29/9

11:55   Good morning sunshine.

Vaknade vid 11, dels för att alarmet ringde och dels för att jag var utvilad. Kaffekokaren är igång och snart ska jag vakna till liv.

Var ju som sagt på Evil Twins igår och kollade på min skiss, mega fin är den. Fick tom en kopia av den med mig hem. Vill bara ha den lite större men det skulle inte vara några prob. sa han. Sen funderar jag på vilka färger rosen sa vara, just nu är jag gaska så inne på rött & lila, tror det kan bli snyggt. Men får se när det blir dags vad han har för förslag. Tänker dock inte säga när den ska göras, men det är ett tag kvar. Sen kommer den kosta betydligt mindre än vad jag trodde, och det är ju bra :P Men åh vad jag längtar! :)

Idag, ja vad händer idag? Tror jag ska få tummen ur röven och städa klart mitt rum, TROR. Ska först njuta av en lång och välbehövd frulle.

Igårkväll var det också fotografering med laget i Rögle. Blir nog bra. Pappa tog även nån bild på mig som kommer upp när jag pallar lägga in dom på datan ;) haha.

Nej, nu kallar kaffet.

take care, ciao 


28/9

16:30  Igår var bästa dagen på sjukt länge! Åkte in till stan för att möta upp oskar, vi käkade på O'learys och kollade sen bio, GAMER, asball ;) Sen hem till han där han hade en present väntande till mig. Min sötnos har köpt en extern hårddisk på 500GB till mig, tror ni jag blev glad eller? :) Har ju suktat efter en sen min data krashade sist. Så nu är jag i full gång och lägger över alla foton så att jag inte förlorar dem.

Nu ska jag däremot sminka mig och byta om sen bär det av till Evil Twins för att kolla på min ritning till tattoon, sen ikväll är det fotografering med laget i ä-holm.

Lite stressigt nu, skriver mer sen.

ciao

26/9

16:04  Blir hämtad om 30 min.

Peppar inför jobb med lite go musik, Flogging molly och nu lite europe ;) Älskar min "rock" playlist på spotify. Visst det är inte bara rock musik, men kom inte på något bättre namn på den. Sen förstår jag, och det är huvudsaken ;) haha.

Nej nu ska jag itta någon tischa som jag kan jobba i. Har en svart som jag har tänkt ha, men isf måste jag byta byxor, kan inte både ha svarta byxor&tröja på jobb. Då blir väll folk rädda och kallar min "punkare" som felicia i sommras, haha jag tror jag dör v skrat när jag tänker på det. Och en dag när ocksr&fredde kom och hälsade på mig på jobb i sommras så hade dom svarta tröjor på sig, då frågae felicia, "är det dina punkar kompisar" med en skeptiskt röst. HAHA, fan jag saknar den lilla filuren! ;P

Fan, nu har jag bråttom, ska hinna sminka mig med ju!

take care, ciao


26/9

13:11  Godmorgon.

Ellr kanske inte så jävla god morgon, blev väckt av att någon ringde hem, och vägrade lägga på. Om man känner mig så vet man att jag Aldrig svarar när jag sover. Så jag låg kvar i sängen och hoppades den som ringde skulle ge upp, och äntligen efter säkert 13 signaler DÅ tystna telefonen. Sen var jag redan vaken så det var bara att masa sig upp ur sängen och ner i köket.

Ensam hemma idag, eller ialf nu. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på jobb idag, jobb på campingen ikväll. halv 5 kommer monica och hämtar mig. Vi har en bokning på 100 pers som ska äta mex buffe, och vi är 3 pers som ska jobba ikväll så det ska nog gå bra :) Ska ta med mig en an mina knivar med tänkte jag, de som finns i restaurangen är värdelösa och tar evigheter att använda.

Nu tänkte jag kolla lite tv oc ta det lungt innan jobb.

take care, ciao


25/9

00:26  Tag mig tilbage 28/8 09 <3




En av de bästa dagnarna/helgerna någonsin. SAKNA!<3


24/9

22:39   Home & seg.

Har varit en lugn och skön dag med lite flängande. Var som sagt i stan och hälsade på mamms & fikade på ebba. Efter ha sprungit i nästan Alla butiker så hittade jag till sist en vit skjorta. Jävla liv var det. Sen pratade jag även med monica och det blir inge jobb imorgon, utan bara på lördag. Det vi skulle preppa imorgon hinner vi med att preppa på lördag så kändes onödigt att flänga extra.

Morgondagen: Städa, träna?, jobb 18-21, sen kanske utgång. beror helt på. Just fan, ska hinna med o duscha med, men det gör jag när jag vaknat så hinner håret självtorka, good!

Ska även sitta uppe till 00:00 för att checka hur mycket jag får i lön, och betala in min sjkuliga räkning till telenor. Bättre att göra det så snabbt som möjligt så försvinner ångesten lite ialf, eller inte! haha!

Nej, nu taggar jag.

ciao


24/9

13:45   24'e. 3 små månader kvar till julis. Love it!
1 mån kvar till högskoleprovet - nervöst!

Nu sitter jag här, färdig fixad & väskan är packad. Ska nämnligen ta bussen om en kvart till stan. Mamma jobbar på Karla idag så jag ska hålla enne sällskap. Sen brukar vi alltid fika på Ebbas med, men det är bara ett plus i kanten. Måste även köpa en vit skjorta som jag kan ha på jobb imorgon, ska passa på oc försöka hitta en "vanlig" skjorta med, eller jag har redan många skjortor, men har några på span som jag vill ha.

Jag skulle egentligen bara upp på rummet och hämta superlimmet som jag ska ta med till mamma, men så fastnade jag vid datan, typiskt ;) haha.

Börjar känna mig lite småsnörvlig med :s Så ikväll ska jag kurera mig med massa varma kläder. Får INTE bli sjuk!

Nej nu ska jag ner och snöra på mig conversen så jag inte missar bussen.

take care, ciao

jag & steenis <3 (förövrig minnesvärd kväll!)


22/9

14:56   I've made up my mind.

 

Ska tacka nej till jobbet.

Ska satsa de här 3 månaderna på träning.

Ska försöka plugga upp betyg på komvux. (Hjälp, hur går man till väga?!)

Ska göra det bästa av situationen!

 

Nu, ska jag göra mig i ordning & fixa mig sen bussen till oskar. Behöver rensa huvudet lite.

Ang. halmstad och hockeyn. Imorgon är jag med på träningen med Rögle, och känner efter hur det känns. Därefter bestämmer jag mig om jag lägger grillorna på hyllan eller om jag ska byta den gröna tröjan mot den blå.

Nu vet jag for sure vilka som är mina riktiga vänner. Ni är Guld värda. <3


take care, ciao


21/9

22:38   Jag ska sluta bry mig. För varför ska jag bry mig så jävla mycket om personer när jag bara får skit för det tillbaka. Nej, alla gör sina val. För jag ska inte krusa längre, som en väldigt klok vän sa till mig nu i dagarna. Varför ska jag vara den enda som försöker? Om den andra parten hade brytt sig, så hade "den" ochså försökt. Tydligen så är de här åren inte värt mer än detta för dig. Tycker bara det är så jävla synd att du inte kommer till mig och säger det. Utan jag får höra det via en annan och sen via msn, varav du loggar 2 sek senare. Vill du inte ha något svar? Eller du vill slippa ha en diskussion med mig så jag hade kunnat försvara mig och förklarat. Om du inte ens vill höra min förklaring så får det vara. Jag trodde verkligen att jag betydde något för dig, jag trodde verkligen att vår vänskap var jävligt unik och att ingen någonsin skulle kunna rubba på den. Ack så fel jag hade. Jag är så sjukt jävla sårad, det är allt jag kan säga. Ärligt så vet jag verkligen inte när jag mådde så här dåligt sist.

Nu till helgen måste jag iväg, kryssning, roadtrip, whatever. Om jag så bara sitter inlåst på något rum så är jag nöjd. Jag måste verkligen få ordning på alla tankar, ordna upp lite i huvudet. Först hockeyn, antingen så slutar jag eller försöker i Halmstad. Låtar starkt åt det första, men det känns också så jävla svårt, att ge upp livsglädjen, att sluta med det om har hållit mig i liv de senaste 7 åren, var ska jag då ta vägen när världen runtom mig krashar. Och sen detta med dig. Nu känns det bara piss. Varför ska man äppna sig vara ärlig och skaffa vänner när man endå bara förlorar alla igen. Antingen så flyttar de, hör inte av sig längre, skaffar nya/bättre kompisar. Usch, jag måste skriva av mig. Nu ska jag leta upp min bok, där bara mina tankar finns. Där ord blir till meningar som sen blir en hjälp från vardagen. det stärker mig när jag läser igenom texterna/dikterna om några år. För varje text som jag läser så stärks jag ytterligare. De påminner mig om varför jag ska fortsätta. Precis som min tatuering kommer att göra. Längtar så.

Känns som folk glömmer bort mig egentligen. Att jag inte har någon orsak att vara arg&kall för. Visst det är ingen ursäkt att jag har haft det jävligt jobbigt de senaste åren, men jag tycker nog att folk, eller snarare vänner som vet om det borde förstå, ialf lite. Jag har jävligt svårt att lita på folk, det krävs år innan jag kan lita på någon, och jag är jävligt tuff mot nytt folk, eller folk som är otrevliga. Som Umberto sa idag, "Jag behandlar folk så som de behandlar mig". Usch, ny bryter jag snart.

Imorgon bär det av för att köpa öl. massor.

ERICA, helgen?


ciao


18/9

15:54   Helg!

Tom på ord. vissa människor suger verkligen all ork & energi ur en.
Nu ska jag ta på mig ett par jeans och senare bege mig till systemet.
Hoppas på en bra kväll.

ciao


15/9

15:17  Gomorron' gomorron'!
Ialf för min del, gick upp för drygt 40 min skulle jag tro. Illa att sova bort halva dagen, men vafan.

Nu ska jag ner och baka kärleksmums, då min underbara bror fyller 23 idag! :) Sen när mamma kommer hem ska hon baka en tårta och mot kvällen ska vi fika o så :) Annars skulle jag behöva fixa på mitt rum & tvättat lite, men är ganska så omöjligt då min garerob är för liten. UGG!

Annars då? jo jag var hos steenis nu här om dagen, sleepover med massa film & snack. Alltid lika roligt!


Sen har jag hittat Min utbildning, eller den utildningen som jag vill läsa rättare sagt. Och som det ser ut nu så ska jag bara läsa upp mina betyg sen kommer jag nog in. Men då är det först 2år i Katrineberg, där jag vill läsa Idrott&hälsa samt Personlig tränare & sen GBG för att lösa kostekonomprogrammet på 3 år. Så jävla sugen är jag! oppas verkligen jag klarar detta! Men först är det lumpen i ett år som gäller. Mailade de på försvaret innan och frågade när min kallelse skulle komma, tydligen så skickar de ut de i slutet av september. Bättre sent än aldrig, eller? ;)

Nej nu måste jag skynda mig ner i köket.

take care, ciao


13/9

18:08   Söndag. hockeyträning imorse - love it!

Har precis klickat hem fölsepresent till brorsan, han fyller ju år nu på tisdag, hoppas den hinner komma tills dess bara! :) Snygg va? :)


Nu ska jag packa träningssaker och byta om, sen bär det av till steenis för myskväll. Hon har ju vatt i gbg i helgen så jag har smått dött av abstinens ;) haha.

Vettifan vad jag ska ha på mig dock, tror det blir min nya fina stickade tröja från monki, långt linne och ett par leggings, mysoutfit ;) haha.

Nu är det dags för lite nik&jay!

take care, ciao


10/9

12:17  Fick i mig en macka precis. hmmm. Ska nu göra mig i ordning, platta håret och välja kläder & impregnera mina nya pjucks såklart ;)

 
Den här låter är underbar, Tag mig tilbake 28/8 <3.


Nik&Jay håller mig flytande i tider som dessa.


take care, ciao

9/9

17:58  Var en underbar dag i malmö igår/idag med erica. Jag blev massa pengar fattigare men lite lyckligare ;) Fick köpt snyggaste bootsen ever, 2 festlinnen, 3-tischa, en kofta, en stickadlångarmad tröja & ett par jeans. samt hårband och lite smått :) Älskar varje plagg så är fete nöjd! Sen blev allting tuusen gånger bättre av att erica var med, det här behövdes verkligen!

 

Hemma nu, följde med papps & handlade lite på cg, så snart blir det väll käk med. Jag har beställt kyckling korv och spenat/tomat pasta. Blir nog bra.

 

Usch, nu börjar allt på nytt igen, jag fattar inte det. Jag var riktigt jävla lycklig när jag satte mig på tåget i malmö på väg hem. Men väl på bussen hem så vände allt. Jag fattar inte hur det kan bli så. och nej det finns ingen pms & skylla på. Bara på en timme gå från lycklig till att må helt sjukt psykiskt dålig? nej, jag börjar nästan tro att jag har något allvarligt fel i mitt huvud. Äh, jag vet inte vad jag ska göra.

Hockey ikväll, kanske får mig på att tänka på något annat i bara en timme? Hade varit så skönt.

Sen är det egentligen jobb både fredag&lördag, men jag tror vrkligen inte jag orkar. Vill bara ut och festa & släppa allt. Jag vill rymma från verkligheten. Snälla ta mig härifrån någon. Jag pallar inte mer.

ciao


8/9

11:54  Vaken och alive. Har fått i mig ett glas juice och en halv outfit.

Nu ska jag platta håret & sminka mig, med andra ord, göra mig vacker ;) haha. Sen tar jag bussen 1 till malmoe och erica. Dags att pumpa lite musik och komma i stämning.

 

take care, ciao

jag & min favvo, erica. <3


8/9

02:49  


BÄSTA! Tjena biffen, varför står du här och steker?



Nu ska jag sova, ciao!

8/9

01:22  Hittade detta på en blogg.
1. Gå in på: www.raggningsreplik.se

2. Klicka på slumpa raggningsrepliker 5 gånger.

3. Det är den repliken som passar dig !


Du har stulit mitt hjärta och jag tänker inte kräva tillbaks det på länge. riktigt lääänge.
Mjae, vettifan om det är jag.

 

Du ser ut som en vampyr.. Vill du suga ikväll?  HAHAHAHAHAHA, den här däremot så mycket bättre :P
Eller denna;
Ät mig. gud, jag tror jag dör av skratt!




8/9

00:46  what to say, jag lever mitt liv till fullo och jag älskar det. no regrets.

Galen helg. Fredag blev det lite syppe med lisa och sen kajkanten innan vi entrade en efterfest och kom hem sent. Lördags var det utgång i hbg. Eftersom jag kom dirr från job så blev det förfestande på bussen, och därefter steakhouse där dimman började inta. Redbulljäger& shotts - love it. Tivvan väntade och "avslutade" en sjukt bra kväll men massa dansande och spanande ;) Tack för en sjukt bra helg, ni underbara människor! <3

Idag vaknade jag halv 3 tror jag hon var, att inte sova alls på lördagen tog ut mig totalt. Det blev gymmande med karro och därefter en kycklingsallad mer i magen home again. Och nu ikväll har jag inte gjort ett skit, bara varit socialt och myst.

Tomorrow är det malmoe som gäller för att träffa finaste erica, som jag har saknat sjukt mycket! jag har hittat ett par döläckra boots som jag bara måste ha, dom är verkligen to die for! ;) Har även hittat lite snygga väskor & smycken som jag ska spana in. En dag i malmö, med shopping & fika, med erica - blir inte bättre än så! :*

Nu ska jag återgå till mitt sms'ande, och klura ut vilka kläder jag ska ha på mig imorgon, men tror redan jag har bestämmt mig :P Självklart följer min älskade kamera med imorgon och dokumentarar, will keep you posted!

take care, ciao


3/9

11:49  God morgon, vaknade faktikst tidigt idag ( typ en halvtimmesen) med tanke på att jag somnade efter 3 igår. Skulle egentligen tränat nu, men käne rverkligen zero motivation och så har jag smått ont i axeln. Gnälleröv jag vet, men att gå till gymmet när man inte är taggad på det är bara helt jävla meningslöst, man får inte gjort ett piss och slösar bara bort tiden.


Vad som annas bestämmdes igårkväll var att jag skulle till oskar idag, fast det är nog inte förräns senare, fast om jag skyndar mig så kan jag nog ta bussen 1, hmm. Känner mig på uruselt humör och vill köpa något för att må bättre. Kanske kan tvinga oskar att möta mig i stan för en snabb kollrunda i affärerna? värt att tänka på ialf.


Nästa problem, kläder & hår. Har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig idag, och velar fortfarande om jag ska platta håret eller inte. Men om jag satsar på 2 eller 3 bussen istället så hinner jag med att klippa håret med, fr det behövs verkligen kan jag lova. Och då kan jag under tiden fundera vad jag ska ha på mig idag. Vill ju ha mina nya boots, men det är fan assvårt att matcha stuff till dom. Speciellt eftersom jag i princip har levt i leggings hela sommaren och totaldissat jeans, så har detta lett till att jag har lagt på mig lite (massa) onödigt fett som i sin tur leder till att jeansen är för tighta, bad! Kanske ska ta conversen idag med för säkerhets skull? ah, får se!


Nu ska jag hämta lite o dricka och snacka med papps lite.

 

take care, ciao

karro & jag


2/9

13:07  Nästan precis vaknat och hunnit äta frulle med. Sov länge idag - skönt!
Märkte även att min bror var hemma så jag har valt att skjuta på mina planer för dagen tills imorgon, today vill jag vara med brorsan! Han skulle bara komma klart på true blood tydligen. Vilket perfekt tillfälle för mig att göra mig i ordning under tiden tänkte jag, men dryg som jag är så fastnade jag vid datan.

Sitter och velar vad jag ska ha på mig idag, svårt beslut. Eller jag kom på det innan men vill helst använda mina andra skor och då måste jag ha en annan outfit, hmm. Dagens i-lands problem.

Jag tror nästan jag ska vara lite duktig och börja hänga upp mina kläder tills brorsan blir klar. Det blir det och lite bra musik till!

take care, ciao


min tusse <3

1/9

23:43  Det är sjukt hur många minnen & känslor EN jävla låt kan riva upp. En liten låt leder till att man lyssnar på fler och vips så sitter man här halvdeppig och funderar tillbaks 4 år, hur allt var då. och hur mitt lov tog vändning på en vecka.

Nej, det värsta är att jag verkligen Älskar den här musiken. Allt började nog när jag & papps åkte till träningen i söndags och jag satte i en gammal skiva. Det var då jag insåg hur längesen det var jag lyssnade på den sist, och förstod inte varför. Men nu förstår jag varför jag hade lagt undan skivan och tömt datan på den sortens musik. Nu inser jag vilket misstag jag gjorde genom att börja lyssna på det igen.

Musik kan verkligen vara det bästa & sämsta i livet, precis som kärlek, och att bli älskad.

Nej nu pallar jag inte mer.

 

ciao


1/9

22:35  Nyss hemkommen. Vatt med karro idag, fikat snackat, och nu senast lämnat frida i höganäs & käkat på donkan. Blev även halvbestämmt lite saker om nästa vecka. Fy fan vad jag hoppas på att det blir så.

Så imorgon och 1½ vecka framöver (till att börja med) så börjar min diet. Eller nu i början är det mer en diet, sen framöver blir det mer ordentlig mat. Tomrrow ska jag in och sola & träna. Måste bara pallra mig upp ur sängen, men det ska nog gå. På tal om nya tag, ska jag söka jobb med. eller något.

Tonight ska jag dricka upp min cola-light och njuta av det sista godiset och slutligen kolla lite tv innan jag kryper till kojs. Finns en stor chans att jag nördar mig lite vid datan med, ar kännt ett enormt sug efter att spela UT. men ja.

take care, puss


jag & steenis, en galen kväll.


1/9

11:10  Var fan tog sommaren vägen? Dock så längtar jag till hösten. För då får jag återigen användamin andra skinnjacka, köpa ny mysig halsduk, använda mina nyinköpta stövlar. I love hösten.

Jaha, vad händer annars? Funderar på om jag skule ta och skriva in mig på körskola och plugga upp nått betyg, men som sagt jag funderar fortfarande. Men blir nog att jag får tummen ur röven och gör det imorgon. Sitter och fumnderar på vad jag ska ha på mig idag, vilken outfit det blir, vilka pjucks jag tar, samt vilken väska det blir. Spännande.. Sen som grädde på moset sitter jag som en hök och väntar på att posten ska dimpa ner i lådan. För nu måste jag verkligen få min inkallning till lumpen.

Hm, på tal om det så blir det noh träning imorgon med, men först idag. Blir nog att jag träffar sarah en runda efter hon har slutat jobba sen får man se var fötterna bär en.

Nu blir det musica!

take care, ciao


RSS 2.0