30/3 kwell

22.57  Tisdag kväll och imorgon är det redan onsdag, fan vad dagarna går snabbt!

Igår morse åkte vi ut till kosta uppe i skogarna och har även sovit där inatt. Hela dagen igår bestod i princip enbart av skjutning.  Vi sköt, knästående, liggande, från höften, från navlen, automat och mprkerskjutning med spårljus. Har varit roligt och framförallt förjävla lörorikt. Trodde verkligen att det skulle vara så mycket enklare att skjuta med automateld än vad det var, men det är inte föränns nu efter man har testat som man inser hur svårt det verkligen är, just att träffa alla målen, hålla balansen och ha sig. Men det var grymmt roligt att få testa på de olika skjutsätten så man vet hur de fungerar ifall de skulle behövas igen ;) Mysigast var nog när vi hade gjort upp en eld och vi satt där och mös, och bara väntade in mörkret & kvällen. Det är sådana stunder som man kommer att komma ihåg när man tänker tillbaka på sin lumpartid, fan va härligt vi hade det!

Visst det regnade lite och med jämna mellanrum var fingrarna sjukt kalla, men det var hanterbart. Natten spenderade vi i en värmestuga och vi gick vaktpost hela natten då vi turades om att gå. Jag hade passet 02.00-02.30, det var sjukt segt att behöva gå upp då, men en halvtimme går jävligt snabbt, och fy fan så skönt det var att gå och lägga sig igen. Vi var hemma igen vid lunch och på eftermiddagen har vi haft CBRN, fått testa vår skyddsmask och matrielvård.

Imorgon väntar en heldag på skjutbanan, då vi ska skjuta med skyddsmasken på, kan nog bli spännande ;) haha. och på kvällen är det utgång som gäller, Jag och Ollis har lyckats dra med delar av 4'e & 5'e pluton med, så det kommer bli ett jävla ös. Extra härligt är det eftersom vi får åka hem på torsdag vid 12, så vi kan vara ute och slira länge imorgon! Kommer bli fett najs!

Nej nu kallar bingen snart, känner att kroppen börjar strejka så smått. Sen måste man vara pigg och fräsch tills imorgon kväll med ju för fan ;)

Bilder från kosta och lite så ska jag försöka slänga upp här imorgon, måste bara hitta kamerasladden så jag kan föra över bilderna till datorna först :)

ciao


28/3 tom

19:43  Ja, var fan ska man börja egentligen? Är det värt att lägga tid på att bry sig? Du gör mig då jävla glad och sårad på samma gång. Jag vet att du vill ha tid, jag kommer att vänta. Även om jag vet att chansen är liten att du skulle vilja ge detta en chans så finns det kasnke där endå. Men det är väll därför jag känner att jag vill ha dig, för att du är så jävla olik alla andra jag någonsin träffat. Nej nu har det blivit jävligt mycvket känslor här på sistonde, men så är det. Det hade bara varot konstigt om jag skrev om allt annat än just känslor, för känslor är en så otroligt stor del av mig. Men det känns som det har vänt, eller jag hoppas sannerligen det ialf.

Nu sitter jag på bussen till kallekrona. Tillbaka till den lilla bubbla jag lever i där borta. På ett sätt ska det bli jävligt gott att komma tillbaka för man kommer bort från livet här hemma. Man slipper tänka på alla problem och bekymmer som finns här. Man kommer lixom dit och har fullt upp hela tiden så man hinner inte tänkla eller känna efter hur man verkligen mår. Det är bara på kvällarna som det är jävligt jobbigt, samma sekund som man går och lägger sig så kommer alla tankar tillbaka. Memn det är hanterbart, som det mesta här i världen. Jag får bara fortsätta att resa mig upp, skaka av mig problemen och göra det bästa av situationen.
Sen är det självklart tungt att åka hemifrån, man vill ju aldrig lämna familjen och vänner, men jag kommer ju tillbaka. Man kan bara inte låta bli att tänka hur det hade varit ifall jag inte gjort lumpen, hur hade mitt liv sett ut då, hade något varit annorlunda?

Nu har jag 3h på mig att rensa huvudet och försöka bli klok på mig själv. Ska försöka kolla på några serier med, om jag inte somnar vill säga ;)

ciao


28/3 färgning

14:32  yes det är dags igen, lite nya slingor once again. hoppas det blir bra nu. blondisch är jag verkligen ialf ;) haha!

Hockeyträning imorse, var dock en ganska så meningslös träning som inte gav mig ett piss. Men så är det. Lämnade även in de gröna byxor som jag lånat nu under säsongen, så skönt det känndes! Nu är rögle ett avslutat kapitel. Till nästa säsong så bytar jag lag eller lägger grillorna på hyllan. Har sommaren på mig att klura ut vad jag ska göra. Tror dock inte att jag kommer att kunna lägga av, så blir väll ny klubb. Men det löser sig! :) För jag ser verkligen ingen som helst anledning till varför jag ska stanna kvar i ett lag som inte uppskattar en. Jag har aldrig kännt mig som en del av rbk's damlag och kommer nog aldrig att göra det heller. Tycker bara det är synd att det ska sluta såhär. Men nej, jag tycker verkligen att jag förtjänar bättre än det här! Man ska fan vilja åka till träningen och ha ett leende på läpparna, man ska inte behöva åka dit med ångest och tvivel. Nej, nu säger jag fan ifrån!

Igår blev galet, är dock ganska så suddigt på vissa ställen så att säga. men skoj var det! bowlade och dansade! :)

Ska skölja ur färgen om 20 min, och därefter blir det packning för hela slanten. Hade egentligen tänkt och packa nu, men vill inte riskera att få blekmedel på mina kläder så jag väntar istället =P

Mamma & Pappa är på HD butiken och skulle hämta lite prylar, sen hoppas jag de fixar käk när de kommer tillbaka, för hungrig är jag verkligen!

nu, duschen!

ciao

28/3

05:19  I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

(Chorus)
what have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,

I would find a way.


27/3 överbelastad handled och ett jävla liv!

17:16  Sitter och pumpar skillet ur högtalarna, fy fan va bra det är! tackar och bugar ytters för tipset zidde!

Sitter även med tejpad handled, men det är ju ingen nyhet. Gäller bara att hålla den tejpad och stabil så lär det gå över efter någon dag.

Och nu till lite mer vesäntliga problem, vad jag ska ha på mig och hur jag ska håret! haha!
Det lutar lite åt mina nya leggings med skinnimitation, men vettifan alltså. Tror jag ska göra en check in my closet för att få en uppfriskning av minnet om vilka kläder jag äger och olika combos som är möjliga. Sen lär det ble en jävla massa dansande ikväll, så conversen är nästan givna, känns osm ett säkert val vilket också gör det så mycket lättare för mig att välja kläder. Sen har vi "bara" håret och sminkningen kvar, sminkningen brukar komma under tiden jag sminkar mig så det är a piece of cake. Men håret alltså! Slingningen blev bra, det är lite ljusare nu, och ett steg närmare blondie! haha ;) Är jävligt sugen på att bli så blond som jag var sist, det vill säga nästan vithårig. Det är så idiotiskt snyggt! Men får se hur jag gör, om jag fortsätter att slinga det så är det bara silverschampot som sk i lite oftare så är det löst ;)

Nej nu börjar jag känna mig smått stressad. Emelie sa att hon skulle ringa nu någon gång och därefter hämta mig, så trr jag får rassla och välja en outfit, till tonerna av skillet och j.cash. LOVELY!

ciao


27/3

16:04  Usch, nu högg det till i hjärtat. Fan då! Kvällen är planerad och ser fram emot det som fan. Men nu känns allt en jävla massa jobbigare. Jag vet om att jag inte ska bry mig egentligen, jag har ingen rätt till att bry mig, jag är löjlig som ens lägger en tanke på det. Jag hade kommit en bra bit på vägen nu de här två veckorna, och på mindre än en minut så raserar väggen som jag har byggt upp. DU finns fan i mitt huvud, även om jag inte vill det.

Ikväll kommer det bli galet. Jag orkar inte tänka, jag orkar inte bry mig, ikväll finns inget utan vi går bara fullt ut. Sen skiter jag fullständigt att jag kommer må piss på träningen imorgon, det är endå bara jävla massa löjligt tramsande.

Nej, nu är det nog! Nu ska jag bara bry mig om mig själv, och för en gångs skull sätta mig själv i första hand, och se till att jag mår bra istället!

Ikväll festar vi sönder ängelholm!

ciao

27/3 colour

14:24  Sådärja, nu var det dags igen! Sitter med färf i nästan hela håret (slingor närmare bestämmt) I'm going blondisch, eller lite blondare är nog mer rätt att säga. Färgen sa sköljas ut om 15 min så då får jag se resultatet, hopppas dpå det bästa! ;) haha!

Annars då, jo är hemma igen. Känns sjukt märkligt och nästan orealistiskt. Men det var också samma sekund som jag klev av bussen i helgsingborg som det känndes som hela världens problem vilade på mina axlar åter igen. Det var nästan så jag inte ville åka ifrån karlskrona. Jag trivs jävligt bra där, i min bubbla och är nästan onårbar för omvärlden. Men vafan, man får göra det bästa av det hela.

Idag sov jag till 12! vilket var så otroligt jävla skönt, fast jag vaknade redan vid 8 och sedan låg jag bara och drog mig i sängen - för jävla härligt! Har också hunnit köra igång en tvätt, och ska nog ner och slänga ihop en lätt lunch snart. På vägen hem igår så var vi inom citygross och handlade, så nu är kylskåpet fyllt med mina favoriter och allt där till!

Nej nu ska jag slänga mig i duschen och skölja ur färgen, update kommer senare!

ciao

26/3 hemfärd

16:20  Såja, nu har jag suttit på bussen i snart 1,5h, och har ytterligare 2h framför mig. Är verklige´n grymmt segt att åka buss, men man kommer hem ialf och slipper en massa byten och väntan på anslutningar.

Idag var det rörligta mål som gällde på skjutbanan. vi fick skjuta två omgångar var, varav den ena var stående på 25m och den andra var knästående på 50m. Var riktigt roligt, och bra gick det med ;) vi var tillbaka iogen vid lunch och då var det rent skepp som gällde. D.v.s att våra logement samt korridor ska städas jävligt noga.

Sska bli härligt att komma hem igen, men framför allt ska det bli jävligt härligt att få snöra på sig grillorna igen och köra ett pass. Helt sanslöst så mycket jag saknar att lira, det är bland annat därför jag inte tycker om sommaren, för då finns det nästan ingen is och säsongen är över. Visst, sen är det jväligt härligt med sommarträning och fys med, fast det finns ingen som kan jämnföra sig med ett svettigt och härligt ispass. Nej, på söndag då ska jag verkligen ge allt på träningen och helt köra slut på mig själv. Älskar den känslan efter ett pass, när man inte ens orkar stå upp och det är ett helvete att gå för man inte har någon kraft/ork kvar i benen. Åhja!

Det är fortfarande fint väder, eller det börjar bli mer dimma ju längre vi kör, men får hoppas på att den släpper igen. Hade vatt skönt att ta en långpromenad ner till hamnen och så när man kommer hem, får hoppas på vädret då!

Nej nu ska jag fixa lite med bliderna och slänga upp dom på facebook, sen ska jag nog ta och sova en runda med. Känner att ögonen börjar ge vika efter gårdagens bravader, eller snarare veckornas bravader ;) haha!

ciao


25/3 BELASTNINGSPROV

17:46  sådär ja, nu var belastningsprovet och det praktiska skyddsvakt provet avklarat med. Vi började dagen med att bege oss till rosenholm och skjutbanan, och började kort därefter med skyddsvaktsprovet. Vi blev uppdelade i vaktpar och utsatta för en gärningsman som vi skulle gripa och sedan transportera en bana som befälen hade satt ihop, och ett skjutprov.
Sedan medans 4'e tropp körde deras SIB så chillade vi i solen och glassade ;) haha!

Belastningsprovet var uppbyggt så så vi stod och slog på 2 mitsar med full skyddsutrustning, sedan när förste serganet blåste i visselpipan skulle vi börja springa, och när han blåste igen var det bara att börja sprina tillbaka. Det höll på ett bra tag och det var inte direkt 2 meter vi sprang. Därefter skulle vi bekämpa en fiende med vårt vapen som tillhygge för att sedan skjuta ner 4 motståndare samtididgt som ett befäl stod och slog samt skrek på oss. Det var jobbigt som fan, men fyfan va roligt det var! Det var under proven som man verkligen kännde att allt vi har lärt oss om att hantera vapen och hur vi ska reagera verkligen sitter inne i ryggmärgen nu, jävla härlig känsla!

Nu har vi precis käkat lite och jag salar kraft till att slänga mig i duschen. Sedan ska jag ut med svanis en runda för att käka och ta en bira :) Perfekt avslutning på en härlig dag! Sedan imorgon ör det fan hemfärd som gäller! Helt sanslöst så snabbt de här 2 veckorna har gått. Det var ungefär innan idag som jag insåg, shit jag ska hem imorgon, vad fan händer då.. Man blir verkligen helt inslåst i den bubblan man lever i här, fast härligt är det ;)

Dock är planerna för helgen redan kirrade. Eller ja nästan ialf, fredag är än så länge oklar, sen lördag äre fest med emelie och söndag hockeyträning. Därimellan ska jag försöka klämma in en runda på väla/stan eventuellt malmö, umgås med familjen och gymma. Fullt, upp men fan så härligt det är. Man ska känna att man lever;)

Nej, nu får jag ta och rassla lite så jag inte fastnar här och däckar i sängen ;) haha! Jag bjussar på lite härliga bilder, Enjoy!

 


20/3 EN LÖRDAG I TJÄNST

22:10  Har varit en riktig heldag så att säga, vi var tillbaka på logementet vid 8 halv 9, eller jag och 2 till var tillbaka lite tidigare eftersom vi åkte bil tillbaka medans de andra marcherade. Mit knä börjar bli förjävligt igen, pallar verkligen inte!

Nu har jag fått i mig några mackor och snart kallar bingen ialf. Hela dagen har bestått av skyddsvakt, teori samt prakitskt övande. Var faktiskt ganska så roligt, det blir roligare för varje dag då man lär sig mer och mer hela tiden! :)

Lite personligt så hände världens "missöde?" igår, eller ialf missförstånd. Tänker inte gå in på detaljer eller personer. Men stör mig någon kopiöst på det. Du säger hela tiden att du hela tiden sätter alla andra framförv dig själv, att du har så jäkla mycket att göra och nästintill dumförklarar mig hela tiden. Men som news, när du är med mig eller liknande så pratar du Bara om dig själv, det är bara ditt liv, dina problem, ditt jobb ovh du som är intressant enligt dig. FÖr så känns det fan. och när jag försöker bestämma något med dig så¨fattar jag inte, eller så är jag bara korkad. Jag har också ett liv, jag har fullt upp dagarna i ända. Man tar sig tid ifall man vill något. Prioritering heter det, och nu ´säger jag absolut Inte att du ska skita i saker för att prata med mig, men kom igen, vem har inte 5 min över innan man går och lägger sig, eller en liten paus på dagen? Nej, jag vill bara skita i allt egentligen, men det går inte.

Jag tror jag ska sluta bry mig, för så fort jag börjar bry mig så blir jag fan bara sårad!


19/3 helgstjänst

19:05  Har precis tagit mig en dusch, slingat svanbergs hår och ska snart göra mig i ordning för en runda på stan. Är inte så hemskt att spendera helgeni  karlskrobna ändå. Veckan har gått så otroligt jävla snabbt, så nästa vecka kommer nog susa förbi den med..

Idag hade vi först skyddsvaktsutbildning, sen tog vi vaccin mot TBE, FY FAN säger jag bara. sprutor är fan det värsta jag vet, fick ´panik när det väl var min dags att ta den, Men är ialf glad nu i efterhand att jag verkligen tog den och inte sket i det. Hela eftermiddagen har vi haft närkamp, helt sjukt roligt! Vi fick slå på mitsar, med våra vapen, samt lära oss försvara oss mot knivar. Ska bli skoj att se hur nästa lektion kommer vara upplagd :)

Ska som sagt ut en runda med svanis ikväll. Får se vad vi gör, men blir väll att vi sätter oss och chillar någonstans och har det allmänt gott.'

Så nu ska jag platta håret, sminka mig och sedan bär det av, eller ja om en timme eller två snarare ;)

ciao


18/3 thursday

18:51  Hallojsan.

Sitter och chillar i logementet nu, har diskat min snuskburk och samlar nu kraft till att packa om min stridspackning. Idag var ytterligare en härlig dag på skjutbanan, blev skjutandes liggande & på knä. Var lite trixit io början med att få till en bra skjutställning som passar mig, men i slutat så lyckades jag helt fint :) Så ser fram emot nästa skjutpass :) Tomorrow är det närkamp som står på schemat, ska bli förjävla roligt. Om inte annat så får jag äntligen chansen att få ut lite av de aggretioner som jag har inom mig nu.

Velar om jag ska tagga upp till dagrummet och kolla hockey, får se lite vad jag gör. Annars blir det nog att vila upp sig ikväll. Tänkte först dra till gymmet idag med, men det sket sig. Passar på att vila upp ryggen lite, den fick lite mycket väl stryk idag, men värst var nog knäna. MEN jag överlever ;)som alltid, haha!

ciao


Fy fan vad jag vill ha dig, vill bara skrika ut det.


16/3 what a day!

16:58  Fan vilken härlig dag :)

Hela dagen har ägnats åt skyddsvakts utbildning, både teori och praktiskt. Vi delade upp oss i grupper och fick turas om att vara VO, skyddsvakt & civil. Som skyddsvakt skulle vi låtsas vara stå vakt utanför ett fartyg när en civil skulle komma och vara allmänt dryg. Vi fick lära oss avvisa folk på rätt sätt, visitera och föra bort de som var tillräkligt jävliga. När det var min tur att vara civil så slog jag på ordentligt, första gången ville jag ombord på fartyget och sno vapen, och den andra gången hade jag en bomb på mig ;) haha, var faktikst skoj. Sen avslutade vi dagen med en promenad i örlogshamnen. Det e najs!

Jag tänkte dra och träna nu, men inom loppet av en halvtimme har jag tappat all motivation för det. Får se hur det artar sig. Nej nu ska jag gå och störa sunish lite.

Ha de fint!

ciao 


 så här fint var det på kaserngården idag, förbannat fint att se örlogsflaggan svaja i det blå

15/3 GSU

17:59  Så var första dagen av gsu´n avklarad. GrundläggandeSoldatUtbildning för er som inte fattar ;) Dagen började med att jag vaknade kl 05.00 och var pigg som en nötkärna.. Därefter var det frulle som gällde för att sedan hämta ut våra vapen och MIN tor. Yes, that´s right, jag har döpt mitt vapen till tor. Det känns så maskulint och förjävla kraftfullt, great combo ;) Sedan har hela dagen spenderas på rosenholm och skjurtbanan. VI har tränat olika skjutställningar, patron ur, samt haft prov & teori.. Ja´g trodde verklingen inte jag skulle säga det men fy fan vad roligt det var idag. SKa bli roligt att få komma igång med skjutandet och bli rambo på riktigt ;)

Nu har vi slutat för dagen och kvällen ska spenderas med Hipp Hipp och kanske en läsk, beroendes på ifall jag orkar gå till sveas eller inte ;)

Nej nu börjar folk hetsa lite, we´ll be back soon.

ciao

12/3 helg!

18:30  Har precis käkat och suttit med min älskling lite.

Min älskling, min nya minidata. Helt perfa och något att glädja mig åt. Mitt mobila internet fungerar det med ;) härligt!

Nu ska jag försöka bestämma mig vilka byxor jag ska ha på mig, samt fixa sminket lite sen är det stan som gäller. Blir hem till maja och chilla, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.

Har egentligen inget mer att säga. Eller har inte riktigt tid så att säga ;) Update kommer senare.




Jo, jag bryr mig. Klart som fan det gör ont. Men det kommer jag aldrig att visa för dig.

11/3 kwell

20:57  Vilken jävla dag. EN total skitdag måste jag säga. Det enda vettiga är att jag fått tvättat allt, så nu är ALLA mina kläder rena, och det är mycket kläder gott folk. Det blev inge väla för brorsan pallade inte skjutsa mig ikväll och late jag tar inte bussen frivilligt! Men imorgon lovade han att köra mig, så får se hur det blir med det, min dator måste jag ha nu. Börjar bli smått sönderstressad över att jag inte ska hinna få ut den innan jag åker tillbaka. Nej, imorgon tar jag fan tag i det!
Sen är min överläpp, eller mina läppar och insida av munnen är forfarande bedövat, känns lite sjukt att kunna bita sig så jävla hårt i läppen utan att det känns, där märker ni hur lättroad jag är. Äh, det går ialf över tills jag dör. öhh, hoppas jag. haha!

Dagen har annars bestått av förjävliga humörsvängningar och ett sjukt temperament. Är förvåad att min dator fortfarande är hel och att inga saker fick större skador. Usch, jag måste verkligen hitta någon att prata med och kunna snacka ut om allt med. För som det är nu så håller jag all ilska och skit inom mig, sen ligger det bara och bubblar tills den där sista droppen kommer och då bryter helvetet löst. Jag orkar verkligen inte med mitt humör, och jag försöker verkligen att kontrollera det, men det går bara inte ibland. uscha!

En annan bra sak är att mitt abonnemang är igång nu, så nu slipper jag det jävla kontantkortet och slipper tänka på hur mycket cash det är kvar på det. Sen är min nya mobil helt jävla underbar, I love it! Börjar lära mig mer och mer, så det är fiiint :)

Åh fy fan vad jag vill lira hockey! Vill bara köra, köra och aldrig sluta. Känns som jag lätt kunde kört en match utan byte^^ Så mycket energi har jag inom mig som bara ligger och väntar^^ Träningskläder är något som måste packas med till karlskrona nu när vi ska vara där i 2 veckor utan hemvisit, sara goes seriös igen och klart som fan jag vill ha mitt nickname Hulken tillbaka ;)

Nej nu får håret ta och torka så jag kan platta det ;) Fy fan vad lent och underbart det är nu! Tog världens dusch innan, med vanligt schampo balsam, silver schampo och inpackning. Lovely! :)

ciao!

11/3 bedövad

11:17  Då var man hemma efter en morgon som har spenderats på folktandvården i råå. Allting började men en vanlig undersökning, sen visade sig att jag hade hål i en jävla tand, så de tryckte in mig en timme senare. Sprutan gjorde förbannat ont och det känndes verkligen som hon sprutade in bedövningsmedel för hela kroppen om man säger så. Själva borrningen var brutal, eller det känndes ialf som de borrade in till hjärnan. När jag gock därifrån så var hela munnen & halva ansiktet bedövat- Härligt, öhhh! Usch, jag tycker INTE om tandläkare, tur nog så ska jag inte dit förränns om 1½år för nästa kontroll.

På vägen hem körde jag och bror inom kakboden och jag fick mig en birkabulle, fatta allvarligt det har blivit. Jag som är världenskakmonster tackade NEJ till en kaka/bakelse och valde en fralla istället. Usch, tandläkar besöket har gjort avtryck i mig, tvivlar starkt på om jag någonsin kommer dricka läsk igen.

Nu ska jag en gång för alla ta tag i rummet, pumpa musik ur högtalarna och hare jävligt chill. Väntar på att the phone house ska höra av sig, för samma sekund som de gör det bränner jag av till väla för att hämta ut min dator.

Nej, nu jävlar!

ciao


10/3

22:05  Jag slutar aldrig att förvåna mig själv.
Jag sitter helt serist och lyssnar på SVENSK musik, så som kent, winnerbäck och maggio. Hum, jag måste nog ha slagit i huvudet eftersom jag njuter av musiken med. Äh, det går väll över.
Fast sen har KENT bland dom bästa låttexterna all time, det är något djup i det och inte bara massa skit trams som i alla andra låtar som pumpas sönder på radion. SKa det vara musik ska texterna ha något i sig annars får det vara råpumpande av bas ;) haha!

Jag intalar mig själv att jag klarar detta, jag är fan gammal nog för att stå på egna ben och behöver ingen pelare att stötta upp mig på. Jag har rest mig från tyngre fall så egentligen är detta bara en piss i mississippi. Men fan, klart det känns endå. Jag är ju trots allt människa. Får fokusera på de småsaker som lyser upp dagarna istället, det var Guld att träffa emelie & sarah, det är när jag träffar dem som jag verkligen inser hur jävla underbara vänner jag har, som accepterar mig som den störda människa jag är ;) haha, ni är fett najs brudar!

Lite negativt skit är att knät vägrar bli bra, precis som jag sagt tjugosjutusen gånger innan. Igår gjorde jag en idiotisk sak och kärde utan mitt "knäskydd" och nu får jag ta straffet för det. Jag tror inte ens jag vågar tänka efter hur illa det verkligen kan vara, jag tror jag är rädd för att gå till läkaren och han ska säga att jag kan glömma hockeyn och att knäet är helt pajj.  Jag fortsätter inbilla mig att det går över av sig själv. Så länge jag kan använda benet så överlever jag.  Annars finns det säkert nya i plast! ;)

Annars då, jo jag är nästan söndertaggad till helgen. Fredag bär det först av hem till maja, det är en grym tösabit som jag också saknar något kopiöst! Sen trycker väll man in lite dricka och härjar, och på söndag bär det av till karlskrona igen. Med blandade känslor måste jag säga, visst man saknar faktikst folket även om det är svårt att tro. Man bygger upp sin lilla värld där borta och har sina rutiner. Sen när man väl kommer hem så är det en helt annan vardag. Men det e gott. Jag vill bara ha v.12 så att jag kommer iväg på den där intervjun och hoppas något så jävla mycket att jag får det. Hade varit underbart, MEN en dag i taget. Annars glömmer man fan bort att leva.

Äh, nu ska jag nörda mig lite ;)

ciao


old times, miss it!

10/3 samma skit.

21:42  Lumpen, lumpen och lumpen!

Är ledig hela veckan och som jag har längtat efter detta. Men nu när jag väl är hemma så vill jag fan inget hellre än åka tillbaka. Samma sekund man kommer hem så är det en jävla massa drama med precis allt. Vänner, träning, hockey. Jag pallar inte detta, känns för fan som jag lever i en jävla dockusåpa - men det kanske hade vatt något. Ska nog ringa kanal 5 och kolla ifall de är intresserade ;) Äh, men allvarligt så många som hela tiden lägger sig i allt är det för fan löjligt,

Fast det som suger musten ur mig mest är känslor, eller kanske brist på känslor passar in bättre. Jag vet inte hur jag ska agera, ta mig till eller överhuvudtaget bete mig. Samtidigt som jag är så jävla lycklig så har jag aldrig kännt mig mer ensam än vad jag gör just nu.

Äh, för fan. Nu får jag rycka upp mig. Ibland blir man bara så sugen på att checka ut.

Imorgon får jag hem min nya älskling, en svart liten fin minidata som ska hänga med till lumpen och likaså bloggandet. Det är ialf tanken, minst ett inlägg om dagen. Mest för min egen skull så jag kan rensa huvudet och bli klok på mig själv.

Nu är det musik som gäller!

ciao

RSS 2.0