wierd dröm igen, eller det är en del av en dröm smo jag hade för nån månad sen. Jag är på en ö med familjen och massa vänner. Denna ön är fullproppad av hemliga tunnlar i bergen och isblått vatten. Idag så drömde jag ialf att vi skulle kriga. Men innan dess så skulle vi äta, och alla vet väll hur slow jag är när jag äter? Ialf så blev jag klar sist och alla hade redan sprungit ut i sina krigskläder och vapen, förrutom mamma som satt vid symaskinen och fixade det sista med hennes "uniform". ialf så fort jag var påklädd med allt och öppnade dörren så sköt min bror på mig. Irriterad som fan blev jag då vi var i samma lag. Han sprng till mig och fortsatte bara att skjuta. Sen kommer jag inte riktigt ihåg hur allt slutade.
Spännande att drömmar som denna, som hänger ihop med andra :P

Men, jag har precis vaknat och ska nu ner för lite frulle hade jag tänkt, sen måste jag baka så jag får det gjort. Och så måste jag få tag på oskar så jag vet bär jag ska komma.

Full rulla idag!

Happy Valetines Day!

ciao

13feb

23:23   Så skön och lugn kvällen varit. Känner mig kite bättre faktiskt.

Har fått ihopa ett fins kort till oskar, och imorgon tänkte jag baka kärleksmums med en liten tvist som jag ska ta med min till älsko pälsko :)

Nu ska jag åter igen bege mig till sängen och kolla på några OC avsnitt. (som vanligt)

ciao

13feb

19:08   Fredag kväll.

Jag sitter med värk i hela kroppen, en otrolig huvudvärk, och illamående så jag kan spy.
Jag är trött som en gnu men kan inte sova, & kan inte fokusera mig på något, känns som jag lever i en dimma.

Följde ialf med mamma och handlade sen lagade lite mat, gott med lite krubb i magen.

Haft en diskussion med mamma angående mitt hår, sitter och velar vad jag ska göra med det.
Vad vill jag ha mest, guld kort på friskis, eller få mitt hår färgat och klippt. Humm,, eftersom jag bara har pengar till ett av sakerna nu så är det lite svårt att välja. och plus på allt så måste jag spara pengar så jag kan köpa en metaltown biljett nästa månad. FAN jag behöver ett jobb, och det är illa kvickt!! Jag verkligen hatar att känna ekonomiska spärrar.

Nu ska jag krypa ner i sängen, tycka synd om mig själv och kolla på OC. yes, I'm addicted.

ciao

13feb

11:32  Fredagen den trettonde - huumm. får se vad dagen har att erbjuda.

Har precis kollat klart på ett OC avsnitt, bara 7 avsnitt kvar av säsong 4 nu. Illa, vad ska jag göra sen? börja om på säsong 1 igen eller? :P

Men ja idag, måste fixa lie på rummet och sen vet jag inte. Skulle eventuellt träffa karro en runda senre idag så..
Ska ta en dusch med hade jag tänkt mig, men städa först. Det är så skönt när man slitit med rummet i nån timme och sen släna sig in i duschen.

Hm, ska nog prova min balklänning en runda med, den hänger så fint här på gaderoben, känner mig så fin i den och det behöver man ibland.

Nej nu ska jag ner och säga hej till mina päron.

ciao

12feb

11:53  Har fått i mig litta frulle och försöker nu att vakna till liv.

Får ångest när jag ser mitt rum,  så mycket som jag borde göra. MEn jag ska ialf hänga in alla mina kläder nu snart. Resten får jag göra sen när jag kommer hem. Tänkte nämligen åka in och hålla mamma sällskap idag, brukar alltid vara uppskattat.

Måse först lurka ut vad jag ska ha på mig. Ugg, dagens i-lands problem.

Pratade med oskar igår med, vi halv bokade helgen. Vi ska nog ses imorgon, sen på lördag ska vi vara hos honom, all alone :) Oskar lovade att fixa fram god mat, och jag har redan bestämmt efterrätten, vanilj glass med krossad chockladglass & en varm hallonsås, jag lovar det finns inget godare! Inte om man frågar mig ialf! ;) haha. Men det kommer nog bli helmys..

Just det träningen igår, den var rolig, var bara najs folk på träningen och roliga övningar + spel, Dock jobbig avslutning, men så ska det vara! Samma sekund som jag kom hem och insåg hur trött & slutkörd jag var så längtade jag tills nästa träning! Ellinor sa också att hon skulle försöka fixa en match till oss nu innan säsongen är slut, damn då ska jag spela! :) (ialf om jag får bestämma) Nu när vi ändå snackar om Rbk, så kommer våra tränings ställ nu i slutet av februari, najs. Dock är jag irriterad för någon ny sthlm:are har snott mitt nummer. jävla påhitt!!! Så mitt ställ kommer ha #88. ÄR iofs det nummret jag ville ha från början, men då det knappt inte finns matchtröjor som har det så ja. Men det e väll najs endå.

Nej, nu måste jag börja gära min i ordning om jag ska hinna med bussen.

ciao


11feb

17:58   Jag måste få ut lite ilska..

Helt allvarigt, du/ni kommer til mig och daltar, det är så synd om er. Klart jag ställer upp, alltid. Men ja, vad för man tillbaka, INGENTING. Bara ett ytligt fake hej, hur är det då och då. För nu finns det ju nyare och coolare människor än jag som kommit in i din vardag, eller vad man nu ska säga. Fine, jag ska börja bry mig lika lite som du/ni. Falska vänner, det är fan något som jag klarar mig utan! Vänner som finns där för en no mather what, det är sånna jag behåller!

Och sen har vi dig, ena rundan så är man allt, och andra rundan så orkar du inte bry dig om vad jag känner. På dina villkor, det är så du vill ha det va? Gosh, jag börjar verkligen tröttna på dig, på riktigt denna gången. Ju fler dagar som går och jag inte träffar dig eller hör av dig så mår jag smått bättre.

Tack & lov är det träning ikväll, ska dit och verkligen köra skiten ur mig själv. och så måste jag prata med pappa igen om gymkort, jag måste verkligen börja träna på allvar innan jag försvinner i mig själv.

Det är svårt att älska någon annan, då man knappt älskar sig själv.


Jag ska försöka börja sätta mig själv i första hand, för jag sviker inte mig själv.



ciao

11feb

15:00   Kom hem för en timme sen drygt.

Ikea & väla idag, fick köpt en del av allt ialf. Nu är det "bara" allt som ska fixas ihop med. Men det ser bra ut ialf!

Väl på Ikea så ringde micke från ND och sa att jag skulle komma inom och checka upp min data. Så nu sitter jag med den på mitt skrivbord igen, känns dock som det var en evighet sen sist. Har sparat ner lite bilder och så. Hoppas nu den håller och inte pajjar igen!

Har också hunnit sätta igång en tvätt och fler ska det bli! Får passa på att städa rummet lite nu medans man har tid.  Ska hinna dammsuga med har jag fått för mig..

Träning är det ikväll med, skoj skoj. På tal om det så måste jag nog käka snart, så kroppen hinner bearbeta den;P hehe.

Ajja, annars? not much. nu . städning.

ciao


10feb

20:22   Tisdag.

Blev landskrona idag, men när vi hade kommit till skolan och hittat rätt så visade det sig att seminariumet var inställt. så jävla irriterande! men ja.

Väla/ikea imorgon, så upp tidigt för tar bussen redan 10.

Sitter och velar ifall jag ska testa göra slingor i mitt hår eller inte.. Sitter redan med två sling paket här hemma så.. Hm, jag får gå ner och rådfråga mamma sen, vill inte sitta här med rosa slingor sen :o

Nu är det först shear genius, sen får jag se hur jag gör.


Oskar, jag saknar dig.

ciao

9feb

22:33  Måndag kväll.

Fick fixat en del i skolan idag, planerat massa och så. Dock dök inte robin upp, och han kommer nog inte imorgon heller. Om det inte hade varit för att han sitter på en del av företagets pengar hemma så hade vi struntat i honom. Men jaja, imorgon bär det av till landskrona & justus trachell gymnasiet med Erika, vi ska på ett mäss seminarium, blir nog spännande. Hoppas vi får reda på lite viktiga saker om mässor och så.

Kollade även klart på säsong3 av OC nu, alltid lika sorligt att se sista avsnittet när Marissa dör.. Lite blödig får man allt vara.

Tänkte skriva i min loggbok lite sen och chilla.. Oskar är hos Fredde och jobbar, dom skulle hjälpa till hemma hos Fredde och riva ut i princip en helt tvättsuga och så. Jobb i 3 dagar ialf, det är aldrig fel. Sen är det alla hjärtans dag på lördag med, men eftersom varken jag eller oskar har cash att spendera så ska vi ha en myskväll. Laga riktigt god mat (3-rätters) och bara mysa med tända ljus och sånt :) Längtar faktikst :) Kanske t.o.m kan övertala Oskar att köra igång vattenpipan, vi fixade ju ny tobak för ett tag sen, med smak av körsbär. mums.

Nej, nu ska jag fixa lite.

ciao

9feb

12:42  Dag 1 av vecka 7, projektveckan.

Ska ta bussen om en kvart till skolan för att träffa Erika och få gjort en del på vårt UF.
Det är verkligen massa som ska ficas innan mässani folkparken, men framför allt mässan i malmö.
Sen på allt så får vi inte tag på robin, känns inte som han är ett dugg engagerad i vårt företag nu =/
Men det går vidare endå, och jag & erica klarar nog det galant endå. Utöver allt planerande inför mässorna så ska vi även börja med vår monter, och även komma igång med vår årsredovisning. Det ska nog gå bra.

Förresten så ska jag även lämna in min data på lagning igen. Fick tillbaka den i fredags men det slutade med att det luktade bränt och lite plast smälte, så nu ska jag in på ND och skälla ut dom lite. Min mobil är också på lagning, hoppas att jag får tillbaka den nu i veckan, men det är inget jag tror. Telenor är inte direkt kända för att laga mobiler snabbt, alla andra gånger min mobil har vatt inne så har den vart borta allt från 2-6 veckor. ugg.

Nej nu ska jag ner och dricka min vitamindrink sen taggar jag till skolan.

ciao

5feb

20:47  Sitter här framför tv/datan och dricker min vitamin dryck - gottigt. Årets kock börjar om 10 min så det ska bli  skoj att se :)

Rättskunskaps prov i skolan idag, tror det gick bra, men vågar inte tänka på det :P Sen efter skolan drog jag in till stan för att lämna in min mobil på lagning, gick först till telenor på kullagatan, men de hade inte mina papper där så fick ta bussen till väla istället "suck". Men nu är den inlämnad ialf! Så nu sitter jag här med min gamla nokia mobil med vga kamera ;) haha.

Förresten så sa pappa att nyhamn data hade ringt och att min data var kvar. ÄNTLIGEN! Har ju bara tagit några veckor :o.

Efter årets kock ska jag plugga röven av mig, och hela morgondagen kommer också vara fylld av plugg. t.o.m oskar ska komma hit och hjälpa mig, sen behöver jag en paus då och då med :)

Åh, JAG VILL TRÄNA!! tränatränaträna!  Måste verkligen få tummen ur röven och köpa guldkort på friskis eller något annat. Får se om jag hittar något skojsigt ;) Egentligen är det iofs hockey träning på söndag, men den är så tidig att vi hade behövt få åka vid 07:00, och det är jagf inte riktigt fit for fight för att göra. Lördag ska jag bara njuta och chilla efter denna hektiska veckan.

Nej nu, tv och Årets kock!

ciao

1feb

18:45  Förresten så fick jag ett mail idag. En inbjudan till swish elit camp nu i juli. 100 spelare hade blivit bjudna. 9 dagars elitläger med de bästa av de bästa inom damhockey. fräsigt. Vettifan om jag vill dit dock. Jag menar visst, det är sista chansen jag får att åka dit (för jag blir för gammal sen), men sen så är det nog inte så lönt. På ett vis så har jag lagt ner hockeyn, eller snarare lagt ner mina drömmar att komma någon vart. Sen ska jag dessutom in i lumpen i januari. Hm, jag ger det denna veckan att fundera på, sen får jag bestämma mig om jag ska dit eller inte.

En annan rolig sak är att jag äntligen har köpt min balklänning! Blev stan efter skolan men Sofue & Linnea i fredags och då skulle sofie göra sin sista provning med klänningen. Så passade på att prova två klänningar. Det slutade med att jag köpte klänning och sjal. Så nu är balen definitiv. Klänningen är inte en typisk balklänning utan mer min stil om man säger så, grön & svart är den. Men några pärlor och spets, och går precis nedanför knäna. Riktigt fin och den sitter som gjutet. Balväska köpte jag för någon månad sen och skor med (: Nu 'r det bara håret och sminkningen som ska fixas, men det kan vi nog orda på något vis. Börjar faktikst längta :)

Nej nu ska jag kolla på ett OC avsitt till innan det är dags för the F-world på tv. Ha en great kväll.

Psst. Jag hoppas verkligen jag får tillbaka min data nu i veckan, annars blir jag fan knäpp i huvudet! :P

ciao


1feb

15:13  Så var ytterligare en helg över, fan vad snabbt dagarna går. både på gott & ont.

Oskar åkte hem nu för en timme sen. Har varit med han hela helgen. I fredags var det utgång med linnea, oskar, phini & pierre. Och igår var det rögle och A-lags introt som gällde. REsten av kvällen spenderades hos mig med film & mat.
Nu sitter jag och klappar kisen och kollar tv. Laddar upp lite för pluggningen som komma skall. Rättskunskaps prov på fredag så..

Hm, pallar inte skriva mer nu.

ciao

RSS 2.0