saturday.

Så här ser min lördag ut;

har precis käkat kycklingsallad - som jag för den delen gjorde själv, fett gott!
ska gå och ta en cplång dusch
ta på mig myskläder
nörda mig med ut
gå ner och kräna chips, läsk & kolla film.


var fett längesen jag var hemma en lördag, kommer inte ihåg senast ^^ Man behöver verkligen bara va med sig själv ibland. Sen så ska min kusin konfirmera sig imorrn så det blir upp tidigt då.

Sen imorrn kväll ska jag lira match i jonstorp 18.30. sista matchen för säsongen. kom och titta! :)
image117
bild från i julas när jag och oskar hade huggit gran. finslipet hemma hos mig.

blööö.

seriös jag tror jag dör! alla är så jävla tradiga! :(

image116

lördag.

så var det lördag ^^ hm, ja vad ska man säga om gårdagen, den blev inte som det var tänkt, men träffade fett mycket trevligt folk, massa kompisar som man inte träffat på år o dagar ^haha, nej men det var najs.

vaknade typ för en timme sen, skönt som fan att sova ut :)  vet ej riktigt vad som händer ikväll dock, men det kommer väll upp under dagen antar jag.. jag hade tänkt träna idag, men eftersom gymmet stänger 14.00 så känns det inte längre så lönt ^^ ska ialf snart gå och duscha och få ut allt jävla hårspray ut håret =P

och en annan sak, är så jävla trött på att alla ska göra en så jävla besviken hela tiden! det är verkligen person efter person efter person som fuckar till allt =/ är så fett trött på det!

ugg.


image114
förhelvete, kom hem! jag orkar inte ha det såhär längre. snart bara släpper jag allt, jag orkar verkligen inte.

äntligen fredag!


image113
Gomorron Gomorron, eller mja gomiddag snarare.. Jag gick upp 10 iadg så jag har inte sovit bort hela dagen =P Har hunnit käka frulle med + snackat med mamma OCH klappat kisen :D haha.

SItter här o snörvlar, börjar bli sjuk tror jag. fast det är iofs inte så konstig. Har träffat frida & karro typ hela veckan, frida är riktigt sjuk och karro börjar bli det nu med, så det är ju klart att jag med blir det då :P haha.


vi (jag, karro & frida) ska ta 1 bussen in till stan för att fixa litta sprit tills ikväll, och så ska vi dessutom köpa energidrycker. så nu ska jag bara löka mig framför datan lite, sen om en halvtimme ska jag börja göra mig i ordning. eller ja, jag orkar inte fixa mig värsta mycket, bara det att jag inte känner för att åka in i långkallingaroch en tjocktröja, då hade väll folk blivit rädda för mig eller någe ^^ haha :D

Sen har jag ett fett probem angående ikväll, jag har absolut INGEN aning om vad jag ska ha på mig elelr hur jag ska ha håret ellerhur jag ska sminka mig  =/ jag blir fan idiotisk stressad genom att bara tänka på det.. Fram tills idag så hade jag mer eller mindre bestämmt mig för att jag skulle ha klänning på mig, men det passar inte riktigt har jag kommit på nu. det känns för uppklätt på nå vis^^ HUM, blir en ordentlig genomgång av gaderoben sen när jag kommer hem igen ^^

ja, nu ska jag tagga, hörs senare, ciaaaao. puss.


.....

du är dum! men jag tycker om dig endå.

så, det var det!


Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen nanna kudde. kommer bli en lång dag imorrn känns det som. och fy fan vad jag längtar, syppe syppe syppe & lite mer syppe. detta behöver verkligen jag!

puss & godnatt alla.

this is it.

image111
Your subtleties, They strangle me
I can't explain myself at all.
And all the wants, And all the needs
All I don't want to need at all.

The walls start breathing, My mind's unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted, On this evening, I give the final blow.

A falling star, Least I fall alone.
I can't explain what you can't explain.
You're finding things that you didn't know
I look at you with such disdain

Now I'm on my own side
It's better than being on your side
It's my fault when you're blind
It's better that I see it through your eyes

All these thoughts locked inside
Now you're the first to know

When darkness turns to light
It ends tonight, It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It's too late to fight, It ends tonight.


torsdag

Uppe tidigt imorse, var iofs skönt att inte sova bort hela dagen.

Nu ska jag packa väskan och sen bär det av mot jonstorp. Ska dit och lira lite hade jag tänkt.. Man får ju passa på medans isen fortfarande ligger.. Yeahp ska bli skoj skoj, hoppas bara inte där e massa träigt folk som tror dom äger hela banan ^^ öh för dom kan bajsa på sig.

Nej nu måste jag dra, börjar bli lite stressigt nu, hörs senare.
 pussis.

----

ARRGGHHHH!!

image80


onsdag.

Yes, det blev väla idag. hittade dock ingenting. förstår inte roktigt dagens kläder alltså, vissa är bara så extremt jävla fula ^^ huh. Men ja, drog in på ikea o köpte  några ramar och en doftljus, så jag kom inte hem tomhänt ialf.
Just det, huvudsaken till att jag åkte in var för att lämna in mobilen på lagning IGEN. nu var det plattan vid tangenterna som hade lossnat, shit blir man trött eller vad ^^ kanske tar 2 mån som sist, vem vet ^^

Nu ikväll så tänkte jag först att jag skulle göra om designen på bloggen, men fan det orkade jag inte. Nej nu är det bara hög musik som gäller, sen ska jag ta och fixa med ramarna som jag köpte idag och sätta in foton i dom. Nej nu ikväll är jag bara riktigt jävla pissed off, men ja så är det ibland.

Ska med josse till doktorn imorrn så får ta 9 bussen, vilket innebär att jag måste gå upp 8 ^^ UGG! sen efter det  ska jag fan bara dra och träna hela jävla dan, så mycket som jag har krängt på sistonde så behövs det verkligen en ordentlig genomkörare.

sen ere sista hockeyträningen & matchen på söndag med. hockeyträning 08.30-09.30 sen match på kvällen i jonstorp 18.30 - KOM DIT! :D ugg vad jag längtar men endå inte. jag vettifan hur jag kommer klara mig utan hockeyn nu i sommar. får tjata lite mer på pappa så han skickar iväg mig på swish i sommar, hockeyläger i landskrona. då kanske jag överlever lite smått. haha. sen i sommar ska jag träna som fan, precis som jag gjorde förra sommaren, men i år SKA jag skjuta 100 skott om dagen, + annan träning. sen till hösten kommer jag vara fit for fight ;) yeheey :D

nej nu ska jag sätta igång lita music på högsta nivå och bara vara med mig själv o fixa.

 pussis.

image109
moi.

snoow :)

Nu ska jag klä på mig, sminka mig o sånt. Sen blire 11 bussen till stan. Eller rättare sagt till väla, för palla gå i stan när det snöar så mycket? ne precis..

Oj nu har jag bråttom, bussen går om en timme :o och jag har inte käkat frulle än, illa. äh får bli att jag käkar på bussen ist. haha.

pusssis.
sara

tisdag.

yeah, jag lyckades få hit karro :D så nu har jag precis gjort mig i ordning och väntar på att hon ska komma :D

Vi ska göra våfflor och ha allmänt trevligt, som vi alltid har :) hehe.

så nu ska jag gå ner ^^ och yeahy, det har börjat snöa igen! :DD

image108
karrobarrobus <3

mumma.

so I've heard.

våffeldagen idag

jag gör våfflor om du kommer hit och äter dom med mig? :)

image106

måndag.

sorry att det inte blivit nå skrivande de senaste dagarna, har varken haft tid eller ork till det :p
men nu slänger jag upp en rad ialf så ni vet att jag lever o så..

Åkte till Karro en runda nu ikväll. Vi klädde på oss och drog ut i snön för att leka.. Var dock synd att snön inte la sig mer, men man ska väll inte klaga..

Lov nu ialf, fett najs! Måste se till att få massa grejer gjorda nu i veckan med, fast det ska nog inte vara några problem.. Ska försöka gå upp tidigt imorrn med o dra iväg o träna, hopppas motivationen finns där :p

Nej nu ska jag sova så kag orkar med morgondagen.. pussis.

image105
jag.

night

Yeas, nu är jag hemma igen efter träningen , har dushat & allt så sitter här i mina långkallingar och en tjocktröja o bara tar det lungt :) Så här sitter jag, slökollar på tv och halvklistrad vid datan med ett glas iskall oboy, så jävla najs.

Jobba på Karla imorrn ialf 10.00-18.00, så papps skjutsar mig till stadshuset, sen tar jag bussen 09.04 mot stan.. Ska bli skoj, fast iofs det är för det mesta skoj att jobba där :)  Tar med mig lite bra musik och så, sen brukar dagarna gå snabbt. Sen brukar det hinnas med fika på ebbas med :)

Förresten, det gick ganska så bra på träningen idag, vi spelade mest och hade strafftävling, som jag då vann ;) höhö, ägde ut allihopa! :D känndes fett bra ialf.

Hm, om man skule nanna kudden, har ju lite o fixa imorrn bitti så. Yepps, eller det blir nog lite kollande på csi först, eller så somnar jag till det :P sov gott. pussis!

image104
me misses you. alldeldes för längesen vi hittade på något.

ytterligare

17.05 och jag har fått gjort ganska så mycket. Är äntligen klar med rummet, så nu är det rent och snyggt igen :) sen lagade jag mat med, lax potatis och citronsås - så fett gott.. Så ja, nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 7 så vi kan åka till träningen :p Ska faktiskt börja läsa min svenska bok hade jag tänkt, så man väl kommer igång, så är det nog lättare ät läsa lite då och då om man väl kommit in i den. "Jane Eyre"- som är skriven av Charlotte Bronte.

Så ja, ska bara byta om till träningskläderna så jag har det gjort sen böjas det med boken.

image103
jag är så fett taggad för att träna, och så fett sugen på att lira match.

cleaning.

Nu har jag vaknat till liv igen, och till och med fått städat lite.. Så allergimedicinen och sovandet hjälpte :) Ska försöka få städat rummet klart och fått lite  plugg gjort med innan träningen ikväll. Visserligen så ska vi inte åka förränns vid 19.00 men sen när pappa kommer hem så blir det käk och sånt..

yeah, nu blir det hög musik så jag blir klar med rummet ^^  puss.

image102
jag vill ut och resa igen! var som helst, bara åka iväg!

kliande

Då var man äntligen vaken.. vaknade av väckarklockan 06.30. Det kliade som fan iögonen och i princip över hela kroppen ^^ yeahy vad skoj, not. allergisk reaktion eller vad det nu heter ^^  Tog medicinen och gick och la mig igen. Nu sitter jag här, nu kilar det dock bara i ögonen så det är ju en liten förbättring ialf.

Ska nog gå ner och försöka få något i mig, sen ta medicin igen och nanna en runda.. Hum, jag kanske borde ta och kolla upp vad det är jag är allerigisk mot så jag slipper den här skiten ^^^

Förhoppningsvis så är det borta om några timmar, och förhoppningsvis så känner jag mig bättre sen så jag kan träna ikväll, sista träningen för säsongen ju! :p Höpp, nu kom posten, hörde postbilen stanna till =P Så blir att gå ut och häma den, kaniofs va bra med lite luft med ju..

Hörs senare. ciao.
image101

tuesday

image100
tisdag; började skolan 11.10 kom dit 11.25, soft som fan att sova länge^^ vi hade psykologi, blev imte mycket klokare, sen hade vi lunch som senare följdes av företagsekonomi, där jag inte heller blev nå klokare ^^ hum, skolan är wierd =P Ialf, stack till pappa sen och grejade med lite kalendrar och planerimgs stuff ^^ Jag vet inte om jag sagt det tidigare men jag försöker organisera mitt liv nu. och då börjar jag med städning av rummet och att sätta upp en kalender på rummet där det står allt jag måste få gjort o så, fett smart egentligen. kom sen hem och lagade mat och nu sitter jag här. måste dock få ihop en powerpoint presentation om tekniska museet i berlin som ska redovisas imorrn, måste även slänga ihop en fjöntig dikt som ska in imorrn med. usch, känner mig fett stressad. sen har jag ingen sovmorgon imorrn och går enda till 16.10 tror jag ^^ graawh!

Men jag får försöka bita ihop, sen träning på kvällen sen jobba på torsdag! :D yehay. sen äre looov! fett underbart ialf ^^ nej nu ska jag nörda mig lite och sen få lite stuff gjorda.


det går verkligen inte att sätta ord på hur trött jag är på allting. det är verkligen sak efter sak som går fel hela tiden. Inget går rätt och inget är så som det ska vara. skolan går det skit med, och även om jag vill fixa det så har jag inte orken kvar. och den enda personen jag verkligen kan&vill prata med nu kan jag inte få tag på. det suger fett mycket eftersom jag verkligen behöver ditt stöd nu. jag saknar dig hjärtat, kom hem!


puss,

fett sugen på oboy!

yeahps nu sitter man här vid datan igen ^^ har ialf fått städat skrivbordet och börjat med resten av rummet :P så lite duktig har jag allt varit. dock så hann jag inte plugga, men får glra det imorrn ist, ska börja planera mina veckor med, så jag får tid med plugg, träning och kompisar. det ska nog gå bra, så länge jag tar tag i det så :P Imorrn tisdag, sen onsdag och hockeyträning sen lov :) Jag ska jobba på torsdag så blir att jag slipper skolan en dag tidigare än de andra. visst jag ska jobba så får inte mycket fritid och ska jobba10-18 vilket betyder att jag endå får ta bussen in vid 9 på morgonen, så blir ingen sovmorgon där inte :p Jag kom iofs på en jättebra idee nu, men den ska inte skrivas här, måste kolla om det går först, isåfall hade det varit GULD :D mohahaha. Imorrn har vi "bara" tre lektioner men kommer nedå bli segt som fan eftersom vi slutar 4 ^^ men förhoppningsvis så går de snabbt.

Nu ska jag gå ner och hämta lite oboy hade jag tänkt sen blir det lite mer städning av rummet, eller ialf lite undanplockning av kläder, så jag kan komma fram till vad jag ska ha på mig imorrn.

Jag har fortfarande ont i handleden sen efter vollybollen idag, men det gör dock inte lika ont, eller så har jag vant mig vid smärtan =P Det har ialf blivit en fet bula på handleden, så antar att det har blivit en lätt stukning, men vafan det går över. Det är antagligen sista hockeyträningen för säsongen på onsdag så då måste jag ge gärnet, sen match nästa söndag med. Men vafan det är bara till att tejpa som fan, och lägga på lite is när det gör ont, men det går över ;p

Nej nu kallar oboyen riktigt mycket :p vi hörs senare ikväll eller imorgon :) sweet dreams ya'll. pussis!
321063-99
bild från i fredags.

måndag.

yes, så vad har hänt idag.. skolan dårå, hade idrott där vi spelade vollyboll vilket nu leder till att jag jag har ont i handleden, har iofs haft prob. med den nu innan och detta gjorde det väll inte bättre, men det går över. Sen hade vi svenska, där jag fick tillbaka min essä :) nöjd. och sen lånade vi nya böcker som vi ska läsa, boel (vår lärare) gav mig ett namn på en bok som hon tyckte jag skulle läsa, sen när jag skulle låna den var det värsta tegelstenen på 550 sidor ^^ ugg. nu m¨ste jag verkligen läsa ockå och inte skjuta upp det som jag gör med allt annat ^^

kom hem och började städa, vilket verkligen behövs ^^ brjade sortera alla lösa skolpapper jag har och var duktigt o satte in dom i en pärm i ordning och reda ;) haha.. nu har jag precis käkat och ska fortsätta med städningen, förhoppningsvis så blir jag klar relativt tidigt så jag hinner plugga lite med..

78 dagar kvar till sweden rock & sommarlovet! - fett underbart xD

nej nu måste jag fortsätta med städningen, ciaaaao!

image98
old pic.

wehey.

hah, så lågt ^^ och bara massa lögner, varje ord du sa.
fast helt ärligt så trodde jag att jag skulle bry mig mer, men ack så fel man kan ha.


yeahps, fixat håret precis, eller har plattat det, sen nu ska jag fixa frillan. sen väja kläder sminka mig och packa tha bag. sen bossen in till stan, hoppas dock att det inte är lika mycket folk som igår på den ^^

nej, nu har jag mucho bråttom, ville bara skriva en rad eller två och berätta kvällens planer, vilket jag kom på nu att jag inte egentligen har gjort ;) höhö..

have a wonderful saturday my beloved ones!
image96

löördag.

kom hem 09,15 vilken innebär att jag gick up 07.15 idag, oj ojoj ^^
har käkat frulle o sånt ^^

nu ska jag byta om sen dags för tränig, wehoooy! :D :D  pussis!

image71


-

image95

It hurts, It hurts, It Hurts!

...

nej nu känner jag att jag verkligen måste skriva av mig hur allt e. så om ni inte är intresserande av klagande och shit så kan ni faktikst sluta läsa här.

ja fy fan, jag är bara så otroligt sanslöst idiotiskt trött på nästan ALLT, allt går verkligen bara åt helvete och jag vet knappt var jag har folk längre. det enda som går relativt bra är hockeyn, men den går endå inte så bra som dem skulle göra, och sen vet jag inte hur det blir nästa säsong heller^^ och du, vi kallar dig x, du lovad och svor på tt du skulle ringa, vi skulle praa igenom allt och lösa det, eller ialf komma fram till något. Det värsta är fan att du inte ringer, sen skiter du i och svara när jag försöker få tag på dig.. För din skull så hoppas jag verkligen att det har hänt något. För detta, detta är fan oförlåtligt.

Jag tror det är det som gör atjag mår så jävla kasst som jag verkligen gör, att känna att hockey kanske håller på och skita sig, att känna att x skiter i mig, och att skolan är ett helvete.. Eller inte själva skolan, men allt som jag måste göra, som inte har gjorts, känner mig så jävla stressad^^ Sen hela karusellen med sommarjobb, jag vet inte hur många jobb jag har sökt, men det är säkert omkring 15st, och ingen hör av sig ^^ argh blir man tosig eller vad. Visst det är nog som pappa säger att det tar ett tag till innan folk börjar höra av sig eftersom de ordinare som jobbar på företagen lämnars in sina semesterpapper nu i dagarna.. Men endå, jag behöver ett jobb nu! så snälla ge mig ett? :)

Usch, jag borde verkligen börja plugga, men jag är såjävla seg & lat ^^ nej nu ska jag tycka lite synd om mig själv och kolla tv ^^ pussis!

image94

hockey.

yes, träning ikväll, kommer bli fett najs, och är riktigt jävla taggad. fast det har jag iofs varit nu dom senaste gångerna med, fast det e ju bara posetivt.. sen kan jag inte låta bli och tänka, nästa sista träningen med rögles damlag, oj oj ^^ tror det bara är 2 träningar kvar av säsongen så^^ men endå! :)

skolan; var ju temadag idag, som jag skrev innan så skulle fråga olle komma dit men han var tydligen sjuk ^^ lol..
dagen började ialf att vi kollade på bio, brokeback mountain.. jag har iofs filmen här hemma men har bara kollat på första halvan. lite blödig va den allt =P  känndes bara lite flippat att se heath ledger, nu när han e död o allt, men så kan det gå om man knarkar^^ så, små barn, börja aldrig knarka! höhö..

ugg, 2h tills vi ska åka till träningen, tidem går så otroligt sakta ^^ jag kunde iofs sätta mig ner och börja plugga. men det tar i princip en timme fr mig att komma igång sen när man väl har kommit igång med det så ska man sluta. äh, jag tar det sen efter träningen. det Måste jag! =/

hm, mja det var nog i princip allt som jage hade att skriva, eller jo jag lagade mat nu när jag kom hem från skolan :) lax, potatis och en fett god citronsås lyckades jag få ihop :) yummy!

nu ska jag nörda mig med lite ut tills pappa kommer hem, ciaaao!


 kollade igenom massa bilder o hittade de här, från när sara var uppe hos mig i norrköping. och min fina älskade lägenhet :) den må vara liten, men mitt i centrum och fett mysig så kan man inte klaga :P jag saknar faktikst den nu så här, och mina beloved tapeter som jag valde ut ^^ ;( jag fattar inte hur jag kunde flytta hem, det gör jag verkligen inte. jag ångrar besluten jag tog, fett mycket! men sånt e det, bara gilla läget nu tills studenten, sen rör jag mig vidare igen :)


shit^^

varför väljer jag alltid fel?

det är nu jag verkligen inser vad jag gett upp, fy fan vad jag saknar det.

ta mig tillbaks!

tuesday

soffe & jag.
image91
jag är ju seriöst dummare än tåget själv ^^ att jag inte fattade att du skulle göra såhär. hur kunde jag vara så jävla korkad och tro att du hade förändrats. nej, jag ska sluta lägga min energi på dig. jag förtjänar inte detta.
nu är det verkligen hejdå, hoppas du förändras, för alla andras skull ^^

yeas, temadag imorrn i skolan ialf, blev påmind av marie som ringde och sa det :P det förvånar mig att lärare kan vara så snälla som henne egentligen :p det är typ sex&samlevnads temadag tror jag ^^ dagen börjar ialf med att vi ska kolla på bio, vilken det är har jag dock ingen aning om.. sen kommer han från fråga olle till skolan, lite ballt. jag behöver iof inte svar på någor, men finns säkert nån som behöver hjälp med intima problem ;P hahaha!

Padde kommer hem imorgon, vilket betyder att vi ska ses på lördag och det är fett skoj! visserligen så åker han tillbaka igen, men endå :P

och så är det träning imorrn med för den delen, fett najs! känner bara för att göra min bästa träning ever, men får se hur det går med den saken, jag kan ju inte göra mer än mitt bästa, och så länge jag gör det så är jag lite nöjd :p

nej nu ska jag nörda mig med lite unreal tournament så jag blir på bra humör igen :) pussis!

fuck off ^^

image90

du bara fortsätter att såra mig mer och mer hela tiden.
ja vad ska jag säga? jag mår sämst nu.
är det så du ville ha det så har du lyckats ^^
endå fortsätter jag att ringa.
du är inte bra för mig.


spel.

Helt jävla beroendeframkallande ^^
image89


http://www.addictinggames.com/guitarmasters.html

sunday

Yeahs, hockeyträning imorse.. Var faktikst inte jättesegt att gå upp så tidigt ändå. Sen gick det faktikst ganska så bra på träningen med så :) Kom hem och spelade lite ut sen sov jag en timme, och vaknade av att pappa banka på min dörr, och så var maten klar :)

My snackade om att hon hade käkat tacos igårkväll , så jag blev riktigt sugen på det, o vipps så skulle vi käka det ;) Vilken övertalningsförmåga man har ;D haha!

Ja, som sagt, har käkat precis, sen kollades det på massa matprogram^^ och nu ska jag lira lite ut igen, sen plugga litta :P

och förresten match nu ikväll 17.45 jonstorp ishall - be there! ;D

pussi!
image88

saturday

usch, det är nu allt börjar falla på plats. eller det är nu man verkligen fattar det. jag vet inte riktigt vad jag ska göra. behöver kanske bara va hemma och börja bearbeta det, men på samma gång är det de sista jag vill. detta kommer inte blir lätt.. Jag vill ut och göra något, supa, umgås vad som helst, så länge jag slipper tänka.



Du, du får mig att le lite extra nu när det behövs. Det uppskattas som fan ska du veta!
image87

The show must go on..

friday.

Yeahs, igår.. Rätade ut allt med karro :) sen drog hon jag och frida in till stan och dom shoppade litta..
Sen käkade vi, drog hem och gjorde oss i ordning.. Jag mötte upp karro på bussen sen drogs det in mot stan, där ställen som crom, steakhouse och tempel besöktes :) träffade också jimmy för den delen, det var fan inte igår ^^ :)
tog halv 3 bussen hem, var hemma halv 4 helt jävla slut och trött. thanxs för the night karrobarrobus :)

Idag, lördag.. har precis vatt och duschat och käkat en god frulle bestående av oboy, banan och vattenmelon :D
Jag funderar om jag skulle klä på mig ordentliga kläder (för er som inte vet så går jag alltid runt i långkallingar och stor tjocktröja när jag e hemma typ =P) och sminka mig, men fan, ne jag orkar inte =P

Sen funderar jag på vad jag ska göra idag, men jag tror bara att det blir att jag är hemma, pluggar lite och tar det lungt ikväll :) har dock träning imorrn 08.30-09.45 vilket innebär att jag måste gå upp 07.00, sen är det match på kvällen med 17.45 jonstorps ishall! - kom dit! :) sen var det ett bra tag sen jag bara var hemma, kollade tv och svullade med, så det kan nog bli fett najs :) förresten, vill nån joina så call me! :)

pussipuss!

image86

snart helg! :D

image29
var i skolan o hämtade böcker idag, plugg hela kvällen^^
drog sen in till karla och höll mamma sällskap :)

sen drog vi o handlade, tobbe hade fått motorstopp så vi drog dit och jag fixade allt så blev han bogserad hem ^^
och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, lax men potatis & mega god cremefraishe sås till som jag fixat., SHIT vad jag är hungrig alltså, och det ska bli så JÄVLA gott! :D :D
 
Sen plugga heeeeeeela kvällen+natten ;( underhåll mig på msn va :D


pusse ciaaao!


ps, blev ingen träning idag, så jag är helt jävla hyperaktiv ^^ uuhhhh,!
jag vill träna, nunununnunununnununununu!


onsdag.

Jadå, då var det kväll igen^^ jag hade tänkt skriva värsta långa inlägget här egentligen, men eftersom jag verkligen inte har tid så får det bara blit något kort =P

Ialf, träningen gick bra idag, gjorde snyggaste målet ever, bara dribblade förbi alla och snyggt avslut ;P
Sen passades det på att tränas på tacklingarna med ^^ haha, det var väl inte så populärt bland dem andra kan man säga, men fan vilka fina jag fick in ;D och dom små idioterna trodde verkligen dom kudnde rubba mig, så dom åkte med full sats rakt på mig, men istället för jag så var det dom som flög ^^ haha, folk tror verkligen att jag är lika klen som jag är liten :P men det är deras problem inte mitt. Fick ialf lira med my & klara idag, vi körde över de andra (som vanligt). haha. Nej nu börjar jag bli lite för självgod kanske, men det är ju min blogg så vafan ;) haha..

Nej, men ialf, nästa hockeyträning är ialf på söndag morgon, sen match på kvällen i jonstorp mot nått gubblag ^^ haha.. Vettifan om jag ska lira ,men funderar på det. Jag menar det kan ju faktikst vara sista matchen med rögle och sista matchen för säsongen.. Men eftersom det är i jonstorp så förväntar jag mig hejjarklack där, elelr ialf lite people som hejjar på mig ;) jaadå. så ni är alla mer än välkomma, 17.45 söndag, jonstorp ishall.

Nej nu måste jag fortsätta skrivandet & pluggandet! Kommer antagligen bli att jag hamnär här ikväll igen, har tom köpt cola så jag ska kunna hålla mig vaken & skriva klart uppsatserna, DUKTIG SARA, men den har man ju kört med innan ^^ hhaha..

fett ont i huvet med, blir huvudvärkspilla nu med, sen är man fit for fight ;) hoho

take care y'all! pussis!

image71

hockey!

yeahy..var ute o gick en runda nu och mår redan bättre, var typ som allt bara släppte, så nu ere bara liite liite förkylning kvar, men vafan =p

Sitter här i pumashorts, stor t-shirt och hockeystrumpor, börjar få lite smått panik. måste packa trunken & så, sen hinna käka med ^^ eller njae får nog skippa käk delen annars kommer jagmå fett illa sen.
Om 25 min kommer mamma hem, då blire bara att slänga in grejerna i bilen och köra i illfart till ängelholm.. För er som inte har fattat än, hockeyträning:P hah. Fast vi har typ fått världens sämsta tid 1700-1815. Så typ ingen kommer vara där långt innan ^^ Men till träningen ska jag även om jag blir lite sen ^^ När det väl gäller så kan jag faktiskt byta om på tre minuter! hah, slå det du :p och för er som inte fattar så tar det typ 10-20 min att byta om i vanligt tempo..

Jo jagvet att jag sa att jag inte skulle träna med rögle mer, men jag hinner inte till halmstad nu för deras träning börjar om en timme och så måste jag ta mig dit med ^^ Blir nog så som pappa sa, att vi kör rögle så där lite halvt som halvt säsongen ut, sen halmstad nästa...

Yes, sen är jag på fett bra humör nu med, är så fett taggad och har bara så jävlamycket energi.. Så denna träningen kommer nog gå bra.. Hoppas bara att det blir en bra träning som hon har lagt upp, annars skjuter ja en puck i huvet på henne ^^ HAHAH :D

Nej, nu måste jag dra, FETT BRÅTTOM! vi hörs efter träningen, så berättar jag om hur de gick o massa sånt :)

puss ciaaaaaaaaaao!

image85






onsdag.

And it hurts with every heartbeat..  It hurts with every heartbeat..

image72

another.

Usche, nu börjar få sån konstig känsla igen en känsla av att jag vet att något är fel, men jag vet inte vad.
ugg, det gör verkligen sanlöst ont i magen, känner mig helt kraftlös och orkar inte med något alls. Jag blir förvirrad av alla dessa jävla val som måste göras.

Det är så mycket som måste jag måste få gjort nu ikväll, så jag ska vara glad om jag hinner med allt och hinner med bussen imorrn kl 08.00 ^^ Jag fattar verkligen inte hur jag ska hinna.. Jag skulle behövt att prata med dig ikväll, så du hade kunnat lugna ner mig, men tji fick jag ^^ You didn't call, even thought you promised..

Nej nu ska jag kolla csi, eller ja om 5 min ;) haha, sen måste jag börja med pluggandet^^  shit alltså, jag har verkligen nada självdiciplin.. nån som vet hur man kan förbättra det? haha, jag är i desperat behov av hjälp när det gäller det ^^

puss ciaaaao!

image84

- It hurts with every heartbeat.

Dublin igen?

Söndag 23'e mars
avgång från Gbg                          14.35
ankomst Dublin                           15.55



Måndag 31'e mars
avgång från Dublin                      09.25
ankomst Gbg                                12.35




man kanske sulle ta o dra dit igen, nu över påsklovet..
jag är så sjukt sugen på det^^

ska jag, eller ska jag inte?
 

image83

this is just the way it is..

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
 
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change
 
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby
 
We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
 
And it hurts with every heartbeat
 
It hurts with every heartbeat
image80 

....

Nu har jag tänt massa ljus, letat upp mitt körsbärslypsyl, och satt igång kent, nu kan jag äntligen börja plugga. Ska bara komma upp med en bra inledning sen kommer jag vara fast. Detta arbetet kan bli så sjukt bra, om jag bara lägger ner tid och engagerar mig i det.

Efter pluggandet, kan inte någon komma hit och rädda mig då? Bara för en kort stund så vill jag glömma vardagen. Jag behöver börja om, börja om med allt. Men det är bara så jävla svårt och så jävla komplicerat.
Men vem har sagt att livet ska vara enkelt ^^

Nej nu får jag ta mig själv i kragen och börja plugga, ta hand om er där ute, ni är värdefulla :)

monday.

image78
jag vill ut och parta, nån som vill med?


usch nu är jag mega hungrig, kan inte typ årets kock eller något komma hit o foxa gott käk till mig? :) eller typ entrecoté hade vatt jävligt gott *dreglar*. hoppas innerligen att de blir nå gott kök nu när päronen kommer hem, annars blir jag fan kinkig ;P Just fan, vi ar sånt asgott bröd där nere, måste ner o fixa mig en go macka nu :D ciaao!



seriöst du är ju bara för mycket^^  - jag skrev först en massa skit om dig här, sen läste jag det och insåg hur patetiskt det skulle låta om någon annan läste det, eftersom folk inte vet detaljerna. så därför tog jag bort det istället. Och nu finns du inte ens på min radar längre. Vill du ändra det? ja då får du fan komma på nått sätt att lösa det ju!

thoughts.

Fronda är kungen. Idag är en dag då hans låtar spelas nonstop.
Dvs, att idag är en tanke dag, en dag man försöker lista ut hur allt ska fungera.

Gammal kärlek rostar aldrig, säger ordspråket, men snarar gamla vänner rostar aldrig. För det är så det känns. Det är duvänner man haft längst som alltid finns hos en. De är som stjärnor, de syns inte alltid, men man vet att de alltid finns där. Sen kommer det till nya vänner, jag vet inte riktigt vad jag ska säga där egentligen. Bara att jag är grymmt besviken, eller snarare förvånad. Jag trodde verkligen att ni var djupare än såhär. Jag trodde verkligen att ni var starkare som personer, och inte lyssnade på vad en person sa, men tji där fick jag. Men vad ska man säga tack för den korta tiden vi hade tillsammans? För vi hade roligt, det kan ingen förneka. Jag kommer ihåg att vi sa, vi 5 mot världen. Allt började så bra, men det var nästan för bra för att vara sant. Ni visade väll era rätta "jag" eller hur man nu ska säga det. Det vore en lögn om jag sa att jag inte brydde mig, det vore en lögn om jag sa att jag inte saknar er. Egentligen så vet jag inte varför det har blivit så här, för jag kan inte komma på någon orsak. Eller jo, men det hade inte med mig och göra. Men nu finns det inte mer att göra åt det, jag har försökt, men ingen verkar vilja försöka längre, ni verkar inte ens bry er =/. Det kanske var så som de andra sa, ni bara utnyttjade en.
Gjort är gjort, men nu i efterhand låter det som om ni bara pratade med tomma ord.
vi
I guess nothing last forever. 


vers 2 från en av mina favorit låtar  med fronda.

"Nån tog mitt hjärta, slet ut de ur min kropp
Slängde det i backen, stampa på den, STOPP
(Det ordnar sig) Vad fan säger du till mig?
Mitt syfte här på jorden var tillsammans med dig
Du var min trygghet, min milhöga fästning
Alla har en mening i livet min älskling
och du var min, ljuset i mina dar
Den enda kvinnan som fick föda mina barn
Men allt är borta nu för jag tappade modet
Du var min ögonsten och vackrast på jorden
Allt är becksvart det kändes som världens slut
En evig depression, det här den enda vägen ut
Förlåt,jag e inte lika stark längre.
Vi älskade varandra, vi kan inte bara va vänner
Vill inte finnas utan dig min ängel så farväl
Det stannar mellan oss, det blir bäst så här"

snörvel.

I have a dream.. haha nej så kan jag inte börja inlägget fan =p

Ugg är fortfarande sjuk, så jävla irriterande ^^ prov på tisdag i företagsekonomi så måste to school då ialf ^^ Men det var inte det jag skulle berätta egentligen :p Jag har suttit nu hela kvällen (okej, nästan hela kvällen) och funderat, funderat på vad jag ska göra efter gymnasiet.. visst det är ett år kvar, men endå! och det enda jag är säker på att jag vill göra är att jag vill lira hockey, collagehockey.. vilket betyder att jag mpste till usa/kanada. Jag har ju vatt inne på dessa planerna innan, så borde inte bli nå problem med att hitta en skola som vill ha mig ;) I bästa fall så hoppas jag få tag på skolan som ville ha mig för två år sen, och att dom fortfarande är intresserade.. Annars får jag höra med Maria rooth och kolla vilka skolor hon rekommenderar för en ^^

Visst usa/kanada är en bra bit härifrån, men för att kunna utvecklas till den hockeyspelare jag vill vara så måste jag åka dit.. Sen om man har tur så kanske man får stanna kvar där med och får en bra plats i laget och liknande. Men det finns ju ingen garanti med att åka över,man kan vantrivas eller älska det, det är bara att gilla läget.. Jag tror verkligen att det är en sån här sak jag behöver för att själv utvecklas och kunna stå på egna ben. Yeahp, det kommer bli ett ordentligt hockeysnack med pappa imorrn. Om träning, halmstad, och collagehockey. Yeah, det är mycket som måste fixas nu, sen skolan på det ^^ usch, jag hinner verkligen inte med allt känns det som =/

Sen måste jag städa rummet med.. ugg.... nej nu ska jag nog nanna kudden, elelr sitter nog här o häckar ett tag till, är inte trött än =/ känns som jag aldrig är trött nu för tiden ^^ och när jag väl är det så är det mitt på dagen när man ska va pigg o gla :p

image76
bild från cup med peking pumas - shit vad jag saknar norrköping!


a night.

Yes, Lördag, Igår..

Josse kom först hit och hämtade mig sen stack vi och käkade på mardos, sen drog vi in till stan och kollade bio, Morgan Pålsson - världsreportern, haha så bra! Men det bästa var fan när dom blev nergrävda i sanden av rånare, så bara huvudena stack upp. Sen kom en bil och morgan bara "göm dig", haha så bra! :P Därefter så drog vi hem till mig, "gjorde om oss" till emos och stack till studentmaskeraden på trappa upp. haha, silket folk det finns i höganäs, mer behöver fan inte sägas.. MEN vi var som vanlit snyggast på stället :)

nej nu måste jag städa, duscha och plugga. ugg! ciaaao kanelbulle!

image75
jag och josse <3

saturday

Do you love me - Amamda Jenssen
Tears dry on their own - Amy Winehouse
                                                                                     Umbrella - Lillasyster
Bleeding love - Leona Lewis



Spelas på högvarv nu.

Nu sitter jag och väntar på att Jossebaby ska komma och hämta mig, sen sa vi ut o käka o snacka skit :D Var alldeldes förlängesen..

helg.

image73
Ja som sagt,  oskar kom hem så drog hem till han, käkade sen drog vi ut en runda.. Blev en ganska så lung fredag kväll men skoj endå :) Fast helsingborgs uteliv är fan så jävla tradigt, märks så tydligt nu när man vatt å partat på andra ställen, får leta upp några feta place i närheten, ska bara orka :P haha.

En annan lite ball grej, är att jag har spelat/tränat min sista gång med rögle nu.. Dom kan dra åt helvete för dom är idioter och förtjänar inte att ha en som mig spelandes där ^^ hah.. Så får se var jag hamnar nu, vill iofs spela med tjejer och närmsta laget e ju i halmstad, visst dom är inte mycket bättre än rögle, eller jo dom äger totalt ut dom. Men dom 'är inte bra enligt mig. Men allt är bättre än rögle och förhoppningsvis så behandlar de sina spelare bättre där ^^ Men ja det e inte 100 än, men nästan :) Sen har jag hört på ryktesväg att halmstad ska börja lira i serie nu med, och det är precis det jag me vill :) Det blir nog bra :D Bara jag håller igång med träningen här hemma så :D

Nej nu ska jag ner och beklaga mig lite för pappa för jag e sjuk... Och snacka lite hockey såklart :p

Hah, sen kom brorsan in typ för ett tag sen och sa "sara, klipp mig, du har inget val", så vi får väll se om det blir nån klippning eller inte ^^

to be continued..

RSS 2.0