30/4

13:55  Fredag och jag är hemma igen, kom faktiskt hem igår..

Har hunnit med en liten löprunda idag med, nu känns det bättre i benen/knäna men det är dagen efter som det värsta brukar komma, så det är bara att vänta och se hur det utvecklar sig. Man kan ju alltid hoppas påd et bästa ialf.

Jag måste färga håret med, eller utväxten snarare. Men min frisör hade ingen ledig tid nu i helgen, och sen är jag inne i 2 veckor så vettifan vbad jag ska göra. Kanske får ta och hooka upp en frissa i karlskrona nu i veckan ist. Hm, det löser nog sig.

Nu däremot ska jag tvätta, så jäkla tradigt =P

Det blir bättre.

18/4

15:44  Idag går timmarna så otroligt sakta! Jag var uppe vid 9 och det har kännts som jag hunnit göra hur jävla mycket som helst och nu är bara klockan kvart i 4.

Jag har hunnit med:
käkat en lång frulle
sutiit och lökat vid datan xantal timmar
fikat mer än 1 gång
ta en lång dusch med inpackning och hela köret
gjort mig i ordning
testat lite olika kläder som jag hittade på rummet
sjungit och dansat med till en jävla massa låtar

Nu är det bara, fika, käk, packning och ombyte kvar innan jag ska ta bussen.

Tror jag börjasr med den där fikan, kaffe hade varit djävulskt gott nu! ;)


17/4

20:20  Hemma över helgen, men är så otroligt orolig & rädd.

Jag hade tänkt berätta om lumpen, och hur de senaste veckan har sett ut, men nej det är inte det minsta viktigt längre så det skiter jag i, likaså djungelmuck som vi hade i torsdags.

Pappa kom och hämtade mig i höganäs igår, jag hann inte mer än sätta mig i bilen innan han berättade att tobbe var hemma. (Han flyttade till oslo för 2 veckor sen).
Så det visade sig att i torsdags så hade tobbe fått i sig något som han inte tålde och fick en kraftig allergisk reaktion. Han blev hämtt med ambulans, fick 2 doser med adrenalin som massa andra saker i kroppen, sedan fick han spendera natten på akuten i oslo. Sen åkte han hem och vilar nu upp sig. Det som skrämmer mig mest är att det tydligen var jävligt nära att gå åt pipan. Och det är inte förränns nu jag har börjat inse allvaret i det hela, igår var jag mest chockad och glad för att tobbe var hemma.

Men tänk om, tänk om ambulansen hade kommit dit lite senare eller vad som helst. Då hade läget kanske varit helt annorlunda nu, jag har inte ens tanken att jag skulle kunna förlora honom. Det finns lixom inte på min radar, det existerar inte i min värld. Jag menar, tänk så ska någon annan laga mat till honom och dom slarvar med något och tänker äsch det är inte så viktigt, fattar du hur jävla illa det kan gå då..

Fan vad jag hatar allergier!

Nu ska jag ner och hjälpa till med maten - ryggbiff, potatiskaka, svamp, beasås & mozarella sallad stpår på menyn. Sen har vi mina kärleksmums, kanlebullar och choklate chip cookies som jag spenderat de senaste timmarna med att baka. Som pappa så fint sa när han insåg att jag spenderat 3-4h med att baka, "detta är din lilla bubbla" och det är så sant, precis som med hockey så älskar jag att baka, allt annat försvinner och jag kan bara vara. terapi som sagt.

Kvällen kommer att spenderas med familjen, allihopa <3, det ska bli så underbart.

11/4

19:42   On the bus back to reality.

Äh, fattar egentligen inte vad jag snackar om, yrar väll som vanligt ;) Dagen har varit GULD, har även varit ute med mamms&papps och åkt Harley, fy fan vad jag älskar det!

Förresten så var jag o glodde bio igår, shutter island blev det. Fy fan vad bra den var! En film helt i min smak, sen var det et fete stort plus i kanten att Leonardo Dicaprio ver med ;) höhö, aldrig fel att ha något extra mumsigt att titta på ;) Filmen var lite i samma stuk som "secret little window" med johnny deep, en film där man får tänka lite och som är så jävla värd att se, de 2h som filmen var bara susade förbi!

Nu ska jag chilla lite vid datan, och sen slänga igång en film hade jag tänkt, antingen wolverine eller lite kenny starfighter, trot det blir det sdistnämnda men får se vad jag är sugen på sekunden innan jag ska kolla ;)

Nu i veckan så är det räddningstjänst som gäller, men även SISTA veckan med hela 6'e pluton. Sorgligt men sant. v.16 är det bara kockarna fårn 3&4'e tropp som stannar kvar för akutsjukvåtrd medans de andra är lediga. Sen v.17 går vi ut på våra respektive båtar/fartyg. Det är skrämmande när man tänker efter hur snabbt de här 3 månaderna har gått, det är inte förränns nu som jag har insett hur jävla kul man har haft det, och hur sdjukt mycket man kommer sakna alla! När vi väl kommer ut på båtarna så är det nytt folk och man ska lära känna sin besättning. Hoppas verkligen jag ha,mnar med nån go i köket och att min besättning är härliga som fan. Men det ska bli kul som fan, och nu i veckan får vi dessutom vår  SSD (sjöstridsdräkt) dvs våra blåklä´der, som är så jääävla snygga! :)

ciao

11/4

10:00 Guten morgen.

Söndag och en helt ny jävla dag. Idag bär det också av tillbaka till kalle-k. Ska faktiskt bli skönt att få komma tillbaka till min lilla bubbla.

Helgen har varit jävligt chill och härlig. Igår var jag uppe med tuppen och åkte sedan till väla med mamms & papps. Jag fick en liten coktail väskaoch lite smycken, samt fick köpt en råtuff tischa själv. Dock så jävla typiskt, jag åkte dit för att jag skulle köpa ett par nya skor, men hittade INGA. Eller jo ett par som var helt jävla råheta, men klart så passade de inte på mina fötter, så jävla typiskt!

Nu sitter jag och kollar på London Ink, och längtar till min nästa gaddningstid dom jag vill ha NU. Hoppas verkligen brorsan kan fixa en bra tid där uppe i nkpg. Orkar inte riktigt stå i kö ett år för något såhär litet.

Tror jag ska klä på mig, hämta tidningen och ta en långfrukost. Ska packa tidigt idag med och försöka fixa lite. JUST FAN; jag måste tvätta med! Jävla tur att jag kom på det.

Nu, tvätten!

ciao


9/4 det tar emot.

22:42 Allt går bra med lumpen.

Men just nu är jag helt jävla nere på botten och orkar inte tänkta på något annat än vad jag måste.
Jag är så otroligt sårad, och det går inte ens att beskriva så mycket ilska som bubblar under ytan.

Jag tar en paus och ska försöka resa mig från detta fallet.

7/4 new week

23:44  Fullt upp och smått utmattad, precis som vanligt med andra ord. Denna veckan började vi med räddningstjänst, vilket innebär brand/släcknings/belastnings övningar samt sjukvård.

Idag hann vi med ett så kallat belastningsprov, då vi med Tuber skulle ta oss igenom några containrar i fullt mörker, samt hitta två fyllda dunkar och föra ut dem igen. Detta var väll det mest krävande för dagen, mest pga de trånga utrymmena och små marginalerna man hade. Eftermiddagen har bestått av sjukvård och släcning med handbrandsläckare.

Jävligt lörorikt och spännande är det!

Nu ikväll var jag och svanis ute på nivå och tog vars ett glas vin, mest för att komma ut en sväng och bara ha det gott.

Fan, nu börjasr jag bli sjukt trött. Senast kl 01 ska jag befinna mig i bingen, redo för att sova hade jag tänkt. Men som det känns nu så kasnke det är dags att bege sig dit direkt. Måste bara dricka upp min energidryck samt göra mig i ordning.

Nu, sängen!

ciao


5/4 back on track

19:39  sådär ja, datorn var igång, jag har krängt lite nötter och bussen är återigen i rullning mot karlskrona.. Känns lite halv knepigt om jag ska vara ärlig, känns som man har varit hemma hur länge som helst att man nästan har glömt bort att man gör lumpen, men det kommer väll när vi kör in i örlogshamnen och jag går in i jarramas, mitt andra hem. Eller man kanske ska säga mitt första hem nu tills december. Men det ska bli roligt att träffa alla igen, och hålla på o fjönta sig som vanligt. Jag försökte desperat få folket här hemma att förstå mina internskämt, men inte ens pappa fattade. Så jag har gått runt och skrattat åt mina egna ord och skämt, måste fan ha sett sjukt ut. Men vem fan brys sig? ;)

Sitter och klurar på ifall jag ska köra igång en film eller om jag ska försöka sova. Tror nog att det blir det först nämda. Jag har slängt över green street hooligans här så blir att se den. Hoppas innerligen att jag inte börjasr böla i slutet, annars får jag göra som jag brukar göra när jag ser den, stänger av den innan han dör.

Nej, nu film!

Psst, jag börjar att älska mitt nya hår!! :)

ciao

5/4 vem där?

15:38  Ursäkta för min lama rubrik, jag skulle ha något annat, men ordet var alldeldes för komplicerat för mig att skriva. sara & svenska går IKKE ihopa kan jag lova, höhö. Så med det sagt går vi vidare till dagens snackis..

10:30 befann jag mig på frisyrmakarna på väla med en sjuk nervositet och höga förväntningar. 2h senare gick jag därifrån mest chockad, men endå posetivt överraskad. Jag blev utsatt för färgning, toning, klippniing, lite trimmning coh styling. Ja jävlar, har sparar vi inte på krutet!

Det blev kort, en förjävla snygg färg, Jag ska bara vänja mig vid det, men det blir nog bra. Själv så tycker jag ialf att jag ser mer ut som min ålder och en gnutta mer sofistikerad. jaja!

Nu ska jag fortsätta packa, skivan som jag lyssnade tog slut så passade på att ta en "blogg-break" då så ni vet om att jag lever. Nej jävlar vad jag flummar idag.

Som vanligt kommer det ett feting inlägg från bussen!

ciao!


4/4 kwell

21:47  Har egentligen inget viktigt att säga. Imorgon är det tillbaka till karlskrona som gäller. Först är det dock frissan, får se om man kanske kan klämma in en lunch på väla med. Jag borde packa ikväll eftersom jag inte vet när jag kommer hem imorgon. Men just nu pallar jag ikke det.

Fattar inte hur jag kan vara hungrig när vi precis har käkat. Jobbigt läge verkligen. nSka nog ner och ta nått litet nattkäk innan bingen. Kanske till och med ska ta och lägga mig tidigt idag. Varflör inte, jag har ju inget bättre för mig. Sen ska jag luska ut ifall jag ska platta håret ikväll eller imorgon bitti, hm.. Tror jag gör det imorgon bitti, så kan jag passa på att gå upp tidigare om jag nu går och lägger mig tidigare.

Vi säger så, godnatt svenska folket.

ciao


4/4

19:19  Måste bara slänga in lite info om nattens sömn.

Sov som sagt helt underbart gott inatt.

 

Jag drömde att jag var i sthlm & globen igen, upplevde hela konserten igen och var lyckligast på hela jorden.

När jag vaknade imorse, eller eftermiddag snarare så var klockan runt 2 och jag hade 8 mya sms, samt 4 missade samtal, när jag sover har jag mobilen MAX ½meter från mitt huvud. Fy fan vad djupt jag måste ha sovit eftersom jag inte vaknade en endaste gång ;) HÄRLIGT!

 

Nej nu ska jag vila en halvtimme innanj ag ska kolla på något meningslöst programm eller film på tvn.

 

ciao


4/4 investering

18:27   38.000kr. Det är inte en helt orimlig summa att spara ihop.
Om jag sparar båda muck bidragen har jag 20.000, sen skatteåterbäringen 6.000, då är det 12.000 till jag behöver.. Då behöver jag spara undan 2.000 kr/mån i 6 mån. hm, det borde funka. För en investering livet ut är det verkligen.

Det är sjukt hur långt man är villig att gå för att må bra..

4/4 missin' the old times.

17:22  Idag är verkligen inte en bra dag. Det énda som är bra idag är musiken som pumpas ur mina högtalare. Nik & Jay, där har vi äkta kärlek och något som verkligen kan göra mig lycklig. LÄngtar så tillbaka till 28/8 - 09, cph med steenis & nik&jay. Magiskt, och det går verkligen inte en endaste dag utan att jag tänker på det. Det är musiken som får en att känna sig levande.

Utöver det så mår jag bajs, orkar inte tänka på något eller ens bry mig om hur jag är mot folk. Hoppas verkligen att det försvinner tills imorgon när jag ska tillbaka till kallekrona. Annars kommer det bli en tung vecka. 10:30 är det frissan som gäller imorgon. Färgning, klippning och styling - Jag ska klippa till en frisyr, silvertona håret (förhoppningsvis), och köpa lite produkter. Eller det är mamma som ska köpa det till mig, det var hundra år sen jag var hos frissan, och nu var det hon som klippte mitt hår helt fuckat så det är inte mer än rätt att hon får fixa det då. Sen färgning & produkter kommer därtill tycker jag. Så det så. 2h har de avsatt, så hoppas fan att det blir bra, om det inte blir det då tar jag fan trimmern och snaggar av hårjävlet, för jag är så sjukt trött på det!

Ikväll ska jag packa och fixa allt tills imorgon hade jag tänkt, borde köra igång en tvätt med, men får se hur det blir.

Nej nu ska jag hämta lite vatten, sen råpumpa lite mer Nik&Jay ur högtalarna.

 

ciao


4/4 thoughts

02:52  Mina ögon värker och kroppen orkar inte röra sig längre, men hjärnan är uppe i tusen varv, precis som vanligt. Just nu sitter jag inne med så otroligt mycket känslor och tankar som bara  vill ut ur denna jävla kroppen.

Jag vill skrika ut vad jag känner, jag vill visa mina känslor och jag vill även om det bara blir för en sekund skita i precis allt och alla utom mig själv.
Jag är så trött på allas tankar, förutfattade meningar och krav. Varför ska jag egentligen vara så som alla andra vill att jag ska vara? Varför ska jag gå runt och vara trevli mot folk som jag egentligen inte klarar av att vara nära.

Jag pratade med R ikväll. Och för en stund så känndes det som alla problem i hela världen försvann. Jag slapp tänka på mina problem, hela världen och bara lyssnade. Jag kan inte riktigt beskriva hur glad jag blev när du ville prata med mig, jag kan verkligen inte ens komma ihåg sist jag kännde mig så uppskattad och behövd av någon. Visst, nu kanske jag överdramatiserar det hela, men det är verkligen de där små sakerna som sätter guldkant på livet. De är de där små sakerna & orden som gör att man orkar kämpa det där lilla extra.

Det finns så jävla mycket jag vill skriva om, jag vill verkligen skriva av mig. Men det skulle jag aldrig våga göra här, det är jag alldeldes för feg för. För chansen finns ju faktiskt att du skulle läsa detta, och inom loppet av en hundradel så hade min vardag kunna raserat.
Så var ska jag börja egentligen? Eller var ska jag sätta gränsen var jag ska bry mig. Hur ska jag agera, och vad ska jag säga? Jag är så trött på att behöva tänka, jag är så jävla trött på att behöva bry mig, och jag är så inihelvetes jävla trött på att nästan allt ska gå emot mig.

Tiden som kommer framöver nu kommer bli tung, jag är nere i en svacka, och jag faller djupare ner för varje dag som går. Kan det inte bara komma en prins och rädda mig från verkligheten? Så vi hade kunnat försvinna bort i drömmarnas värld där verkligenheten inte ens existerade. I en värld där de största problemen var vad man skulle äta till middag, och smärta var när man hade ramlat och skrapat i knät.

Fan då! Klockan har passerat 3, det är lördagskväll och jag vet verkligen inte var jag ska ta vägen. Jag vill ta mitt pick och pack och dra. Jag vill slippa behöva vakna upp en morgon med världen hängandes på mina axlar. Det hade vatt fint att få vakna upp en dag och inte behöva oroa sig för när dagens panikattack kommer inträffa. '
Jag hade varit nöjd om jag bara så för en morgon hade sluppit vakna upp med gråten i halsen och känna ångesten komma krypandes.

Jag överlever, så länge jag kan stå upp och sätta på den glada fasaden så klarar jag mig. Som alltid. 


ciao

3/4 "pain" och lite jävla diciplin!

18:09  Har precis läst ett så jävla kraftfullt blogg inlägg på "fighterdiet" som p.nordin har skrivit. Den kvinnan alltså, hon har en sån jävla vilja och inställning. Finns det någon person jag skulle kunna få vara av alla på hela jävla jorden, död & levande så är det nog fan henne, Pauline Nordin. Inte bara det att hon har vörldens grymmaste kropp, utan hon har så jävla mycket bakom pannbenet. Nej, nu ikväll så har jag blivit berörd. Imorgon, då börjar mitt nya liv.'

Här följer inlägget som påverkade mig så jävla mycket, tro mig det är jävligt värt att läsa!!

"Pain is not suffering, pain is an overpass leading to greater achievements.  Discipline is mental toughening. Yes, it can be painful. But it’s a good kind of pain. It’s the “how much you want it” question. How well you tolerate whatever pain you are sensing is a sign of how great your desire is to reach your goals.

Sacrificing for a higher cause is required when you want to perfect your physique. In doing it you improve your mental strength and patience. Nobody gets anywhere by being impatient. You need to be wise, use your intelligence.

Don’t be afraid of pain. It’s just a feeling. How you respond to the feeling is what makes you a winner or a failure. You can control it by embracing it. Don’t try to stay way from it because then you miss that overpass. There are no shortcuts. You need to travel the long road.

Pain is the barrier you must break through to get over your plateaus. It’s very powerful that barrier, it efficiently keeps the non-determined individuals knocking on the door. You cannot doubt, you cannot question, you cannot ask why, why, why would YOU make it. You will make it because you are set on it.

When you have your mind focused straight ahead, forward, somewhere in the horizon, you are up for victory. Do not let your mind doubt you. There is nothing, nothing, NOTHING but YOU which can stop you or hold you back. It’s all about your control.

Pain is positive. It is a sign you are on the way. If you were not trying and pushing you would not feel it. You would be in comfort zone.

When you feel the struggle coming, do not get scared. Do not panic. See it and recognize it. take up the challenge. If you are up for the challenge you will win it.

Self-doubt takes you nowhere. Everyone else might doubt you. It does not matter. Remember you are in charge of your life, YOU are the center of attention in YOUR life. Create your own movie about your life. How do you want it to end? Think about that and then execute the plan to make it happen."


3/4

13:23  what a day eller inte.
Minuterna kan inte gå saktare och jag sitter bara och glor i väntan på bättre. Jsg är så jävla sugen att dra till dk, men eftersom vi har folk här så är mamma & pappa lite fast.

Naglarna är nymålade och jag är fullt påklädd, jag sitter mest ocvh väntar på någon händelse. Ifall det skulle vara som i en triss reklam "plötsligt händer det" så skulle jag vara beredd att tagga iväg var som & när som ;) haha

El stockholmo hade varit fint, utan några närmare detaljer på det. Om jag känner mig själv rätt så blir det nog en spontanresa upp dit snart. Det hade vatt något, flyg upp, käkat gott, shoppat, festat och bara haft det jävligt gott. LIte omväxkling förnöjer, och jag börjar faktikst tröttna på skåne nu. Känns som att det är dags för en större förändring snart.

Nej nu spånar jag totalt iväg i mina tankar och fantasierna flyger helt jävla iväg. En solresa ska med hinnas med, på minst 3 veckor, alternativt är att spara båda muck bidragen sen chilla iväg abroad och leva livet.

enjoy.

ciao

3/4 lördag

10:14  Så var man uppe och i liv. Eller har varit vaken en timme redan, och fått i mig en finfin frulle & läst om gårdagens bravader med.

Nu sitter jag och försöker klura ut vad jag ska ha på mig idag, tror att jag sminkar mig först så får jag lite extra tid på att fundera ut det^^ Håret ska bara upp i en toffs, för jag måste nämnligen in till "the big city" höganäs och köpa hårfärg. Jag testade ett nytt märke igår, men nu har jag lärt mig en sak, man ska hålla sig till det man vet fungerar ;) haha, när det gäller hårfärg då!

Så jag väntar på att brorsan ska vakna så jag kan tigga skjuts, det borde han nog kunna gå med på. För buss det pallar jag fan inte ta!

Nej nu väntar smink!

ciao

3/4

00:56  sitter uppe och nattsuddar med silvershampoo i håret..
Kvällen har spenderats i ängelholm med erica och carro, myspys med film :) Nu sitter jag som sagt här o chillar. Blondisch är jag redan, men eftersom det är den där silvervita färgen jag är ute efter så är det silverschampoo som gäller. Sen hade jag tänkt klippa mig med, vet hur jag vill ha frillan men luggen är fortfarande för kort för det, så det får bli en lite mitt i mellan, fast i själva verket så är det bara att håret blir kortare på längden, och luggen blir oberörd. Får se om jag pallar göra vid det ikväll, annars får det bli tomorrow.

Känns helt knepigt att vara hemma och att det bara är fredag. Men det är jävligt najs. Måste fan upp i tid imorgon med. HOG kommer som sagt hit vid 12, och jag måste vara uppe då så jag får se när alla hojjarna kommer inkörandes :) Med det i tanken så måste jag fixa frillan ikväll, kan ju inte se ut hur som helst när vi får besök imorgon för fan ;P

Nej nu ska jag göra i ordningen i sängen så jag kan däcka så fort håret blir klart.

ciao

2/4 sleten

13:27  Vaknade upp med en helt jävla ömmande kropp. Visst, fötterna och händerna var redan svullna igår, men det är mucho värre idag. Nu vill jag inte gnälla, men fan det gör ont bara jag rör på mig. Jg känner mig helt kraftlös och har inte ork till ett skit egentligen. Som det känns nu så kommer helgen att spenderas i min säng och att göra ett försök till att återhämta sig. Nu tar jag en timme itaget och får se hur det artar sig.

Blev väckt till kaffe och nybakta "mormorsbullar" sådana förjävla goda med mandelmassa. Det är sådana här mornar man erkligen uppskattar att man är hemma. HOG (HarleysOwnerGroup) komme rhit imorgon, så mamma & pappa är i full gång med att fixar, städar & bakar här hemma. Vid 3 trodde de att de skulle vara klara så då ska vi ut o köra hoj :) Har verkligen längtat efter årets första körning hur jävla länge som helst, och idag blir det äntligen av - för jävla härligt! Ska även passa på att köpa hårfärg och cola när vi är iväg ;P så jag klrar kvällen ;) haha!

Nu innan hade jag tänkt försöka ta ett ryck och försöka organisera mina kläder, kanske tom tvätta, jo det måste jag göra..

ciao

1/4

20:57  Home, efter en jävligt psykiskt krävande vecka måste jag säga.

Gårdagen var helt klart den hittills jobbigaste dagen i hela lumpen. Vi fick testa släcka en brinnande docka med en filt, vilket var helt jävla sjukt obehagligt. Jag är verkligen livrädd för eld men är glad att jag gjorde det endå. Man måste som sagt börja någonstans. Men när min känga började brinna lite smått och jag såg eldflammor komma ut under filten, då jävlar hoppade hjärtat över några slag.

Senare på dagen så hade vi skjutning med gas/skyddsmask. Fy fan säger jag bara till det med. Man känner sig så otroligt inlåst och fast i masken. Sen får man ingen frisk luft heller. Trodde seriöst att jag skulle tuppa av några gånger, nej usch, det var så jävla obehagligt. Hoppas verkligen att jag slipper använda en sån igen..

Såja, det var det som har hänt. Eller just det, idag när vi hade vapenvård så svimmade 3 pers. Helt sjukt. Man känner sig så jäkla maktlös när man ser en person falla handlöst bakåt och bli helt vit/gul i huvudet. sen en sekund senare svimmar en till. Men det löste sig efter ett tag.

Just fan, jag fick ett påskägg idag, fy fan vad gott! ;) och sen till min jävla fasa så fungerar vågen här hemma. nu ligger jag på +7 JÄVLA KILO. helt sjukt för fan. nej, på tisdag när jag taggar tillbaka till kallekrona ska förändringar ske. För så här kan jag fan inte gå runt och se ut, nej fy fan säger jag bara. Beach 2010 är ju på ingång, och man kan inte se ut hur som helst. Borde fan ha med mig en våg till lumpen och ha koll på kilona. Nu är det fan fullt jävla allvar.

Annars då? Jo, jag ska boka min tid för gaddning nu snart. Min valkyria ska jag inte göra förränns efter muck eftersom den kommer bli så pass stor. Men tänka få min textrad gaddad nu så snart som möjligt. Pappa & mamma hade bokat tid och fått en månad senare, så det är ju allid ett alternativ. Så jävla skönt det kommer bli, att känna den där brännande och stickande känslan. Sen blir det förjävla snyggt med ;) haha :)

Nej nu ska jag fixa litta. Bilderna från kosta ligger på min andra dator, eller så får ni kolla in dom på fejjan ;)

ciao

RSS 2.0