lördag

03:40   Idag är jag dock hemma tidigare, men inte nyktrare för det =P haha!
kvällen blev lyckad, stinsen och sen steakan, och kort därefter bussen hem. nu väntar jag bara på ett sms ;) haha.
Sen ska jag nanna kudden med. jag vill inte ens tänka på hur seg jag kommer vara imorgon, MEN det är morgondagens problem ;) haha.

die mauer har jag fått på hividet, jag vettifan hur men jag nynnar på den hela jäavla tiden ialf. Sen var det en jävla tur att jag kom hem med. prkar inte gå in på detaljerna. men kort jag åkte gratis för jag var så "yr¨" ¨så jag inte hittade mitt busskort. och bussen gick längre än vad den skulle på något vis. jaaj whatever, SMS'a nu för fan!!

sov gott alla :)

PUSS


kvällens outfit.

Såhär kommer jag yra runt i Hbg.
Kommer bli skojsigt, om jag inte somnar på bussen vill säga ;) haha.

glider runt.

Livet leker, och för en millisekund så älskar jag det :D





Men, det finns alltid ett men i sånna här lägen, jag måste lösa problemen istället för att bara ignorera dom.





Men vafan, jag gör vad jag vill, snart 20 bast, då ska man njuta av livet och röjja som fan. och det tänker jag göra också. med eller utan dig.




Ingen ska få mig på dåligt humör, ingen kan ta bort den käsnlan jag har nu, Hoppas den håller i sig.


Denna sommaren kan bli jävligt intressant ;D - And I Love it!




Bilderna från igår 27/6 finns på bdb. jofa.bilddagboken.se

lördag,

19:14 Nu var man hemkommen från jobb också, dagen gick gasnka så sakta men det var skoj endå. Var dock lite seg, men det löser sig :P Ska slänga mig in i duschen sen göra mig i ordning. krogrunda med padde idag, var längesen vi sågs, det var fan då jag var i dublin, och det var i februari^^ haha, undrar om han ser likadan ut fortfarande eller om jag inte känner igen han =P Men det blir säkert skoj :) Kommer dock att ta det lungt med tanke på igår & att jag ska jobba 10 imorrn bitti. Fast man vet ju aldrig, rätt folk och rätt ställe då jävlar ;) hahah :D

Haha, förresten, jag har märkt en sak idag.när jag dricker så tycker jag tydligen om att bitas^^ eller ja, på nått vis ialf. och när jag vaknade imorse så kännde jag att jag hade ont i kinden, jag kollade efter och då visade det sif vara värsta bitjacket på insidan av kinden, så nu är det svullet och blöder massa =/ haha. det är lite ironiskt,

Nej nu måste jag skynda mig lite så jag inte fastnar här. Biderna från igår kommer så småningom, antagligen efter jag har duschat  :)

Pussipuss

natt

05.36, nu är jag hemma. Blev lite vilt idag med.
Hoppas dock på att det blir minst lika vilt imorgon.
Helt lyckad kväll.

Jobb om 4h, yeahs vad pigg man är. Ska nanna 3h ialf, det brular jag bli pigg på, sen frulle imorrn på resturangen^^

Sovgott alla.

PUSS!

jobb

Så var det dags för jobb igen ^^ och min klubba har inte kommit idag heller =/ uhu.
Ska bara sminka mig & oacka kläderna för ikväll sen bär det av till jobb igen. Jag tror det är erik som jobbar nu och det är alltid skoj för han e rolig att snacka med, och så går tiden fortare med =P höhö.

Och på tal om ikväll, hoppas många från resturangen hakar på så man inte är där helt själv typ =P haha. Men det blir nog roligt, förhoppningsvis, annars drar jag bara hem =P

Sen en annan grej med, mamma har fått en stegmätare på jobb, och idag så ville hon att jag skulle ha den på  mig, för att se hur mycket jag går på jobb ^^ det startar ganska så bra, den ligger på snart 300 redan ^^ och på jobb brukar jag flasa gasnka så mycket både fram och tillbaka, så förhopåningsvis så visar den mer än 10000 ikväll, men vi får se.

Nej nu börjar jag få lite småbrått, kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig heller, ikväll alltså. ^^ hum, det löser sig.

Ha en bra dag alla :)

PUSS!

guten nacht

Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla lite tv sen sova. Kommer bli lååång dag imorrn med jobb&personalfest.
Jag velade lite om klänningen var ett bra köp eller inte, men ju mer jag provar den ju mer tycker jag om den, så jo det var ett bra köp endå, sen har jag knappt några klänningar heller för den delen ^^

Nej nu ska jag nanna, ha en fortsatt trevlig kväll :)

PUSS!


Jag saknar min tiger!

inköp.


klänning från veromoda.

skor från dinsko, linne & örhänge gina tricot, bikiniöverdel H&M

onsdag.

Så var man hemma från väla då, blev lite inköpt med, närmare bestämmt;
en klänning, ett linne, örhängen & ett par skor. Bilder kommer kanske sen, beror på om jag orkar :P haha
Men har varit em jättemysig dag iafl så Tack emma :D

Nu ska jag ialf prova kläderna och kolla lite på tv, jobb imorgon igen ju..

Puss!

vaela

yeahy, det blir väla idag :) Emma hakar på, var hur längesen som helst vi sågs så ska bli riktigt skoj :)
Jag ska ta bussen vid 3, sen hoppar emma på i höganäs.. hoppas jag hittar en tröja/linne nu bara ;)

nej nu ska jag ringa pappa så han vet att jag inte är hemma när han kommer hem.

Jag måste byta tröja med kom jag på, och packa väskan,  ugg nu börjar jag få litte bråttom. hörs sen.

pussciao

good morning

I brist på annat bjuder jag på en wierd bild på mig ^^

Nya dag idag.

Och min klubba har fortfarande inte kommit med posten =/ argh! Jag velar om vad jag ska göra idag, funderar om jag ska till väla, men vettifan. behöver nog något att ha på mig imorgon så..

Jag ställer in mig på att ta 2 bussen för då hinner jag tänka igenom om jag ska dit eller inte ;) haha.
Nu ska jag ner, käka frulle och kolla lite tv, sen får jag ta och göra mig i ordning.

Hoppas ni alla får en bra dag :)

Puss!

natti

Nu ska jag nanna kudden så jag vaknar upp imorgon och mår bättre.
Ska bara kolla lite filmer från sweden rock först.

PUSS!

missitmissitmissitmissitmissitmissit

kaka.

Nu ska jag snart ner och stoppa kladdkakan i ugnen :) Mår fortfarande bad, men hoppas det är gone tills imorgon. Ska hinna med väla imorrn som jag sa, får se hur det blir.

Nu (22.00) är det äntligen dags för ny säsong av project runway :) weheey. som jag har längtat ;D

Nej nu ska kakan in så det bli mys till tv'n.

PUSS!

jag saknar sweden rock! ge mig nästa år!

sicko.

Nepp, blev ingen träning idag. Har sovit fram tillls nu, fick världens skallebank, eller ja, har den fortfarande och känner mig helt svimfärdig, precis som om jag inte kan greppa tag om något, helt suddigt =/ Är bara uppe för att få något i mig, så ska bara käka sen ska jag sova igen. ugg =/´jag som verkligen behövde träna idag. får bli dubbelt upp imorgon, hoppas bara att jag känner mig bättre då.

puss.

ändrade planer

Yepp så blev det ändrade planer.. Jag tvingade med sofie så jag lipper träna själv, men det visade sig att hon inte kunde föränns vid 6 tiden, så jag får ta bussen då... Men tränar hellre med sofie än själv :)

Pratade med Elin precis med, jag lämnade besked att jag fäljer med på fredag, då på "festen" efter jobb. Får antingen ta med mig kläder dit så jag kan byta om där, elelr så cyklar jag hem en snabbis & gör mig i ordning, fast det lutar mer åt det första alternativet. Jag menar både Elin & Mattias skulle med och dom har stängningspasset, så de lär också lukta mat, så vem bryr sig :P haha. Hm, nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha på mig med ^^ Tror det blir min nya "t-shirt", den e ganska så fin, eller så tar jag något annat, kanske till och med blir en runda på väla imorrn, yeahy VILKEN IDE! :D Det är ju typ rea överallt så något lär man ju hitta ;) haha.

Nu ska jag ner och kolla lite TV, sen måste jag betala mobilräkningen, men det gör jag seeen.

PUSS!


10 DAGAR TILL IS! :D


ugg.

Yeahp, nu har jag på tröningskläderna och sitter bara och glor i väntan på att bussen ska gå^^ Jag är verkligen inte alls sugen på att träna idag, inte det minsta =/ Men måste man så måste man.

Får hitta på något roligt ikväll istället...

Nej nu måste jag packa väskan sen taggar jag.

pussis.

Guten morgen.

Morrn morrn'  Nu har jag då vaknat, eller ja jag vaknade för ett litat tag sen av att telefonen ringde, ugg^^ Jag svarade inte, dels för att jag sov och dels för att det var okänt nummer :p Det visade sig vara Elin (min chef) som hade lämnat ett meddelande, nu på fredag så äre fest i mölle, eller ja typ =P Massa personal från mällehässle +teatersnubbar skulle dit.. Jag skulle höra av mig med mitt besked, jag är dock lite kluven. Dels jobbar jag 12-21 på fredag, sen jobbar jag 10-18 på lördag. Vilket betyder att jag hade vatt sjukt sleden både fredag& lördag. Men vafan. Jag får ringa henne sen och säga att jag kommer ^^ Blir nog skoj :)

Så ja, dagens planer... hmmm..... jag har nog inga. Eller jag ska ner och käka frulle snart hade jag tänkt, magen kurrar ^^ Sen ska jag nog in till pappas jobb en runda, och efter det kanske till gymmet. Det låter som en bra ideé så det får nog bli så :)

IMORGON däremot måste jag göra något skoj, är ledig då med, så någon som vill hitta på något? :)


PUSS!

Psssst! Jag vill åka till tyskland, Berlin närmare bestämmt, någon som vill med? :) :)

ink me xD

gosh!

Jag har verkligen fått värsta kicken nu, eller vad man nu ska kalla det^^
Jag vill förändra mig, eller mja inte förändra utan förbättra snarare^^
Jag vill pierca mig! Jag vill tatuera mig! Jag vill klippa mig & färga kalufsen!
graaaaugh! Någon, vem som helst, följ med mig när jag gör något impulsivt!

komigenkomigenkomigen! :D:D



Hej hej ...

Hej hej allesammans.

Kom precis hem jobb, så ar bara varvat ner lite nu.. Riktigt lugn dag idag med, men man ska inte klaga. Dock så fick jag och sara städa hela diskrummet, vilket inte var så roligt, men när Elin kom så sa hon att det verkligen glänste, så nöjd blev man ;) haha. Vi fick även vänt en kyldörr, eller ja, vi hjälpe Johannes med det. Annars hände det nog inte så mycket mer ^^

Nu ska jag bara smälta maten ett tag till, sen ska jag ut och latja med klubban&teknikkulan var det tänkt. Hm, sen blir det duschen och att man acvslutar kvällen med en film, Antingen blir det "made of honour" eller så kollar jag på nått avsnitt av gossipgirl, har hela första säsongen nu ju, haha får man lika göra nu när man har den ^^ Just det, jag kollade på Sex and the city filmen igår ju.. Vad jag tyckte om den? mja, den var ju tjejig helt klart. Fast endå helt okey att se på, inte riktigt min typ av film men ja så äre^^

Fick gjort lite av grejerna på min lista med^^ Snackade med elin idag, jag fick inte ledigt den 2, men fixade så jag har öppningspasset den 1'a ist för stängningspasset. Fett najs av Peter som bytade med mig :P höhö. Får se till att va med min tiger lite när han är hemma ju ;D Sen ska jag maila halmstad antingen ikväll elelr imorgon, måste bara prata med pappa först så att vi är på samma sida :P hehe..

Nej nu ska jag byta om, sen ner och kolla tv en snabbis innan jag drara och tränar..

Ha det bäst alla..

PUSS!

a new week begins..

Idag;
Jobbat 10.00-18.00
Tränat 19.00-20.30


Jag känner mig lite duktig, fast nu är jag dock trött som ett as. Ska försöka eller nej, Jag ska hålla det såhär nu de sista veckorna, antingen så ska jag tr'na minst 2h före eller efter jobb, beroende på om jag jobbar öppning eller stängning. Får börja lite lungt nu de första dagarna, sen i slutet av denna veckan ökar jag och ska försöka träna minst 3h/dag. Visst inte asbra att panikträna sista veckorna innan lägret, men jag har verkligen inte haft tid innan, plus att jag redan har en bra grundträning så borde endp gå ganska så bra. Hoppas att min nya klubba kommer nu i veckan med så jag kan test skjuta och fibbla lite med den, kan vara bra att känna på den innan lägret så jag märker hur stor skillnaden är mellan den o mina andra klubbor. Usch, jag läntar verkligen till lägret, men är samtidigt SJUKT nervös, men det är så det ska vara ;) haha..

Nej nu ska jag gå och ta en låång dusch, sen ska jag kolla sex and the city filmen, bra kvalle var det med, wohoo.. :)

Kag skriver en rad sen innan jag ska sova.

PUSS!


Note to self;
- skicka in jobbansökan
- maila halmstad om hösten
- skriv ner tränings schema
- maila marie
- snacka med elin om ledighet!

midsommar då.

Dagen efter midsommar då..

Gårdagen blev mycket lyckad :) Kvällen började med att Sofie & Linnea kom hem till mig, det åts både nypotatis, jordgubbar, chocklad och dracks skumpa :) Allt gott.. Vi åt, drack och snackade skit, en och en annan dans hann vi också med,  precis som det ska vara!  Efter jordgubbarna så begav vi oss in till höganäs och hem till alex, där även erica, carro, mattias & jonas befann sig. Där stannade vi frams till att jag insåg att jag skulle jobba dagen efter och var tvungen att sova med =P haha. Jag tror jag kom i sängs vid 2 tiden, men har egentligen inte den blekaste koll på det. Allt jag vet är att när klockan ringde 09.00 imorse så ville varken jag eller mitt huvud gå upp ^^ Jag låg och drog mig så länge det bara gick, d.v.s till halv 10, sen insåg jag att jag hade väldigt bråttom eftersom jag skulle va på jobb 10. Så det var i ilfart jag slängde på mig kläderna och lite smink i huvet för att sedan cyckla till jobb. De två första timmarna var jag inte mycket till liv precis, men det var mer när erik kom som jag insåg att jag var tvungen att vakna, så jag käkade, sen var jag fit for fight igen (eller något^^) 





Jag var hemma igen vid 6 halv 7 tiden, och har precis käkat klart. Dock till min stora fasa så har jag insett att vi inte har några chips eller något godis hemma + att typ alla jävla affärer är stängda, UGG! Nej, ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla någon film och ta världens längsta dusch hade jag tänkt mig. Tror att jag ska poppa några popcorn med, om jag orkar ta mig ner i köket..

Alla bilderna från igår finn på bdb, jofa.bilddagboken.se.

PUSS!

midsommar!


äntligen är midsommaren kommen :)
Har redan hunnit med ganska så mycket, nästan klar med dukningen och har tom plockat in blommor :)
Nu ska jag först börja fixa håret, sen sminka mig :)

Hoppas ni får en mega bra midsommar alla!

PUSS!

kwell


Sådär ja, nu har man hunnit med det mesta, eller något ^^ Har vatt och duchat och ska börja greja lite med håret med innan jag nannar.

Tobbe hade fått med massa jordgubbar från jobb så nu sitter jag här vid datan och mumsar jordgubbar och dricker hemmagjord flädersaft, massa gott ;D

Blir att jag får gå upp "relativt" tidigt imorrn med, har ju varit ledig nu ganska så många dagar vilket har lett till att jag sovit länge varje dag ;) haha. Tror att jag måste upp vid 10 tiden om jag ska hinna med allt ^^ Jag måste städ rummet, tvätta mina jobbekläder, duka och fixa med det, sen måste jag göra mig i ordning med och fixa håret vilket tar långt tid ^^ Även om det bara är sofie, linnea och jag så är det endå känslan som räknas tycker jag, sen är det roligt att fixa till sig lite extra med :) det ska kännas att det är midsommar tycker jag :D

Så nu ska jag hitta någon film att kolla på tror jag och äta upp jordgubbarna, sen kallar sängen.

God natt alla! :D

(jag saknar min tiger!!)

PUSSIS!

shorty,

Då är man hemma igen, vatt med oskar idag, sen följde jag med han in till stan och lämnade han. Därefter drog jag till Karla och höll mamms sällskap :) Sen bar det av en snabbis till väla innan vi drog hem. Var inne på panduro hobby och köpte silvertråd, ska greja lite nu när jag inte jobbar hade jag tänkt :) höhö..

Ialf. var på väla igår med ju, men då köptes det linne tills imorgon (midsommar) och en svart t-shirt, fina båda två :) Jadå, kommer bli massa skoj imorgon, längtar faktiskt. Speciellt efter nypotatis och jordgubbar, sen är det inte fel med sprit också ju ;) hahha!

Nej nu låter det som maten är klar där nere. Skriver lite mer sen,,

PUSSIPUSS

as usual.

Hejsvej..

Nu har jag precis käkat frulle; ett halv glas oboy, ett glas energigrejs och en rostemacka. OM ni ville veta ;)
Ska ta bussen om trekvart (13.03) till stan. Ska till väla med oskar, ska leta efter något att ha på mig på fredag, som sagt. Egentligen hade jag velat dra ner till center syd, men får se hur sugen han är på att göra det ^^

Nej nu börjar jag få massa bråttom, sitter fortfarande i softekläder och osminkad, haha :p

Hoppas ni alla får en bra onsdag :)

PUSS!

spriten ska också inhandlas idag, kom på det nu ;)


yeahp.



Så var tisdagen även slut. Sjukt vad dagarna ska gå snabbt alltså. humpf.

Ialf, fick planerat midsommar idag. Blir att jag är med gullisarna Sofie & Linnea @ my place. Med nypotatis, jordgubbar, mousserande vin och massa skratt. Kvällen kommer bli helt underbart bra :)

Imorgon är jag dock inte helt säker på vad jag ska göra. Jag ska nog till gymmet först ialf. Sen får jag se, ska antingen åka hoj med pappa till HD-center och fixa med hojjen, eller så drar jag till väla och letar efter något att ha på mig på midsommar. Hmm, men jag borde hinna med båda grejerna egentligen. Jag skulle iofs vatt med oskar imorgon, men är lite svårt att planera något när man inte får tag på honom, så det får bli som det blir helt enkelt. :p
Gymmet öppnar redan vid 9 såg jag nu, men om jag tar bussen in 10 så borde jag vara relativt pigg och uppe i god tid med. sen borde jag hinna hem om och byta om innan stan. jo så säger vi =p

Nu ska jag bara kolla runt lite sen ska jag nanna.

PUSS & GODNATT.

sådärja.

Nu är jag hemma igen. Trött & halvkrasslig =/

Väntar mest på att pappa ska komma hem så vi kan beställa klubbor till mig, men han är på kundbesök så det kan ta ett tag^^ Ugg. Jag tänkte slänga mig i duschen med, om jag orkar, ska iofs träna imorrn bitti hade jag tänkt så kanske lite lökit att duscha både nu ikväll och imorrn bitti, äh får se hur jag gör..

Jag ska dock byta om till mina mjukisbrallor nu, sen gå ner och kolla tv lite. MÅSTE få tag på sofie idag med, om ev. planer tills på fredag. MEn det löser sig..

Nej nu orkar jag inte sitta vid datan länge ;) haha. jag skriver mer ikväll när jag har mer att berätta.

Jag saknar min tiger.


PUSSIS!

söndag :)

Så nu var jag klar och allt, eller jag ska bara packa väskan med, men det går snabbt. så otroligt skönt att bara jobba 5h idag, eller ja 4½h. Vi var så många där idag pga av premiären så jag, sara & mattias slutade en halvtimme tidigare och spelade minigolf ist ;) haha, fett skoj :) Nu är jag ialf ledig näste vecka, eller ska jobba lördag & söndag, men bara 10-18 då :)

Så det är ju midsommar på fredag, vilket jag kom på idag, när mattias sa det till mig. Jag trodde bergis att jag skulle jobba då, men nu visar det sig att jag är ledig ju, så SOFIE & LINNEA! ska vi hitta på nå då? :) Tycker jag låter som en asbra ide;) Äta massa jordgubbar & nypotatis :)

Ska ialf till stan nu vid 7 som jag sa tidigare. Blir en kväll med movie & Guitar hero, Love it! :D

Sen från och med måndag blir det 3 veckors hårdträning sen ska jag till Swish (swedish international schoof of hockey) och va där i en vecka, så ja. Det ska bli både skoj o intressant ;) Nu nästa vecka ska jag även beställa hem två nya klubbor (hockey) och förhoppningsvis ett nytt visir med. Love It! :D Dock så fasar jag lite inför lägret eftersom det kommer va så sjukt grymma hockeyspelare där, men jag ska ju faktikst dit för att träna, och läger är ju till för att bli bättre på. jag ska dit på elit veckan, och då är där även talangscouter från de största universiteten i Usa & Kanada, b.la. Yale. Dom ska vara där och kolla ifall dom hittar något dom gillar, så även om det är träning så måste man verkligen försöka glänsa hela tiden. Visst det är inte precis så stor chans att man ska vara så bra som dom vill ha en, MEN chansen finns alltid där, och jag ska verkligen göra allt jag kan för att dom ska bli intresserade. det blir nog bäst om man inte tänker på att dom är där så man inte blir nervös eller så ;) aha. Nej men det ska ialf bli fett skoj, och underbart att gå på is igen! :)

Nu ska jag nog ta o fixa det sista så jag är redo att dra direkt till bussen sen..

PUSSIS!


quicky

Kom precis hem , jobbat 12-17 idag, premiär av minigolfbanan.

Nu måste jag slänga mig i dushen, ska ta bussen 19.06 så har massa brått- skriver kasnke en rad sen,
annars får ni ha det bra.

PUSS!


saturday.

Walkade precis oskar till bussen, vädret ute är helt wierd, det ser soligt ut men det finns fete regnmoln på himmlen så.. Ska snart till jobb, eller ja, jag måste göra mig i ordning o massa sånt först, så det börjar bli lite brått nu, ska vara där om en timme så nu måste jag sätta fart om jag ska hinna :P haha

Sverige - spanien idag ju, så kommer nog massa folk ikväll som ska kolla på matchen, och då blir det sålt massa öl med. var faktikst lagom med folk igår, eller ett tag kom det ganska så många, men det är bra för då lär man sig hantera stressen mycket bättre med.

Nej nu ska jag ner och fråga om jag kan få skjuts till jobbet, för cykla vågar jag nog inte ifall det börjar ösregna sen inatt när jag ska cyckla hem.. hhah :P

Hoppas ni får en bra lördag ;) Medans jag sliter och ligger i ;) hahah!

PUSSIS

time to work.

Klockan är nu 4 och jag fick nästan städat hela rummet ;) - ja, jag känner mig lite duktig ;) haha!

 Har precis sminkat mig, så nu ska jag bara byta om till jobbe kläderna sen blir det cyklen till jobb idag. Busskortet har gått ut, och mamma är inte hemma, Sen är det faktiskt relativt fint väder så det går bra o cykla :)

Nu måste jag kila.

PUSS!

Fredag! :)

Godmorgon Godmorgon, idag blev jag återigen väckt av min kise, men denna gången stod han ute i regnet och mjauade så var tvungen att släppa in mig.. och nu ligger han här bredvid och knorrar ruggigt högt, haha ;)

Jobb igår gick bra, det kom lite folk i början av kvällen, men när kvällen närmade sig 8-9 var där ingen alls, så jag stängde tidigare och var hemma en timme tidigare :) skönt! :) Eftersom jag inte pallade att städa igår som det först var tänkt så måste jag göra det idag, mitt rum ser verkligen fördjävligt ut! haha. Men det ska nog inte ta jättelång tid om jag väl kommer igång, hoppas bli klar på en timme.

Jobb som vanligt idag 17-24 vill säga.. Elin kommer inte vara där idag så jag kommer vara en slags minichef eller vad man nu ska säga. Jag är ju den utöver Elin som jobbat där mest, och jag kan i princip allt i resturangen, så det känns faktiskt skönt att hon litar på en :)

Nej nu måste jag böra så jag inte skjuter upp det idag med.. Vad ska ni göra idag? :)

Pussis!


jobbjobbjobb


@ work 17-24.

Nu har jag precis sminkat mig och gjort mig i ordning så nu är jag klar för jobbet;) Blir väll att jag taggar mig ner till cycklen och beger mig om en kvart.. Får se lite =P Annars tar jag bussen, vilket lockar väldigt mycket nu ;) hehe..

Pussis!

Goodmorning sunshine..

Gomorron' Gomorron'...

Vaknade nför dryga timmen sen av min kise ville komma in på mitt rum.. Så kunde lika ärna gå upp då kännde jag, klockan var ju endå halv 12 så.. Fett gött me mitt jobb alltså, att jobba kväll så kanman verkligen sova ut :) Fast inte skoj att jobba stängning hela helgen , MEN ska inte klaga.. Nästa vecka är jag ledig mån-fredag, sen jobbar jag midsommar, och sen veckan efter har jag passet 10-18, TROR jag. okej ine så intressant för er att veta kanske, men genom att skrva lite här så påminner jag mig själv om det, och vem vet det kasnke finns någon som tycker det är intressant att veta när jag jobbar ;) hahha!

Mja, idag har jag inte några större planer, d.v.s fran till jag ska jobba dårå. Jag tnkte dra iväg o träna, men blev för sent nu eftersom jag inte vaknade i tid, så blir förhoppningsvis att jag pallrar mig dit imorrn och tränar ist. Jag skulle iofs behöva städa mitt rum, och eftersom jag är ensam hemma så kan jag ösa på med sabaton, volbeat & mustasch. FÖr med hög musik till så får jag faktikst lite gjort med. Och om man nu ska ha nattbesök på fredag såmåste det verkligen städas ^^ haha!

Sen måste jag bestämma mig om jag ska cykla till jobb eller inte.. Regnet hänger verkligen i luften, och inte så skoj att cyckla hem 12 inatt om det ösregnar ^^ hm, jag tror kanske att jag tar bussen en¨då, sen tigger skjuts att pappa hem ;) haha. enklare så :D

nej nu blev jag faktikst lite sugen på att städa :o Sätta igång en tvätt och göra rummet sådär snyggt som det verkligen kan vara :D Om jag inte skriver mer innan jobb så får ni ha en bra dag ;)

PUSSIS!

så var dagen slut.

Nu är jag ialf hemma, eller ja, var hemma för en timme sen.. Stängde tidigare idag så det var skönt att va hemma lite tidigare :) Var inte så många kunder idag heller så var kinda lungt. Jobb imorrn med samma tid så.  Visst det är roligt jobb, men man blir så rastlös att bara inte göra nägot där när de inte kommer nå folk. Fast det släpper väll när sommaren väl dragit igång. Fast vi ska antagligen fixa med de nya levenratörerna imorgon, massa nytt reklamstuff och så som ska sättas upp, så det kan nog bli lite skoj :P höhö..

Nej nu ska jag snart nanna kudden, är riktigt trött faktikst. Ska bara slöa lite vid datan till och vänta på att älsk ska ringa. Om han nu gör det, dom skulle på larm så vettifan när dom e tillbaka. men så är det. Försöker få helgen lite planerad, ja de få timmarna jag inte ska jobba då vill säga ;) haha.

Sov gott, hörs imorrn .

PUSSIS

(pssssst! lite nya bilder är upplagda sen tivoli, fick dom av sofie idag så ;) kolla in vettja; jofa.bilddagboken.se)



jobbjobbjobb

Nej nu ska jag sluta klaga! :D

Ska börja se det possetiva med allt, istället för bara det negativa.
Denna sommaren fick den bästa starnet någonsin, sen kom en liten fnurra på tråden, men nu är jag fit for fight igen.
Jobbade igår, 10-18. Var iofs skönt att bara jobba till 6, men blev lite sent i måndags, så var seg igår :P
NU har jag typ sovit as länge och känner att krafterna är på väg tillbaka så ;) höhö..

På tal om fnurra på tråden, i måndags på personalmötet så berättade Lina en roli sak (hon sitter i receptionen och tar emot alla bokningar och så) . Ialf. Det var en gubbe (typ 50-60 år) som ringde (Gösta) och frågade efter en viss Björn (påhittade namn;)) och ifall han låg på campingen eller inte. Jodå svarade lina, jag kan fixa en plats nästan precis bredvid han om du vill. Nej för fan svarade Gösta, jag vill ha en plats så långt ifrån han som möjligt.. Det är nämnligen såhär, för nått år sen så var vi ute och campade tillsammans, Vi firade deras bröllopsdag, och så blev det en liten fnurra på tråden där, så jag vill vara så långt ifrån han som möjligt. Gösta nämnde också någonting om att Björns fru var inblandad i den här fnurran.. Så man kan ju egentligen utgåå från att någon har varit lite otrogen. men det roligaste det var att han bara berättade allting för lina (som bara skulle ta emot bokningen, hon frågade ingenting utan han bara babblade på. Haha, det tyckte jag var ganska så roligt. Fast det är fett mycket roligare när man hör hon berätta det själv :P

Det var det :P Nu på dagen händer ingenting, ska bara slappa och så. Sen ska jag jobba 17-24 så det blir en lång kväll. Men dagen gick gasnka så snabbt igår, fast idag har jag iofs st'ngning och det e ganska så segt :P Men goa pengar blir det :) Jag ska även försöka byta bort fredagens pass så jag kan jobba på dan ist för hela kvällen, oskar kommer som sagt hem då, och eftersom vi inte sets på aslänge så kan det vara skönt att träffas lite ialf..

Så nu ska jag löka vid datan lite, lyssna på bra musik, sen göra mig i ordning för jobbet.

Skriver kanske en rad när jag kommer hem igen.

PUSSIS!

it really sucks.

Imorgon, jag kanske borde endå.

Det är fel, men jag kan knappt skilja på rätt & fel längre.

Just nu vill jag bara supa åtahelvete..

Nu är det verkligen riktigt riktigt jobbigt.

Men som vanligt är det mitt fel igen.

Jag hatar migsjälv för att jag gör såhär.

Jag förstår inte varför jag gör som jag gör.

Jag hatar det, så otroligt jävla mycket.

Jag vill inte längre. Jag vil bara härifrån.


Varför kan du inte bara förstå, du är anledningen till att jag lägger mig på kvällen, för att senare vakna upp nästa dag så jag kan spendera den med dig. Du är Allt. Jag älskar dig så jävla mycket.


< till dig... >


Jag vill bara berätta hur allt ligger till..
jag vill berätta om allt som har hänt som jag tidigare hållt för mig själv.
Jag vill berätta allt för dig, även om jag inte vågar.
Jag vill kunna säga att det aldrig kommer hända igen.
Jag vill kunna lova det jag säger.

Förlåt älskling, jag är bara mänskligt.
och det är mänskligt att fela.
även om jag felat väldigt mycket.

Det skrämmer mig när jag verkligen inser hur jävla mycket jag tycker om dig.
Det skrämmer mig när jag verkligen inser att det är dig jag vill leva mitt liv med.
Det skrämmer mig att jag älskar dig mer än vad jag älskar livet.

Jag önskar att du kunde förlåta mig för allt jag behöver berätta.
Jag önskar du förstod att allt jag gör, gör jag för att jag älskar dig.
Jag önskar du förstod att utan dig, så har mitt liv ingen mening.

Jag vill känna dina andetag mot min hals när du sover.
Jag vill känna din hand i min.
Jag vill känna mig älskad av dig..

Förlåt älskling, jag har felat igen.
förlåt för att jag inte håller mitt ord.

Jag vet bara inte vad jag ska ta mig till när du inte är hos mig.
Förlåt älskling, jag tror jag älskar dig för mycket...

sweden rock - best time ever.

Sweden Rock var något av det bästa jag har varit med om, någonsin! Fy fan vad jag saknar det,
Jag orkar inte skriva någon resume om dagarna för den kommer bli hur lång som helst, finns så mycket att berätta, och det vore inte fair att bara berätta hälften. Men kort sagt;
Dagarna var fyllda med asgoa människor och fet bra musik.

Alla bilderna ligger uppe på bilddagboken, jofa.bilddagboken.se
(här är några av mina höjdpunkter från festivalen..)

Sabatons spelning + att jag fick träffa sångaren!


Volbeats spelning + signering där jag träffade bandet! :)


Nationaldagsfirande med Team Cans, nationalsången sjungen av hela sweden rock, ca 30000 personer. MAFFIGT!


whitesnake, som också slog rekord med största publiken ever på sweden rock ;)



Jag har blivit frälst av hårdrocken... ;)




Nu idag dock så ska jag mest varva ner och vila upp mig efter festivalen.. Sen vid 6 ikväll bär det av till möllehässle för personalfest ;) yeheejy. kommer nog bli fett skoj. träffa alla man ska jobba med i sommar ock så.. :)

Nu ska jag pallra mig ner och äta frulle och kolla tv. Ha det bästa alla!

PUSSIS!

Tivoli!

Ja, då var man hemma igen efter en dag i copenhagen med gullisarna sofie och linnea :)

Det började med att vi tog bussen till hbg, sofie hoppade på i höganäs och linnea i viken. huh. Yeah, väl framme i Hbg införskaffade vi dricka och sen tog vi tåget mot big town malmö. I malmö var det bara av yåget, växla pengar och köpa biljett, sen åter på ett nytt tåg, och då till COPENHAGEN ;D Resan gick faktiskt relativt snabbt endå, men brukar bli så när man snackar massa ;) hehe..

Vi tog oss av tåget och letade upp närmaste bar, of course var vi tvugna att starta dagen med varsin heineken :) Vi yrade runt lite på stan och hittade "döläckra"  linnen som vi självklart köpte, likadana fast olika färger.. I "kiss" cph står det på dom ;)  TROR ni vi liknade turister eller vad när vi sprang runt i dom linnena ;)



Vi taggade in på tivoli vid halv 12 - 12 tiden, och efter lite yrande så insåg vi att nästan alla karusellerna öppnade inte föränns 2, så vi käkade softade, och åkte de karusellerna som hade öppnat.


När sen karusellerna väl öppnade så gick vi igång ordentligt, åkta massa och hade så fett skoj!
Linnea hade halva inne på biljettsnubben vid släng gungorna, höhö ^^ Du skulle gett han ditt nummer ;)
Och förresten jag ägde både sofie och linnea i "slå på mullvadarna spelet" jag är fett nöjd! ;)


si, han har inga klaer på! hahahahahh! (stavningen är inte på topp, dock uttalet!)

Så efter massvis av karusell åk senare kännde vi att vi började bli rätt så sledna, vi gick en avslutande runda inne på tivoli och begav oss ut och hamnade på KFC där vi fick i oss kylling för hela slanten ;) Efter lite förvirring med tågbiljetten så hamnade vi till slut i HBG där en glass på donkan satt fint i väntan på höganäs bussen.

TACK för en fett rolig och underbar dag! Ni är Bäst! :*

Psssst! Bilderna kommer upp på bdb. (http://jofa.bilddagboken.se)

Nu har jag precis duschat så ska göra vid mig, sen börja packa, SWEDEN ROCK imorgon ju! aaarrrgh, fy fan va skoj!! :D

hockey,


Vinst inatt  hoppas vi på Lidström. Stanley Cup bucklan till Detroit red wings tack :)

lov! :)

NO MORE PLUGG! :D :D :D :D :D :D :D

Äntligen har 2'an slutat och sista arbetet är inskickat, ska bara lämna en sak på skolan sen ska jag inte tillbaka dit förränns i augusti i höst, FY FAN vad skönt!

Nu väntar bara 3'an.

SOMMARLOV! ! ! ! ! ! !

Tivoli med gullisarna imorrn, längtar som fan sen sweden rock på onsdag. FY FAN VAD BRA! :D:D


RSS 2.0