night

21:34   Hårfärgen blev bra, blev precis som jag hade tänkt mig faktiskt =P orkar dock inte fixa frillan, så någon bild kommer inte upp nu ialf. haha!

Fastnade lite smått framför "desperate hosewives", men mja är väll ingen höjdare egentligen.. Har lite plugg att göra nu med, så ska nog ta o göra det innan klockan blir för mycket så jag kan lägga mig i ordentlig tid (:

Onsdag imorgon, lång dag i skolan, sen möte och träning på det^^

Nej nu ska jag fixa plugget.

take care, puss


tisdag

18:50    Här sitter jag ytterligare med färg i håret ;p Sista färgade jag håret mörk rött, men efter varje hårtvätt så märker jag att massa färg försvinner från huvet^ Så nu är det lite mer ljusrött/dassigt/ på väg till orange.. eller mja inte orange men endå.. Så nu har jag i en anna röd färg, mer röd om man säger så.. Har verkligen ingen aning hur det kommer bli, men det , märker vi ;)

Efter skolan så drog jag till gymmet, körde som vanlit, och när jag kom till löpbanden och hade sprungit i typ 10 min så började det göra asont i bröstet/hjärtat, jag fortsatte at springa sen spred sig smärtan till ryggen. Det gjorde verkligen så jävla ont, och har aldrig kännt så förrut =/ Därför blev det inget core pass idag, utan endast gym. Ska ringa lkaren imorrn bitti hade jag tänkt mig, och måste få tid snarast möjligt så jag kan få reda på vad det är, och få medicin för det, alla tecken pekar på att det är ansträngningsastma, men får se vad läkarna har att säga om det.

Under tiden som jag sitter här med färg i håret, så lagar mamma mat, jag är så otroligt hungrig, och eftersom jag har beställt pasta så ska det bli riktigt gott :)

Ah, nu börjar det klia i hårbotten med =p haha.. Får sätta igång tv'n och se om jag hittar något roligt..

Jag skriver mer sen när håret är klart =P

take care, puss

treeening

23:27  Idag infann sig lite av min motivation till träning igen. Jag fick t.o.m planerat upp veckans träningspass, så här blev det;

tisdag:    gym, kondition - 1h, core - 1h
onsdag:  gym, kondition -1½h , kibox - 75min
torsdag:  gym, styrka - 1h, skivstång&kondition - 75min
fredag:    gym, styrka - 2h

Det är ju alltid en början. Sen ska jag ta och lägga in spinning pass med, men måste först kolla hur kroppen verkligen mår =P Nu jävlar. Imorgon kommer mått & kilo upp. Känns som jag kommer blotta min själv^^ MEN det ska ju förändras så man ska inte klaga! :P Ska även föröska komma ihåg att få i mig det jävla protein pulvret med ^^ de tär ju inte världens godaste, men behövs för snabbare återhämtning, så det är ett måste ;) Jag funderar med om jag skulle ta en bild nu såhär innan hårdträningen, för att se hur utvecklingen blir, yes det låter som en bra idé, nu ska jag bara komma ihåg det med ;)

Nu ska jagbara skriva in passen i min kalender, skriva en kom ihåg lista tills imorgon, sen blir det borsta tänderna och därefter nanna kudden ;) haha..

sov gott alla!

take care, puss


Bara tänk om man kunde sett ut såhär. perfektion.

seg & lång dag.

21:21  Så otroligt sagta dagen har gått idag.. Har inte fått gjort något vettigt alls heller. Jag känner mig sådär halvhängig & nere. Tror att det har med vädret att göra, det är tradigt, grått och regn som i detta fall leder till en förskräcklig huvudvärk för mn del. Ge mig riktig höst istället..

Jag kom precis hem och fastande direkt framför tv'n - csi :P Var först på skolkonferens sen var det möte med ungdomsrådet & därfter blev vi bjudna på käk på jourpizza :P Hel okey kväll, men känns som jag egentligen hade behövt de timmarna här hemma med allt.

Funderar på att slänga mig i dushen och ta en långdusch, är lite halvfrusen av mig med så det gör nog susen, ska bara orka med.. Får nog bli efter csi isf.

Sen hoppas jag med på att höra av oskar ikväll med, men får se ifall han har tid eller inte. det beror på hur länge de är ute och ronderar och när de kommer hem.. Riktigt skönt att hans lumpentid börjar närma sig slutet nu faktikst.. Dryga två månader kvar bara (: På tal om det så är det fan inte långt kvar tills jag fyller år, wehey =) Hoppas det blir en bra födelsedag :)

Nej nu tv, sen dusch..

take care, puss

kwell



20:32
   Precis fått mat i mig, massa gott (: Har även fått in sista tvätten i maskinen..

Ska nog ta en sista röjning här och sen fixa med plugget. Ska bli skönt att få rent och snyggt här igen (: Egentligen så har jag nog inte så mycket intressant att säga.. jo, jag har blivit lite klokare på universitet och så, allt känns mycket bättre nu efter vi pratar igenom detta. Det känns som det verkligen kommer att ordna sig, och det gör mig så jävla lycklig (:

Sen kommer nästa fråga, var ska man söka.. växjö eller stockholm.. Växjö hade iofs enn perfekt programm för mig medans några av de bästa konstskolorna ligger i stockholm. Eller man kanske skulle satsa på att bli polis istället?
Tack och lov har jag ett tag till på mig att filura ut det.. Men i slutändan så blir det nog bra, vad jag än väljer.. (:

Nu, sista rycket!

take care, puss

home

14:29   Hemma, duschad och allmänt seg^^

Gårdagen var sköj, blev film och så hemme hos tobbe (: Sen sov jag hos emelie med.. Har varit riktigt skönt med en "slappe" helg faktikst =P

Eftersom jag är så otroligt duktig på att städa "not" och skjuter fram det hela tiden så måste jag städa idag, jag vet att jag säger det varje dag, men nu måste jag verkligen.. Det ligger verkligen kläder överallt. suck.

Sen nu börjar konstiga & dumma tankar komma upp i mitt huvud. varför kan inte bara allt lösa sig och bli skitbra?

Nej, innan det är dags för städning så ska jag ta på mina fina långkallingar (med hjärtan på) och en stor mysig billabong tröja. Med det ska jag gå ner och mysa framför tv'n. Jag behöver samla mina tankar lite.

take care, puss

skallebank.


15:57  
Sådär ja, nu var håret fixat, och så har jag hunnit sova 1½h med ;) haha..

Börjar få skallebank med nu känner jag, så får gå ner och knapra i mig lite piller i hopp om att bli bättre.. Dock har jag som vanligt beslutsångest när det gäller kläder^^ och för en gångs skll har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig, inte ens vilka jeans jag ska ha^^ haha, silket problem..

Men eftersom vi bara ska slappa, kolla film så behövs ingen speciell utstyrsel,blir väll goa jeans och en ball t-shirt :P Satt och tänkte lite smått igår innan jag somnade, om en vecka så får jag äntligen träffa oskar igen, känns som det var en evighet sen vi sågs sist, även om det bara var en vecka. usch ja, veckorna känns extra långa när han är inne två veckor + när han är i fält så man inte kan prata med han.. men snaaart så :)

Nej nu börjar huvudet dunka mer och mer, så måste göda mig med ipren.. Hoppas ni får en bra lördagskväll alla :)
För det ska jag ha:)

take care, puss

mornin'

11:44   Så var man uppe och härjade nu då^^  eller nått ;P

Gårdagen var mysig :) Satt på mezo, fikade, snackade skit & rökte vattenpipa (: Det behövdes verkligen..
Sen idag blir det att jag drar hem till emelie, kolla film o så :)

Men först ska jag städa hela rummet, har en jävla massa tvätt med så här blir jag nog sysselsatt i några timmar =P haha. Vilket sätgt att starta en lördagsmorgon på=P Nu ska jag ta i sån grej i håret, och käka frulle. Sen städa..

take care, puss


HELG!

17:57   så var det äntligen fredag! :)

Håller på att göra mig i ordning nu, sen tar jag bussen vid 7 mot stan med emelie :) Blir fika & mys ikväll..
Annars lång dag idag, försov mig, men kom bara 5 min sent (dock stressa jag som fan) sen var vi på möte på banken, tog nog 1½h det där.. Så även om jag slutade vid lunch idag, så var jag inte hemma föränns 4 ;P

Hm, velar lite om vad jag ska ha på mig nu, visst behövs inget spec, men endå.. Jag har kommit så långt att jag har jeans, strumpor underkläder på mig & håret fixat.. Bara sminkningen och tröja kvar =P haha.

Just fan, jag måste äta med, nu fick jag genams lite bråttom.. har bara en timme på mig ju! ahh!

Nu måste jag dra. hoppas ni får en trevlig kväll alla :)

take care, puss

natti



23:04  
Sängen kallar.. Blir mycket att göra imorgon. Skolan, möte, sen banken med UF. ugg.

Hoppas något dyker upp som totalt sveper mig iväg, på ett bra sätt då^^

Nu är det dags för den kvällsliga rutinen, scrubs, tänka sova.

take care, puss


torsdag

20:08   yes, fredag imorgon. har dock inga storslagna planer, funderar iofs på utgång, men får se. Har jävligt massa som måste göras med. äh, det löser sig!

Fick även pratat lite med pappa idag, om födelsepresenter och om universitet.. Blir kanske linköping, fast ska kolla först om jag hittar min ultimata utbildning först, mamma sa att den fanns i kalmar, men palla bo i kalmar? :P Nej, helst vill jag flytta till norrköping, men ska som sagt anpassa mig till utbildningen i första hand, där den finns får jag bo helt enkelt :P haha.

Så nu ska jag beställa hem massa universitet/högskole kataloger :)

En annan rolig sak idag, när jag var på karla med mamma så fick jag träffa en av de nya utställarna, och det visade sig att det var han som jag hade haft i träslöjd på grundskolan :) Så det var massa skoj att prata med han, han e riktigt grymm alltså :)

Skoj när småsaker förgyller vardagen :)

take care, puss

uppesittarkväll

22:22   Yes det blir det ikväll, har så jävla mycket som måste göras. Först och främst lägga upp träningen, sen plugg & städ. ugg, suger att behöva göra allt på kvällarna såhär, men har verklihen inte tid på eftermiddagarna. Gosh, filosofiprov imorgon, hur fan kommer det att gå? - det vill jag inte ens tänka på^^. haha!

Sen vill jag färga om håret nunununu, men får bli att jag fixar det imorgon ist^^

torsdag imorgon, äh ge mig fredag, eller ge min Nästa helg ist! dagarna går så otroligt sakta utan dig vid min sida hjärtat.

En annan lite halvtradigsak är att jag mår skit nu :/ vettifan vad det är, men känner mig helt "dåsig" i huvudet, som om man inte kan sätta punkt på något, och att allt känns som en dimma^^ Ingen känns verkligt typ, sen på det mår jag jäävligt illa med. hoppas inte det är något skit som kommer nu^^ får se hur det utvecklas helt enkelt.

Nu måste jag fixa.

take care, puss


ge mig nkpg tillbaka, ge mig pumas tillbaka.
om jag bara hade kunnat flytta, hade jag inte tvekat en sekund. Snälla låt sista året i skolan gå snabbt, så jag kan komma här ifrån!


tierd

20:44  Du finns inte längre för mig, du är värd mindre än en jävla myra. Saken är den, jag brydde mig inte längre, du var som bortblåst, sen är det inte mitt problem att du har fastnat i åldern 14 och inte kan växa upp, mytoman kallas sådana som du. Du är inte ens värd denna texten. Men jag säger det bara en gång till,  slutar du inte, så polisanmäler jag dig. Kränkande & förtal kallas det om du inte visste det.

Så, nog om det! kom precis hem från stan, ska käka nu. sen plugg, har laddat upp med burn & lite godis. hade även en nyttig pratstund med brorsan i bilen hem, nu känner jag mig lite klokare. Det räcker att du tror på mig, det klarar jag mig gott och väl på..

nu, filip&fredrik!
'puss

plugg

16:55   Fixa lite, sen påarp en runda, och på hemvägen inom väla och hämta min jacka^^ SKa kolla en snabbis efter träningsbyxor med =P sen pluggpluggplugg.. ugg :s

Köpte även ny hårfärg idag, den röda färgen börjar försvinna lite =/ eller mer och mer ju mer jag tvättar håret.. Så hoppas att denna håller sig, dock rödare än innan, men det blir nog snyggt ;)

Nu ska jag ner och störa pappa lite =P

take care, puss

sleep

23:25   Nu ska jag dra mig till sängen och kolla lite scrubs innan det är sovedax.

Ska även rita lite hade jag tänkt, måste ju börja någonstans om jag vill komma dit.

Har mycket att tänka igenom ikväll med så kommer nog ta ett tag innan man sover.


Good night ialf.

tisdag


 22:06  
Funderar på att börja träna något nytt. Thai/kick boxning eller bara boxning. Någon som kanske är sugen att haka på? :) Lär vara ett jävla bra sätt att avreagera sig på, speciellt nu när jag inte har hockeyn^^

UF-kick off i malmö imorrn, kommer nog bli skoj. :)

Ska snart sova med hade jag tänkt, riktigt trött plus att jag mår bajs =P

take care, puss


random

19:52   Det blev ingen träning idag =/ Hade så sanslöst ont i huvudet, det känndes verkligen som om det skulle sprängas :( Så hoppas på att jag mår bättre imorrn och kommer iväg då. Ugg, jävla skitväder! För det är speciellt när det regnar/åskar och är Lågtryck i allmänheten som min huvudvärk blir extrem, då hjävlper verkligen inget, varken piller eller sömn. Bara att vänta ut den^^

Nu kollar jag på miami ink, sen tänkte jag planera lite om min födelsedag till. Mycket att dona med maten o så, måste vara megagott ju ;) haha.

take care, puss


school

13:03   Segt as hell och jag är fast i skolan ^^ Min nästa lektion börjar 14:50 och det är ett bra tag tills dess. Men ska jag göra klart Historian nu hade jag tänkt, sen får jag se hur lång tid det är kvar. kanske t.o.m hinner sova en runda här i soffan =P haha. Sen blir det av till gymmet faktikst, sanningens dag idag. Är faktiskt smått rädd för att se vad jag väger^^ Hum, men det ska bli skönt att komma igång.

Nej nu måste jag fixa Historian, jag kännde bara för att skriva en liten rad =P

Ha en bra dag!

take care, puss

thoughts

22:06   Har funderat ganska så myckt angående min födelsedag, 18 okt ;p
Velar vad jag ska göra och så. Först hade jag planer på laserdome eller något liknande, men som det känns så är jag nog mest sugen på en maffig middag hemma hos mig med de absolut närmsta. Sen så är det alltid svårt att dra gränsen till vilka man ska bjuda eller inte. och det är det som jag har haft mest problem med.. Men sen så känns det jobbigt att int ebjuda folk som man är polare med och har kännt länge.. men jag vettifan alltså. Det känns som vissa bara är så falska nu, inga namn nämnda men man blir bara så trött på det. Så nu ska jag nog sätta mig ner och fundera lite på vilka jag verkligen vill ha här, vilka jag verkligen vill fira min födelsedag med. För mig så är det ganska så stort att fylla 20, och då vill jag ha folk jag verkligen tycker om i min närhet, som gör dagen 10 gånger bättre =P

Men som sagt, till vissa som jag inte kommer bjuda, det är inte att jag inte tycker om er, det är bara det att vi knappt umgås längre.. och som sagt, nånstans måste man dra gränsen.

Förresten så älskar jag min hårfärg nu, jag var ju lite skeptisk till det i början, men nu är det verkligen skitballt ;P haha. ska bara vänja mig vid luggen med, men det kommer (:

Nu  ska jag vara duktig och läsa igenom Historian och kolla igen de frågor jag och oskar kom fram till innan, (det är  fett bra att ha en pojkvän som är helt såld på historia när man själv inte fattar det :p). Hör och häpna men jag börjar nog tycka det är lite smått roligt =P

take care, sleep tight. puss!


weekend.

21:28    Så var man hemma igen.. Har varit en helt underbar helg :)
Var som sagt ute i fredags med amelie & hennes kompisar, helt klart över förväntan! skojskoj:) Sen bar det hem till oskar och har varit där tills nu. Helt jävla great (:

Nu sitter jag här vid datan och halvförtvivlat äter upp min sista choklad. Min sista choklad på länge. För imorgon är det D-day, sanningens dag då jag ska mäta & väga mig.. Jag ska vara helt ärlig och t.o.m ta bild på mig själv så jag kan se framöver hur man förändras =P Jag tror jag sätter första "delmålet" om två veckor. Men det är imorgon när jag fått reda på vad jag väger och så som jag kan säta mer specifika mål. To be continued helt enkelt.

Nu ska jag fixa lite sen får jag se vad som händer.

take care, puss!

stress

20:22   Jag tror jag ska ha lugg ikväll, men jag vet inte. jag ångrar mig hela tiden =P haha.

Har värsta bråttom men vet inte vad jag ska ha på mig. dagens I-landsproblem ;p

Nej nu måste jag dra mig från datan-

Trevlig kväll alla!

take care, puss

kwell

18:23  Har hunnit sova, handlat och lagat mat och klockan är inte ens sju, rätt så nöjd. Blir så otroligt god mat för den delen nu ikväll.. Åh, ryggbiff potatiskaka ( som typ är det godaste som finns), bea sås & mozarella sallad. Godare än så blir det nästan inte. Så snart snart ska vi göra vid köttet med sen blir det käääk! :)

Är inte hundra på hur det blir ikväll, mår fortfarande halvkasst =/ men hoppas det släpper till senare ialf, får se får se.
Och jag har dessutom inte bestämmt vilka kläder jag ska ha på mig, sen vill jag ha med karro med, fast hon verkar inte så sugen på det så :s. som sagt, får se.

Nu ska jag lyssna på lite bra musik och tagga för kvällen :)

take care, puss

helg!

13:32   Heeeeeeeeeeeeeeeeelg! så jävla undebart!

Skolan gick ganska så snabbt idag, provet gick däremot inte bra, men det behöver vi nog inte gå in på känns det som.. Sen kom jag lagom hem till fika med, pappa hade vatt o köpt bullar så man ska inte klaga ;)

Blir utgång ikväll med ame och några andra som jag inte vet vilka de är :P haha men det bli säkert skit skoj! Vettifan vad jag ska ha på mig & hur jag ska ha håret, så det kan jag filura lite på nu som sagt. Men först ett gott skratt;



En annan rolig sak i skolan, eller mja roligt och roligt kanske det inte var. Men ialf, sofie hade min sprit i skåpet (lång historia) Sen när jag skulle hämta den idag så har smartisen tappat bort sin nyckel, så hon bara "ja, klipp upp det ist". Haha. Så jag begav mig till vaktis, hämtade bultsaxen och fick ut min sprit. Det måste låta jävligt desperat, men vafan ^^ Jag känner mig lite småtaskig, men å andra sidan så sa sofie att det var okey, men endå =P hah.

Nu ska jag spana in vad jag ska ha på mig sen.

take care, puss

good night

21:34   Sitter framför tv'n "vem kan slå filip&fredrik" såklart =P haha. och självfallet håller jag på filif och fredrik (:

Därefter tänkte jag fixa lite med tvätten och byta lakan & så, sen ta mig en långdusch :) Som i son tur blir följt av massa plugg. Men ack så skönt det kommer bli att lägga sig sen.

Skola imorrn, dock jävligt segt (as usual) men sen hem, göra mig fin sen utgång (: OCH träffa oskar på kvällen. SOm det låter nu så kommer det bli en kanon fredag, hoppas att det bli så nu med :) Det behöver jag verkligen.

Denna veckan har gått så erhört snabbt, visst vi har inta haft mycket i skolan, har knappt vatt där  känns det som, vilket iofs är sant. Men bara för lärare är iväg på paddlig och sånt, sen så var jag ju hos the dentist idag med.

Nej nu ska jag snabbstäda lite medans det fortfarande är paus :P

take care and sleep tight. puss

busy


17:51
   Så börjar det bli kväll med^^ Ångesten börjar komma krypandes nu, dels för att jag inte tar tag i pluggandet och dels för att jag känner mig som en överfet valross ;P Det är helt sjukt vad jag mår dåligt över att jag inte tränat nu på sistonde, var tog all min motivation vägen egentligen? Jag säger hela tiden "jag börjar imorgon" bara för att skjuta fram det. Det gör jag nästan med allt märker jag ^^

Jag har verkligen tusen saker som jag måste göra, men så fort jag ska göra det så kommer jag på andra saker som är roligare^^ Vad är botemedlet för sånt här egentligen? Hur gör man om man vill ha bätte självdiciplin? Jag funderar om jag ska sätta ut ett mål/belöning för mig. Att jag tar och väger/mäter mig samt skriver upp mina träningsmål, sen har jag nån vecka på mig att förbättra mig hela tiden. Sen om jag når mitt "mål" på den utsatta tiden så får jag köpa nått fint tillmig själv... Hm, det låter faktiskt som en bra idée. Känns iofs meningslöst att börja med det idag eftersom det är fredag imorgon + helg. Är nog bättre att börja på måndag (nej nu skjuter jag inte upp det, men har inte tid i helgen) så det så :P Det låter bra.

Måste planera min födelsedag med, har börjat så smått men känns som jag har lite bråttom där med. Men det får jag ta när jag har tid,

take care, puss

dentist

15:02  Halvhektisk dag.

Var som sagt hos tandläkaren i råå, gick faktiskt bra. Inga hål eller något fel alls :) Men jag ska endå dit nästa måndag igen, den 22'a. För jag hade tydligen en grop i en tand som dom ville fylla i, för annars kunde det lätt bli hål där. Och så skulle dom borra i en annan tand, varför fattar jag inte riktigt. Men det var typ i förebyggamde syfte. Dom såg n¨gon skuggning när dom tog ett foto, fast när dom kollade så såg dom inget, därför dom skulle borra och kola hur det ser ut i tanden. :O Dessutom sa hon att det skulle göra ont när jag frågade :s Mitt första "hål" eller mja nästan hål kanske man får säga. Så jag är smått vettskärmd inför det kan jag säga =P Men ska endå bli skönt att fixa det nu, så man vt säkert att det inte kommer bli hål där när jag blir äldre (:

Sen hade mamma lite ärenden att göra så vi drog till Helsingborg och fick massa gjort. Nu ska jag snart plugga internationell ekonomi och hoppas på att jag ska ´förstå det =P

Nu har jag först lita annat att göra :P

take care, puss

resor


23:28
    Har suttit och spanat på sista minuten resor nu senaste halvtimmen. Det var ju ett litet snack mellan mig sara & miranda att vi skulle tagga iväg på höstlovet. Jag är fett taggad på det ialf :P Kostar skjortan av en bara^^ Får nog bli så att vi sitter klistrade framför datan dagen innan vi ska åka och hoppas på att hitta någon billig resa ;) haha :D

Nu ska jag kolla lite scrubs sen nanna kudden.

Tandläkaren imorgon, uscha :o

take care & sleep tight, puss


En tankte i all stress.

20:50  Jag har en liten confession att göra. Jag måste erkänna att jag då&då kikar in på "blondinbellas" blogg och läser om hur bra en bortskämmd 08 brud med toppbetyg verkligen har det.  Snacka om att ha allt.

Hittade faktikst en väldigt intressant sak på hennes blogg som jag tycker att ni ska läsa... Det handlar om alla "krav" eller snarare "förväntningar" vi tjejer har på oss, förr att ha ett "bra liv" eller hur man nu ska tolka det.

1. Krav ett är bra betyg, man måste lyckas i skolan. Hur kan man annars få ett jobb?!
2. Men man måste även ha ett jobb under skoltiden för att kunna "leva"
3. I det här "livet" måste man vara smal. Alltså äta sallad, alltså inte äta alls
4. Men samtidigt ska man ha ett träningskort som man uttnyttjar 3 ggr i veckan?
5. När man inte är i skolan, jobbar eller tränar måste man ha 50 vänner att träffa
6. Men hallå inte bara vänner! Antingen ska man ha värsta prinsen till pojkvän
eller så suktar man efter draman i livet, såklart man ska ha en egen Mr Big?
7. Om man då har en egen Mr Big måste man koppla bort känslorna helt.
Hallå.. Man måste ju vara svårflörtat! Glöm allt som heter "svara i mobilen"
8. Men om man då har en pojkvän? Då får du räkna med ett extraliv
9. Raka benen, alltid vilja ha sex, alltid ha fina underkläder, alltid vara glad..
10. Men sedan i detta liv får man ju inte bara umgås med killen heller..
åter till vännerna också + jobbet, + skola + träning + ej mat. Hur orkar man?!
11. Sedan har man en familj också. Som man måste hinna umgås med,
ringa mamma en gång per dag annars kryper det dåliga samvetet på dig
12. Skulle det här inte vara nog så måste man ha ett coolt uteliv också.
Vadå man kan ju inte bara plugga, man måste ju festa också! Och inte
vilka fester som helst utan coola acneklädda, nörd-trend-glasögon-fester..
13. När man vaknar upp bakis på morgonen så vill man ju helst smälla i
sig en pizza.. Men eftersom alla måste vara sjukligt smala surplar du på
den där apelsinjuicen istället. Eller vänta, hur många kalorier är det i?

Nå hur långt har vi kommit? Nej förresten..
14. Måndag morgon. Först har du skola sedan ska du till jobbet, men
inte vilket jobb som helst utan ett med en cool engelsk titel. Typ "
Key Management blablabla" Efter jobbet ska du träna en snabbis
men det orkar man såklart inte. Hur mycket energi får man egentligen
av dom där Naturdietbarsen? Är nötter verkligen bra fett?
15. När du slutligen kommer hem till pojkvännen har han lämnat
disk och tror genast att du ska ta ansvar för allt. Men när det väl är sängdags..
Ja då ska man vara en tiger i sängen, en tiger med nyrakade ben
16. Sedan upp 6.00, hitta vrålsnygga kläder i garderoben som egentligen
borde vara en walk in closet ut och komma hem tolv timmar efter..
17.. Men.. Såklart sedan möter ni en trevlig prick som frågar,
ja men vad har du tänkt att göra i framtiden? Vad är dina planer?
Det går strålande för dina syskon hörde jag förut!

Nu när jag har läst detta så är det egentligen sjukt, inte konstigt atta så många unga går in i väggen hela tiden^^ Om man inte har krav på sig själv så är det alltid tusen andra som har det på en. Det finns alltid någon som man måste göra nöjd. Hur ska man egentligen hinna med allt? Det finns inte tid för att bara sitta för sig själv och glo en dålig film, det har man inte tid med. Ibland så önskar jag verkligen att man kunde stanna upp tiden, bara någon timme varje dag så man hinner hinna med att man måste^^

Det är värt att lägga en tanke på, att verkligen tänka igenom att i all denna stress och press, att man verkligen hinner med de där små "guldstunderna" som gör det värt att kämpa för. Jag är glad att jag har mina "guldstunder" Mina underbara vänner, min underbara familj, min oskar. Jo jag är glad att jag har er, annars hade jag kollapsat för längesedan. Det är värt att lägga en tanke på.

Nu däremot är det dags för "vem kan slå filip & fredrik" :)

take care, puss

study

16:18   Home from school. Ugg så mycket plugg jag har att göra. Sen dessutom prov på fredag i Internationell Ekonomi.. Fick ialf ringt Peo nu, men skulle ringa han igen nästa vecka, så jag blev inte mycket klokare =P haha., Men lite jobb fanns nog där ialf sa han, så det låter ju bra. Frågan e den om jag kanske ska söka ett annat jobb ist? Som jag har garanterade timmar/helgen att jobba på. Hum, tror jag ska höra mig runt lite och komma fram till något.

Egentligen skulle jag tränat idag, men med tanke på hur mycket jag har att plugga så hinner jag verkligen inte =/ ångest! yesyes. Imorgon får jag fan ta mig tid till att träna. Blir galen snart på alla som tjatar på mig med träningen. Känns nästan som alla andra har högre kvar å mig än mig själv. Eller mja till viss del. En liten del av mig tror att jag är lite av ett underbarn , men det är ju inte sant =P haha. Nej nu ska jag inte gå in på mina tankar, då kommer ni fatta lika lite som jag fattar på våra filosofi lektioner, (och det är inte mycket kan jag lova)! haha!

Den stora frågan är om jag ska duscha nu eller sen... Hm, tufft val. Fast eftersom jag ska kolla tv ikväll så kanske jag inte hinner dusha, men jag behöver inte gå och lägga mig jätte tidigt eftersom jag ska till tandläkaren imorgon.. Hm, jag får se vad jag kommer fram till :P

Nu ska jag först gå ner och ta något tugga mat, sen kasta mig in i böckerna ;) haha, det vore ju nått..

take care, puss

ytterligare en dag.

22:02   Har precis kollat klart på "vem kan slå filip & fredrik" och ska nog dra mig mot sängen..
Har variet en händelserik dag & har fått gjort mycket vettigt så :)

Börjar redan längta till helgen, på fredag blir det utgång med amelie & några till, sen ska jag träffa oskar med, så jag tror verkligen att det kommer bli en höjdar helg. Sen har jag bara klädproblem tills fredag, men så ska det vara ;) haha!

Imorgon tillbaka till skolan igen "suck". Har så otroligt mycket att göra så det inte finns =P Så imorgon efter skolan ska jag träna, sen blir det verkligen en full planerar kväll när jag kommer hem. Imorrn i skolan ska jag även snacka med alla lärarna i de ämnen jag behöver ta igen så det börjas. På tal om det, så ska jag redan nu maila en lärare =P haha.

Nej, dags att avsluta kvällen.  Ska bli skönt att komma igång med träningen imorgon igen, hoppas att astma grejen inte var något allvarligt bara ^^

take care, puss

mornin^



10:42  
Varit vaken ett bra tag nu, och fått gjort en massa med ^^
Nu ska jag städa hela rummet, och köra igång en tvätt med tror jag.. Sen när mamma kommer hem så tar jag & papps bilen till väla, det ska införskaffas jacka, träningsskor, träningskläder samt lister till mina fönster (jag bor ju i ett mega gammalt hus, och det drar in as hell när det blåser, så blir svinkallt på mitt rum) sen ska nog pappa köpa lite grejs han med..

Jag måste läsa lite med, och massa annat kom jag på nu. Gosh, jag har fete bråttom :0
Jag skriver senare när jag kommit hem från stan eller något.

take care, puss

natti


21:45
   Dagen börjar närma sig sitt slut. Jag har fastnat framför csi på tv'n..
Med ett stort glas vatten och Marabou premium med hallon är min kväll räddad :P haha.

Har lite små planer imorgon, men får se hur det blir. Kanske stan & några inköp, men som sagt får se.

Nu tv igen. Sen funderar jag på att nanna kudden faktikst, får passa på att sova mycket nu när man är ledig imorgon ;) haha :D

Blev ett kort inlägg nu ikväll, men har inte mycket mer att skriva ;) haha.

Sov gott

take care, puss

ny vecka

13:40   Hemma från skolan, känndes knappt lönt att gå dit =P haha. och imorgon är vi lediga, så jääävla soft :)
Ny vecka nya löften eller vad man ska säga, från och med nu är det slut på godis & läsk för min del, ialf tills efter jag har mönstrat. Jag ska träna varje dag och verkligen gå in för det nu. Dock så börjar det inte så bra.

Skulle egentligen tränat idag, men hittar inte mina tränings skor, fattar inte var dom är ^^ Så får spendera dagen nu med att leta efter dom. Å andra sidan så behöver jag iofs nya, men tror inte pappa är så sugen att köpa ett par till mig nu, för först måste jag ha ny jacka! :P

Lästa på evelinas blogg att hon gjorde "kladdmuffins" nu i dagarna, och enda sen jag läste det har jag tänkt på kladdkaka ;) haha. Så nu ska jag faktiskt ner och kolla om vi har alla ingredienser hemma till det^^ Annars får jag vänta tills mamma kommer hem, för hpn skulle baka tårta och så idag.. hmm.. Nej nu måste jag ner och kolla ;)

Ha en bra dag! :)

take care, puss

congrats!


Grattis världens Bästa storebror på 22-års dagen!
Jag älskar dig.

change.

Jag tröttnade på mitt hår, efter färgningar & klippning så blev jag till slut nöjd med mitt resultat :)
Med tanke på att jag gjorde det helt själv så :) Vad tycks? =P

sunday

17:01     Sov hos sofie inatt, bar där igår och kollade film och snackade skit, massa mys ! :)

Sen idag blev det väla med pappsen, det inköptes presenter till mamma & brorsan.

Nu måste jag faktikst städa mitt rum, medans det fortfarande är lite rent, och inte bara jättestökigt, haha. Sen blir det tv ikväll, först "hål i väggen" sen någon film antar jag :) Mamma & papps skulle beställa pizza ikväll med, perfekr söndags mys :)

Nu måste jag bita i rummet.

pssst. håret är definitivt inte ens lite blondt längre, snarare åt det röd/svarta hållet. bara så ni vet ;)


take care, puss

again.

19:20    Nu sitter jag ytterligare med färg i håret. Men denna gången är jag fett nervös för hur det kommer bli =P För nu måste jag ha det så oavsett hur snyggt det är =P haha.

Sen ska jag göra vid mig, käka och sen blir det antagligen hem till sofie som gäller :) skojit värre :D

Nu ska jag packa o lite så :)

take care, puss


sofie & jag från när vi va i copenhagen i början av sommaren..

chock

17:40   Ja, håret blev ju blondt ialf, eller snarare vitt/blondt kanske man ska säga.. Nej det håller inte, haha!
Måste ner och övertala mamma att köra mig till höganäs igen. Mamma tyckte jag skulle färga det brunt igen, men är så trött på brunt.. Får se vad jag hittar, för som det ser ut nu, nej det håller inte. Ser ut som en fjortis i överblonderat hår^^ haha!

Sen vill jag ha min apringles hot&sweet med! :D 

hårfärgnings dax^^

15:09   Mamma och jag tog Harleyn in till höganäs innan och köpte hårfärg. Var riktigt mysigt alltså :) Jag börjar bli mer och mer kär i motorcyklar ju mer jag åker på dom ;) Börjar tillochmed bli taggad att skaffa mckort, men då måste jag ha vanligt körkort med suck.

Men ja, sitter med färgen i håret nu, ska va i 45 minuter så är väll 25 kvar om jag skulle tippa =P Bild ommer sen om resultatet blir bra ;) haha.

Det blir väla imorgon, mamma&pappa ska också köpa present till tobbe så perfekt att åka med dom, plus att jag slipper pröjsa och åka buss :P Ikväll vet jag inte rikigt vad jag ska göra, funderar på ta en planeringsdag. Bara sätta mig ner och planera ut allt med skolan & träningen. Nu på måndag så börjar hårdträningen, jag vet att jag sagt det innan men nu är det allvar. Så det blir sista helgen med läsk & onyttigt skit nu på jääävligt länge =P haha. Ialf tills efter jag har mönstrat ;)

Nu ska jag gå och störa min bror lite, och tvinga han att spela guitar hero med mig (brukar inte vara så svårt, eftersom jag tycker med om att göra det) haha.

take care, puss

satuuurday

12:00    Har varit uppe och grejjat sen halv 11 typ. Skänt att vara uppe lite i tid ialf :P
Hm, hårfärgningen pgår blev inte helt lyckad, så måste iväg och köpa hårfärg idag och fixa till det. Men det är inte så mycket som ska fixas ialf =P hehe.

Velar om jag ska till väla eller inte, brorsan fylle rju år på måndag så måste köpa present till han & till mamma med för den delen. Hmm.. får tänka på det lite till.. Annars hade jag fått göra det imorgon, men då har jag annat att fixa, äh får se.

Nu hade jag faktiskt tänkt förska fixa mitt hår, sminka mig och klä på mig..

Vad ska ni göra idag? :)

take care, puss

friday

17:45    Starka funderingar på att klipppa håret udag, och färga det lite..

Får se hur det utvecklar sig.


I'm bored.

kwell

22:58    Så var man hemma igen, efter en helt myspys kväll med oskar :) Blev först väla, köpte en ny tröja och ett par fräsiga svarta byxor.. Riktiga kap där kan jag lova! :D Sen begav vi oss till stan och käkade på mezo, drack kaffe och avslutade kvällen med vattenpipa. Jag kan ju lova att jag har brännt pengar ikväll, men det har lungt varit värt varenda lilla öre :)

Nu ska jag sitta och softa, lyssna på bra musik och njuta av kvällen sista timmar.

Imorgon blir det heldag i skolan med massa UF arbete och sen får jag se vad som händer..

Nej nu måste jag lyssa på "what hurts the most" ni vet det braiga verisionen som jag lagt upp här på loggen i nått tidigare inlägg. jag rekomenderar den STARK ialf! :)

god natt& ha en fortsatt trevlig kväll alla!

take care, puss

11 september


En tanke..


natti

22:26    Ska dra mig till sängen nu. jag skrev ett sådär halvlångt inlägg innan, men datan fuckade sig (som vanligt) så det blev inget med det =P

Morgondagen är planerad, träffar oskar efter skolan i stan, jag ska göra lite inköp sen blir det käk & fika ute :) Precis en sån avslutning på dagen jag kommer att behöva efter långedagen i skolan imorgon.

Nu ska jag bara borsta tnderna sen sova. Upp tidigt imrgon ( som alla andra dagar med ).

sov gott!

take care, puss

onsdag.

19:59  Jag ska suta tänka så mycket, eller iallafall hålla tankarna för mig själv.


natti

22:03    Nu har jag tvättat bort sminket och borstat tänderna.. Men innan jag kan nanna MÅSTE jag städa klart suck! och duscha med. öh.. fett bull.

Så nu måste jag lägga på ett kol om jag inte ska kmma i säng allt för sent^^ Upp tidigt imorgon med ju. Nä nu ska jag inte sitta här och inte skriva något vettigt mer. Ge mig morgondagen nu ! :D

Sov gott!

take care, puss

new week, new start.

18:17    Så var man hemma från skolan, och har hunnit med plugg, tvätt & lagat mat.. Eller kyckling sallad närmare bestämmt, men det tog sin lilla tid det med.. Så nu står det och väntar på mig tills jag städat klart. Perfekt avslutning på kvällen ;) haha.

Så dagens skola, mja var inte så mycket, designen var rolig, som vanligt, och jag längtar redan till morgondagens lektion ;P haha. det kanske är något som man ska hålla sig till, äh :P

Jag har ytterligare två maskiner att tvätta, håller nämnligen på att städa mitt rum & då märkte jag var lite av mina kläder hade tagit vägen =P haha, har leta som ett djur efter vissa plagg och så hittade jag dom nu :P Så nu ska Alt tvättas och hängas in snyggt i garderoberna.. Ska även städa&rensa skrivbordet, dammtorka, och till slut dammsuga.. Så det kommer ta sin lilla tid. Hoppas dock jag hinner blir klar till 8, för då var det kristallen, och man vill ju titta vem som vinner tittarpriserna ;) haha.

Imorgon är det skolan as usual, sen möter oskar upp mig efter jag har slutat och därefter taggar vi hem till mig. Ska bli skönt att träffas igen och prata. Visst detta är bara ett ministeg, men allting har ju sin början. Men det blir nog bäst att ta det i slowmotion i slutändan endå.. :p

Nej nu ska jag ladda en maskin till sen börja med städandet. Finns en stor chans att jag skrievr när rummet är rent, dvs seeeenare ikväll ;) haha.

Ha en bra kväll.
take care, puss

tillsammans är vi oslagbara.    karro & jag <3

monday

06:54   Pigg & glad. Satte klockan på 06:00, men vaknade 05:50 precis någon minut innan pappas alarm ringde, så jag gick upp & slapp käka frulle själv. Nu tänkte jag klä på mig & packa träningskläder, sen plugga lite. Eller jag ska finslipa rättare sagt, ska kolla hur långt min "svenska redovisning" är.. och försöka knepa ihop det till 5 min. För sista jag checkade (i torsdags) så var det bara 3 min :P haha.

Förresten jag har filurat lite om igår och smält dagen.. Kanske inte så smart att ta ut lyckan helt i förskott, jag menar han kan fortfarande ändra sig. Så det är nog bäst om jag liggr lite lågt (vilket är jäävligt svårt) - men det får gå bra endå :) Vi ska höras av ikväll om vi ska ses nått mer i veckan nu innan han drar upp igen.

Och jo jag vet att min blogg är ganska så personlig, men så är det, sån är faktiskt jag. Jag skriver ner nästan precis vad jag tycker och tänker - både på gott och ont.

Förresten, jag har världens craving på kaffelatte :P måste fixa nu innan jag blir smått galen :P

Nej nu måste jag göra mig i ordning..


Ha en bra måndag..
take care, puss


bild på mig & sofie från förra fredagen.

glädje...

bild från när vi spexa på fotograferingen i skola, issa & jag :)




Det pirrar i hela kroppen & det känns som jag har fjärilar i magen.

Känslan och glädjen är obeskrivlig.

Just nu är jag bara så jävla lycklig.


Vi ska börja om på nytt, lägga alla bråk och allt skit bakom oss och se framåt istället.
Vi ska ta det lungt och helt enkelt resektera varanda mer.

Detta kommer bli bra, detta kan bli jävligt bra.

Oskar, det finns bara du. :*


Nu ska jag nanna, så godnatt alla.

take care, puss

sunday

13:45    så var det söndag^^ har bara degat hela för middgen.. så ska göra mig i ordning nu hadejag tänkt, sen fika vid 3 tiden. mamma fyllde ju år igår så (:

helgen, i fredags fyllde linnea år, så det blev överraskningsfest för henne en tempel :) och igår var det först någon "fest" med frida och karro, sen stan..

Idag ska jag till stan, blir antingen 5 eller 7bussen, får se lite hur det blir nu framöver. Ska ialf träffa oskar och prata. usch, jag fasar verkligen för detta. Jag vill sminka mig & se fin ut, men sen känns det kanske meningslöst att göra det om jag nu kommer bli blödig när vi sitter och snackar.. Jag vågar inte hoppas på något alls längre, jag börjar mer och mer ställa mig in på vad jag kommer få höra, visst jag har redan fått höra det några gånger nu, men jag behöver nog höra det öga mot öga för att förstå det och inse att det är det han vill. usch usch usch säger jag bara.

Nu ska jag göra mig i ordning.

take care, puss

tomt.

efter ikväll har jag verkligen insettvad det är jag har förlorat.

jag kommer aldrig sluta hoppas.

du är min själsfrände.

jag vet at jag inte klarar mig utan dig.



jag orkar inte mer. tårarna tar aldrig slut.


fucked up.

21:04   För en halv sekund så trodde jag att dett skulle gå bra, att jag skulle fixa detta. Men det är nu jag inser sanningen, jag kommer aldrig glömma dig, jag kommer aldrig att kunna gå vidare.

det är ingen idée att låtsas.

Men jag är mitt gamla jag, gömmer mig bakom skratt och en ytlig fasad. Medans jag inombords totalt har brytit ihop. Jag vet inte hur länge till jag klarar detta. Jag tvivlar att jag kommer klara mig igenom morgondagen. Inte utan något bedövande i kroppen ialf. tack som fan för att det är helg imorgon^^

Jag klarar inte av att kasta iväg detta, jag klarar inte av att lägga 4½ år bakom mig. Jag älskar varenda liten atom av dig.

Jag vill inte leva utan dig.
då skiter jag hellre i allt.


Det gör så ont, det gör så jävla ont!



Nu ska jag krypa ner under täcket i hopp om att jag inte vaknar imorgon.

en dag.

Mår inte ett dugg bättre idag, är väll mer att jag börjar inse det nu. visst jag måste respektera hans val, men nu i början är det lite tufft. Sen behöver jag träffa dig och prata igenom det innan jag riktigt kan gå vidare, jag vill höra dig säga det rakt till mig istället. jag behöver det.


Jag har som sagt inte ätit sen igår, och då åt jag bara en halv baguette till lunch, har blivit äcklad av mat, och mår illa så fort jag tänker på det. Följde med mamma in till stan en runda efter skolan och fixade lie ärenden, swn hämtade vi upp pappa. och då hade de bestämmt att vi skulle käka på big buddah, för att dels få mat i mig & dels för att få mig att tänka på något annat. visst det var gott, men jag var absolut inte hungrig, är rädd att jag ska fastna i beteendet, om jag väl börjar äta så mår jag bättre av det och käkar hela tiden bara för att jag ska må bättre och få mindre skuldkänslor. Äh, det försvinner väl så småningom. allt börjar imorgon då jag märker om jag är hungrig eller inte.


här är då min mat^^

och mina underbara föräldrar.


jag har verkligen inget annat att skriva om, för mina tankar & känslor är det bäst om jag håller för mig själv nu. Längtar ialf tills helgen. alkohol brukar lösa problem för stunden, man mår ialf bättre för en sekund. Jag hoppas det blir bra. Ibland så behöver man supa bort sina bekymmer, äveom om det bara är för en kväll.

nu ska jag tänka lite, sen sova.

take care, puss

broken.

Det gör ont, så otroligt jävla ont.

Jag kommer aldrig att komma över detta, jag kommer aldrig att komma över dig..

Jag kommer aldrig att sluta älska dig.



messed up.

00:52   Mitt huvud & hela jag är helt fucked up. Allt är bara kaos och jag vet inget längre. Känner mig hlt ensam, helt förvirrad, hur ska någon kunna förstå om jag inte själv fårstår det,eller säger till att jag behöver hjälp.

Jag vet inte.

Jag kommer tillbaka när jag har blivit bättre (om jag blir det). Känns onödigt att "skriva" inlägg efter inlägg om ingenting egentligen.

oskar, jag behöver din hjälp. snäll försök förstå.

sakna



 Åh, jag vill träna & spela igen!

Förhoppningsvis kan jag börja träna nu igen i veckan, fastonnan jag kan lira hockey igen måste jag få medicin så jag kan andas ialf ;P hehe.

Låt det gå snabbt.

RSS 2.0