28/5

09:26    PROM!

Snart börjar förberedelserna. Ska in till höganäs och lämna serpentiner som ska has till balfrukosten och sen iväg och sola en sväng. plåster måste jag med köpa!

Sen blir det hem och fixa dirr.

Nu ska jag först borsta tänderna och sen kolla runt.


ciao

26/5

19:16   Färgning av håret igen, det är ett UNDER att det fortfarande sitter kvar på skallen, glad för det är jag ialf!

Slingning på gång, testar nu först med en ljus nyans, och om det inte blir bra så har jag en mörkare som väntar. Det kommer bli naaajs!

Prototypen av mitt funkishus lämnades in idag, blev bra! Nu är det bara de sista skisserna som ska göras klart och redovisning på måndag. Nej nu ska jag se vad tv'n har att erbjuda..

20 min kvar - NERVÖST!


ciao

25/5

23:58  Först det negativa sen det positiva.

-

*De jävla röda pigmenten som jag fick när jag färgade håret rött vägrar försvinna från mitt annars så blonda hår. UGG! Sista utvägen är nu att klippa det och låta det växa ut på nytt. Så imorgon efter skolan blir det nog att saxen åker fram och halva håret ryker, så skönt det hade vatt! Får se om jag fortfarande vågar imorgon.
*Massamassamassamassa att göra i skolan, jobbigt med slutklämmen nu!
*Min lön har inte kommit in än, det är enda nackdelen med campingen. Att vi får lönen när barbro kommer till campingen. Jag hoppas veeeeerligen att det blir nu i veckan, känner att pengarna är väldigt nödvändiga!

+
* Snart bal och snart sweden rock! Jag är så otroligt sjukt festsugen och längar som en babiab till balen och självklart EFTERFESTEN! ;)
*En tjej från grand ringde idag, det var tydligen hon som ska bossa över kaktus i sommar. Hon ringde för att få bekräftelse att jag fortfarande ville jobba, så den 15/6 börjar jag! UNDERBART!  Vi ska bara hinna med att ses nu nästa vecka förmodligen också, det blir bra!


jag gillar läget just nu, STUDENT 2009 - INTE DET MINSTA JÄVLA LUNGT!


ciao

25/5

01:32  Nästan recis hemkommen. Fick skjuts hem av oskar :)
Har varit där heeela helgen, och gjort massa skoj :)

Sen är det bara 9 dagar kvar till sweden rock!!!!! fatta vad fucking jävla sjukt underbart det är! ja jääävlar vad jag längtar!!

Costa resan var ju nu i veckan, jag var inte där och har haft lite småångest på att jag inte åkte dit faktikst. Men nu i efterhand när man ser folkets bilder så kan jag faktiskt ärligt säga att jag är glad att jag stannade hemma. Visst det hade vatt najs att åka utomlands med sina polare, och det ska jag med göra, efter studenten och till ett classy ställe ;)

Men nu kommer snart sweden rock och sen kommer jag lagom hem till studentveckan och allt är najs!

Nu ska jag fixa lite sen sova, lång dag imorgon!

ciao

20/5

23:35  Så var kvällen kommen och "långhelgen" här.
Sitter och kollar tv nu, känner verkligen att jag inte orkar mer än så. Var i stan en runda innan med mamma och handlade på vägen hem. Så nu har jag införskaffat mig mer hårfärg, eller mamma var snäll och betalade :)

Så imorgon ska jag nog färga håret, eller jag får se hur det blir. Nu ska jag prata med oskar sen nanna.


ciao

19/5

20:58  Nu har jag suttit i 2h med mitt design arbete,och mitt funkis hus börjar se jävligt snyggt ut, ialf på ritningarna ;)

Nu ska jag kolla på tv, först desperate housewives och sen Hells kitchen! Sen plugg igen :P


ciao

19/5

11:32  Good morning y'all..

Sitter här halvklar nu, det saknas bara en tjocktröja och lite smink sen är jag ready for school. Blir en kort men seg dag idag. Möte 13.30, sen en lektion 14:50, sen ere slut. Funderar om jag ska träna en runda efter skolan, men palla göra det själv..

Måste packa ihop min väska med, så jag har lite kvar att göra innan jag tar bussen, som går om en halvtimme.

ciao

18/5

21:11  Idag började som sagt min "nyttiga tid".
Var iväg på spinning nu ikväll med mamma, men syndade när jag kom hem och åt en klubba, haha.
Nu har jag ialf precis dushat och ska rita lite på mitt hus till Designen hade jag tänkt. Först ska mjukiskläder på!

Idag;
1glas multivitamindryck
½portion schnitzel, potatis, sås, morötter & isbergssallad. + ½ glas mjölk.
2 koppar kaffe
1 paket nudlar + 1glas mjölk
1portion, gnocchi, köttfärsbiff, tomatsås, böngroddar.
1klubba
Massa vatten

Vikt: 53,1kg

This is for real.

ciao

17/5

21:45   Jobb idag igen. 8h. gott.
annars vatt med oskar hela helgen, min snutte <3

Så imorgon is the day, my diet beginns. Har funderat på det ett tag, men efter ett snack med lisa idag fann jag inspiration och imorgon börjar det. Måste ju för fan se snygg ut i min balklänning, och det gör jag iiiiiiiiiiiiiiiiiiiinte nu! ;)

Förresten så är jag blond nu. Kännde för det. Har haft hårfärg hemma länge, så det var dags att ta tillfället i akt. DOCK så är det fortfarande rött/rosa på vissa ställen från när jag färgade håret rött. Dessa JÄVLA röda pigment alltså! Men det är som det är.

Ska dock köpa en silvertonging när cashen kommer in, det borde hjälpa lite. Igår och innan idag HATADE jag det blonda och ångrade mig som fan, men nu börjar jag gilla't. (: Palla se likadan ut hella tiden? eh, NEJ!

nu ska jag ta den sista biten på den sjukt goda tårtan som jag & oskar bakade i fredags. Får ju passa på att njuta idag ;) haha.

ciao

15/5

02:21  Kom hem för drygt en kvart sen, vilket betyder att det lev 11h jobb idag, NAJS!
Var riktigt roligt med. Var som sagt en bokning på 89 pers, mat, ölprovning, och DJ stid på schemat. Och en jävla massa fulla danskar ;) David var DJ idag, sen var dessutom Jacob där med, var ett år sen vi såg ju! Dessutom så påminde han mig och sin 30-års fest nu den 30'e ;) Jag borde verkligen gå, MEN då måste jag köpa nya kläder OCH skor! ;) Hm, får bestämma mig imorgon..  Men ialf, det var grymmt rpligt att jobba ihop, så kvällen har flytit på ganska så bra.

Har precis fått i mig en ost&gurk macka och tänkte nu bege mig mot sängen. Mina ben/fötter värker lite, men det går över..

Gosh, jag älskar verkligen att jobba inom restaurang branschen! Trivs som fisken i vatten ;)


ciao

14/5

12:41  Good morning sunshine.

blev väckt av karro idag, av henner 3/4 sms hon skickade, :) haha. Men nu är jag ialf vaken.
Tänkte gå ner och försöka få i mig litta mat, känner mig lite hungrig nu så..

Sen är det jobb hela dagen/kvällen/natten :P Börjar kl 3 och lär nog va där till minst 12 ialf tror jag. Men men så är det.
Nu ska jag som sagt äta och kolla tv, behöver vila upp mig för den hektiska kvällen som ska komma ;)


ciao

12/5

10:48  Om exakt en månad fotograferas vi i våra studentmössor, vi är alla salongsberusade efter champagne frukosten och härifrån går det bara utför.

Nubörjar den RIKTIGA nedräkningen!

STUDENT 2009, 30 DAGAR KVAR!!!

nu, time for school.

ciao

11/5

21:34   Tänk vad allt kan ändras på en timme.

Var precis och köpte lite godis som jag ska använda som bränsle ikväll tillsammans med pluggandet ;) haha, nej men om jag ska sitta uppe och plugga länge behövs socker. Och ikväll/inatt är det pluggning som gäller. Jag har alldeldes för mycket att tänka på för att kunna sova, så det är bara att passa på att plugga när man endå kommer vara vaken.

Ska dock ner och skriva klart mina studentinbjudningar, ska försöka få iväg dom med posten imorgon. Dessutom så snackade jag en runda med carro innan, hon vick volantär "jobbet" så i september flyttar hon till götet, fatta ballt :) Men, vi fick också bestämmt att vi åker tillsammans på studenten, efter man har sprungit ut så ska man skrika och ha sig i höganäs innan man åker hem och firar med släkten. Så jag & carro ska åka tillsammans. Kommer bli asnääjs ;)

Ska nog göra en kopp kaffe med, blev sugen på det^^

ciao

9/5

18:03  Blev  6½h jobb idag. och jag är ledig imorrn, NAJS!
Fatta gott, denna veckan har jag jobbat 22h, GOA pengar!
Ska även jobba på torsdag 15.00 och framåt. Markus sa att jag nog skulle behöva stanna till 01:00, men vi får se hur det blir. Var nämnligen en "grupp" på 89 pers som ska ha käk och litta disco efteråt. Blir nog full rulle, men roligt endå!

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen fixa mig, känner verkligen för att klä mig snyggt, sminka mig & fixa håret, så det ska jag fanimig göra med! Sen blir det att laga mat med pappsen, ryggbiff, råstekt potatis och nått mer :) Ska bli svingott!
Sen kommer oskar med 9 bussen, vilket gör att han missar robinson, men han får skylla sig själv ;) haha


Nej nu får jag lägga på ett kol.


ciao

9/5

10:50   Nu bär det av till jobb för 6-7h jobb. Får se hur länge jag stannar, beros på hur mycket jag får gjort och så. Hade iof vatt skönt och få klart hela restaurangen idag, och slipppa åka dit imorgon med. Markus hörde av sig, tydligen ska någon som heter johan hjälpa till, ingen aning vem det är :P Hoppas han är duktig ialf. Jag kommer nog sätta han utanför köket så det inte sker ngra missöden med städningen. Mitt kök ;) haha

nej nu ska mamma köra.

ciao

9/5

00:08  Orkar inte berätta något om dagen eller hur jag mår.

Nu ska jag sova, upp i tid imogon och jobba. Siktar nog på att vara där halv 11 -11, men får se hur trött jag är.


Oskar, älskar dig så. <3

ciao

7/5

23:49   Jag orkar inte mer.

ALLT suger och är skit. som vanligt.

Jag vill bara ge upp.

Jag orkar inte mer skola, jag orkar inte må dåligt 24/7 bara för att jag inte kommer hinna med allt.

Jag orkar inte med att jag kanske inte får ta studenten.

Jag pallar verkligen inte vara ett jävla stort skämt hela tiden.

Jag pallar inte att misslyckas HELA jävla tiden.

Jag orkar inte med att behöva kämpa så jävla hårt för saker som andra får så enkelt.

JAG PALLAR INTE MER!

ciao.

6/5

17:08  Precis hemkommen från jobb.
Blev 10h idag, vilket betyder att jag började jobb 06:30, och gick upp 05:45.
Det känns i kroppen, men alltid najs med jobb! :) Dessutom så snackade jag och Peo om sommaren och om grand hotel.  Om ni inte visste det så ska ju Grand Hotel driva restaurangen i sommar, och jag var den enda som de hade rekommenderat till david (kocken), och om inte jag skulle få jobbet så skulle ingen annan heller få det ;) fan va najs! Jag känner mig jäävligt nöjd, fan vad bra jag är!

Tänkte fixa ihop litta käk nu, och sen tvinga med mamma på träning ikväll.

ciao

3/5

22:31  Har precis kollat klart på "behind enemy lines" den var faktiskt ganska så bra :)

Var ju som sagt p€å CG innan och köpte mina favoriter,
 

 

underbart gott, och behövs för att rycka upp sig.
Nu väntar jag mest bara på att oskar ska ringa, och spillde precis cola på tangentbordet. palla.

Är dessutom så sjukt jävla inihelvetses trött på både skolan och klassen. Eller ja, mest skolan men ni fattar. Vill bara att skitet ska vara över och att jag kan göra det jag vill göra istället. Som det ser ut nu så är jag inte i närheten av att klara skolan ju. Vettifan hur jag ska fixa detta.


ciao

3/5

18:27  Kom hem för dryga timmen sen. Blev 7h jobbande idag, najs!

Sitter och väntar på att pappa ska beställa pizza (och kycklingtallrik) till mig så vi kan åka och häma käket, jag är vrålhungrig! Allt jag fick i mih på jobb idag var några nachochips, hah!

Tror nog att jag ska övertala pappa att vi ska köra inom CG så jag kan köpa cola och choklad, ska ju plugga organisation&ledarskap ikväll så det behövs!

NU taggar jag.

ciao

2/5

21:30  Så var Robinson slut för idag.

Kom hem från mamloe idag med, åkte till erica igår och sov där. Så otroligt skoj att träffas igen, det är när man ses igen som man verkligen inser hur mycket man saknat personen i fråga. Men det ska det bli ändring på! Som jag sagt hela tiden så finns det bara två stycken som jag vet finns där för mig oavsett vad, erica är en av dom. Mycket snack blev det ialf, och entré idag :)

Nu har man fått ett annat perspektiv på det hela. Du är verkligen så otroligt falsk, och jag fattar inte hur du ens tänker och håller på såhär? Du utnyttjar människor och kompisar bytar du beroende vilket humör du är på. Usch, jag är så trött på dig. För din egen skull hoppas jag verkligen att du växer upp och beter dig som din ålder, och sätter någon annan i första hand! Din lilla bubbla kommer att spricka förr eller senare. usch och fy på dig!

Valborg spenderades hemma hos oskar med "gänget" så att säga. Det bliv grill, dricka och massa snack. Riktigt jävla trevligt! Var skönt att snacka med folk i som har livserfarenhet. mys!

Igår när jag var hos oskar så ringde först markus och sa att jag ska jobba på söndag och nästa helg. Sen är det bestämmt vilka som ska driva restaurangen på campingen i sommar, och kocken fick mitt nummer och ringde mig bara en halvtimme senare. Vi ska höras av igen på måndag och boka in ett möte/jobbintervjue. Fast han sa egentligen rakt ut att jag har fått jobb, på campingen under högssäsongen, sen på för- och efter säsongen på hans "riktiga" restaurang. NAJS! Så jag hoppas verkligen att mötet går bra nu i veckan och att jag kan börja jobba så snart som möjligt... Nä tåget var framme i malmö och vi (jag&erica) var på väg till hennes lägenhet så ringde peo, han frågade om jag kunde jobba på tisdag, och självklart kan jag det! Najs som fan! Sen fick jag dessutom in min lön på kontot idag, eller jag märkte det idag ialf. Så nu kan jag leva resten av månaden med, jag brännde nämnligen upp mitt studiebidrag& företagspengar på kläder ;) haha. Men jag förtjänade det!

Nu ska jag bränna en najs skiva som jag kan lyssna på imorrn när jag städar restaurangen.

ciao





RSS 2.0