en tanke.

Det finns så mycket jag vill säga, men jag vet inte hur jag ska säga det..
Det finns så mycket jag ångrar att jag inte gjort.
Det är så jävla mycket som jag bara gjort fel nu.

Jag sa till dig att jag skulle stötta dig igenom detta, jag lovade att jag skulle vara vid din sida hela tiden.

Jag vill stötta dig genom detta, jag vill vara vid din sida. Men det käns som jag inte har något att bidra med längre. Det känns som om du kan få mycket bättre tips & råd från andra nu. För detta är något jag inte vet något om alls.

Jag hatar att vi har glidit/växt ifrån varandra.. Jag fattas dig i mitt liv. Det var du som höll mitt liv i en jämn balans, du som hjäpte mig att stanna nere på jorden och inte försvinna i mina tankar. Det är verkligen nu jag inser hur jävla mycket jag har dig att tacka för, hur jävla mycket du har gjort för mig. För nu, nu när jag inte har dig längre så är mitt liv kaos, jag ser knappt skillnaden mellan fantasi & verklighet längre, allt är bara suddigt. Jag behöver dig. Jag saknar dig.

Men sen vill jag hjälpa dig, jag vill vara en del av ditt liv. Jag vill finnas där för dig när det behövs. Eller jag vill snarare att du ska veta att jag alltid finns här för dig. alltid.

Jag tror att jag är rädd för hur det kommer bli nu framöver, jag är rädd för att jag mer ska vara ivägen än vara till nytta. Jag är rädd för allt detta är så nytt för mig. Men samtidigt är jag så otroligt glad för din skull, och för din lilla parvels skull. För hon/han kommer att få världens bästa & underbaraste mamma. Jag är stolt över dig, så otroligt stolt över dig att du klarar av detta.

Jag vill inte förlora dig, jag vill inte att du glömmer bort mig.

Du kommer alltid vara min bästa kompis, älskade Josefin Boo. <3

31 juli.

22:14    GOSH var det var längesen jag skrev nu.. Men jag har verkligen inte haft tid. Jag har jobbat, och när jag väl vatt ledig har jag typ sovit. Jobbat idag 10-18, och imorgon är det 17-24 som gäller. Så ikväll kan jag vara uppe länge och softa. Enda nackdelen att typ alla antingen jobbar imorgon eller är för trötta för att hitta på något. Slutar väll med att jag sitter här och super själv ;)  haha! Förresten, jag försov mig imorse, jag vaknade 10:01 jag började jobba 10 egentligen. Jag stressade ihjälv mig halvt och var på jobb 10:05, det är fan att stressa må ni tro! :)

På lördag är det 20-års fest som gäller, för mattias & jonas. Kommer nog bli skoj. Bli full som ett svin-ja! haha xD Annars ere väll inte så mycket som händer, eller jag måste be brorsan dra till systemet imorgon och köpa alkohol till mig, har bara 8 heineken.. Sen vet jag inte heller vad jag ska ha på mig ¨på lördag, eller kanske. men jag velar lite fortfarande, dock vet jag inte hur jag ska ha håret, PANIK! ojoj, nu kom jag p¨å vad jag kan göra imorgon, dra & köpa hårfärg & sånt ;) sen hem och färga+ klippa det, silken IDEÉ! :D Nu ska jag bara komma ihåg det med ;) haha!

Nej nu ska jag mumsa i mig mitt naturgodis sen nörda mig lite mer vid datan, var ett tag sen nu ju^^


flickor, ni betyder. ni sätter en guldkant på min annars gråa vardag :*      tack!




You are the world
You win my eyes
For you're all I want in my life

All I ever wanted
Was to make you mine
I know that I love you
Oh baby why don't you see
That All I ever wanted
Was you and me

- Ge mig ett avslut, vissa saker är inte menade att hålla i all evighet. </3

VOLBEAT!

skojjar du så bra dom va eller ^^ SHIT ALLTSÅ.!

MEN de ägde mer på sweden rock :P höhö.


( MIN BILD )

förresten, jag är arbetsnarkoman, jag jobbar fan hela tiden.




bio imorrn! THE DARK KNIGTH. skojsigt värre :)

PUSSI!

finally!



Ikväll är det äntligen dags igen. Fy fan vad jag är taggad! Det kommer bli helt jävla underbart! Om de bara är hälften så bra som de var på sweden rock så är jag mer än nöjd ;) UNDERBART!

nu ska jag tagga.

PUSSI!

mixed emotions.



01:53   Tror ni jag blev nöjda eller, ja för fan :D lycka.

Nu ikväll har dock inte vatt lika roligt, jag hatar verkligen att bråka med älsk. jag verkligen hatar det. Det brukar alltid lösa sig, men nu tvivlar vi båda hur det kommer att bli. uscha. Ibland så funkar det kanske inte bara? hm, jag vet inte riktigt. Det suger balle ialf! Hoppas jag får tag på han imorgon så vi ialf kan ordna upp det. Det var ju täbkt att vi skulle se volbeat imorgon, jag vill frotfarande det. Jag hoppas verkligen det blir så ialf.

Ialf, jobb 10-18 morgon, segt. Sen hem och turbo duscha och göra mig i ordning. Äh jag får se hur morgondagen blir, som det ser ut nu så stannar jag nog hemma efter jobb, har verkligen ingen lust att gå alls längre =/.

Ikväll är verkligen en hat kväll, jag hatar allt nu. jag hoppas det blir bättre imorgon.

Jag tänkte sova, men är varken trött eller sugen på det, blir nog lite guitar hero igen.

ciao.

shoppa

11:00   Dags för lite shopping tycker jag. Karro kommer och hämtar mig nu halv 12, sen beger vi oss till väla, eller snarare siba & elgiganten :P Jag ska äntligen köpa ps2 & guitar hero ;D kaanske singstar med, men får se, har inte bestämmt mig än.

Så jag har kollat upp vad allt kostat nu typ hela morgonen, och det skiljer fan endå ganska så mycket pengar mellan de olika ställena om man nu ska köpa mycket saker. Blir dock en sista check när jag är där =P

Nu ska jag packa väskan, ut hämta posten & sen slänga i mig en macka innan jag taggar.


Ha det underbart!

PUSS!


onsdag.



23:44
   Så var man hemma från jobb med, eller mja jag har vatt hemma i drygt 1½h nu, men endå :P Dagen gick riktigt snabbt, sen var det ganska så skoj med. Jag stod i princip bara i kassan idag, sen fick jag min SOL tröja idag med, för att jag sålt mest vin flaskor förra helgen, sen kommer jag antagligen få en till imotgon eftersom jag sålde 4st idag ;) haha.. Fst den andra tröjan ska jag kanske ge till erik han tiggde verkligen efter den, fast å andra sidan så är det jag som sålt och inte dom ;) hahah!

Jag är lite sugen på att införskaffa mig ett ps2 + guitar hero.. Vilket jag antagligen kommer att göra med, har precis fått min lön så nu är det dags att bränna dom ^^ haha! Jag håller er uppdaterade om hur det går. För om jag införskaffar mig ett ps2, så kommer det bli massa singstar & guitar hero kvällar här kan ni räkna med ;)

Nu ikväll vettifan vad jag ska göra, eller jo kolla lite tv :) sen blir det väll sängen så småningon. Jobb imorrn, fast börjar inte förränns 3 så det är lungt :)

PUSS!

back 2 work.

snartsnartsnartsnartsnartsnart är det dags igen!


12:30
   Då var det onsdag och dags för jobb igen. Idag är det 15-22 som gäller. Så det är inte fy skam precis.

Jag sov ganska så länge idag, til 12 typ. Så jag har både hunnit käka frulle och kört igång en tvätt till. Sen var karro här med och lånade min heta resväska. Hon ska nämligen till italien och hade ingen stor väska att packa i, men nu är det löst =P

jag tänkte gå en jakt efter galgar nu i huset, jag behöver fler till mina garderober, hitar säkert några någonstans :P förhoppningsvis. Därefter ska jag väll byta om och så småningom bege mig till jobb med.

Förresten, jag snackar med jodie nu (en av australienarna som var med på swish) fan vad man saknar dom =/ känns lite wierd att dom är på andra sidan jorden.. men ja.

Nu har jag inte mer att skriva =P writar när jag är hemma från jobb igen.

PUSS!

tisdag.

23:10   tisdag, idag vaknade jag upp med sofie & linnea. Gårdagen spenderades med just linnea & sofie hemma hos marcus, vi lirade guitar hero hela kvällen. Så nu börjar jag nästan bli grymm ;) haha, eller ngt :P

Sen idag har jag varit på väla och shoppat lite, skulle först bara kolla runt men sen hittade jag lite grejs som jag unte kunde säga nej till ;) haha!.

    


Nu kollar jag faktiskt på sex and the city, och väntar på att min tvätt ska bli klar =P Sen blir det väll en film eller så innan sängen kallar. Jobb imorrn, 15-22 så inte så jobbigt, det skönaste passet för jag slipper både öppning & stängningen :)

Gosh! nu är det snart fredag & Volbeat. FY FAN VAD JAG LÄNGTAR! :D :D sen soilwork & nephew med! :) och på måndag är det bio med my love, the dark knight :)

Nu ska jag grejja med datan lite & kolla tv.


PUSS!

måndag

18:34  Har precis fått lite käk i mig. Och nu ska jag äntligen ta mig an rummet.

Igår blev en riktig mysdag med Linnea & Sofie :) Först begav vi oss till mezo för att käka & fika, därefter hyrdes det film och köptes godis. Jag tror vi somnade vid 4-tiden ;p

Snart kommer sofie & linnea hit, vi ska bort till marcus och lira guitar hero ;) kommer bli lyckad kväll känns det som.

Bilder kommer så fort jag fått alla av sofie ;)


PUSS

ledig

16:51 kom hem från jobb för en halvtimme sen, nu är jag ledig i två hela dagar, fy fan vad skönt!! :)
Ska snrt sl'nga mig i duschen och senare mot kvällen ska jag träffa sofie en runda, vi ska antagligen in til Helsingborg & fika, så det blir massa mys :)

Var ganska så slapp dag på jobbet idag, Städade mest och fixade inför kvällen..

Om jag skyndar mig nu så kasnke jag till och med hinner städa en runda på rummet med, humm... det låter som en bra ideé. har tänkt göra det hela veckan, men eftersom jag jobbat hela kvällarna och sovit dagarna så har man inte haft tid :P

nu ska jag inte sitta bort hela tiden.

Hoppas ni alla får en bra söndag, för det tänker jag ialf ha! :)

PUSS!

kwell

23:32  Då var man äntligen hemma från jobb med. massa att göra idag. Men timmarna gick ganska så snabbt så man ska väll inte klaga. Men fy fan vad det började åska & blixtra nu innan, satt man där på jobb och hela himmlen blev gul, tror mattias & jag räknade fram att ovädret (dvs blixtrarna) var 500m-1 km från oss. DET ÄR NÄRA!  nej usch. tack och lov så har det slutat nu.

Jag tror nästan jag ska gå och lägga mig nu, har öppning imorrn 10-16 så måste sova känner jag. Sen är jag ledig två dagar, wohooo :)

Ja som sagt, nu ska jag smörja in händerna sen krypa ner i min säng och kolla lite TV innan jag somnar.

God Natt, PUSS!


Godmorgon/godmiddag

14:39  tjena tjena, jag vaknade vid halv 2 idag av att mamma & pappa skulle iväg med hojjen. Annars sulle jag nog lätt kunna sova några timmar till. Dagen gick ganska så snabbt igår på jobb med för den delen, skönt att der bara är jobb idag & imorgon sen LEDIG två dagar :D wohooo..

Jag var som sagt på vårdcentralen igår och fick medicin, det verkar som den hjälper lite ialf, men vettifan för nu kliar det asmycket igen :/ jag pallar verkligen inte med det :/ Sen det värsta är ju att jag inte får klia, men hur lätt är det egentligen^^  Nu tänkte jag så småningom sätta på lite bra musik och bröja med städningen av rummet, för det behövs verkligen.. Sen skulle jag & pappa fixa lite idag med, men eftersom han inte är hemma så är det inte så lätt  :p

Ikväll vettifan vad som händer, jag jobbar 17-23 så tror inte jag pallar att göra något när jag kommer hem, men lite sugen är jag endå ;D Så det är bara att slå en pling ;)

Nej nu måste jag sätta fart.

Pussipuss

friday night


00:43
   Så var det fredag igen. denna veckan har gått så sjukt snabbt, men det är väll mest för att jag jobbat varje dag =p nu har jag de två "slappaste" dagarna kvar på jobb denna veckan. Imorgon jobbar jag 17-23 vilket betyder att jag inte har stängning :) sen på söndag jobbar jag 10-16 så det är soft som fan :) eller ja typ..

Tänke lägga upp bilder på alla mina nya klädinköp, men orkar verkligen inte fota allt =P haha. utan skriver det istället, jag köpte;
- 3 par jeans
- 1 par shorts
- 4 t-shirts
- underkläder
- hårprylar
- en finfin väska
och lite smått och gott. jag är helnöjd xD

Nu bytar vi samtalsämne igen, stenfeldt är hemma :) förhoppningsvis så ska vi ses nästa vecka eftersom jag är ledig måndag & tisdag, så massa skoj :)

Och om exakt en vecka och tidpunkt så står jag på gröningen längst framme vid scenen och NJUTER/DIGGAR satan i det av de underbara VOLBEAT! fy fan vad jag längtar! :D Blir även soilvork & nephew den helgen :)

IDAG,  skulle egentligen tränat med sofie med så blev det inte. jag sov länge sen blev det in till höganäs en runda för fika med sofie :) mys. Därefter tog jag mifg i kragen och begav mig till vårdcentralen med sofie som sällskap. Först givk vi till delfinen, men de hade stängt fredagar ojämn vecka, och självklart var det det idag, så vi fick gå bort till sjöcrona ist. Väl där fick jag först träffa en sjukskötersa, sen en till och till slut doktorn. Hon trodde det var att mina händer hade reagerat på mina hockeyhandskar (eftersom jag vatt på läger, och haft mycket is. Då hinner handskarna inte torka imellan ispassen och det blir både varmt och fuktigt.) Så jag fick någon kräm som jag ska smörja in händerna med & tabletter mot kliandet. Jag hoppas verkligen det blir bättre nu ialf. Annars kommer jag bli fett sur.

På tal om att jag blir sur. Haha! Idag på jobb så var båda pappers grejerna tomma och ingen hade satt in nytt papper (då blev jag småkink eftersom jag stod där med blöta händer och det var folk i kassan) Jag hämtade nytt papper för att byta ut, men såklart så skulle maskinen jävlas med mig så jag svir lite och slog på den, men till sist fick jag den att funka. nu till det roliga med det hela, erik stod och kollade på under hela tiden, och jag antar att han blev lite smått rädd för mig när jag fick rycket.. Så resterande kvällen kollade han snett på mig. haha, tyckte jag var lite roligt :p

NEJ, nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla lite tv, sen nanna. börjar bli lite seg av medicinen nu.

PUSS!

awake



11:45
vaknade precis. Blev inget gymmande med sofie idag, dels för att jag verkligen behövde sova, sen så har jag varit halv vaken sen vid 6 pga av mina händer kliat :/ ugg, nu vill jag verkligen bara hugga av dom! gör fete ont och kliar som in in i 24/7... Måste verkligen ringa till vårdcentralen, för det har knappast blivit bättre..

Mamma & Pappa åkt precis till ikea, jag som hade viljat följa med :P Men jag sa till dom att köpa galgar till mig, så jag kan börja organisera mina garderober :P

Så nu ska jag sitta här och softa nån minut till, sen ner käka frulle och kolla tv :) Får se ifall jag hinner göra något innan kvällen, för då är det jobb som gäller, som vanligt 18-24.


PUSS!


I'm back.

12:00 Hallåja, det var inte igår inte^^ Jag har dels vatt på läger och sen har jag haft fullt upp med jobb..

Så nu kommer det säkert bli ett mastodant inlägg ^^ Har till och med laddat upp med flädersaft (:

Men ja, som sagt var jag ju på swish 6-12 juli. (Där även de bästa damhockeyspelarna i sverige & landslagsspelare från b.la. ukraina, ungern & australien befann sig.) Vissa av dagarna trodde jag verkligen att jag skulle dö så ont jag hade och andra dagar var det asskoj. Men nu i efterhand så är jag jävligt glad att jag åkte, dels för alla nya övningar och liknande som jag lärt mig, sen har jag fått en veckas träning/matcher på elitnivå med. Utöverdet så har jag också lärt känna massa aussies som är helt underbara :) Det var nog det värsta med lägret, hela veckan så vill man bara att dagarna ska flyga förbi så man kan åka hem, men sen när sista dagen var där, när sista matchen var spelad och vi satt och käkade, det var då det slog mig, att jag verkligen trivdes där, folket jag lärde känna var helt underbara. och så fort jag satt mig i bilen och var på väg hem så ville jag tillbaka igen.

Nu gäller det bara att hålla igång med träningen och fortsätta med den lika intensivt, för nu vet jag vad jag har att längta till.Och det finns inom räckhåll.

       


Jag kom hem från swish på lördagen, sen på söndagen drog jag hit sofie och vi kollade på I am Legend och krägde massa onyttigheter ;) Måndag gick vi upp i tid och begav oss till gymmet för ett intensivt 2h pass. Efter det var man lagom slut kan jag lova ;)

Måndag kväll jobbade jag 18-24 som jag ska göra hela veckan med ;)

På tal om jobbet, igår så var det så sjukt mycket folk alltså,  sen mot kvällen när jag skulle räkna kassan så sa Lennart ( das chef) att vi hade slagit nytt rekord, så det är alltid roligt :) Jag trivs verkligen extremt bra i rusturangen, det är verkligen fullt upp hela tiden, och man träffar nytt folk hela tiden, massa skoj :)

Nu ska jag snart städa mitt rum, det ligger kläder typ överallt (som vanligt) sen ska jag gå och möta oskar vid bussen om 1½h typ, så jag har lite bråttom ;) Tänkte gå och säga hej till mamma i samma veva ( hon ställer ut i slotsboden på krapperup nu, hon var dessutom i HD idag med, förstasidan i B delen :) ) Sen blir det jobb ikväll och sängen så fort jag kommer hem.

Imorgon bitti vid 7-tiden beger vi oss uppåt i landet (en liten bit ialf) Det blir ullared faktikst :P Behöver nya strumpor och småskit och sånt har dom där, det blir säkert skoj :) Fick min lön igår med, så det var perfekt timing. Visst pappa skulle a hälften av den för hockeysakerna till lägret, men endå ;)

På tal om inget. Mina händer har börjat klia asmycket nu på sistonde, och mina ben så smått med. Är dock rädd att jag håller på att få rosfeber igen :s För de tidigare gångerna jag har haft det så började de likadant, Jag skulle egentligen till vårdcentralen idag, men hinner verkligen inte, så får bli att jag drar dit på fredag om det inte har blivit värre. ugg!

Nej nu måste jag städa, svenska akademien och flädersaft blir det till ;)

PUSSIS!


favorit i repris ;)

nu taggar jag.

11:10 Jag har varit vaken en timme nu och min nervositet går mig på nerverna..

Jag tror vi ska åka runt 2 tiden, eller det beror på lite, jag måste egentligen in om väla ovh köpa sån medical tape heter det, kom på det nu imorse när jag pratade med mamma. Vi skulle köpt speciellta skydd/stöd till mina handleder men eftersom vi inte har gjort det så får jag tapa dom så länge, och just nu harjag ingen tape^^ Så jag måste verkligen till väla och köpa några rullar. Ett litet problem bara, pappa är helt sleden från igår (tro mig, även om man är 40+ så kan man festa) haha. och innan när jag frågade han så var han inte alls sugen att åka till väla innan vi drar till lägret. men jag har inte så mycket till val egentligen.

Nu ska jag snart gå och borsta tänderna sen packa det sista, sen är jag klar, eller jag ska byta om med =P sen måste jag byta musik på min mp3 med, eller ialf lägga till lite^^ och hitta någon bra skiva som vi kan lyssna på i bilen, så jag blir taggad =p För just nu är jag verkligen inte alls sugen på att åka, jag hade helst krypit ner i min varma säng och gömmt mig under täcket i hopp om att dagen ska försvinna.

Nej nu ska jag lyssna på sabaton, skruva upp på högsta nivån och bara sjunga med, jag behöver tagga upp mig själv ^^

Hoppas ni alla får en bra vecka nu, jag ska göra mitt bästa för att min vecka ska gå bra ialf :) hehe..

Ta hand om er!

PUSS!

godnatt..

00:02 Nu ska jag snart nanna kudden, vill vara utvilad tills imorgon, sen är jag jävligt trött med ;) Har varit en jättebra & mysig dag. Packat hela dagen, sen vid 7-8 tiden tog jag & mamms hojjen in till höganäs och käkade på mardos, därefter körde vi en runda och sen hem och kollade film & mös.. Riktigt härligt att bara slappa ibland, det behövs verkligen.

På tal om packningen så har jag bara det sista kvar, sånt smått som jag ska packa imorgon. USCH nu börjar jag bli jäääävligt nervös :s Men nej nus ka jag inte ångra mig..

Nu ska jag slö kolla tv'n lite innan jag somnar.

God natt alla.

PUSS


mamms & jag :*

almost done

18:14 NU har jag näästan packat klart, bara det sista kvar typ. SÅ nu ska det göras klart sen ska jag byta om & göra mig i ordning. Sen ska jag & mamma in o käka i höganäs :) myspys..

Sen en mindra rolig sak, en person som jag verkligen inte tycker om ska tydligen också på swish =/ ugg. MEN jag ska inte låta det förstöra min vecka där. Jag kan endå inte göra mer än mitt bästa, och så länge jag gör det så ska jag vara nöjd. så det så.

Hm, nu blev jag helt sådär bara tom på ord.

Nej nu ska jag sminka mig& byta om.

puss.

Lördag.

15:03 och jag har redan hunnit med ganska så mycket ^^

Vaknade vid 12 tiden, seg & dann. Pappa kom hem sen drog vi till höganäs för & handla. Införskaffades saker till lägret, så som schampo, hårgrejer, energidryck, hudlotion och lite godis :) Jag har hunnit skriva packningslista med, fast är dock inte klar med den, kommer tillkomma massa skit till ¨så^^ Utrustningen är nerpackad och klubborna tejpade. Hade tänkt börja dra fram alla kläder jag ska ha med mig och så småningom packa ner det =P

Ikväll så ska jag kolla film hade jag tänkt, tobbe har varit och köpt "I am Legend", tydligen så r den asbra, så ska bli skoj o se :) Pappa drog för ett tag sen, han skulle träffa massa gamla polare och supa :P Medans mamma är på krapperup och jobbar.. Tänkte försöka övertala mamma att vi ska grilla ikväll.. Såg att vi hade maffiga köttbitar där nere, och det hade vatt perfekt lördagskväll :)

Det var verkligen riktigt längesen jag bara var hemma och tog det lungt känns det som. Jag vill verkligen må på topp imorgon så jag kan prestera mitt bästa, däför chillar man bara :)

Jag drömmde förresten att jag spelade match inatt, Jag ägde hela matchen och gjorde två helt sjukt snygga mål, sen fick jag spela hela tiden, och så fort jag skulle byta så skulle jag stanna nästa byte med :P Jag hoppas att det betyder att jag verkligen är taggad för lägret, för det är jag, något så sjukt. Jag satt och snackade med pappa om det innan, han är den som följt min utveckling i hockeyn steg för steg, så han vet verkligen hur jag fungerar. Det blev lite peptalk men det behöver jag verkligen :) Han ska skjutsa mig till lägret imorrn med, så det kommer bli mer snack i bilen ner :) Han vet precis vad han ska säga för att jag ska tänka rätt, och ju mer jag tänker på det nu, ju mer taggad är jag för lägret :)

Nej, nu måste jag börja packa, så att jag inte behlver göra allt imorgon bitti^^ Jag skriver nån rad sen :)

Pussipuss!


fredaaag! ;D

12:50  Godmorgon :)

Så var det äntligen fredag, och jag är ledig idag :D Iofs så messade elin imorse och frågade om jag ville jobba 17-23, men eftersom jag redan har planer så gick inte det. Hoppas bara att det blir fler tillfällen att jobba extra, need the cash.

Idag ser dagen ut såhär; Ska snart ner och käka lite frulle, sen in i duschen och därefter göra mig i ordning. Måste välja kläder med, vilket kan ta en mindre evighet för mig. Jag funderar om jag ska ha klänning idag, kanske den rosa eller min nya, men vettifan.. Men till den rosa kan jag nog ha mina svarta skor, hmm..

Sen ska jag ta bussen in vid 4 torr jag det var, och träffa padde i stan, sen på pardey vilket inkluderar grillning fick jag precis reda på :P hah.

Jag har provat min nya bikini nu med, eller jag sitter i den nu snarare, har inte provat den sen jag köpte den, och eftersom jag ska ha med mig den till landskrona så var jag tvungen att kolla hur man ser ut i den ju :P haha. Usch ja, nu är det fett nära, imorgon blir det packning hela dagen lång. Grymmt mycket som jag måste ha med mig, tur att pappa kör mg ner och hjälper mig med grejerna..

Nej nu måste jag käka lite sen försöka välja kläder, och håret kommer också ta en evighet att fixa idag, men snyggt ska det li ialf ;) haha.

Jag slänger in en bild på outfiten sen :)

Pussipuss!

kwell

00:18 Nu var jag hemma från jobb med, var ganska så mycket folk där idag, så man är ganska så sleden..
Ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen och sova sen =P

Men först ska jag sitta vid datan lite och kolla tv, sen sova.

Morgondagens planer är fortfarande lite suddiga, ska ialf sova ut, sen ev. iväg och träna. och mot kvällen blir det helsingborg. Pardey med padde hos någon =P Sen skulle de till tivoli, men jag vettifan om jag vill med dit^^ Får se hur det blir imorgon.

Nu ska jag kolla lite tv, sov gott alla :)

Pussis!

torsdag,

12:22 Gomorron alla sjusovare :P

Dagen började bra, mina hockeyprylar kom :) Sen somnade jg om och vaknade upp vid 12 tiden. Jag packade upp grejerna och allting var rätt utom en sak, ugg blir man irriterad. Jag orkar inte förklara vad det är och så, men det var fel ialf, jag skulle ha ett rött för att det skulle matcha min nya älsklings klubba men det var gult, haha! äh, det får gå bra endå.

Sofie ringde precis, så nu ska jag ta bussen till höganäs, eller ja om 35 min vill säga :p Så nu har jag lite bråttom med tanke på att jag sitter i mjukisbyxor och bara slappar =P

3 dagar kvar till swish, sjukt så snabbt tiden har gått. och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer nervös  ;)

Skriver när jag kommer hem igen, en snabbis innan jobb då vill säga..

PUSS!

jag & sofie, :*


jaadå :D

Jag glömmde ju berätta det bästa som hänt nu under dagarna!

Det var i förrgår ( måndags) när jag kom hem från jobb så låg det ett stort brev till mig från pliktverket.
Så nu är det äntligen dags för mig att mönstra, eller mja i september men endå! Så glad jag blev :D Kommer bli fett skoj, för nu på senaste tiden så börjar jag mer och mer känna att det kanske verkligen är något för mig. Så i höst blir det hård träning så man får bra resultat på mönstringen, wish me luck :)

Nu ska jag nanna kudden, puss!

back again.

00.20 oopppss, det var ett tag sen jag skrev, men jag har verkligen inte haft tid så ja^^
sen jag skrev sist så har det väll inte hänt så mycket, lite fylla, slapp, och massa jobb ^^

Kom precis hem från jobb nu med. jobbat 18-24 idag, & samma gäller imorgon. Det är verkligen riktigt segt att jobba stängning faktikst^^ MEN imorgon kommer min klubba, YEAH! Dom (schenker) skulle komma imrgon förmiddag och leverera den, så kommer bli att jag pillar med den hela dagen imorgon och så. tills jag ska jobba dårå.

Annars händer det inte så mycket i veckan tror jag. Ska mest packa och så, swish på söndag ju! och förhoppningsvis FEST eller UTGÅNG på fredag ;D loveit!

Nu ska jag dricka min loka päron och äta mitt naturgodis (nej, jag försöker inte vara nyttig) men just nu är jag verkligen sugen på det :P haha.

sov gott alla. pussis

RSS 2.0