29/4

23:23  Lång dag men nu är jag hemma!

en tjocktröja
en kofta
4 t-shirt
en skjorta
ett linne
ett par träningsbyxor & ett träningslinne
ett bälte
två väskor
elva par strumpor
två sport-behåar
fyra trosor
rakhyvlar
en rouge
två paket klämmor
ett diadem
en deo
ett par hölurar
ett minneskort till mobilen
ett par skor
en flaska "hårserum"
två påsar chips
8 paket nudlar


jävligt lyckad dag - förrutom att jag glömde ett linne som jag skulle ha. kom jag på nu - små ångest.

ciao

28/4

22:48   Tisdag kväll. och jag sitter fast med en godispåse - ILLA!

Ialf, lång dag idag, sov hos oskar inatt så åkte från han till skolan imorse. Där väntade stormöte, rättskunskap och design. Äntligen fick jag redovisat mina kreativa smycken. bra som fan gick det med!

Kom hem, satte mig vid datan och kollade devvan, och camilla hade redan satt betyg på uppgiften - MVG, jadå! beskrivningen var inte sämre än den förra, gud så glad jag blir! :) Fan, jag älskar verkligen design, oavsett vad för typ av design det är, när jag väll satt mig in i det så är jag fast. Dessutom så måste jag bara få skryta lite (jag menar, hur ofta får jag egentligen mvg?, nej precis ;) ) Vihade öven en omröstning i klassen om det snyggaste/bästa smycket, och jag fick flest röster :) Så av camilla (vår designlärare) så fick jag en fin bok om hur man lär sig skissa typ. Helt perfa! :) Vi började även med vår nästa och sista projekt i design. Funkis, vi ska leka lite arkitekt, inredare, design i ett. Fan så roligt det ska bli! Kan knappt hålla mig från pappren längre.

Vid lunch idag så kom vaktis in till elevrådet och sa att det fanns ett stort paket till mig på vakmästeriet, så vi sprang dit och det var våra elevrådsstyrelse tröjor som äntligen kommit, de var så sjuuukt snygga! :) Passade helt jävla perfa med! :)

Var även på banken med erika idag och tömte vårt företagskonto,vi skulle egentligen avslutat det, men erika glömmde ta med sig sin "dosa" så det får hon göra imorgon :) Ialf, så delades vinsten upp, och jag lovar det satt fint i kistan. Helt perfekt till ullared imorgon!

Efter allt skit och slit jag haft så förtjänar jag att allt går perfekt ibland som idag, idag har varit en jäävligt bra dag! :)

Imorgon bär det först av till skolan för möte med annika och planera lite med henne, sen vid 2 när karrobarrobus slutar så taggar vi och frida till ullared. YEAH. Ska bli skoj som fan att gå runt där i alla outlet butiker och fynda, haha :p och såklart donken på vägen hem ;)

Nej nu ska jag plocka undan i min säng, och sedan läsa lite organisation&ledarskap tror jag.

ciao

Bilden är tagen i bilen på väg upp till ullared sist jag och karro var där.
Då var jag röd/svarthårig och hade lugg- där ser man!

23/4

22:15 Nästan precis hemkommen. Lång dag i skolan vilket sen följdes av bolagsstämma.

Jag & Erika har som sagt drivit Läs Lätt UF nu under ett år, och det har kommit till tidpunkten då vårt företag ska avslutas. Så ikväll hade vi och 6 andra företag vår bolagsstämma på skolan, vilket senare följdes av en tre-rätters middag. mys.

Bolagsstämman gick askalas och helt klart över förväntan.. Jag var grymmt nervös då jag skulle vara ordförande, men jag lyckades tygla mina nerver och klarade det galant :) Känns dock lite sorgligt såhär i efterhand, detta är det sista vi gör med våra företags innan de avvecklas. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att betygen blir bra med.

Annars då, jo nu tänkte jag plugga lite innan jag går och lägger mig, är grymmt trött/sleten efter en lång dag. Åh, jag glömde ju berätta en annan rolig sak, jag och emelie hade muntligt prov i PsA idag, och jag klarade det! Skönt att ha ett prov avklarat ialf! Bara två delmoment till sen är psykologin avklarad. Ska hinna med att prata med oskar med en runda hade jag tänkt.

Nej nu får jag sätta igång med allt innan jag somnar på tangentbordet ;)





ciao

21/4

23:11  Har precis kollat klar på desperate houswives som följdes av säsongs premiär av Hells kitchen :)
Dagen har gått redigt snabbt, har bara haft en "riktig" lektion idag, kollade på bio med svenskan sen var det design som gällde. Så nu är mitt "kreativt smycke" inlämnat och alla papper till, skönt!

Har även rättat till några siffror på vår årsredovisning och skrivit ut den i färg, så imorgon ska vi binda ihop den och lämna in den som den slutgiltiga, najs!

En annan sak idag, satt och läste aftonbladet (som jag gör några gånger varje dag) och kom in på en artikel om fotproblem. Blev genast intresserad. Om ni inte visste det så har jag "Hallux valgus" som det så fint heter. Då jag har problem med mina stortår och lite så. Jag har haft detta "problemet" nästan hela livet så jag har besökt många doktorer och ortopeder. Sist var innan jag fyllde 18, jag var på kärnanklininken och fotade mina fötter, sen skulle jag komma tillbaka när jag fyllt 18, då de trodde attd et var då mina fötter hade växt färdigt (fast jag har jaft samma skostorlek i säkert 5 år). Ialf, så har jag varit otroligt dålig på att ta tag i det och kontakta dom. Men efter att jag fått större problem, bland annat med mina vanliga skor (kan nästan bara gå i sneakers) och mina grillor så kännde jag att det var dags och fixa det. Sen så ville läkarna på mönstringen också att jag skulle få det opererat för att inte ha problem men kängor i lumpen. Så nu när hockeysäsongen är över tar jag äntligen tag i det. Jag ringer imorgon och bokar tid så får vi höra vad dom säger.  Men nu ska jag fanimig ha den där jävla operationen, pallar inte att de nekar mig igen. Läste om hur ingreppet skulle gå till och blev genast nervös, ringde upp oskar och berättade det, han blev ju mindre glad när jag med inlevelse berättade detaljerat allt. så tänkte dela med mig här om vad som står på deras (kärnanortopedens) hemsida:


Operation av Hallux valgus
Hallux valgus är ett tillstånd som kännetecknas av att stortån blir sned och att det växer ut en knöl på insidan av stortån.


Detta tillstånd är mycket vanligt och förekommer framförallt hos kvinnor, Orsaken får anses vara hereditärt (ärftligt) men skovalet är av stor betydelse. Behandlingen är kirurgiskt ingrepp när patienterna lider och har ont.


Operationen här på Kärnanortopeden utförs i lokalbedövning och patienten är helt vaken. Jag mejslar av den utstående lilla knölen och sågar därefter en konstgjord fraktur för att räta upp stortån. Patienten får sedan en gipsskena ha under tre veckors tid.


Patienten får sedan i efterbehandlingen belasta omgående i en speciell behandlingssko. Vi tar stygnen efter 3 veckor och man kan då använda en större och bekväm sko.



- usch, det kommer göra ont. Men om jag slipper smärtan när det har läkt så kommer det vara värt varenda liten sekund.
Tänkte krypa till kojjs nu.

ciao

20/4

22:21  Ny vecka igen - suck.
dagen har gått otroligt sakta och det kommer nog bli en lång seg vecka framöver.

har precis gjort klart min designredovisning och ska snart skriva  arbetsproccesbeskrivningen, tänkte ta en dusch först och så. Eller så går jag upp i tid imorgon och gör det då, ja det gör jag! Känner verkligen att jag behöver sova ut imorgon. Skönt att skolan börjar kl 12:00 med bio! :P

Annars då, jo oskar och jag har äntligen betsämmt resmålet till i höst. USA och New York verkar det bli, mys! Vi har ju 5 år i november och då får man lyxa till det lite. Sen eftersom jag ska in i lumpen i januari så kommer det nog bli lite skönt med vacation innan ;)

Försöker tjata med mig mamma till friskis, men det bara krockar hela tiden. När hon kan är jag upptagen, och när jag kan är hon upptagen. Vi får nog sätta oss ner och bara ta några dagar, sen får man ta sig tid! Känner verkligen att jag måste träna, var alldeldes för längesen sist, och jag har nog ätit liiite för mycket onyttigt med ;) haha.

Nej nu ska jag in i duschen och fixa håret litta. Har ju inte utsatt det för några värmeskador eller så på 2 veckor nu tror jag. Så imorgon ska jag platta det första gången på länge, ska bli skoj och se ifall det har blivit någon skillnad, nu när jag har massa inpackningar och dyl till håret.. Spänningen är olidlig! :P

ciao

19/4

16:02 jobbade 10h igår och 2½h idag, nu är jag trött.

SÅ JÄVLA BRA! ;)

nej nu ska jag  göra klart mitt design arbete och käka lite.

ciao

16/4

23:30   Åhhh, jag hatar oskars mobil telefon. SUCK!

Har vatt duktig och pluggat lite ikväll. Fick gjort en del på design uppgiften med, så det e najs!
Upp tidigt imorgon, ska duscha och fixa lite så blir att jag ska dra mig till sängen nu.

Fredag imorgon, najs. Skönt med lite helg, även om det gör så man känner sig ännu mer stressad (om det ens går).
Men men. Får ialf träffa oskar imorgon och det är underbart! Ska även fixa klart årsredovisningen imorgon och sen ska den skickas in, NERVÖST! Då det är den som avgör vad vi får i slutbetyg. tror jag ialf. Men det kommer nog gå bra! :)

Nej palla detta.

ciao

15/4

22:33  Nu sitter jag här, sådär halvtrött och seg.
Fick renskrivit mina pluggpapper till rättskunskap provet imorgon, great! och har tvättat bort allt smink, hann t.o.m lägga en ansiktsmask under tiden jag borstade tänderna. Perfekt, så fort jag har fixat klart på datan kan jag krypa ner i sänegn o sova.

Jag och emelie var även på engelskan idag, fett duktigt måste jag lova. Är fortfarande lite förvånad över mig själv. Men så kan det gå! Fick även bokan tid till mit psykologiprov, nästa tprsdag smäller det! På tal om det så måste jag leta upp mina skolböcker, ialf till de ämnen som jag ska plugga upp. MÅSTE.

Nej ska faktikst ta och skriva upp en lista med saker som jag måste göra, nu när jag väl kommer ihåg det.

Nu kallar sängen. Hoppas att morgondagen blir en bra dag.


Jag saknar min oskar. <3


ciao

15/4

09:49  Snoozade minst en timme idag, men skönt som fan var det. Ändå blev jag klar med allt i tid.
Nu ska jag bara ta på mig mina örhängen packa väskan sen bär det av till skolan. Måste fixa frillan en snabbis med kom jag på. hm, nu bev det lite bråttom =P haha.

Ialf, det bär at till skolan för möte, yeahy eller nåt =P

Jag som hade tänkt blogga lite nu, men fan det hinner jag inte om jag ska hinna med bussen. Får bli sen i skolan istället.

ciao

15/4

00:19  Ugg, ytterligare en kväll med ångest. Pratade med oskar precis, vet inte vad jag hade gjort utan honom. Han är verkligen min prins som jag vill dela resten av mitt liv med.

Nu tänkte jag plugga, eller ja försöka ialf. Tomorrow blir det seg dag i skolan, börjar egentligen 15:40, men har möte 11:00 sen ska jag & Erika sitta med vår årsredovisning och knapra ihop den.

Lagade middag innan, med hjälp av mamma då :) Vi gjorde en ruggit god köttfärsås och pasta till det :) Därefter bakade jag choklate chip cookies, som även dom blev sjukt goda. Imorgon ska jag baka en asgod glasstårta. Jag behöver baka & laga mat för att glömma  bort vardagen ibland.

Nej nu tillbaka till pesten.

ciao

14/4

17:08   Home from school. Lättnad & ångest på samma gång, illa.

Snabb dag i skolan idag, lite UF, rättskunskap och design. Är stressad till tusen angående vår design uppgift som ska vara inne nästa vecka. Tror dock att jag kom på en bra ide nu nästan precis, får se om det hålle eller inte. det är meganajs väder ute, gott!

Nu ska jag ner och fixa.

ciao

13/4

22:20   Sitter här med en handuk om mig och en inlindad i håret, yes jag kommer precis ifrån duschen.

Åkte som sagt hem till oskar igår efter hockeyn på tvn, tyvärr så loosade sverige, men om man spelar så jävla dåligt som de gjorde så får de fan skylla sig själva. Jag spelar fan bättre än några som var med å lirade. haha.

Oskar mötte upp mig i stan, sedan var maten framdukad när vi kom "hem". Det var någon kyckling"gryta" med thai inspiration och ris till, ruggit gott! Sedan mös vi bara och halvkollade på tv resten av kvällen. Idag så jobbade oskar mellan 8-11, då sov jag skönt i hans säng kan jag lova, men i lagom tid när han kom hem så var det frulle dags för min del.. Hm, ja resterande av dagen har vi bara njutit av varandras sällskap och innan oskar skjutsade hem mig så åt vi ryggbiff med potatisgratäng och bönor, svinigt gott det med! :) Med andra ord har det varit en super "helg" Känns dock alltid lika tradigt att tvingas åka ifrån honom.

Sista dagen på lovet idag, FETEångesten för att skolan börjar imorgon. och allt jävla plugg som jag ska göra. Från och med imrgon fram tills 1juni kommer jag inte att ha någon fritid alls. PluggPluggPlugg, men fan jag ska klara det här! Så imorgon efter skolan ska jag hem och städa rummet och strukturera upp mina kommande 1½ månad.

Nu däremot ska jag NJUTA av sista dagen på lovet, ska klä på mig mjukiskläder, ta något gott att dricka/mumsa på och kolla tv eller en film. Tycker jag förtjänar det.

ciao


lovelovelove <3

12/4

12:48  God morgon, eller ja lite då.

Sov länge idag, trots att tusse gjorde ett tappert försök med att väcka mig, jag drog täcket över huvudet och somnade om.
Igår följde jag med papps på HOG körning. Vi samlades utanför Harleycenter i HBG vid 10.00.
Därefter begav vi oss in i skåne och var hemma igen vid 4. D.v.s en lång dag med en massa köranden, skoj! :)
Dock så blåste det lite kallt, men vafan :P

Väl hemma så satte vi direkt igång med maten och jag fick mitt påskägg, gott! Sedan taggade jag ut med karro en runda och en liten fika :P 20.00 var det hem, bänka sig i soffan för att kolla på robinson. Så jävla gott att både josefine och mika stack hem! :) Sista filmen för kvällen blev Gladiator, alltid lika bra. Älskar verkligen den filmen.

Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig i ordnning. Naglarna ska också hinnas målas. Och om dryga en timme är det bronsmatch för dam VM i hockey. Servige-Finland. Måste ses! Efter den matchen så visas finalmatchen mellan USA-Kanada, men får se om jag hinner se den med.

Ska nämnligen till oskar idag. Har inte träffats på evigheter känns det som.

Nu - duschen!





ciao

10/4

13:59    Ska bege mig till jobb om drga 50 min. taggad!

Pappa väckte mig 11 med att fråga om jag skull med ut en runda på Harleyn, så det var bara upp och hoppa. 10 min senare satt vi på Hojjen på väg till HBG. mys. Riktigt fint väder och helt perfa.

Var hemma vid 1 och var svinhungrig. Så nu sitter jag här, mätt och belåten.

Ska snart byta om och försöka hinna plocka undan lite på rummet med, kläder överallt (som vanligt). jag kommer nog antagligen va på jobb till 8, och efter det skulle kanske oskar komme hit. Beror som sagt lite på hur länge jag ska jobba. 8 är mer en preliminär tid, tror vi stänger tidigare om folk inte ska handla något. Fast det tror jag nog.

Åh, på tal om en annan helt rolig sak. Mamms & Papps ska köpa ny bil nästa år, och då kommer jag ev. köpa bilen vi har nu. För körkortet fixar jag nu i sommar, och cashen ska nog inte vara några problem. Hoppas att det löser sig, hade vatt helt perfa! :) Nu har jag verkligen ett mål att spara pengar till ;)

Nej nu ska jag dricka upp min påskmust och sätta igång en bra skiva.

ciao


9/4

23:17   Good evning.

Jobbade som sagt på Karla idag, det gick bra. Fick sålt en del och så var där en jääävla massa danskar. :p

En annan jävlit rolig sak jag fick reda på idag, jag ska jobba på campingen imorgon! Det är iofs i butiken, som jag inte jobbat i förrut, men det är bara skoj att lära sig lite nytt. Är bra att kunna allt, för då kan man hoppa in hur som helst när det behövs! Förhoppningsvis så kommer jag få lite mer info imorgon om hur sommaren kommer bli. Eller ialf nån vecka framöver. Hade vatt gött o få mer jobb där.

Känns fett najs att komma tilbaka till campingen. Jag har faktikst saknat den, på riktigt! Känns riktigt skönt att trivas så bra där. :)

Sen åker mamma till Bollerups borg imorgon. Hon ska nämnligen ställa ut på en påskutsällning där hela helgen tillsammans med massa andra konstnärer. Hoppas det går bra för henne :)

Pratade med oskar nu innan, han hade fått några dagar till med jobb så det e najs! Vad allting känns bra för tillfället. Eller ialf tills skolan börjar. MEN det tar jag sen!

Fast en sak som jag tänkte på nu, det är lätt att jag glömmer bort hela omvärlden när jag är inne i mitt race. Jag håller mig sysselsatt och lever mitt egna liv, det gör jag verkligen. Sen slog det mig, jag har pratat med två kompisar sen påsklovet började. Känns som man sakta förtinar bort för vissa. MEN om inte folk visar att de bryr sig  så varför ska då jag hålla på och truga hela tiden? Men kom inte sen och låtsas som ingenting. Som jag och oskar pratade om för någon dag sen, även om jag är en jävligt sprallig och glad tjej så är jag en total ensamvarg endå. hm, som det kan gå. Jag klarar mig, det gör jag alltid, för jag är en survivor och ger aldrig upp. Somliga kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, vissa andra kommer och går lika snabbt igen. Men inte bölar jag för det. För en gångs skull så är det så jääävla skönt att slippa allt skitsnack och dant, att folk pallar? Nej nu avrundar jag här, jag är NÖJD! :)

Förresten, karro! Jag fick litta cash idag som går raka vägen till vår tripp den 29'e. TAGGAD! :)

Nu ska jag faktikst gå och lägga mig, är lite trött så. Fast man kanske skulle kolla en film? Hm, får se vad det blir.

Sist men inte minst så får ni en fin bild på mitt påskägg/godis som bara ligger och väntar på mig därnere. Tror ni man blir sugen eller vad!



ciao

8/4

10:46  Har precis kommit ur duschen och sitter fortfarande med handduken på huvet.

Ska klä på mig (om jag kan besytämma mig vad jag ska ha på mig) sen ner och käka frulle. Ska nämnligen ta bussen om lite mer en timme till höganäs. Josse och mimmi närmare bestämmt..

Nej nu börjar det bli lite stressigt.

ciao

7/4

13:28   Tisdag, påsklov.

Har varit hos oskar hela helgen och kom hem igår. Vi grillade mös och kollade bio :)
Idag är han och jobbar, glad för hans skull!

Pappa kom ocså hem för en timme sen typ, han hade vatt på kundbesök och hade köpt en ny mobil. Det var ialf assnygg och värsta hightech ;) Det var något nytt märke så jag har aldrig sett den förrut, ialf så fick jag fixa igång den till han. Pappa och jag brukar alltid tävla i vem som har snyggast/bäst mobil. Jag tror det hela började när jag fick min 3310 och han hade någon bättre. Sen så fort jag köpte en ny somvar bättre än den han hade så åkte han in till stan för att köpa en bättre. haha. Fast även om den nya är ascool och svinit snygg med touchscreen, så äger min mobil camera ut hans ;) Alltid något ju ;)

Jag ska nog ut och kolla ifall posten har kommit, kan ju vara något roligt där, en miljon eller så... Annars idag så måste jag städa och plugga. Sånt nödvändigt men svintradigt.

Tomorrow ska jag hem till josse & mimmi. Ska hjälpa till att baka massa muffins, så då kommer säkert hela dagen gå åt. Därför MÅSTE jag verkligen plugga idag/ikväll. För sen på torsdag ska jag jobba på karla och sen vips är det helg. Fast vi är ju lediga på måndag också, det är verkligen en typisk plugg dag. Jag ska nog planera upp pluggandet, vad jag ska göra och när jag ska göra det.

Sen borde jag egentligen byta om och inte gå runt i myskläder hela dagen. MEn det tänker jag inte göra, det är lov och då får man se förjävlig ut ;) haha.

Nu ska jag bara vänta till att han hantverkaren som håller på och fixar med vår nya dörr ska gå ut så jag kan gå ner. Han okuperar nämnligen nästan hela hallen, ialf den biten där trappan är, och då komme rjag inte förbi ;)

ciao


3/4

16:30   Så var påsken över i skolan och påklovet kommet.

Hel lyckad dag, blev asbra med påskäggsletandet som vi hade på skolan.
Men såklart så är det alltid nån som ska klaga. när vi väl fixar mega tävligen ooch en ipod som pris, då är det fel?
shit, folk är så löjliga.

Har precis vatt o käkat scccekkeebab men karro och vatt på systemet. Nu ska jag ducka och fixa lite sen till karro för lite förferre innan utgången. YES det kommer bli bra och för jävla roligt. och yes jag kan använda mina fin fina nya skor! :)

ciao

2/4

18:46   Har inte tid att skriva något längre inlägg.

Ska faktiskr bära ner datan till nedervåningen och plugga lite. Sen renskriva i min kalender och fixa lite sånt.
Har otroligt mycket att göra nästa vecka, så måste bli klar med det "mindre" viktiga nu.

tjing tjing

ciao

1/4

22:29   Äntligen känns det verkligen att tiden passerar. Nästan 10 grader ute idag och april är äntligen kommen.

Idag damp även min skattedeklaration ner i brevlådan, alltid najs med några tusen plus på konton ;) Dock får jag vänta till midsommar innan jag ser röken av pengarna, men det är najs endå!

Sov hos oskar inatt, gick upp 05.15 och var hemma halv 8. Lagom trött. Maris ringde honom igår och frågade om han kunde jobba idag. Sen ska han jobba imorgon och på fredag med, jag är riktigt glad för hans skull. Min fin fina man.

Nu tänkte jag sätta mig med naturkunskapen och försöka få in lite i huvudet, jag har fått några nya plugg tips så tänkte testa dom.

torsdag imorgon, sen fredag sen PÅSKLOV. najs som fan!


ciao

RSS 2.0