17/1 söndag

13:07  Almost D-day

Så var hela denna veckan över och likaså hockeyn för ett tag framöver. Imorgon är det inryck på tredje sjöstridsflottiljen i karlskrona. Men nu är det söndag och jag ska njuta av dagen till fullo.

Gårdagen var rolig & jävligt tradig. Skoj som fan att lira men för jävla tradigt att förlora, speciellt (vad jag anser) på onöödiga utvisningar som vi tar på oss sista minuterna. Men så är det, nya tag.

Jag har precis valt ut kläder, plattat håret och ska snart sminka mig. Idag blir det frst väla för att inhandla en väska och sedan bio, vad vi ska äta ikväll vet jag dock inte ännu, men något gott är det redan bestämmt ;) haha!

Jag tänkte börja packa alla mina grejer, men gör hellre det senare ikväll så jag inte tänker på lumpen hela dagen. Utan det får bli precis innan jag går och lägger mig.

Nu är det dags för lite smink.

ciao

13/1 em

15:39  blogg

Sure, jag sa att jag inte skulle blogga mer förränns det var dags för lumpen. Men detta är inför lumpen, så det räknas ;) haha!

Har precis klätt på mig efter att släng ihop lite pannkakor & fikat med pappsen. Det var gott!  Har även påbörjat min inhandlingslista till lumpen och det verkar som om jag får en väska av mamms&papps, för pappa pratade om inter sport innan så man kan alltid hoppas! :) Har även signerat & aktiverat mitt nya bankkort & ska nu skriva ner lite tankar&åsikter inför lagmötet ikväll.

Sitter även och lyssnar på yellowcard och försöker klura ut varför jag slutade lyssna på dem. Eller jag slutade nog aldrig, bara det att det kom upp annan musik som jag lyssnade på en massa. Nästan alla yellowcard's låtar för med sig så otroligt många minnen, det var de bl.a jag lyssnade på när det var som värst med allt. De har blivit en form av terapi kan man nog säga. För mig betyder deras texter otroligt mycket, de innehåller så mycket styrka, kärlek & kämparglädje. Äh, oavsett hur mycket jag försöker förklara så går det inte att sätta ord på allt.
Det som jag villkomma till är att jag fyllt min ipod med alla deras album, likaså massa annan musik som är "jag". Perfekt att lugna mina nerver med påäg till karlskrona ;) haha.

Nej nu ska jag försöka skriva de där åsikterna.

ciao

13/1 Skallebank

12:01  Sitter med en jäkla skallebank som näsan precis tog över mit huvud^^

Idag är en av de få dagarna då jag inte har något planerat, ialf nu på eftermiddagen. Igår hade jag tänkt ut massa skit jag skulle kunna göra, men nu känner jag verkligen inte för att göra ett skit. Allt bara snurrar runder i huvudet och jag vet varken ut eller in länre känns det som. Jag behöver nog e sån här dag, då det bara är jag och mina tankar.

En possetiv sak är att mitt VISA kom hem i brevlådan idag, blev ju av med det i fredags och nu har jag äntligen ett nytt. Även om det nte var många dagar jag var utan, så känner man direkt hur beroende man är av ett bankkort. Jag är den som sällan går runt med kontanter, utan föredrar mitt VISA. Nu är det tillbaka, nytt och fräscht! ;) haha!

Sen är det hockeyträning ikväll, och så ska vi ha lagmöte innan. Så jag taggar hemifrån redan vid 6, och med tanke på hur lat och slö jag är ibland eller gasnka så ofta så fick jag precis ganska så bråttom. Idag ska jag hinna med att tvätta, skriva den där lumpenlistan som jag inte gjorde igår, städa rummet och laga mat. Hm, det löser nog sig..

ciao

12/1 HBG

20:12  Mätt

Har varit en ganska så händelserik dag, eller ja lite ialf :)

Var uppe med tuppen (d.v.s halv 11), och vid 12 begav jag mig in mot höganäs för att möta upp Linnea och senare åka vidare mot stan. Första stoppet var skånetrafiken där jag utan lycka försökte få ut min lumpen biljett, hani kassan sa bara att han inte kan göra något åt det och tyckte att jag själv skulle åka ner till Lund för att hämta ut den på SJ, är han helt jävla pantad i huvudet eller?! Vi gick därifrån och hamnade på mezo för en sen lunch. Pasta med kyckling och stuff blev det för mig, gott! Där satt vi ett bra tag, åt, snackade och hade allmänt trevligt!

Vi gick en runda på stan och jag införskaffade mig en ny necessär, en blåglittrig eyeliner, ett halsband av massa kjedjor, en jack/tröja och en göörsnygg långarmad spetströja som var lila! Riktigt nöjd med mina inköp då allt handlades på rea och räddade min ekonomi en smula ;)

Jag vägrade dock att åka hem utan min biljett så ringde upp SJ. Efter dryga 40 minuter i telefonkö var det min tur, och det hela slutade lyckligt. Så nu sitter jag här med min tågbiljett till Karlskrona, 06:42 måndag morgon, beger jag mig mot nya äventyr. Sen hann vi även med en kaffe på espresso house under tiden jag satt i telefonkö och väntade ;) haha.

Så nu sitter jag här framför datan, mätt, halvseg och spänd. Tänkte chilla lite och försöka skriva en packningslista om vad jag ska ha med mig till lumpen. Bäst att göra den så här några dagar innan, för då har jag tid att tänka igenom ifall det är något annat som ska med också.

Nu taggar jag!

ciao


Bild tagen inne i elevrådsrummet på skolan nästan precis innan utspring :) STUDENTEN 2009


11/1 7 days

20:08  en vecka

Helt sjukt. Om en vecka sitter jag i karlskrona, har fått min utrustning och kläder. Om en vecka har jag påbörjat ett äventyr som jag hoppas kommer påverka mig resten av livet. Det ska bli så jäkla sjukt roligt, men på samma gång är ja så inihelvetes nervös. Jag ska tillbringa det kommande året med människor som i dagsläget är främlingar för mig, jag måste helt enkelt lära mig tycka om dom, speciellt mina kock buddies. Akta pressen där^^

Har gått runt och haft megaont i magen hela dagen, så fort jag ter något så känns det som jag har en torktumlare inbyggd i min kropp. Jag vågar inte tänka på hur det skulle gå ifall något gick riktigt fel, ifal allt blir fel. Fr det ska det fan inte bli. Jag har haft mina motgångar i livet och rest mig från tunga fall som jag inte trodde man kunde resa sig från.

Det här är ett nytt kapitel i mitt liv. Eller snarare en ny bok som påbörjas. För nu börjar det på allvar, nu börjar livet.

Jag har så höga frväntningar på det kommande året, jag förväntar mig nästan att jag ska träffa människor som jag kommer komma ihåg livet ut, få upplevelser & minnen som jag aldrig kommer att glömma. För jag tycker jag förtjänar detta, något så otroligt sanslöst mycket. Jag förtjänar att få vänner för livet, som jag kan lita på och som inte snackar så jävla mycket skit. Jag förtjänar att få en nystart, och en utbildning som jag vill ha.

Detta kommer utan tevekan bli ett av de bästa åren i mitt liv, oavsett hur det slutar så kommer det alltid vara ihågkommet. För det är nu mitt liv frändras & jag lever det så som jag själv vill. För det finns fan inga motgångar som jag inte kan ta mig igenom! Nu jävlar!

Jag sitter och kollar på min vänstra arm, men det är med smått vemod måste jag erkänna. Mina kära swedenrock armband måste klippas av. Jag tror dock jag väntar med att göra det tills måndag morgon, eller ber någon annan göra det åt mig. Det är två års fina sommarminnen armbanden bär med sig, hoppas på repris i sommar.
Jag har även börjat pilla bort mitt svarta nagellack, högertummen ser helt tom och kal ut. Det kommer kännar knepigt att inte ha mina naglar svarta längre, men lär väll bli att jag målar dem så fort jag kommer hem på helgerna ;) Sitter och funderar på om jag ska ta bort det svarta och måla naglarna en annan färg, en lite mer diskret så jag vänjer av mig. Haha, usch vad det lät fjantigt =P Jag tar bort det och får se hur det blir helt enkelt! :)

Imorgon ska jag till stan för att möta upp Linnea! Ska bli mega kul eftersom det var evigheter sen vi sågs sist.. Ska även ner på resecenter å knutan och kräva min tågbiljett till lumpen. Sist var de hur fjantiga som helst och påstod att de inte kunde ge mig någon biljett utan det får SJ göra. Närmaste SJ kontor ligger i LUND, skojjar det med mig eller? Äh, så imorgon ska jag dit igen och stå på mig. Jag går inte därifrån utan min biljett! ;)

Har ganska så mycket planerat i veckan, det är nu jag brjar inse att jag verkligen ska iväg. Visst det är inte så långt och jag kommer ju komma hem. Men endå.

Nu ska jag kolla upp vad jag behöver köpa imorgon!

ciao!


7/1 2010

00:07   Nej nu får det fan vara nog.

Nu skiter jag fullständigt i det här med bloggar & bloggande.
Bara massa snack hit & dit.

Ny blogg kommer när jag rycker in. Som kommer handla om lumpen.

ciao

3/1

01:42

Är jäkligt tom ikväll måste jag erkänna.

Var en runda på väla/ikea med tobbe innan idag. Var på jakt efter träningskläder men fick bara med mig 2 hänglås hem. Men det är iofs bra, för nu har jag inte spenderat upp de pengar jag hade kvar! :)

Sitter nu och funderar ifall jag ska sitta uppe hela natten och chilla eller ifall jag ska gå och lägga mig. Har svårt att bestämma mig, som vanligt :P

Äh, nu ska jag ialf dissa datan & fixa en date med tv'n istället ;). Här finns endå inget roligt längre^^

ciao!

2/1

00:38  januari 2010

Nytt år, nya tag!

om sexton dagar rycker jag in i lumpen, fatta sextom små dagar. Det är 2½ vecka, dvs ingenting!
Hela nästa vecka är fullbokad med jobb, hockey träning, match, träffa homies & förhoppningsvis utgång. Veckav  därefter är nästan likadan. Shit alltså, jag börjar bli nervös nu. Det är nu det händer, på riktigt.

Nyårslöften har jag skaffat, bara några få men som jag verkligen vill och ska försöka att hålla. Dock håller jag de för mig själv. Men ska framförallt blogga och skriva ner massa minnen och händelser under min lumpen tid & fota en massa! Minnen!

Oskar åkte hem vid 9 ikväll, så nu sitter jag här ensamhemma och är extremt uttråkad. Eller mja inte uttråkad, men har huvudet fullt med miljoner tankar.

Nu ska jag göra lite lättare övningar för rygg&mage framför tv'n innan jag kryper till sängs för kvällen.

Ps. Jag är tillbaka!

ciao


RSS 2.0