30/11 Love it!

15:35  Jag älskar Mitt liv!
Jag älskar Mina vänner!
Jag älskar Min familj!
Jag älskar Min pojkvän!
Jag älskar ishockey!


Innan så tyckte jag synd om folk som inte kan stå för det dom säger & vänder kappan efter vinden.
Nu skrattar jag åt dem.

Sen älskar jag att ha en intressant liv så jag slipper lägga mig i alla andras hela tiden! ;)

ciao!

30/11 Nu jävlar!

12:22 Ja för fan, sista dagen i november!

Imorgon är det 1'a december, fy fan vad tiden går snabbt. Den riktigt flyger iväg. Snart är det lumpentime med, längtar som en jävla gnu kan jag lova! :)

Hade planerat dagen idag och tänkte dra till gymmet, men varken mitt knä eller pappa tyckte det var en bra ideé, så får vara hemma och vila det idag igen^^ Är så trött på att det inte vill bli bra!! Kl 4 tar jag bussen till stan, där oskar möter upp mig, sen blir det evil twins. skoj :) Kanske hinner med en fika med innan vi beger oss till rydebäck. Yes, so it is. Stannar hos oskar ikväll och imorgon ska jag packa hela dagen :) åhh, nu är det snart dags! på torsdag!! :) :)

Nu ska jag göra mig snyggare ;)

ciao


29/11 lite knäpp i huvudet.

20:10  jo det var jag allt när jag skrev inlägget innan idag.

Sen kom jag på, det är ju för fan inte er jag saknar, för det gör jag inte. INTE ETT JÄVLA DUGG! 
Jag ångrar inget av vad jag sagt. Jag står för vad jag säger. Jag har en framtidsplan, jag växer upp.
Sluta för fan att läs min blogg då om du/ni nu inte bryr er. Gå vidare för fan, för det har jag gjort.

De enda som jag vill ha vid min sida är de som jag pratar med idag, och det är så jävla underbara!
Nu ska jag tagga.

ciao

29/11 what a night!

19:30  eller inte ;)

Jahapp, sitter och försriver tiden på alla möjliga sätt. Funderar om jag ska ta och dona lite med tavlorna på mitt rum, nya bilder och så är aldrig fel! :)

Förresten,
 
såhär ser mitt knä ut nu, fräscht va? ;) haha! Det ser verkligen helt sargat ut, men jag överlever ;)

Nu ska jag ringa oskar en runda, <3

ciao

29/11 Sunday

13:35  End of tha week.

Träningsverk i röven och armarna. Det ska kännas när man har lirat match, annars har man inte gett allt.
Somnade vid 1 igår skulle jag tro och sov drygt 12-13h, det är grymmt länge! Är riktigt sugen på att dra till gymmet eller ishallen, men knät verkar inte må alls bra idag. Blåmärket har blivit ännu större och det ser riktigt hemskt ut :P Det blev ju så här för att jag lirade match, så tror jag ska försöka vila det tills på onsdag då vi har hockeyträning igen. Åh, vill bara att kroppen ska bli 100 så jag kan ge gärnet med träningen igen. Det suger balle att bara vila!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är sugen på att vara hemma och bara ta det lungt. Rummet städade jag igår, så nu kan jag ägna tiden åt massa småfixande! :)

ciao

28/11 Trött

23:39  Lördag kväll och sängen kallar..

Ja, så sant som det låter. Jag är verkligen slut i kroppen. Jag har lite ork kvar, men sleten som fan är jag! Under matchen så förde vi med 2 centrar, great för mig då jag fick lira varannat byte. Innan matchen så tvivlade jag lite på ifall jag skulle palla det, men det var inga problem över huvudtaget! Men det är nu som kraften tar ut sig. MIna ben känns smått mörbultade efter all skridskoåkning och knät har blivit blått & blåmärket täcker nu nästan hela knäskålen^^ Så visst jag var klok och vilade upp mig innan matchen och försökte påfresta knät på slite som möjligt, men får vänta tills imorgon och se vad domen blir. Dock känner jag redan nu att jag är öm i min ena skinka =P Haha! Men det är faktikst skridskornas fel, eller snarare slipningen! Slipade grillorna innan matchen, och den slipningen var inget att hurra för^^  Främre delen av grillorna var ok, men den andra halvan var hemsk. Usch, jag hatar när jag inte kan lita på grillorna till 100%, speciellt i en match är det grymt viktigt. För att komma till saken.. Det var när jag skulle ta en jääävligt snäv sväng i hög fart som skäret bara släppte och mina rumpa fick sig en rejäl iskyss. ;p

Oskar var här en runda innan, men han stannade bara nån timme eftersom han jobbar nu ikväll. Lite småsegt då det känns som det ar en evighetsen vi träffades. Men det är okej att vi inte ses så mycket nu eftersom vi kommer ses hela nästa helg, och på måndag.

Måndag, då bär det av till Evil Twins igen, tattoon har nu läkt helt och vi ska fia in en ny tid för lite ifyllnad av färg och eventuell text som kan ha tappat lite i färg. Men det ska bli skoj! För nu tycker jag rosen är för ljus, vill ah den mer röd och mustig, och taggarna lite mörkare. Annars ären perfa! Ska bli skoj o höra vad jakob har att säga med! :)
Oskar följer med på måndag sen tror jag att jag sover hos han tills på tisdag men får se. Onsdag är h´det hockeyträning som gäller och då kommer oskar hit, för på torsdag flyger vi näligen till el stockholmo för att stanna där tills på söndag, naaaaaaaaaaaaaaaaajs! :) Längtar grymmt mycket! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv & dricka cola ;)

ciao!

bild från matchen idag.

28/11 Gameday!

18:05  Hemmamatch & vi vann med 8-3! GOTT!

Fick äntligen tillbaka Min tröja igen #21, kärlek. Nötade av massa grymma skott, tyvärr gick ingen av de in i mål, men returerna gick in ialf!

Nu har jag precis gjort mig i ordning och plattat håret. Mamma & Pappa ska ha glöggkväll nu ikväll med några polare. oskars pärson ska med komma, så jag får träffa min fining ikväll en runda ialf :) Så nu väntar jag mest på att folket ska komma.

nu kom oskar.

ciao

27/11 kwell

23:14 Så var kvällen kommen.

Efter massa handling på city gross & ica så blev det matlagning när jag kom hem.
Det blev ryggbiff, hasselbackspotatis, mozarellasallad & bea sås. MUMS! :) Tycker verkligen det är hur kul som helst att laga mat med mamms & papps ! :)

Nu sitter jag ocn knaprar på lite "grill&pepper" chips och dricker cola :) Eller med andra ord laddar upp för morgondagens match! Är dock lite orolig för mitt knä, eller mina knän man kanske mer kan säga. Min senaste skada har blivit bättre & jag kan nu stötta&gå på benet utan att det gör ont. Det är mer när jag ska böja det eller när något stöter emot som det gör ont. Äh, får ta det nätt på uppvärmingen imorgon och inte försöka att påfresta det för mycket. Men ska bli fett najs att inviga mina nya benskydd! :)

Åh en annan skoj sak, brorsans nya brutta är här! Hon verkar trevlig :)  Tror att de kommer och kollar på matchen imorgon, men är ej helt säker. Men brorsan kör ialf och lämnar mig till samlingen. Ska upp redan vid 9 imorgon, ska inte åka förränns 10.15, men jag måste få i mig frulle och då måste jag ha lång tid på mig att äta :P haha!

Nu ska jag packa träningsväskan tills imorgon sen får jag se om jag går och nannar eller inte!


ciao

27/11 Friday!

12:38  Så var det dags för den jävla helgen att komma!

Fredag, spännande. Eller mja inte direkt. Jag är så sjukt sugen på att dra ut för att dansa & festa. Men när man sitter inne med 15 kr på konton så går det inte riktigt. Åh, ge mig 18jan så jag slipper detta!
Jag vill shoppa & ha mig! :P

Men back to reality. Har precis duschat & försöker nu välja ut vad jag ska ha på mig. Mina gråa chinos är på, ett steg fram. Får se hur detta artar sig. Kvällen har jag ingen aning om hur den ska se ut, borde bara vila inför morgondagen men klättrar snart på väggarna så rastlös jag är!

Knät är bättre idag, men jag fegar fortfarande så jag dissar gymmet idag.

Nu taggar jag till massa oldies but goldies och drömmer mig tillbaka till sweden rock!

ciao

26/11

23:01   What a day!

Full rulle hela dagen! Igår kom oskar och hämtade mig, sedan blev det "new moon" på bio. Den var väll okej, lite väl överdrivet med vargarna, men så är det! ;P

Upp i tid och sedan begav vi oss till väla för att köpa en ny innebandy klubba till oskar. Efter att ha kollat noga i alla butiker så hittade han en, hoppas det gick bra för han på träninge ikväll! Sitter spänt och väntar på att han ska ringa och berätta hur det har gått.
Därefter så blev jag hemskjutsad, vi hann med en snabbfika sen var det ut på vägen igen. denna gången med pappa och mot destinationen ängelholm. Väl framme i ängelholm så var det bara inter sport som gällde.
Jag fick mig ett par nya benskydd, Vapor XXXX. Helt underbart sköna, men det viktigaste av allt är att de sitter perfekt runt mina knän. Tyckte dock att det var konstigt att de bara hade en modell benskydd som var smalare än de andra. Så det var dessa som gällde! Men de är grymma! Nu när vi kom hem så upptäckte vi att man kunde anpassa dom totalt efter sina ben, flytta skydden och liknande! :)

Fick även hem massa rullar tape, både klubb&medical. Nytt tigerbalsam & ett nytt knäskydd. Eller ja, ett knästöd eller vad det nu heter. Måste vara grymmt försiktig med mitt knä nu så att det inte blir värre tills på lördag. Även om det känns bättre när jag går så känns det ganska så illa när man väl känner på knät. Fick ju en liknande smäll fast på mitt andra knä fär någon vecka sen, och det knät ömmar fortfarande lite, plus att själva korsbandet käns knöligt. Om det inte blir bättre så småningom så får jag ta och kolla upp det^^ Men det löser sig! :)

Därefter så var det bara hem och vända en snabbis för att nästan direkt bege sig till stan med mamms. Först följde jag med när hon vaccinerade sig och sen drog vi till Karla och tömde skylten. På vägen hem så blev det stop både på city gross & på jour pizza! :)

Så nu sitter jag här, mätt & belåten och känner att sängen börjar kalla. Måste bara bprsta tänderna innan jag kryper ner framför tv'n.

Får se vad morgondagen har att erbjuda, funderar på att dra till gymmet och träna överkroppen. Får se.

ciao


:)

25/11

12:24  Löning idag, eller ja det är ju skoj för alla som får lön ialf. För mig är det mest en pina att inse att jag får leva tills januari innan jag har cash. No good.

Mitt knä är ömmt & har blivit lite större. Ska snart ner till pappa så han får linda det. Hoppas innerligen att det blir bättre tills på lördag. Det är mina jävla benskydd som inte stannar på sin plats. Först hände det med mitt förra knä & nu med detta. Så nu går jag runt med 2 ömmande knän. Men om jag fattade pappa rätt så ska vi nog till ängelholm imorgon och intersport där, för dom har väll större sortiment där än på väla?? Nya bemskydd måste jag ha, känns bara ruttet att köpa nya nu när jag bara ska lira i 1½ månad till.
Äh, får se hur vi gör.

Ikväll ska jag till oskar, eller ja när han har slutat jobba så ska vi bestämma kvällen.

Nu ska jag göra mig i ordning.

ciao

24/11

23:30  En snabb visit vid datan. Är otroligt trött & seg.

Måste bara slänga in en rad om hur mycket jag älskar att jag blev kallad foppa idag på träningen ;)

Tro det eller ej, men jag blir lycklig av det.

24/11

10:30  Vilken jävla super helg det har varit!! :)

Lördag, sålde som sagt programblad på RBK-MODO. Stannade kvar & såg matchen med my & maja. Underbart att se MODO ta hem det, och underbart att se Foppa göra mål+ 1 assist! Efter matchen så parkerade vi oss framför splarutgången och en stund därefter kom självaste Foppa ut. Jag gick därifrån med autograf, foto & världens smajl! Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv!!

Efter matchen så begav vi (jag, maja & my) oss hem till maja för att käka pizza & kolla tv/film. Mys! Later that night åkte jag till rydebäck och har stannat där tills idag.

Fredde hann jag träffa med, han kom & hälsade på mig & oskar i söndags & vi såg första halvan av sagan om ringen (extended version). Igår kom fredde på besök igen, först bjöd han oss på pizza och därefter blev det kollat på den andra halvan av sagan om ringen. :) Det var faktikst soft att dela upp filmen. Fast den är på 2cd och den här versionen är 4h lång. 2h i tagen räcker ;)

Vi måste köpa flygbiljetter till sthlm nu snart med, eller ja, vi gör nog det imorgon. Först tänkte vi ta tåg upp, men så sviniga priser det är! Nästan 1000 spänn för enkel resa. Så vi bestämmde oss för buss istället, kostar oskcå 700 spänn mindre ;) Men sen så fick jag reda på via maja att det bara kostar drygt 500 spänn att flyga till sthlm, och det är jävligt billigt! sen tar det bara en timme med! Sen tillkommer busspriset från arlanda till sthlm city, men det blir 100 spänn extra, jag klagar inte :) Så nu är jag riktigt taggad för sthlm. Flyg både dit & hem, FINT hotell i 3 nätter, konsert & affärstittande i sthlm ;) Sen det bästa av allt är att jag får dela det med mitt hjärta! :)

Förresten så har vi 5 år idag, 24/11. Sjukt så snabbt tiden går! Men är så otroligt jävla lycklig att jag har dig!
Nu ska jag fixa lite!

ciao! :)


Jag & Foppa!! :)

21/11

10:31  Nu har jag fått i mig en halv kopp kaffe ocn en klunk multivitamin. Jag blir mer och mer nervös för varje sekund som går. Sen har jag ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig. Analyserade nästan hela min garderob igår om vad jag kunde ha apå mig, men det slutade snabbt i att jag inte kunde ha något av det på mig.

Foppafebern börjar kanske gå lite långt. Jag vet om att det inte är säkert att jag får träffa han, men jag måste ju ta chansen och försöka träffa han! Först hade jag tänkt ha på mig mina nya paljett leggings, men sen tänkte jag "Foppa kommer säkert tycka det ser asfjantigt ut", och så går det vidare med alla mina klädesplagg.

Jag har ialf en timme på mig att göra mig i ordning och packa, sen blir det in mot stan. Brorsan skulle till ishallen med några kompisar så jag hakar på och åker lite grillor. Därefter så drar jag till Maja och senare till ängelholm.

Usch, nu måste jag sätta igång lite musik & packa.

Fy fan vad nervös jag är & Fy fan vad skoj det ska bli!

ciao

20/11

21:34  Idag är jag lycklig. Ialf för stunden! Jag gav mig fan på att jag skulle hitta mitt Gameboy, och till sist fann jag det. Det låg så fint på skrivbordet med alla spelen bredvid sig. Jag gick ner till pappa och lyckoförklarade mig själv & började genast spela. Till sist gav jag mig på  Super mario land, det är ett av de få spel som jag inte klarat av och inte har varvat. Enda nackdelen med detta spel är att man inte kan spara, så om man dör efter 3 världar så får man börja om från början. Men det gick bra i början, tills jag kom till en bana jag aldrig spelat förrut, det tog inte lång tid förränns jag insåg att detta var sista banan på hela spelet. Jag hade 18 liv, dog alla gånger, men jag fick 2 extra liv endå. Men fan, jag klarade det! Det tog lite mer än en timme men det var så jävla värt det, även om tummarna ömmade och många svordomar hade kommit ur min mun. Jag är fortfarande nöjd, så jävla sanslöst nöjd att jag nu till sist har klarat av speljävlet! Never give up.

Senare så åkte jag & pappa till citygross för att handla, vagnen blev full och det tog sin lilla tid att virra runt där inne i affären. Nu ikcäll är mamma & pappa iväg med alla från hog. De skulle kolla på någon show & äta. Så tonight var jag la chef. Det blev typ kött, nästan som lövbiff, pommes & bea sås. GOTT!

Nu var det tänkt att jag skulle bita tag i mitt rum, men efter allt prat om gameboy så är jag så sjukt sugen på att spela! Får se vad som händer.

TAGGAD SOM IN I HELVETE FÖR IMORGON!

Foppafeber!

ciao


olympiarinken <3

20/11

11:38  What a morning. Vaknade vid 9 av att mobilen ringde, 2 jävla gånger. Sket i att svara och somnade sött om. Vaknade av alarmet pep, stängde av det. Sen knackade pappa på vid 11 och sa att han hade satt igång kaffe. Då var jag uppe ur sängen på ½ sekund ;) haha!

Det blev sent igår, satt uppe och pratade med oskar i telefon till klockan blev 4, sen somnade jag nog vid 5 framför tv'n. Yepp, jag har totalt vänt på dygnen, kan verkligen inte somna tidigare än så^^
Eller egentligen så har jag ju inte vänt på dygnen, jag är uppe vid 11, som inte är så jäkla sent. Pigg är jag också. Men det är som jag sagt tidigare, jag behöver inte sova många timmar om nätterna för att bli pigg. 4h brukar vara lagom, om jag sover me än det så blir jag alltid trött, oavsett hur många tinnar jag sover^^

Ialf, mitt och oskars samtal slutatde igår med massa prat om Nintendo DSi. Eller det började med snack om att oskar hade hittat ett knall blått PSP som hade varit den ultimata julklappen till mig, men som gameboy & nintendo älskare som jag är så gick vi över till nintendo DSi, och jag lovar att jag började sagla ;) haha!
Så jag längtar så sanslöst mycket till julen nu i hopp om att jag ska få ett i julklapp!

Nu ska jag leta upp mitt game boy!

ciao

19/11

22:04  What a day.

Sov till 1, sedan begav jag mig in till Karla för att hålla mamma sällskap.
Pappa hämtade oss vid 6 och vi körde ut till väla. Det blev 2 nya klänningar till mamms & jag fick mig ett par kickäs coola paljett leggings ;)

Nu sitter jag och drömmer mig bort tills lördag. Har lagt upp värsta planen! Ska sälja program på RBK-MODO. Och om någon i hela världen har missat det så är det MODO som gäller för Foppa nu, och sen gjorde en annan kung, NÄSLUND sitt första ispass med MODO för säsongen. Förhoppningsvis spel förje jul säger Näslund själv. MEn man kan ju alltid hoppas på att han följer med ner på lördag! ;)
Oj oj oj, säger jag bara!

MODO gästar som sagt ängelholm nu på lördag, och jag kommer att vara där. Jag kommer vänta tills matchen är över och tills MODO ska bege sig hem igen, så här nära har jag aldrig varit att få träffa Foppa. Och det finns inte en chans i helvete att jag låter den chansen försvinna! Fy fan i helvete vad jag längtar!

Hm, så är det! Nu ska jag kolla klart på nyheterna sen följer sportspeglen! Måste ju spana in Foppas mål & när mitt älskade MODO besegrade luleå med 4-0. LOVELY!

Ja, jag har helt klart drabbats av Foppa feber!

ciao


bild från cup i danmark.

18/11

20:11  Har avverkat två filmer idag. Först "twilight" och nu precis "the number 23". Den sistnämnda var verkligen DÅLIG! Förväntade nästan mig att den skulle vara bra och vara en typisk sara film men nej nej! Kortfattat så handlar den om nummer 23 och hur det kan styra ens liv till vansinne. Det var ialf det jakob sa till mig. Men nu i efterhand så är den så mycket mer, usch. Den kommer jag Inte att se igen!

Tänkte ta och kolla på greys anatomy kl 9. Sen vill jag hitta mitt gameboy med. Har verkligen ingen jäkla aning om var det ligger och det är för jävligt! :P haha! Speciellt när jag är så grymmt sugen på att spela! Argh, det blir väll till att vända rummet upp och ner, för jag ska fan hitta det!

ciao

18/11

13:45  Sjävlklart är tobbe inte klar nu. vi skulle åkt senast halv2.
nu är det inte ens lönt att åka dit längre ^^ argh!

trött man blir på det!

18/11

12:35 Yepp, jag sitter fortfarande här hemma. Tobbe lovade mig skjuts till stan, men det är grymt svårt att få upp han ^^ har vatt inte och väckt han  ett par gånger. Men på hans begäran så skulle vi åka halv 2. Då är vi inne kl2 och hinner åka i 2h ialf. Bättre än inget. Tänkte fösöka dra in tidigt tomorrow, men beror helt på hur jag känner&mår imorgon. Har också läst igen nästan varenda papper som jag fick från lumpen. JU mer jag läser ju mer sugen blir jag. Åh, fan vad jag längtar. Jag vill bara komma igång med det, och göra något jag älskar.

Ska ta mig ner och käka lite nu, måste bara komma på vad. Hm.
Åh nu fick jag en idé! tjingeling!

ciao


LOVE IT!

18/11

11:10   Var precis ute och hämtade posten.

Två brev väntade mig. Det första från högskoleprovet, fick samma resultat som förra gången, dock ska jag göra det igen, då jag total klantade mig på ett delprov ;) haha!

och det andra.  SJÖSTRIDSFLOTTILJEN, VÄLKOMMEN OMBORD!
wohoooooooooooooooo! Vilken känlsa! Brev från försvarsmakten med andra ord. Som inehöll allt jag behöver veta om min tid i lumpen & marinen. Fy fan vad jag längtar nu!! :) :)

Var bara det jag skulle berätta ;)

Sen dissar jag gymmet för ishallen today. Har noll motivation att gå till ett gym och svettas. Så beger migg till kära olympiarinken & kör gärnet där! Lovely!

ciao


17/11

23:03  Så var kvällen kommen.

Träningen gick väll ok, men intemycket mer än så. Jag har verkligen tjugosjutusen känslor & åsikter som bubblar inom mig. Tycker lite synd om pappa där, eftersom det är han jag ventilerar mig för. Men det är ju bland annat det föräldrar är bra på, att lyssna utan att döma.

Nu har jag precis kollat klart på Hell's kitchen, och ätit upp mina saffrans gifflar, några bitar av marabous vinterchoklad, en clementin och lite coca-cola ;) Om man är sugen på något så ska man äta det! Sen gjorde det väll inte saken bättre att mamma & pappa hade dratt fram allt, men jag avstod från skumtomtar, inte riktigt min grej det dära.

1 vecka har gått sen tattoon, jakob (min tatuerare) sa att jag inte skulle träna på 1½ vecka, men det har det ju ungefär gått nu. Sen är jag duktig och tvättar & smörjer in tattoon regelbundet. Så för att fira det så tänkte jag bege mig till gymmet imorgon. Pappa väcker mig 10, sen tar jag bussen in 11. Ska bli grymmt skönt att gymma, jag är lite fjantig jag, för när jag kör hantlar eller liknande så tycker jag nästan att jag ser/känner hur armarna växer ;) haha!

Jag har tänkt att börja käka större portioner så jag kan bygga muskler och gå up i vikt. Framför allt är det bålen/överkroppen som gäller, d.v.s rygg, axlar & mage. och självklart få upp mitt flås! Det är nog det viktigaste, att jag tränar upp kondisen så jag pallar med att springa längre sträckor.

Tror dock också att om jag tränar bättre så kanske jag blir av med mina "panikångestattacker?". Känns lite i nuläget som om jag har så extremt stor press och sjukt höga förväntningar på mig själv inför lumpen. Jag är ju inte den som går in i något för att bara klara av det. Vinnarskalle som jag är vill jag sälvklart vara bäst på allt och hatar att förlora/vara sämst. Det ska nog gå bra.

Ska försöka gå och lägga mig i tid idag, eller försöka somna i tid. Igår låg jag vaken & kollade tv till 4- halv 5 något. Likadant i förrgår^^ Jag har alltid överskottsenergi och de dagar som jag bara är hemma och inte tröttar ut mig själv på har jag extremt svårt att somna på. Men så är det!

Så är ser min morgondag ut!

träna
hem för att duscha & käka
köra igång en tvätt
städa klart rummet
klura lite mer på utbildningen i umeå
chilla!

ciao

17/11

12:07  Tisdag. Känns verkligen som dagarna flyger förbi när man inte gör ett skit^^ Och för varjje dag som går så blir jag bara mer och mer spänd inför lumpen. Tomorrow är det exakt 2 månader tills jag rycker in - DET ÄR SNART!! Men skoj som fan ska det bli ialf! Komma bort från skit höganäs och ha en ny vardag.

Utöver det så kliar det som fan på ryggen, i princip hela tiden. Vill bara riva upp hela ryggen, men nej det kommer jag inte att göra :P Ska gå och tvätta av tattoon hade jag tänkt, det hjälper lite för stunden ialf^^

Ikväll är det hockeyträning, och det är i princip det enda jag har bestämmt. Jag borde köra igång en tvätt och få ordning på mitt rum, en gång för alla^^ Men får se hur det slutar.

Ps. Snaart är det dax för el stockholmo!! :) :)

ciao


studenten 2009. Evelina, Caroline, Jag & Emelie.

17/11

00:08   Då var man hemma igen efter en toppen helg med oskar! Det är verkligen helt underbart att vara med någon man tycker om så mycket, och bara va. Men lite skönt är det allt att vara hemma igen :)

Tomorrow är det hockeyträning som gäller, helt underbart! Nu har det nääästan gått 1½ vecka sen jag gaddade mig och då är det fritt fram för träning! :) Great, har nästan klättrat på väggare av min överskottsenergi. Hoppas dock att jag kan köra slut på mig själv på träningen imorgon! :)

Nu ska jag äta lite choklad och antingen kolla tv eller sätta igång en bra film! :)

ciao

14/11

14:51  Godmorgon/godmiddag. Fastnade franför datan igår, verkade som min data hade fått virus. Så hela förmiddagen - fram tills nu har jag suttit och kör viruskontroller och startar om datan massa gånger, pappa har gjort likadant på sin. Nu körde jag en kontroll runda till och virusprogrammet hittade inget. Så det verkar som jag lyckades få ren min data igen, GREAT! :) Nu ska jag alltid uppdatera mitt virusprogramm så fort den säger till om det!

Väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag kan duscha av mig. kommer dock ej tvätta håret eftersom det gjorde jag igår ;) Så under tiden pappa duschar så ska jag nog platta håret. Måste dock vänta tills helosansalvan gått in lite mer i huden^^

Jag har äntligen kommit på vad jag ska ha på mig, så nu hänger min klänning fint på en galge med en kofta över och ett par gråa strumpbyxor. Ska plocka fram underkäder och strumpor med så är det bara att slänga på sig allt efter duschen^^ Snabbt & smidigt.

Vi kör härifrån 17.15 så jag har fortfarande gott om tid på mig.. Nu ska jag leta upp smycken att ha på mig.
Ha en förjävla bra kväll!

ciao


visst ären fiin! :)

14/11

02:43  Jag blir så jävla förbannad!!!

Jag satt vid datan och tänkte kolla in lunarstorm (ja, jag har fortrfanade kvar mitt konto där).
Jag loggar in och ser att en bild har blivit kommenterad.
((Jag har lagt ut en bild som är tagen på en av minnes marcherna till daniel wretström, en kille som blev misshandlad till döds för att han älskade sverige) Jag la upp bilden för några år sedan och tycker fortfarande att det är en fin bild. Jag tycker gatuvåld är oacceptabelt och att det är en fin gest av hans nära&kära som startade minnes marchen.)
Ialf, jade hade fått en kommentar av en stockholms kille och den löd "åh, man skulle fan släppt en bomb där så alla ni jävla nasist parasiter skulle dött, jävla äckel"
jag svarade enkelt och kort "för att?"
till svar fick jag en hafsig blandning av hatiska och kränkade ord, och att det var fel på mina föräldrar och att jag måste haft en svår uppväxt.
jag förklarade kortfattat att han inte hade någon rätt att döma mig för att han inte kände mig och sa att om han kallar min rasist för att jag har en svensk flagga så borde han isåfall hoppa på resten av svenska befolkningen, eller rättare sagt alla i hela världen som har sitt lands flagga hemma och är stolt över den.
men nej, till svar fick jag att jag var full av skit och mina föräldrar var värdelösa m.m.

jag menar, VAD FAN ÄR HANS PROBLEM?!?! Han har ingens som helst rätt till att hoppa på mig, anklaga mig, smutskasta mig & mina föräldrar sam KRÄNKA mig!

Jag förstår mig inte på sånt folk^^ De drara alla över samma kant. De tror att vi som älskar vårt land är en person och har en hjärna. De tror att vi inte har några känslor, saknar förmågan att tänka, och att vi haft en svår uppväxt. De tror att de är anledninge till att vi tycker som vi gör.
Jag är inte den som går runt och skriker ut mina åsikter, men endå så står jag upp till 100% för dem.

Men här kommer lite fakta;
alla tycker inte lika dant!
alla fungerar inte på samma sätt!

Jag är inte rasist eller nazist för att jag älskar mitt land.
Jag trivs i Sverige och det är här jag vill spendera mitt liv.
Jag tycker Svenska flaggar är vacker lika så national sången.

Jag menar, är det så konstigt att jag trivs i sverige?
annars hade jag väl flyttat någon annan stans?

Bara för att jag hyllar landet som jag är född & uppvuxen i  betyder inte det att jag hatar alla invandrare!
För det kommer alltid att finnas folk som hatar varandra, det finns det över hela jävla världen! Men dra för fan inte alla över samma kant!

Men då har jag en liten fråga, och nej jag tar inte någons parti just nu.
En tjej på min före detta skola, vi tog studenten i somras. Då sprang hon runt med sitt lands flagga runt axlarna och genom höganäs. Hon var inte född i sverige.
Detta reagerade INGEN på.
Då tänker vi såhär, vad hade hänt om jag hade sprunigt runt med en svensk flagga runt axlarna och visat hur jäkla stolt jag var att komm härifrån.
Hur hade folk reagerat då?

Ett annat exempel, förra året var jag på stinsen i helsingborg med några kompisar och drack lite. Det kom in en kille som tog av sig jackan, han hade på sig en röd t-shirt med det gula trycket på hammaren&skäran.
Detta reagerade INGEN på.
Hur hade det varit om en kille hade kommit in på stinsen med ett hakkors på tröjan?
Jo han hade blivit utkastad på direkten!

Nu säger inte jag att det är okej att gå runt med hakkorset på en tröja. Med båda symbolerna är extremt provoserade åt vars ett håll. Båda symbolerna betyder makt & mördande. Så varför är det ena tillåtet och inte det andra?

Nu ska jag inte prata för mycket, men man borde förstå vad jag vill komma med det.
Du får tycka va fan du vill & jag får tycka va fan jag vill!
Men döm för fan inte mig innan du diskuterat något med mig!

Nej nu räcker det. Jag behövde verkligen skriva av mig.

ciao


14/11

01:10  Sådär ja, då var början av kvällen avverkad. Den har varit helt perfa.
Kollade faktiskt på idol, första gången någonsin så röstade svenska folket rätt^^ båda som hängde löst var verkligen fruktansvärt dåliga! Uscha!

Nu har jag precis målat naglarna. Först hade jag tänk måla dem gråa, men blev ljusrosa istället^^ Jag ska ju trots allt ha en svart klänning på mig, så nu livar naglarna upp lite ialf ;) haha!
Tomorrow är det 50-års fest som gäller. Oskar mamma har fyllt 50 och det ska firas. Vi har köpt världens bästa present och världens häftigaste kort! :) Ska bli skoj med massa god mat och liknande, men framför allt ska det bli skoj att träffa oskar igen! Är dock inte helt säker på hur jag ska ha mitt hår. HAr funderat lite nu ikväll på om jag kanske ska fixa stora lockar i det, eller kanske fixa till en snygg uppsättning. Tur att jag kan klura på det imorgon, måste bara gå upp i god tid så allt hinns med!

Nu velar jag om jag ska kolla på en film eller pilla med kameran lite. Köpte ju kameran i somras men har verkligen inte haft tid att lära mig hur den fungerar^^ Tydligen så ska där finnas grymmt många olika inställningar så man just kan få perfekt ljus och allt^^ Det låter som en bra idé! :)

Sen har jag lite cola kvar med, och den måste man dricka upp, det är ju trots allt fredag! haha.

Nu - musik&kameran.

ciao


13/11

23:25  Jag skrattar åt din okunnighet.

Men det säger ju sig själv egentligen, ni vet ju inte bättre.
Ni hatar.
Vi älskar.


.

13/11

12:06   Fredagen den trettonde.

Inte för att jag förväntar mig tur eller otur för den delen. Fredagen den trettonde är en "lyckodag" för alla tatuerare världen över. Medan för oss "andra" så är det en otursdag.
Äh, jag tror mer att det är så att folk är helspända och går runt och tänker på att de kommer få otur och d'rför blir det så. Jag menar, den är ju e vanlig fredag? jag brukar ialf inte märka av något speciellt, har jag för mig ;)

Som sagt Fredag. Idag ser jag fram emot ingenting. Visst det finns massor av saker man kan göra och så. Men jag känner verkligen inte för att va med någon som inte kan vara sig själv med mig. Det är ju falskt rakt igenom. Känns som jag behöver en ny umgängeskrets. Så sant så.

Men lite har jag allt planerat ikväll. Mamma & Pappa ska iväg på en konsert ikväll så jag tror jag blir ensam hemma. (om inte tobbe stannar hemma med) Ialf, jag ska kolla på tv ikväll och lyssna på megahög musik! :) Får se om jag kan slänga ihop något gott käk med ^^ och kanske lite godis å det hela ;) haha.

Nu på dagen ska jag försöka göra lite nytta, hade behövt åka upp till grand hotel och fixat lite från i sommras, men tror nästan jag får skjuta fram det till nästa vecka, eller till helgen. Mitt skrivbord är kaos, jag har så otroligt mycket papper & saker här som måste sorteras. Mitt diplom sen syudenten ligger fortfarande underst i någon hög, när det egentligen ska upp på väggen. Det får vi fixa!

Först ska jag in i duschen, tvätta av min tattoo sen börjar det!

ciao


Studenten - oförglömligt.

12/11

19:14  Jag är verkligen uppe bland molnen och svävar - av lycka. Senatse skivan spelas 24/7 och varvas med lite klassiker då & då. Shattered är nya favvo låten på skivan. Det är så mycket känslor, kärlek & så jävla äkta. Jag tror att jag stannar kvar i min lyckobubbla imorgon med.

Nu ska jag dissa datan höja volymen och försvinna :)

ciao

12/11

16:13

What am I still here for?
Could it be that I'm just waiting
Hoping you'd rescue me
And put the pieces together again.

Inside I'm so lost
In the middle of my heart
It's a battlefield of love
I've been fighting for too long.

And now I'm shattered
From you chipping my heart, kept taking it til it broke
Oh, how it hurts
Felt it slip from your hands, hit the ground and now it shattered



4 dec 2009 ska jag stå längst fram och ytterligare en gång bli den lyckligaste på jorden.
There's no word to desribe it. <3



12/11

11:53  Läste precis en sak & insåg precis samma sak.

Folk är inte de som de utger sig för att vara. Ialf inte mina "vänner".
Jag har länge tänkt & grubblat på detta och just försökt möta er halvvägs.
Men fan detta var droppen. Jag tar detta som ett personligt påhopp för det tycker jag verkligen att det är! Du vet jag jag tycker & känner om det. Du vet om att jag är en av dom.


Nej, nu får det fan vara nog!

Vet folk inte vad respekt är eller?

12/11

11:42   Härlig känsla att vakna och inse att jag "äntligen" från ta bort plastfolien från min rygg. Nu senaste natten har det varit obehagligt och kliat massa. Är dock lite orolig att den fortfarande "tappar" färg&svart, men pappa säger att det inte är någon fara och att det är så bara för att huden håller på att läka - så jag får lita på han! :)

Idag ja, ar verkligen ingen aning vad jag ska hita på. Jag börjar snart klättra på väggarna här hemma så rastlös jag är, men jag får inte träna förräns om en vecka till. ugg. Visst, jag hade nig kunnat göra det egentligen. Men eftersom jag ska ha tattoon resten av livet och mycket hänger på de här första dagarna och hur man sköter den så kommer jag inte ta några chanser alls. Jag följer jakobs tips/råd slaviskt! ;) haha!

Jag körde aldrig igpång en tvätt igår så det hade jag kunnat göra, och städa rummet med för den delen. Sen har jag lite "vit"- tvätt som jag måste bleka, då det har blivit "missfärgat" i tvätten ;) haha, snarare ljusblått! :P

Ja, så får det bli, först ska jag bränna en skiva och klä på mig, sen jävlar ;) haha!

pussipuss

ciao


Bild från när jag & oskar var och såg metallica i cph.

11/11

22:42   Jag hade skrivit ett långt inlägg. Men jag tog bort det igen.
Du är inte värd att lägga ner den tiden på. Du har gjort ditt val. Stå nu fast vid det med. För jag kommer inte komma tillbaks, för personer som behandlar mig så som du gör vill jag inte ha i mitt liv. Jag förtjänar bättre. För varför ska jag stå upp för någon i vått & torrt om inte personen i fråga gör samma sak för mig?

Kalla mig omogen, fjortis, löjlig & patetisk om det får dig att må bättre. men har du tänkt på en sak, det kanske är du som borde ta dig i kragen och växa upp?


11/11

13:02  Det känns i armen att man har tagit en spruta, men mycket mer än så är det inte. Kanske inte ska ta ut min lycka i förväg, men som det verkar nu så slipper jag NOG alla förjävliga biverkningar. Det är första gången någonsin isåfall. För ALLTID när jag vaccinerar mig/tar sprutor/käkar medicin så brukar jag få de ovanligaste& mest sällsynta biverkningarna. Så jag har nog omedvetet förberett mig på det värsta :P haha.

Tattoon känns bättre idag, fortfarande ömt, men det börjar släppa :) Det är bara inatt med som jag ska sova med den inplastad :)

Just nu sitter jag och försöker klura ut vad jag ska ha på mig. Eftersom tattoon förtfarande är omtålig och insmörjad så får jag inte ha tighta/åtsittade kläder. Men jag tror att jag kör samma stil som igår. Tubtop linne & en tjocktröja med zip som jag har på bak & fram :) Hur smart som helst :)

Nu ska jag sminka mig & köra igång en tvätt.

ciao


jag & steenis i lördags. <3

10/11

23:54 Fullspäckad dag. vaccinerade mig idag med,  sjävla sprutan gjorde ont, men nu så känns det mer som man ar fått en ordentlig "nervsmäll" :P Hoppas bara jag slipper några biverkningar imorgon.

Annars i veckan så händer det väll inte så mycket. Ska nog till väla med pappa och på lördag är det oskars mammas 50 år fest som gäller :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv.

ciao


10/11

01:30   Då var man hemma igen efter lite äventyr.

13:00 idag var det Evil Twins som gällde. Så nu sitter min finfina tatto äntligen på ryggen :) Dock var det inte helt smärtfritt. Det är inget som knappt känns, men värst var det helt klart över ryggraden och ut på skulderbladen. Usch, man kände verkligen hur det skakade inom en :P haha, men vill man var fin får man lida pin. och jag kunde inte vatt mer nöjd. Nu sitter det fortfarande plast på, och det ska det göra i 3 dagar, sen är den färdigläkt om 3 veckor & då är det även dags för återbesök. Rosen ska antagligen fyllas i lite extra men får se hur den ser ut färdigläkt först!  Kan va att jag vill ha den lite mörkare:)

Så nu efteråt då. Själva tattoon tog 2½h och jag är grymmt öm i ryggen nu. Ska bli spännande och se ifall jag kan sova på mage hela natten :P haha. Det enda som är lite tradigt är att jag inte får träna på 1½ vecka minst, men lite lätt träning skadar nog inte :)

Fullspäckad dag tomorrow med;
Måste till apoteket och köpa parfymfri bakteriedödande tvål & kirurg tape.
Vaccinera mig mot svininfluensan!
Hockeyträning på kvällen.

Nu ska jag sova!

ciao

7/11

02:08   Fick sms kl 11 nu ikväll. pga sjukdom ilaget så blir det ingen match. alltså kvällen innan, bara timmar innan vi skulle åkt så hör man av sig och är sjuk. Jag är så grymt jävla sanslöst besviken på RBK's damlag! Sen finns det ju vissa som jag kallar järnstommen, vi som vill spela BÅDE på hemma & bort matcher, vi som bokar om saker & gör allt för att spela. Ni som skiter i vilket, fattar ni inte att ni förstör för oss som vill spela? Hockey är en LAGsport, man kan inte gå runt i sin egen värld och tro att man kan göra & bete sig hur som helst. Nej, på onsdag på träningen kommer jag INTE hålla min mun stängd. Jag är jävligt besviken och det vill jag fan att hela laget ska få veta! och jag vet om att jag inte är ensam om att tycka såhär!

Så ikväll har jag kollat på tv, spelat kort & ätit choklad med papps. Eller först var vi inne och kollade när älskade HHc verkligen körde över JIF med 5-1, underbar match! :) Sedan blev det inom jourpizza på vägen hem för att fylla på förrådet :P haha.

Tomorrow blir det allmänhetens med pappa & my. Tack för det ialf! :)


ciao

6/11

13:22  Ska snart fixa året och göra mig i ordning. Karro kommer om dryga timmen, sen ska vi åka och hämta hennes kisemise :)

Ikväll blir det förhoppningsvis hockey, HHC tar sig an jonstorp hemma.

Tredje dagen i sträck nu med huvudvärk, jobbigt att den vägrar ge sig.

Egentligen så har jag lite små brått, men eftersom jag inte vet ´vad jag ska ha på mig så kan jag lika gärna sitta här och slöa. jaja, får se vad jag hittar.

ciao

6/11

01:20  Dagen & kvällen har nästan flugit förbi tycker jag. har tom hinnat slipa lite på bloggdesignen. Det var ju ett tag sen jag bytade design. Men nu får detta duga!

Nu sitter jag mest uppe och väntar på att klockan ska bli 2 och "London Ink" ska börja. Så ska snart borsta tändetna och krypa ner i sängen. Hoppas jag sover bättre inatt än igår. Usch ja, sov riktigt dåligt. Hade konstiga korta & massvis av drömmar, vaknade stup i kvarten. Sånt är jobbigt.

Fast det som är mest jobbigt just nu är mitt onda knä och att jag har svårt att andas. Det känns som jag har någon som sitter på bröstet, så jag kan inte ta några djupa andetag. Vettifan vad det är, brukar känna så iblan, men nu på sistonde kommer det  dagligen. Har suttit och klurat på vad det kan vara, och det enda jag kommer fram till är ångest/panikångest attacker. Har hört gasnka så mycket om det, sen har en närstående till mig just panikångestattacker, och han brukar förklara det som att just man inte får luft, och allt känns jobbigt + att man knappt kan sova om nätterna. Fast det är ju väldigt olika från person till person. Men om det inte har försvunnit efter helgen så ska jag nog kolla upp det. Grymmt jobbig & obehaglig känsa kan jag lova!

På tag om obehagliga saker, jag fick en "kallalse" till att vaccinera mig mot svininfluensan nu här om dagen. Vettifan om jag ska ta den, velar grymmt mycket. Jag tänker ju såklart bara på biverkningarna och allt skit man kan få av det, sen att jag är livrädd för sprutor gör det hela inte mycket bättre. För det är ju såklart TVÅ jävla sprutor man ska ta. usch får se hur jag gör.

Nu ska jag bortsa tänderna.

ciao

5/11

12:29  Torsdag. 4 dagar kvar! längtar som fan!

Idag tänkte jag tagga in till stan & Karla för att hålla mamma sällskap. Först skulle jag ta bussen nu vid 1, men eftersom jag sov myket längre än beräknat så får det bli 2 bussen. Hoppas pappa kommer hem innan dess så jag kan få buss pengar ;)

Nu tänkte jag gå ut & hämta posten, sen käka frulle & läsa tidningen.

Förresten så har jag mega ont i knät idag, flög en liten runda på träningen igår. Men det går nog över :)


ciao

3/11

12:49   Då var det tisdag och nedräkningen har börjat.

Tänkte ta och slänga mig i duschen och sedan göra vid mig. Oskar kommer vi 4-tiden och tills dess ska jag ha hunnit städa rummet och kört igång en tvätt med. Det ska nog gå.

Sedan ska vi förhoppningsvis in och träffa karro en runda.

Nu har jag faktikst inte mycket mer att säga för stunden. Eller jo, jag tycker det ska bli skitkul imorgon när vi ska in o kolla på fotona vi tog, så att jag kan visa dom för mamma&pappa, några av bilderna blev jag extremt nöjd med så det ska bli skoj! och imorgon kväll är det hockey träning med!  :) :)

Nu - duschen.

ciao

2/11

21:00  

Då var hotellet bokat. 3-6 dec El stockholmo med min andra hälft. Vi hittade ett hotell som ligger precis granne med globen. Mamma&Pappa bodde där nu senast dom var uppe och skulle på konsert, då var globen precis utanför fönstret ;) Men det blir perfekt, hovet ligger ju granne med el globen.
Imorgon ska vi boka buss/tåg upp & hem. Sen är det bara att vänta, börjar dock redan fundera ut vilka kläder jag ska ha med mig upp :P haha.

Men det känns jävligt skönt att hotellet är bokat, tror vi tog det sista eller näst sista rummet de hade, så lite flyt hade vi allt. Sen är det ju värt att betala lite extra när man bor så nära. Så slipper man hela tunneöbane/taxi hysteriet efter konserten. 4-stjärnit och frukostbuffe ingick, helt PERFA :)

Annars då? Jo jag försöker komma på vad jag & oskar ska hitta på imorgon. Han kommer redan vid 2 tiden skulle jag tro, så vi har massa tid att döda. Kan hoppas på fint vöder, för då kan vi gå en runda i parken. Där är så otroligt fint nu när alla löv håller på att falla, och förhoppningsvis så finns där några ankor kvar som jag kan göda ;) haha..

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra, det är iofs csi på tv'n.  Men jag är nog lite mer sugen på att spela data. Hmm, får se.

ciao
¨
bild
: minnesvärd kväll på tivvan med steenis.
åh, jag vill festa! en underbar perfekt hemmafest hade vatt så jävla naajs!

2/11

12:45   Sitter och funderar. Mitt i allt kommer tusse in mjauandes på mitt rum, han sätter sig preis nedanför sängen och kollar upp på den, sen på mig. Han vet om att jag lyfter upp han överallt ;) Men han är ju faktikst 15+ och då mår ans leder och höfter inte som de gjorde när han var liten. Så nu kommer han väll ligga där i sängen ett tag tills han tröttnar på det. Han är extremt sällskaps sjuk, och är bara för underbar <3

Funderar på att starta en ny blogg. På en ny portal, som är snyggare och fräschare. Får se hur det blir med det. Jag skulle egentligen pallrat mig till gymmet idag. Det regnar ute, jag har noll motivation och det är så jäkla tradigt att gymma själv. Får se vad jag gör idag.

Imorgon kommer oskar hit, var nästan en vecka sen vi sågs sist. Blir lätt så när han jobbar i princip hela tiden^^ Men som sagt han kommer imorgon och stannar tills på onsdag. Sen följer han med till stan & kollar på mina bilder och hjälper mig bestämma vilka jag ska köpa ;)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla tv. Det är i princip så mycket som jag orkar göra eller bry mig om nu.

ciao

1/11

14:26  Igår kväll/natt låg jag länge och funderade i sängen innan jag somnade.

Första november,
det betyder att det är 8 dagar kvar till the big day.
julafton & nyår NÄSTA månad.
lumpen dax om drygt TVÅ månader.

kortfattat så börjar jag bli sjukt nervös. Känner att jag ligger efter med träningen, men nu kan jag inte mygla längre. Tomorrow.

Nu ska vi till hbg och sätta blommor på mormors, peters grav samt farfars minneslund. Usch, även om jag tycker om att göra fint där så är det alltid lika jobbigt. tusen känslor & tankar forslar genom huvudet<3



ciao

RSS 2.0