saturday.

Halllåsan!

Sitter hemma hos oskar nu och kollar när han lirar guitar hero, snart ska jag spela med, höhö. Nej men idag har vi hunnit va på väla med, var mest en kolla läget runda, men det e mys det med :P

Igår var vi och käkade på Olearys och sen tog vi några bora, och sen åkte vi hem och kolla film. Riktigt bra dag alltså, med riktigt god mat & öl ;) haha.

Ikväll har vi inte riktigt bestämmt något än, får lite se vad som händer, kanske blir att vo drar ut en runda, får se var fötterna bär oss helt enkelt. vi ska ialf äta snart, grilla, tror det skulle va fläskfile och potatisgratäng, mums :)

Nej nu ska jag störa oskar så han failar ;) haha!

Förresten, Grattis carro, 18 idag! :)


PUSSIS!

almost over.

Så var torsdagen slut och nationella i MaB avklarat, hur det gick har jag faktikst ingen aning om. vill inte gå och säga att det gick bra, och sen får man reda på resultatet och det gick skitdåligt typ =P haha..

Var i stan en runda med sofie och linnea efteråt, flummade runt i afförer, massa mys :) Sen var jag på karla en runda och nu är jag hemma. Vi ska käka nypotatis och sånt ikväll, gosh så gott! var iofs mitt förslag med så ;) hehe..

Nej nu orkar jag inte skriva mer för idag, kommer mer ikväll eller så.

PUSSIS!

bad..

Klockan är nu 19:12 och jag har fortfarande inte öppnat matteboken, ILLA! har kommit upp massa andra små onödiga saker som har velat göra ist :P nej nu ska jag faktiks städa undan på skrivbordet och PLUGGA. för det måste jag fan!

PUSS!

Dagens outfit

Inget komplicerat alls, bara gå runt hemma och slappa kläder ;)


onsdag


Hemma idag då, det var iofs Historieprov i skolan, men eftersom jag ska göra IG-prövning på det till hösten så är det inte jättelönt att plugg aoch göra prov i det nu. Idag hade jag täbkt först att jag skulle städa mitt rum, sen få gjort det sista med skolan. Om jag börjar städa nu så är jag väll klar om en timme sen plugga på det, och matte pålugg ikväll (NP imorrn ju =/) Men det ska nog gå bra.

Imorrn har vi som sagt bara NP i MaB, skönt eftersom då slutar vi vid lunch. Så efter lunch ska jag dra in till stan och till Karla, eftersom mamma jobbar där imorrn. Tycker den butiken är riktigt mysig, sen när jag kommer in så brukar jag gå och köpa fika på Ebbas som vi kan mysa med sen. Så imorrn blir nog en bra dag :) Sen kommer oskar flr den delen hem imorrn med, har inte träffat han på två veckor, och det lkänns som en mindre evighets sen, men ja så är det.

Jag hade i princip planerat att jag skulle till where the action is i sthlm nu den 14'e juni, hade tänkt åka dit med lollo isf. Men kollade upp vad allt skulle kosta och så, slutnotan hade legat på ungefär 2500:- och då har jag räknat in t leva för. Eftersom jag ska dels till tivoli med linnea och sofie, det lär gå på en 1000 lapp, sen ska jag på sweden rock med, visst där kommer ju mamma o pappa pröjsa maten och så, men jag lär endå köpa massa stuff där ;P

Så jag hade haft råd att dra till sthm, men eftersom jag har planer att åka till wcr också så hade jag vatt totalt pank efter det. Så det är nog bäst att jag håller i pengarna denna gången.. Det kommer fler gånger som man kan see Foo figthers och Queens of the stoneage..

Haha, jag börjar känna mig lite vuxen nu, planerar och gör inte allt jag vill längre ^^ Jag kanske håller på att växa upp trots allt :P Sen fick jag reda på en rolig sak med. Från och med juli i¨så kommer jag in på tivoli 20 :P höhö. Visst kanske ingen big deal, men det kommer bli så skönt att slippa allt smått på tivli 18, Så blir nog att jag skaffar mig ett tivoli pass då :)

Nu ska jag sätta lite fart och börja städa. Hoppas ni får en bra dag alla! :)

PUSSIS!


PSSSST! 6 DAGAR KVAR!!! :):):):)

new start.

Skolan idag, fick framskjutet mitt psykologi arbete så det känns lite bra ialf, nu måste jag få tummen ur röven o få iväg det med. Orkar nog inte fixa med det idag, så jag Måste sitta med det imorrn på dagen, sen mot kvällen är det matte för hela slanten, NP i MaB på torsdag ju =/ gosh! fast jag har ju redan godkänt i det sen innan, men det hade vatt fint att minst få ett vg ist, eftersom jag vet att jag kan det, och egentligen är det inte svårt, om jag bara lägger ner lite tid på det =P

Allt jag skrev igår, jag tror det gjorde att jag fick en liten nytändning, I skolan så var jag, sofie och linnea massa pepp på tivoli & copenhagen, kommer bli FETT skoj! Sen är det bara psykologiprov jag har att göra på måndag i skolan. sen är det finito!

Sen skrev lollo till mig idag med o påminnde om wtai (where the action is). Foo fighters och queens of the stoneage spelar ju! Jag VILL med, måste bara kolla vad allt kostar först, för jag ska ha råd med west coast riot också! det är ett MÅSTE! visst jag satt och diskuterade med mamma igår om hurvida jag skulle gå på både wcr & wtai, eller bara en av dom. Hon tyckte jag skulle nöja mig med wsr, men vafan, jag vill verkligen se foo fighters!

Jag får kolla vad det kostar o så, för jag ska ju till sweden rock nu med, på onsdag drar vi dit, fatta ballt! !! :DD

Nej, nu ska jag slappa lite, eller hm, städa rummet, jag blev jävligt glad helt bara sådär.

PUSSIS!

everything's just an illusion.

Ibland vill jag bara ge upp, bara släppa allt, skita i allt och sticka härifrån. Men ingen löser sig då. Det är bara nu allt känns så jävla svårt och jobbigt. Jag vet att det är mycket jag inte klarade, men jag hoppas bara det finns chans att fixa det sen.

Var har all min motivation tagit vägen? Var är den tjejen som tyckte det var roligt att lära sig nya saker, var är den tjejen som verkligen engagerade sig i skolan och pluggade. Var är den tjejen med det enorma självförtroendet, var är den tjejen som älskade sitt liv? Var är den tjejen som såg allt som möjligt, vissa saker to bara längre än andra. Var du är är, jag saknar dig, jag behöver dig.

Allt som finns kvar av tjejen är det glada utsidan, men hur länge ska insidan vara så jävla tom? Jag visste att det skulle bli jobbigt att bygga upp mitt liv igen, men såhör jonnigt kunde jag inte ens föreställa mig att det skulle bli. Det gör bara så jävla ont varje gång jag tänkter på det, Jag ser min dröm krossas åtskilliga gånger, om och om igen. Jag reste mig från varje fall, men nu känns det som jag sakta sjunker tillbaka igen. Jag är rädd att jag aldrig kommer att resa mig igen.

jag tror inte nån riktigt förstår, man måste verkligen få  sin framtid krossad för att kunna förstå.

jag kommer alltid Hata dig, det är  svin som du som verkligen förtjänar att stenas till döds.

Jag kommer alltid att undra hur mitt liv hade varit nu om jag hade kommit iväg, om jag hade fått uppleva min dröm. För om jag hade flyttat dit, så hade jag inte kommit tillbaka. Då hade jag fått mitt liv & min framtid i Usa. Jag har fortfarande kvar pärmen, med alla papper om var jag skulle bo, vilken skola jag skulle gå på och liknande. Jag har inte kunnat slänga den, men inte heller kunnat öppna den och kolla igenom den. Jag vet inte vad jag ska göra av den, bästa hade vatt att slänga den, men jag vet inte.

Jag trodde verkligen att jag hade kommit över detta, eller ialf till en viss gräns, men det är nu jag verkligen inser det, jag kommer aldrig att kunna släppa detta, inget kommer någonsin bli som förut. Jag kommer Aldrig få en sån chans igen.

Den enda som förstör lite är inte här, han verkar inte vilja prata med mig heller nu för den delen.
Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till längre. Jag orkar inte hålla uppe den här jävla "perfekta" fasaden längre. Snart kommer allt att brista..


tidsfördriv.

[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. vet ej! :
[/] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (Typ penna o så :P, fast det fick man iofs ta, men endå.)
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.. min andra hand^^
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[/] Jag har brutit ett ben., (sprickor lite överallt.)
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[/] Jag har kört mer än 300km på en dag., åkt ^^ :P
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson., hahaha ja eller hur!
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


uscha.

Uscha, idag mår jag käässt, riktigt jävla kääst =/ Sen är jag bara så trött på skolan med, jag menar visst det är bara en vecka kvar och då brukar man få lite extra kraft för att göra det sista, men var är min extra kraft? Jag blir bara tröttare och tröttare. Det är så otroligt mycket med skolan, och jag hoppas innerligen att jag klarar av det. Sen är seriöst varena jävla lärare på kulla dum i huvudet ^^ eller ialf nästan alla. Är det inte lite upp till dom att berätta när man missat något, eller ifall man måste lämna in något nu innan skolan slutar? Hur ska jag kunna veta om jag har något att lämna in om inte läraren sagt något till mig? Gosh, jag blir så tött ^^ Det enda jag vill nu är att veckan ska ta slut, och att jag hinner med detta skitet..

Nej nu måste jag fixa lite.

PUSS!

...

Nu skiter jag fan i detta. Jag är trött, irriterad, besviken och förbannad. Argh! Jag pallar inte detta längre!!


SÖNDAG

jahapp, så var yterligare en vecka slut. snart börjat helvetesveckan. massa skit att göra i skolan med.
Egentligen så hade jag bara velat krypa ner under täcket och ligga där tills helgen, MEN det gå ju inte redigt.

Morsdag idag, grattis mams, jag bakade bullar och allt :) Så nu sitter jag bara o slappar, borde plugga men orkar inte.
Nu ska jag hämta litta dricka sen övertala mig sjäv att jag måste plugga (vliket kommer att sluta me att jag spelar data ist) haha.

PUSSIS!

hemma.

Yeah, nu är jag äntligen hemma igen. Inegt mer jobb förränns den 10 tror jag det blir.
Fett skönt! Nu väntar nästa helg med massa mys, sen slutar skolan, å då ere dags för tivoli och sen sweden rock.
Snart, så jääävla snart! :D:D

Nej nu måste jag duscha, luktar som en mexican, höhö^^ Sen mysa framför tv'n sen nanna.

PUSS!

jobb

Så var man hemma igen, blev en lång runda ^^  3½h! Blev både ängelholm& båstad.

Nej nu måste jag äta något, sen byta om och till jobbet. 16.00-23.00, yeahy- eller inte :P hah-.
Hoppas ni får en bra kväll ialf :)

PUSS!

out,

Yeahy, nu ska jag ut och åka hoj! :D

PUSS!

Dagens outfit.



Hann inte lägga upp det imorse så det fick bli nu :P


Nu ska jag ta nått att käka sen till jobb, jobb hela kvällen, yeahy, eller inte :P

PUSS!

goodnight

Hum, är faktiskt trött för en gångs skull, och klockan är bara kvart över 11..Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag och se ifall jag kan somna.

Så nu ska jag borsta tänderna sen nanna kudden. Lång dag imorrn!

PUSS!

torsdag,

Så var torsdagen avklarad den med, fredag imorgon, yes! :D :D vilket också betyder drygt 1 ynklig vecka kvar i skolan :)

Kom typ precis hem, var nere och fixade mat, så ska snart ner o käka med hade jag tänkt. Är så fett fint väder här med, blir nog så att man sitter ute o äter, mys!

Gosh, jag kan inte riktigt fatta att skolan snart är slut, att det snart är sommarlov, det är helt sjukt =P Känns verkligen som det var en evighet sen det var sommarlov sist.. Fast denna sommaren kommer bli en av de bästa helt klart! Jag menar vad kan starta sommaren bättre än; tivoli med sofie och linnea, sen sweden rock, vilket följs av sommarjobb. Helt jävla underbart! Sen blir det ev någon till festival, men det beror lite på hur min budget mår. Mn det löser sig!

Nej, nu ska jag ner o fixa det sista med käket, e hungry you know ;p

Real Friends Never Ends.. <3

PUSS!

godnatt.

Det blev ialf gjort lite på engelskan, psykologin får jag ta imorrn. Satte faktiskt alarmet på 6 så jag hinner upp och göra det innan skolan, hm det borde räcka med tiden. Men varför ska jag alltid vara ute i sista sekunden, ah så har det alltid varit när det gäller mig.

Ialf, torsdag imorgon sen helg ;D Ska iofs jobba både fredag och lördag, men det blir goa pengar :) Sen ska jag se om jag kan locka upp Sofie och Linnea dit en runda med så jag får lite sällskap, jag kan ju alltid muta med något ;P haha! En annan lite rolig sak om jobb, i fredags när elin också va där så sa hon att Bert Karlsson och Lotta Engberg spelar in något sommarprogramm nu, de ska typ åka runt i husbil genom hela sverige, och nu till helgen skulle de komma till oss :P Visst de kommer nog inte komma in o käka hos mig, men endå lite tufft, hade vatt skoj o se ifall bert verkligen är så ful i verkligheten som han e på tv ;) haha

Nej nu måste jag sova om jag ska orka lite imorgon. Klockan e snart 12 så.. och förhoppningsvis så får jag lite sömn inatt ialf.

PUSS!

mitt på veckan, typ.

Hej hej! :D

Idag har varit en ganska så bra dag faktiskt, om man bortser från hur mycket jag har som jag måste få gjort ikväll då :p
Blev liiite mer snack om kph&tivoli med sofie och linnea i skolan idag, det måste verkligen bli av, hade vatt hur roligt som helst ;p hehe. Det enda problemet är att vi isf ska åka den 3'e och jag får min lön den 3'e. Förhoppningsvis så ar jag den tillgänglig den 3'e  och inte den 4'e som jag befarar. Men enligt mamma så ska det inte vara några problem, men å andra sidan så träffar jag jag elin (min chef) på fredag så kan ju ta det med henne då. Jag börjar längta nu, snart sommarlov! yeahhy!

Nej nu måste jag få gjort engelska redovisningen om Led Zeppelin + psykologi redovisningen om kroppsspråk, men ingen av dom ska vara så stora så ska nog inte bli några problem där. Ska iofs kolla på greys anatomy kl 21.00 men hinner ialf bli klär med den ena presentiationen tills dess. sen kan man göra den andra efteråt. Jag brukar endå inte somna förränns på småtimmarna :p

Nu är der plugga som gäller.

Ps. jag funderar på at flytta upp till nkpg igen efter studenten, bara så ni vet. Om de har utbildningen jag vill läsa + kommer in på den vill säga ;)

PUSSIS!

thoughts.

usch, idag är en riktigt dålig dag. hade ett förjävligt telefonsamtal igår, vilket ledde till nada sömn.

Jag gick ut och hämtade posten, jag Hatar csn, jag Hatar skolan, eller jag Hatar Kulla snarare.

Ibland undrar jag om det aldrig ska ta slut, ska jag bara ösas ner av tradiga saker hela tiden, vänder det aldrig? För seriöst jag börjar tröttna på det nu. det är verkligen så Allt ont/förjävligt ska hända mig. Visst tradiga saker gör en starkare, men hur mycket ska man egentligen ha gått igenom när man snart är 20 bast, ska man inte bara njuta av livet vid denna ålderna och inte behöva bekymmra sig för något. Var är solstrimman i mörkret?


Patetisk? patetiskt är du för du är så jävla feg och gömmer dig bakom andra, du vågar inte säga vad du tycker utan låter det gå genom andra istället. och så ska du visa det för hea världen, precis som du vill ha uppmärksamhet, men lilla du, ingen bryr sig.

Jag hoppas du är glad med, Du har splittrat en vänskap, eller inte bara en utan flera, just med ditt skitsnack. Det är något du aldrig kommer att förstå dig på, vad riktigt vänskap handlar om, hur riktig vänskap är. Men å andra sidan så är det upp till var och en vilken sida man väljer ju.

Nu vet jag vilka som står vid min sida, nu vet jag vilka jag kan lita på. jag kan inte säga mycket mer än att jag är jävligt chockad på vissa. Ni snackar skit om personen i fråga, ni säger så jävla mycket mer än vad jag har sagt om personen. och allt är bara smutskastning och ner stampning. Sen umgås ni endå med personen och allt verkar hur bra som helst. Så är det om man är så jävla ytlig. Ni kommer aldrig få nån riktigt nära kompis när ni gör så här. I slutendan kommer ni inte att ha någon som ni kan lita på blindt.  För jag hade inte velat ha en "bästakompis" som jag vet snackar skit om en och tror seriöst att den är mycket bättre än hela världen. VÄX UPP!      - människor som er klarar jag mig utan!


Ni som verkligen finns vid min sida, ni betyder mer än mest, det ska ni veta! <3

Josefin, Erica, Sara, Emma, Sofie, Linnea, Oskar. - Orden räcker inte till.

(Ni har funnits vid min sida under lång lång tid, det tackar jag för. Sofie & Linnea, ni förgyller verkligen skolan, och gör den värd att gå i. Även om jag inte kännt er så länge så betyder ni mycket för mig, Hoppas ni förstår det.)


snart!



hej hej.

Så var det en ny vecka.. Skrev ett inlägg innan med datan fuckade sig, och jag pallade inte att skriva om det.
Har dessutom ont i axeln, varför det vet jag inte, men har antagligen sovit konstigt, men känner mig helt handikappad eftersom jag knappt kan göra något alls md den vänstra armen. Mamma trodde bara att det var att axlen hade hamnas fel eller va hon nu sa, men förhoppninsvis så försvinner det tills imorgon :p haha nej nu ska jag inte gnälla..

16 dagar kvar till Sweden Rock -  så jävla underbart, yeheeey xD
och bara 16 dagar kvar i skolan, sen är 2'an slut. great.

Yeah vad händer i veckan då, jag hade tänkt börja ta upp tr'ningen nu idag, men eftersom axeln ställer till lite besvär så får jag vänta tills imorgon eler senare i veckan. Det kommer bli massa pluggande i veckan, har mycket som ska göras klart så. Sen blir det jobb till helgen med antagligen, från början var det bestämmt att jag skulle jobba nästa helg, men eftersom det kom så lite folk nu i helgen, så skulle elin kolla upp hur stort intresset var för att hålla öppet eller inte, beror ju på hur många som kommer till helgen. men det löser sig. Sen skulle hon med kolla upp när jag kan få min lön nu för maj månad, hade behövt den innan skolan slutar och sweden rock, dels för att jag vill till köpenhamn med sofie& linnea, sen behövs det alltid fick pengar när man ska på festival, och om inte minst pengar till öl :p haha..

Förresten, så kom padde hem till skåne idag med, det var han&hans polare som jag bodde hos när jag åkte till dublin i februari.. Så förhoppningsvis så kan vi ses nått nu nån dag eller helg när sommaren väl dratt igång och jag inte jobbar.. Fett trevlig snubbe det dära.

Nej, nu ska jag hämta något att dricka sen kolla tv lite.

PUSS! 


baka.

Massa mys att sträffa steenis och emma idag :)

Nu är jag dock hemma, fick ett flipp så nu ska jag baka kladdkaka, blev extremt sugen på det så ;)


Skriver mer sen. pussis

sunday

Hej hej alla koalor..

Söndag idag då, ska göra mig i ordning nu hade jag tänkt, oskar ligger i sängen och ser förvirrad ut, haha.
Ska snart ta bussen till höganäs med, sen när oskar drar hem ska jag va med steenis och emma, var alldeldes förlängesen så det ska bli skoj :)

Jobbet igår, ja det kom lite folk o början av kvällen men sen var det jävligt dött, men jobb som jobb. Nej nu måste jag sminka mig så vi hinner med bussen.

Förrestne DÅLIGT av Sverige att loosa mot Finland, och DÅLIGT att de satt liv i mål, efter matchen i förrgår sulle fan tellan stått. äh.

PUSS!

saturday

Yes, så var det lördag med. Så fort jag kom hem från jobb igår blev det hcokey för hela slanten, men dom så loosade Sverige, svagt säger jag. Varför låta lunkan stå om han inte ens mår bra eller har tränat tillräkligt, som han själv sa. Nej, dåligt. Men tellan gjorde bra inhopp endå. Kommer dock missa matchen mellan Sverige & Finland idag. Ska jobba :P

Så nu ska jag byta om, sminka mig sen drar jag till resturangen. Hoppas ni alla får en bra lördag, så hoppas jag på att jag får lite kunder, för igår var där ingen alls på hela dagen :P haha

PUSS!

fridag.

Äntligen är skolan slut för veckan, eller ialf lektionerna, blir massa plugg i helgen men vad fan.
Ska snart iväg med mamma o köpa blommor, sen hem byta om och till jobbet. Ska iofs bli lite skönt att jobba, eftersom elin kommer vara där ett tag (hoppas jag) så vi kan snacka om lönen och om hur sommaren ser ut. Så om ni inte har något att göra ikväll får ni gärna komma upp till möllehässle och resturang kaktus för att hälsa på mig!

Sen imorrn ska jag träffa oskar en runda, jobba och plugga. På söndag ska jag vara med emma och sara :) :) och på kvällen är det hockey, final i VM. För fan Sverige, ni MÅSTE vinna ikväll. 22.30 kanal 6 ikväll, Sverige - Kanada. och redan 18.30 idag spelar >Finland - Ryssland. Ska bli spännande att se hur matcherna slutar, jag kommer dock bara att kunna se sverige matchen eftersom jag jobbar, men jag e glad endå :) Sen måste som sagt sverige vinna, för imorgon spelas matchen om 3'e pris 18.30. och jag jobbar då så den matchen missar jag. Men på söndag, då jääävlar ska VM-guldet till Sverige :D weheeeey.

Nej nu ska vi åka tror jag.

PUSSIPUSS!


kwell.

yeah fredag imorgon, så fett skönt ;D ;D

Hade ialf nationella i Engelska B idag, sista delen vilket var reading&listening. Tycker dock att detta är den lite "svårare" delen. Mest för att det är svår att höra vad dom säger när man lyssnar på ett förinspelat band :/ Men jag tror endå det gick ganska så bra, förrutom sista "uppgiften" haha, men det var nog ganska så många som failade på den verkade som =P men jajaj :P

Eftersom vi bara hade NP idag så slutade vi sen, satt en runda i gräset och snackade lite skit med sifie innan jag begav mig hemmåt. Eller ja först drog jag in en runda om pappas jobb & fikade ;) gott som fan. Väl hemma började jag bli astrött så jag låg och halvsov i soffan till maten var klar dvs, vid 7 tiden. Sen pluggade pappa och jag, o mamms pkte o handlade. Hon köpte sånna vitaminer till mig, i brusform. Jag har börjat bli otroligt trött och hänging på sistonde, orkar verkligen ingenting =/ Så får se ifall lite vitaminer kan ändra på det =p

Jag ringde presis oskar, men han svarade inte så ska nog ta mig samman och försöka plugga en runda..
har ju egentligen 2 ekonomiprov & ett psykologiprov imorrn, med nu ikväll när jag & pappa skulle plugga ekonomin slog det mig att jag inte fattar ett piss av det =/ Men jag ska ialf försöka på ett av proven imorrn sen får vi se hur det går. I värsta fall får jag väll ig, men är bara att göra om provet nästa termin så är det löst. Pyskologin hade jag först tänkt att göra nästa vecka men ska som sagt kolla igenom det ikväll för att se om jag kan lära mig det, isf ger jag också det en chans imorgon. Nej nu ska jag först bädda min säng sen försöka ta tag i pluggandet.

Förresten så är det fredag imorrn, :) Kommer dock inte blir något håll i gång för mig. Ska hem efter skolan och plugga, sen till jobbet vid 4 och jobba till 11. Så ja det blir en lång dag. men vafan, pengar e najs :) och jobbet med, även om det är jävligt mycket att göra och lära sig..

PUSS!

MIN blogg = mina åsiker & mina tankar.

Nu är det såhär att det verkar som vissa har lite svårt att fatta hela det här med blogg. En blogg är till för att skriva av sig, vad man tycker, t'änker eller i princip VAD som helst. Och eftersom detta är min blogg så skriver jag vad jag vill i den. Folk som går in och läser min blogg VET om att det handlar om vad jag tycker och känner. Sen är det upp till var och en om man vill läsa det eller inte, och det är upp till Dig som läser, om du vill ta åt dig av vad jag har skrivit eller inte. Men om du nu tar åt dig så stämmer det jag har skrivit kanske in på dig, men det är fortfarande DITT EGET VAL om du vill läsa det eller inte, och om du VILL TA ÅT DIG ELLER INTE. När jag skriver om saker jag är irriterade på t.ex. personer och liknande väljer jag att utebliva namnen. Just för att jag inte vill snacka skit om någon. Så egentligen kan jag skriva om vem som helst utan att folk vet om det. Det är lite det som är grejen, att man kan få ut sina känslor och tankar utan att berätta det för själva personen.

jag tar det en gång till... Om du väljer att ta åt dig av det jag skrivit så är det DITT VAL. och om ni inte vill veta vad jag tycker och känner så läs förhelvete inte min blogg då! ;P

Kort sagt; Detta är min blogg, jag skriver det JAG vill. och det är på eget ansvar om ni väljer att läsa det jag skrivit.

Så är det!

PUSS!

:)

yeahs Sverige vann med 2-1 mot tjeckien efter förlängning. gott gott gott!

onsdag.

Hej hå. Nu är man hemma från skolan och allt, eller det har jag varit ett bra tag, men endå ;)


Dagen gick relativt snabbt, och förhoppningsvis så kommer resten av veckan göra det med. Har dock NP i engelska imorrn, men ska inte vara några större problem, jag kan det nu =P Sen är jag nojjig över ekonomiproven på fredag, men får plugga röven av mig på torsdag. Hade tänkt plugga ikväll, men vafan det är sverige-tjeckien nu 18.30 sen greys anatomy 21.00. Det kan man INTE missa. fast jag kan iofs plugga lite efter det. eller det måste jag. Snackade med frida (psykologi läraren) och hon sa att det finns möjlighet att göra provet den 2'a juni ist för nu på fredag. men får se. Jag och linnea spånade lite mer om köpenhamn och då hade det vatt bra att åka den 2'a. MEN vi får se hur vi gör, blir kanske den 3'e st ;) haha. Sen måste jag fixa ledighetslappar om den 4 & 5'e eftersim jag ska ju til SWEDEN ROCK då! :D :D Tycker dock det är lite löjligt att skaffa ledighet eftersom vi endå inte gör ett skit sista dagarna :p

Nej nu ska jag ner o snacka me mamma en runda.

PUSS!

förresten, jag ska vara med de här två på söndag, that makes me happy! :)

night

Hejjo..

Sitter här o lökar, har precis kollat på DH, höhö^^ Var som sagt och gymmate med sofie innan, men blev inget mega seriöst, men fick ändå gjort lite :P På fredag ska missade prov göras. Vilket betyder att jag har;

-  Företagsekonomi, bokslut
-  Företagsekonomi, bokföring
-  Psykologi

och på torsdag har vi NP i Engelska B, listening och reading, dock inget att plugga på. Men  fredagen kommer inte bli rolig. Prov hela dagen, sen jobba hela eftermiddagen/kvällen. Jag kommer vara helt slut sen alltså ^^ Skönt att skolan börjar ta slut ialf. Bara två veckor kvar om man bortser från denna. Sen sweden rock och sommarlov!

På tal om sommarlov, jag sofie & linnea snackade lite idag om att vi skulle göra något som avslut på tvåan. och vi funderar på att dra till tivoli i köpenhamn och va där och ha hur roligt som helst, sen shoppa dagen efter. Hade vatt mega skoj, hoppas bara det blir av nu med, fast vi måste hitta dag där vi kan åka med ;P

Nej nu ska jag försöka hitta ideskissen till projektarbetet på devtalk, någon som vet VAR på devtalk den ligger?! måste verkligen lämna in den nu, ska iofs ha uf-företag, men endå..

Sen måste jag försöka komma isängs tidigt idag, lång dag imorrn =/ så nu ska jag fixa lite sen nanna.

Godnatt alla! PUSS!


hockey, you just gotta' love it!


after school.

hej hej!

Hemma från skolan, skönt. Har inte haft några riktiga lektioner idag utan bara tvp med eget arbete, MEN man ska inte klaga! Nu ska jag packa träningsväskan för ska nämligen gymma med sofie idag, biffarna själv ;) haha. Linnea som är lite halv mesig pallade inte trycket ;) haha, nej vi tycker om dig endå trots dina skavanker. som du sa till mig ;)

Nej nu måste jag lägga på ett kål, så jag kan kolla lite project runway med innan bussen går.'

Ska bli riktigt skönt att träna och svettas ihjäl idag :)

PUSS

tisdag.

tjoflöjt.. Nu sitter jag i en datasal i skolan och halvpluggar psykologi.
Har sofie och linnea sittandes bredvid mig så blir adldrig en lung sekund ;) haha
Har bara två lektioner idag så det är ganska så skönt. ekonomi efter lunch, mindre skoj med vafan :P haha

Nej nu ska jag återgå till skolan, eller inte, får se :P

PUSS!

h**a

jag måste bara få ut lite skit ur systemet.

Jag är så jävla trött på dig! Helt seriöst du sa en sak till mig och vi bestämmde att det skulle bli så, sen går du runt och anackar massa skit om mig till alla andra? Om DU vil mig något, är det så jävla jobbigt att komma och be om det själv då? Detta var en sak mellan dig och mig, jag sa som det var innan allt, du sa att det var okey. Sen nu hittar du på att det är mer du ska ha? Jag blir så jävla lack på dig. Jag ångrar att vi ens blev kompisar från början, jag ångrar att jag bjöd med dig, jag ångrar allt som har med dig och göra. För kompisar är något man ska ta vara på oh inte snacka skit om, men det har tydligen inte du fattat. Du kommer stå där helt jävla själv i slutet, när du har "förbrukat" alla och utnyttjad dom till max, för det är precis det du gör. Om du aldrig hade träffat mig, hade du inte haft någon alls idag, tänk fan på det! och visa lite jävla respet istället.  Och seriöst varför tror du det har blivit så utdraget? För att du komme rinte fram och ber mig om det PERSONLIGEN, är du så jävla feg eller vad handlar det om. Jag hoppas verkligen hela jävla världen snart inser vilken jävla uppblåsbar, fake, jävla FJORTIS du är! Du ser fan ut som en hora, det vet du om. Men endå fortsätter du att klä dig så, shit alltså, fast o andra sidan, du har ju inte mycket mer att erbjuda folk än ja.. Och hur du behandlade han, shit jag förstår inte hur han kan vilja ha tillbaka dig, så som du horade runt  nu innan. Just det, när du hade förbrukat alla, och ingen ville veta av dig längre, då alla tyckte du var en äcklig hora, just det det var då du insåg hur jävla tur du hade att en sån kille ens kollade på dig. Jag hoppas bara han inser vad för jävla falsk person du är, för han förtjänar någon så mycket bättre än dig. Du förtjänar ingen. Du kommer alltid vara smuts för mig, nertrampad. jag hoppas fan du försvinner härifrån. För dina lögner och bullshit, det klarar vi alla oss utan.

Du ska bara veta vad du har gett dig in i..

söndag.

Godmorgon, yeahs jag sov länge idag och det var naaaajs! :)

Ska göra mig i ordning nu, sen kommer sofie hit.. Ska ner till nyhamn och köpa glass o mysa..
nej nu börjar jag få lite smått bråttom. Njut nu av det fina vädret !

PUSS!


sofie :P

jobbjobbjobb.

kom precis hem från jobb. jobbade 15-23 idag & igår. Så nu är jag så otroligt sleden..

Nu ska jag ta en lång skön dusch sen mysa lite framför tv'n, sen nanna kudden.

Helgerna går alldeldes för snabbt. Speciet om man jämför med veckorna.


PUSS!

Best of me.

I don't mean to hurt, just to put you first
I won't tell you lies
I will stand accused with my hand on my heart
I'm just trying to say

I'm sorry
It's all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away
To the shadows of regrets and you would
Have the best of me



sommar!

yeaaahy, fredag imorrn! fy fan va skönt! :D

Kom till skolan idag, hade en lektion, känns lönt! nej :P
ah, jag och carro gick till hydro och köpte glass, sen satt vi ute i de fina vädret och njöt :D Carro fick även reda på min skräck för myror, hon sa att jag hade en på benet sen fick jag lilla rycket, men det gick ju fint ;) haha. myror är fan äckliga! blää.

Var hemma efter lunch, vid 1 tror jag det var, sen var jag ute och slappade, tänkte plugga matte, men det blev inget med det, så får sitta ikväl iställlet. :P

Nu börjar det lukta mat, så antar att mamma har börjat där nere, så jag får röra mig och hjälpa till känner jag :p

PUSS!

 
sommar pix deluxe. från förra sommaren :p

mitten av veckan.

Så var äntligen onsdagen slut, bara torsdag fredag kvar nu sen helg! yeheey! :D

Ialf, gjorde muntliga delen av Nationella i EnB idag, jag tror det gick helt ok, men manvet ju aldrig. Bara sista delen kvar av det nu.

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop kort beskrivning av en artist/band som vi sen ska arbeta med i engelskan, jag hade helt glömt bort det, tills anders påminde mig idag om det :P haha. Tror jag skriver om volbeat men är inte riktigt klar i huvet... Sen nämnde emelie något om psykologin att vi skulle skriva nån idéskiss om vad vi skulle fördjupa oss inom, men eftersom det inte står så mycket mer om det på devtalk så vet jag inte riktigt vad det är jag ska skriva ihopa och lämna in.. ugg. får väll ta smällen imorrn helt enkelt..

Sen började jag fixa ihop mitt tränings schema så smått nu innan idag, eller ja det är mycket kvar men endå.. Blir väll att jag sitter och fixar med det i helgen eller något..

Nej nu ska jag spela lite data sen kanske plugga lite.

Ge mig motivation till att plugga tack!

PUSS!

pardey.

image158
30'e maj;

Utgång - för att fira slutet av tvåan och sommarlov!
Eftersom jag inte är hemma när skolan slutar så får det bli nu.

Du ska väll med?! :)
Kvällen inefattar middag, förfest, vilket sen följs av utgång i hgb.

Ps. Kvällen kommer bli underbar, sjuk, och helt jävla great.





klaga.

blö jag mår apa =/ både fysiskt och psykiskt.

Känner mig bara så otroligt trött på det mesta och vill bara att skolan ska ta slut. Jag har verkligen ingen ork eer kraft kvar att göra något längre. Försummar träningen vilket gör att jag mår ännu sämre. Det som jag längtar till är till helgen, för att jag ska jobba. Det är verkligen det enda som är roligt för tillfället. Sen går bara dagarna så otroligt jävla sakta med, det är verkligen så man räknar varje sekund/minut/timme, och en hel dag känns som en vecka hade kännts i vanliga fall. Nej jag är bara så jävla trött på det.

Måste ta mig samman och lägga upp träningen nu så jag kommer igång med det ialf, för det är ju faktiskt träningen som brukar göra att jag mår bra. Bara lite tradigt i längden att alltid träna själv ^^ -men så är det.
Så nu ska jag sätta mig ner och lägga upp min träningsplan och så. sen ska jag spela data. så man blir på lite bättre humör ialf.

nu har jag fått klaga av mig lite, det behövs ibland.

PUSS.


blää.

uscho. mår nästam sämre idag än vad jag gjorde igår =/ bläää..

var ialf tvungen att gå upp en runda och röra på mig lite. Det suger fan fett att vara sjuk när det är så fint väder ute. Det var typ 19grader nu när jag var nere och kollade.

Förresten så mailade elin från jobbet igår, jag ska ju jobba nu till helgen, men hon frågade om jag kunde/ville jobba helgerna v.20&21 med, och det är klart jag vill det. Känns riktigt bra med jobbet, sen tills sommaren & högsäsongen börjar så kan jag verkligen resturangen och slipper fråga en massa. Visst det kommer ju vara en massa andra sommarjobbare som inte kan något, men elin sa att jag skulle hjälpa till att lära upp dom ;) haha. Vilken känlsa, Sen kommer jag antagligen vara bland de yngsta som jobbar i resturangen och så ska jag lära dom massa saker :p haha, skoj! :)

Nej men det känns riktigt bra att hon har så mycket förtroende för mig att hon känner att hon kan lämna resturangen helt till mig nu i helgen. Jag är iofs fett nevös att jag ska göra något fel eller glömma något, men det känns som jag kan allt och vet hur allt fungerar så det ska nog inte vara några problem. Sen finns det ju telefon med så det är ju bara att ringa elin om det är något. Sen ska oskar komma upp på fredag, så jag slipper vara själv hela tiden, plus att jag slipper stänga själv. Sen sa pappa att han pch mamma med skulle komma upp en runda och kolla läget, hur allt ser ut där och så, eftersom dom aldrig varit där innan. Jag menar, det ligger ju endå bara 3 min härifrån med bil :p

Nej men det ska ialf bli fett skoj, och goa pengar med. Behövs verkligen nu till sommaren och så.

Nu ska jag gå och hämta lite juice, sen försöka sova en runda till. Sen måste jag plugga matte med, kapitel prov imorgon. har dessutom Nationella i EnB, muntliga biten. men det ska nog gå bra, jag kan ju engelska så ;)

Ha en bra dag alla. PUSS!

på bilden; babe, micke och izzy.
image157
jag saknar min älskling idag, massor!

måndag.

Har precis käkat kvällsmat så nu blir det slappe framför tv'n.

Det gick bra i stan förresten, det blev snygga mckläder köpta, så på lördag kommer förhoppningsvis hojjen och alla kläderna hit :p

Slingade ju håret igår, det blev mycket mer blondt än vad jag kade tänkt mig, men jag börjar vänja mig, det är helt okej endå :P haha.

saknar älsko massa idag!

PUSS.

not so sicko anymore.

image130
Callade pappa en runda och snackade med han. Han och mamma har vatt inte på Harley Davidson center nu några helger i rad och spanat, och ska dit idag och köpa mckläder ;) och som det lät på pappa så kommer antagligen hojjen hit i helgen :D så naaajs! :D

Först så var det tänkt att den skulle komma i juni, men tydligen så är mamma & pappa så ivriga av sig så att vo får den nu snart :p Jag hoppas bara att dom valde den snygga nu, dom velade mellan två modeller innan.. Fast båda var snygga på sit vis..

Men ialf, jag ska ta 3 bussen in till pappa, sen ska jag följa me dom til HD center :) Så nu måste jag göra mig i ordning. och förresten, jag mår mycket bättre nu, fick i mig mat innan, så är nog därför.

PUSS

stillo sicko.

mår fortfarande blä. not fun at all.

30 Dagar kvar till sweden rock. Det är fett najs :) Sen jobba hela sommaren plus west coast riot & förhoppningsvis where the action is också :)
- Jag känner på mig, detta kan bli en av de bästa sommrarna ever! :)

Nu ska jag ner och försöka äta, hoppas det går bättre denna gången :P

PUSS!

sicko.

Idag mår jag bajs. Mått cp illa hela morgonen, och bara inte haft ork till att lyfta ett finger. Dessutom så känndes det som jag skulle spy upp hela magen varje gång jag försökte resa mig ur sängen, så jag har blivit liggandes där ett bra tag. =/

Nu är det ialf lite bättre, har t.o.m fått ett glas oboy i mig, ska snart gå ner och försöka äta något med.

ja det var allt för nu. PUSS.


colour.

så här vart resulatet dårå^^  mja sådär nöjd. får se hur det känns imorrn^^
image156

sunday bloody sunday.


så var klockan halv 11 och en ny vecka börjar imorrn igen ^^  det är fett skönt att veckorna går relativt snabbt, för snart slutar jag tvåan, och en sak är säker ALDRIG MERA TVÅAN! yeaahhy! :D :D

Helgen ja, jobbade torsdag, fredag ju, sen lördag var jag med oskar och idag med :P Var hemma vid 9 tiden. Träffade carro på bussen med så man slapp åka själv hela vägen ialf, alltid trevilgt med sällskap, vi hade en trvlig pratstund där tyckte jag :) Nu sitter jag med färg i håret igen. Slingar det ytterligare en gång, och nu hoppas jag på ett mer synligt resultat. Vettifan hur länge jag vågar ha i färgen bara. Vill inte ha platina blonda slingor precis =P haha.

Nej nu måste jag kolla hur det ser ut, och ifall jag ska skölja bort färgen eller inte. Tre prov i veckan, ugg! Men sen helg och jobb! ;D lääängtar :).

Skriver kanske lite mer sen :P PUSS!
image155
jag saknar den här filuren, massa!


trött.

nu är jag hemma från jobba ialf. eller, kom hem för en halvtimme sen men endå :p så jävla snabbt det gick idag :P

ska även jobba nästa helg både fredag och lördag, då ska jag dessutom vara helt själv i resturangen, hela dagen :)  Det känns bra ialf, för det känns som jag kan alt, eller ialf det mesta, sen finns det fusklappar med=P

Nu sa jag nanna kudden, är riktit trött i benen och ryggen, har vatt en lång dag..

Imorrn ska jag upp någorlunda tidigt, vid 9-10 ialf, sen blir det stan.

sov gott, PUSS!

morgon.

god morgon alla :) jag fattar inte riktigt hur jag är såhär pigg nu och klockan är bara halv 10 =P men jag kommer väll bli astrött om nån timme igen, haha..

Ialf, jag grejde till en lite ny design, eller ändrade lite färger och så, nu är jag nästa nöjd, bara lite missar här och var som jag måste ändra. men det får bli en annan dg är jag har tud att sitta med det..

Som jag skrev innan ska jag jobba idag, 16-23. visst kanske lite segt att jobba hela fredagskvällen, men jag hade endå inga planer och  ju mer jag lär mig på jobbet nu, ju mer kommer jag antagligen få jobba.

Nej, nu ska jag spela lite sen får det väll bli frulle med. Skriver kanske en runda när jag kommer hem efter jobb, beror lite på var jag hamnar :P

PUSS.

image153
hittade en gammal hockeybild från malmö :P

jobb.

yeahy jag fick jobbet ! :D :D


ska jobba imorrn med 16.00-23.00 så fett bra :) Sen kommer det antagligen bli massa helgjobb framöver med.

yeahjy nu är jag lycklig, men jävligt trött =p


nu ska jag nörda mig vid datan lite, plocka undan på rummet, sen ska jag gå och möta oskar vid bussen :)


PUSS.


1maj.

Godmorgon alla :)

Jag har faktiskt vatt vaken i 2h nu snart, eller ja typ =P Håller på att klä på mig och göra mig i ordning, blir nämligen väla idag med den bästa - josse :) Ingen av oss har pengar att spendera men vi ska fönstershoppa om man säger så, sen lär det nog inte vara så mycket folk där idag heller. Jag funderar dock på att köpa ett paket slingor till så jag kan göra lite fler i håret. Är fett nöjd med hur det blev, det ser inte färgat ut, utan mer som om solen har lekt lite slingor :P haha..

Nej men antagligen blir det väll ett paket slingor, sen får vi se var vi hamnar. Jag ska dock jobba 17.00-22.00 idag så jag måste vara hemma i tid eftersom jag ska dels sy ut mina byxor, sen vill jag inte vara fett stressad när jag väl kommer dit. Det lär vara mycket folk där idag som ska käka och så, jag åkte förbi där igår, och då var där fett många husvagnar/husbilar. Men det går nog bra, hoppas jag ialf! :)

Nu har jag drygt bara en halvtimme på mig att göra mig i ordning så nu har jag lite bråttom.

take care! pussis.

valborg is over.

så var valborg slut för min del :P va me josse - mysigt :)

ska nanna nu hade jag tänkt, upp relativt tidigt imorrn och eventullt väla eller center syd med josse :) Sen måste jag sy upp byxorna som jag köpte idag, som jag ska ha på jobbet dårå :P

på tal om jobbet så r det imrrn det gäller, börjar bli fett nervös nu men vafan =P hoppas det går bra :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna sen krypa ner under täcket. gonatt och hoppas ni haft en bra valborg. pussis.



och du.... jag tycker om dig för mycket för att detta ska fungera.


RSS 2.0