31/10

12:31   Jag verkar vara den enda som är vaken i huset, och tusse då förstås. Det var ju trots allt han som stod och mjauade i en timme innan jag gick upp^^
Jag har ialf hunnit tömma diskmaskinen med, och ska snart käka frulle hade jag tänkt. Börjar bli lite små sulten, och kom precis på att vi köpte gott pålägg när vi var och handlade igår  :)

Sen ikväll, eller vid 6 är det lag/halloween fest hemma hos ellinor. Först skulle jag gå, sen ångrade mig, men nu ska jag gå endå :P haha. Dock lite svårt att komma på vad jag ska klä ut mig till så här samma dag. Men det blir nog bra, det brukar vara så :P

Nej nu skriker kroppen efter kaffe.

ciao


Studentmaskeraden på kulla. rambo var jag då, säkert kort ;)

30/10

11:39   Guten morgen.

Har vaknat och fått i mig mitt morgon kaffe, nu är jag redo för dagen som väntar^^
Ska ta på mig en tischa sen ner och karva ut min pumpa så mamma bli lite glad när hom kommer hem från jobb, sen får vi se om tobbe pallar fixa vid sin med, annars får jag göra den också.

Resterande dag/kvällen har jag nada planerat och det känns både skönt & ensamt :P Får se om jag pallrar lig ut eller något.

nu, pumpatajm!


ciao

29/10

23:12   Smått uttråkad. Sitter och funderar hur helgen kommer bli.

Idag har jag inte gjort mycket. Kvällen/Natten igår blev lite väl jobbig och somnade inte förränns sent. Var ialf iväg och handlade med papps, köpte även pumpor som jag ska göra vid imorgon. Det är ju trots allt Halloween :P Men lite knasigt känns det. Mamma & Pappa ska ut på krogrunda imorgon med HOG och jag har absolut inga planer. Känns som att dom festar mer än mig, men det är helt okej :)

Nu tänkte jag klippa lite håret kortare, platta det och sedan klippa lite frisyr på det hela. Blir nog bra, eller ja klart det blir! :) Förresten så var det asskoj att fotas igår, blev massa fräsiga bilder. Så vi ska dit nästa vecka och köpa de bilder vi vill ha. Vissa bilder blev så klockrena så jag måste ha dom :) Fick ju världens snyggaste frilla med! :)

Nej nu ringde oskar,

ciao


<3

29/10

16:37   10 dagar kvar - underbart!

28/10

12:29   Det har pumpats väldigt mycket nik&jay ut från mina högtalare nu på sistonde.
Jag sjunger med & är verkligen lycklig i hela jävla kroppen. Helgen i CPH med steenis var verkligen oslagbar! Det är nog mer såhär i efterhand jag verkligen insåg hur mycket den betydde. Att se våra loverboys som vi suktat efter så länge, och att få dela allt med dig. Allt från lyx-hotellet, lyx-maten, köandet, allt. ;)
Jag vill verkligen tillbaka. Snart blir det, hoppas jag verkligen.
Jag vill stå längst fram vid scenen, känna rysningar genom hela kroppen, höra musiken & sågen pumpas högt ur från högtalarna, höra tusentals?, massvis av fans skrika så fort vi ser en bild på våra älsklingar. Jag vill stå där längst fram bredvid dig och sjunga med i låtarna.  det var en helg som var så äkta och så jävla full med lycka.






27/10

11:52   Ny vecka, nya tag?

Mitt mobil abonnemang gick ut igår, efter 4 år så känns det skönt att vara "fri" ;) haha. Laddade även på med pengar en minut efter det hade gått ut ;) Så nu sitter jag med 150 riksdaler på mitt kontantkort & 3000 fria sms denna månden, tror jag klarar mig ett tag ialf.

Klockan är snart 12, är tänkt att jag ska ta bussen kl 1 för att senare möta upp My i stan för en fika kl 2. Ska bli skoj :)

veckan ser ut såhär;
onsdag; 15:00 "modell för en dag" fotografering med karro i Hbg. Följt av Hockeyträning.
torsdag; ev.spinning
fredag; gym.
lördag; ev.lagfest
söndag; Hockeyträning

Med andra ord inte mycket som är fast & bestämmt. men så är det.

Nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna med bussen.

ciao


25/10

00:02  Det här är magiskt rakt igenom. Jag verkligen älskar körer, speciellt olas. Kick ass!


23/10

15:00  Är på ett djävulskt dåligt humör. Har nog mycket att göra med gårdagen. Och som grädde på moset så fick jag så klart inte min semester ersättning från grad hotel idag, sen fick jag såklart inte min lön  varken från umbertos eller campingen. Åh, nu är jag bara så sjukt förbannad och grinig. Så helgen som jag verkligen hade sett fram emot är typ helt jävla inställd. Ikväll ska jag kolla idol, för de har rocktema (men om jag känner mig själv så kommer jag nog bara bli ännu mer förbannad när idolerna sjunger sönder mina älsklingar) USCH! Imorgon vet jag inte alls hur det blir. Planerna var ju att fixa förfest sedan ut och festa hela natten med karro, men nu blir det ju inte så. FY FAN VA JAG HATAR ATT INTE HA PENGAR! åhhhh!
Så, nu har jag avreagerat mig lite ialf.

Sitter och väntar på att min tvätt ska bli klar så jag kan tagga ner i källaren och hänga upp den. Sen tror jag nog att jag ska leta upp mitt skiss block och börja spåna lite på min smyckeskollektion som jag Vill göra. Själv tycker jag att det är en killer idé och den har funnits kvar i mitt huvud ända sen vi hade "smyckes" tema på designen i våras. Nej nu ska jag inte säga för mycket.

Hoppas ni har en bättre dag/helg än vad jag har.

ciao


någon mer än jag som saknar att komma hem en fredag och bänka sig framför detta? :)

22/10

21:19   vad finns det att säga egentligen.

Jag är så sjukt lycklig;
Jag har oskar, några få men otroligt betydelsefulla vänner, ska snart skaffa min tatto, det är vinter och sen lumpen com jag längtat efter sen jag var en liten tolle.

Men på samam gång så känns det som hela mitt inre rasar. varför vet jag inte. tror dock att det är samma som det har varit innan. prestationsångest & att jag har alldeldes för höga krav på mig. Det finns så mycket ja vill göra som aldrig kommer bli av. orkar inte ens gå in på detaljerna.

Tror att det fortfarande är minnen från den tiden som sitter kvar. Rädslan att hela min värld ska krossas och vändas upp & ner igen. Är lumpen som ligger och spökar. Är så jävla rädd att jag ska få ett nytt brev där det står att jag inte blir inkallad. precis som jag fick för nästan exakt ett år sen.

Usch, den dagen var hemsk. Vi i Elevrådet hade infokväll för 9:orna på kulla och precis innan vi skulle ha sista gruppen så får jag ett samtal. Oskar ligger på sjukhus och kommer inte hem i helgen. Det hade blivit så mycket stress i lumpen när de började närma sig sluttampen och akut magkatarr låg han inne för. Det var en sån sjuk lättnad efter att ha pratat både med hans mamma & oskar själv. Det var inte så illa som det lät. Tack&lov.
Jag kom hem, gick in i köket och framför mig låg ett brev från försvarsmakten. Jag satta mig på köksbordet och öppnade det. jag snabbläste, "dra tillbaka din kallelse p.g.a information vi har hittat i ditt straffregister" Jag skrek av ilska, kastade brevet. Sekunden efter fattade mamma & pappa vad det handlade om.
det räckte inte att hon hade förstört Min framtid, Mitt liv, Mina drömmar, utan jag var nu tvungen att uppleva skiten igen. Pappa tog tag i brevet och sa att vi skulle överklaga deras beslut. Vilket vi också gjorde, och till slut så fick jag min kallesle igen.

Det går verkligen inte en dag utan att jag tänker tillbaka på allt som har hänt. Den dagen på simhallen, alla möten med advokaterna, alla vänner som svikit, den dagen när vi satt på uteserveringen i sthlm när pappa ringde "jag har en bra sak att berätta och en dålig. du får lägga på när du vill, och det är okej om du blir förbannad" började han samtalet med. Det känns verkligen som det var igår han sa "tyvärr så får du inte åka med ef, jag har suttit i telefonsamtal hela dagen men det fanns inget deras chef kunde göra." "men, de har tagit kontakt med ett norsk företag som har erbjudit dig en plats på en skola i usa, för att spela hockey, men det gäller isf för 2 år."

Jag visste inte vad jag skulle säga, jag var helt chockad och fick inte fram många ord.
Det var nog först när jag kom hem, satt mig ner med mamma & pappa och pratade igenom detta som jag förstod vad som verkligen hade hänt. Även om jag var helt förskrossad så hade jag fått plats på ett annat high school, som var finare & bättre. men då skulle jag åka dit för att först & främst spela hockey.
I samma veva snackade jag mycket med jennifer, som skulle flytta till motala och börja på hockeygymnasium.
Hela sommaren velade jag fram och tillbaka, motala eller usa. Jag bestämmde mig en tisdag. Torsdagen, två dagar senare bar det av till motala.

Vistelsen i motala blev virrig & kort, senare begav jag mig till nkpg. Vilket slutade med att jag satt hemma om dagarna, sket i skolan och hade inget socialt liv. Mer än mina långa telefonsamtal till familjen & oskar.
Det slutade med att jag hoppade av skolan och flyttade hem igen. Tog studenten 2 år senare än vad jag skulle med skitbetyg som jag inte kommer in någonstans med. Spelar idag i rögles damlag när jag för 6 års sen var på regionsläger med landslagsspelare.

Det går inte en endaste jävla skit dag utan att jag tänker på vilka beslut jag tagit. Hur i helvete kunde jag välja bort 2 års betald skolgång & hockeyspelade i Usa? Tänk om jag hade åkt, då hade jag nog garanterat bott kvar i Usa och lirat hockey till dagarna tar slut. Jag hade levt det liv som det var tänkt.

Men samtidigt så har jag bara mig själv att skylla, man gör sina egna val. Detta beslut tog jag helt själv. Tycker dock att det är sjukt sorgligt att ingen puschade mig att åka till usa. Fatta coolt det hade varit, jag hade isf varit första tjejen från sverige som hade fått spela highschool hockey i usa, fått skolan betald & coachen själv sa att han ville ha dit mig.

När folk frågar mig eller undrar varför jag inte har glädje eller är lycklig hela tiden när jag splear, ni som undrar varför jag är så otroligt hetsk i mitt temperament, och blir förbannad på folk som inte ger allt i matchen?

Nu vet ni varför.

21/10

13:33  Onsdag=hockeyträning. äntligen säger jag bara.

Efter drygt 1½vecka megasjuk/sjuk/halvsjuk är jag äntligen frisk. Så ikväll på träningen kommer jag ge allt, allt ska sitta perfekt! Tomorrow bär det av till gymmet alternativt spinning pass på kvällen. beror på när oskar taggar hem.

Sen lördag är det dags för högskoleprovet, sjukt nervöst! Visst jag har gjort det en gång innan, men det är nu det gäller. Upp till bevis kanske man ska säga. Måste dubbla mitt resultat. Hoppas innerligen att jag klarar av det!

På tal om lördag, blir antagligen utgång med karro på kvällen, om hon får ledigt vill säga. Då jäklar ska vi slå klackarna i taket ;)

Nej nu ska jag kleta lite smink i huvudet sen möta mitt hjärta vid bussen.

take care, ciao


20/10

23:16   Väla&Ikea med karro idag, mys. Sen Hell's kitchen på det. Dock sugit att robert lämnade.

Skulle egentligen åkt till oskar nu ikväll, men han har varit på utbildning nere i lund och efter det så var han tvungen att hoppa in på ett kvällspass på jobb. Så tror att han är hemma nu snart. Men imorgon kommer han ialf hit, och följer med mig till hockeyträningen med. Känns verkligen helt underbart att ha någon som är med och som kan analysera mig. och stötta. Kanske t.o.m kan tvinga med pappa också, värt ett försök :P

Mitt hår är som sagt kort & brunt. Idag så har jag äntligen börjat tycka om det. Det blev verkligen en mysig brun nyans med lite highlights i. och så sparade jag 1500 på att göra det själv med, så det är klart man är glad när resultatet blir bra! :)

Nu ska jag jrypa ner i sängen och kolla tv & tänka en massa. Känner att jag har massa tankar i huvudet om verkligen allt. speciellt vänners beteende. det ska nog gå bra. annars får jag ventilera mig till oskar imorgon :) haha.

take care, puss

20/10

12:28  Känner mig som en ny människa. Imorgon börjar träningen igen!

Håret är svårt att vänja sig vid, men fick en killer idé på fest frilla nu som jag måste testa på lördag (om vi taggar ut). kan nog bli snyggt.

Nu sitter jag här och kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig idag, tänkte ha ett par ljusa jeans men dom sitter så jäkla tight :P Så ska gå igenom mina bralls och kolla vad det blir =P Sen blir det väla med karro, när hon har sluttat jobba. Så jag siktar in på mig på att ta 2 bussen, borde vara lagom.

Ska nämligen köpa schampoo/balmas på kicks (yes, det är bobbys serie extreme som jag ska testa mig på) hoppas bara att de ar fått in de på väla än. det sägs ju vara samma kvalle på detta som det är på frisörschampoo så varför inte testa ;P Tänkte också kolla om jag hittar någon snygg partytopp, har knappt några hemma har jag insett! :P

Nej nu får jag sätta lite fart, :)

take care, ciao


16/10

20:36  Friday.

Väla all day med josse& mims. Har haft jätteskoj och mega mysigt! :)

Sen har jag inte gjort mycket. Sovit en timme i soffan, kollat på tv och ätit lite chips ;) Nu ska jag få otrsning på rummet eftersom oskiposki kommer om dryga timmen och stannar hela helgen. Min rum måste vara rent och snyggt.

Så nu ska jag sätta igång lite bra städmusik röjja undan och dammsuga - yes jag komer att hinna!

take care, ciao

14/10

22:59   Precis hemkommen från hockeyträningen.
Är smågrinig och irriterad.

Nu ska jag in i duschen och bli ren, sen packa stuff tills imorgon och ev klippa mig liite.

ciao

14/10

14:06  Onsdag.

Har ätit en macka med ost&gurka samt druckit en kopp kaffe. Tänke städa mitt rum lite men det tog stopp. Ska göra ett nytt försök nu snart.

Läste Bingo Rimers blogg nu precis (ja, jag läser faktikst den!) och han skrev lite smått om hans rygg tattoo. Eller mer specifikt ur ont det gjirde när man kände nålen närma sig ryggraden. Visst min kommer inte ens va i närheten av den han har storleksmässigt. Men lite nervös blir jag allt. Även om min inte kommer bli större än en "vanlig ros" så kommer det endå göra ont, det är ju allt min första. Äh, det kommer vara värt all smärta! Längtar ännu mer nu faktikst! :)

Nu ska jag maila ellinor och sen sortera mitt skrivbord innan jag tar mig an golvet.

ciao


13/10

00:44   Vågar jag?
Hade vatt skönt att bli av med det.
kanske.
får se ;)


ciao

12/10

15:08   God Morgon.

Måndag, sex dagar till my B-day! :) yeahy.

Har åkt på en lätt hjärnskakning, (låter värre än vad det är) plus att förkylningen vägrar att ge sig. Men förhoppningsvis så är det over tills på onsdag då vi har hockeyträning. Därför har jag heller inte kunnat träna så mycket som jag velat nu i dagarna. Men snart så!

Nu ska jag skicka mass-sms till my loved ones. Sen maila ellinor och kolla upp lite mer om högskoleprovet som är nästa vecka!. Ska dessutom försöka få ordning på rummet och få igång mitt jävla element!

ciao so long.

9/10

15:23   Sitter och snörvlar smått i min ensamhet. Ugg, jag verkligen Hatar att vara sjuk.

Gameday tomorrow, great! 14:00 är det nersläpp i Lindab arena, BE THERE!! :)

Idag, not much. Ska bara kurera mig oh försöka bli kvitt min förkylning.


9 dagar - jag fyller år! :)
1 mån - minnesvärd dag

Can't wait!



6/10

14:21  Blev inget gym idag, så blir min vilodag ist. och träning på fredag.

Har bytat om och plattat håret. Bussen går om 30 min, så måste sminka mig, fixa frillan, och packa väska. + måla naglarna.

Ska in och träffa oskar, han ville bjuda på fika så det tackar man inte nej till! :) Sedan spenderas natten i rydebäck.

Nej nu börjar det bli bråttom.

ciao


5/10

22:13  Blev gymmande idag med steenis. Likaså tomorrow + sanna.

Börjar kännas bra, som att jag klarar av det. Men detta är bara början. Tror nästan jag får slänga in dubbelpass nästa vecka. Jag vill ha snabba resultat så man ser att det blir resultat. Men jag vet att det tar tid. Bra ska det bli. Spec sen när jag har min grya tattoo med, jag menar då måste ju min rygg va snygg och biff så jag kan visa upp den ;) haha.

Ska också försöka träffa oskar imorgon. antingen ska jag till han eller så ska han hit. Blir nästan enklast om jag taggar till han för på onsdagen ska jag till stan med steenis. Då är det bara att åka från rydebäck och mötas upp i stan. Så slipper jag flänga mycket. För på onsdag är det även hockeyträning. En viktigviktig träning.

Vi har ju match på lördag så hoppas vi kör matchträning och liknande, det är verkligen behövligt.

torsdag så ska jag hinna med att åka till josse & mimmi hade jag tänkt. Men blir lite stressigt med träningen då. Egentligen så är det spinning med mamma, men eftersom mamms jobbar på karla då så hinner vi inte med det passet. Så jag har tänkt såhär, hälsa på josse vid lunch, sen åka till ishallen och vara där hela dagen. När allmänheten stänger så taggar jag till karla och håller mamma sällskap sen åker med henne hem. Det låter som ett bra alternativ!

Fredag har jag inte planerat än, ska kolla vilka pass de kör på F&S och kanske tajma in något. Fast å andra sidan så är det bättre om jag tar fredagen som min vilodag och vilar upp inför matchen.

Min vilodag är egentligen på söndag, men då har vi hockeyträning så får flytta den ;)

Haha, blev bara massa tränings snack. Men känns bra. Som jag sagt innan så ska jag planera min träingsvecka varje måndag. Dels så att jag enkelt kan välja vad jag ska träna de olika dagarna, och dels för att jag inte ska mygla undan från det!

Nu ska jag skriva in allt ordentligt i min träningskalender sen chilla innan sängen kallar.

ciao


Kollade igenom lite bilder och hittade denna från Sweden Rock 2009. Vi spelade kort, oskar, jag & pappa.
Här vann jag, och bilden är så jävla mycket jag. Självgod, lite egenkär och älskar att vinna! ;)

4/10

18:04   update.

Jag har kört en tvätt. Lagat mat. Börjat rensa ut kläder. Spelat Guitar Hero. Klappat Tusse.

Nu ska jag köra igång en tvätt till, sen sortera ut & slänga mer kläder, och städa rummet. Slutligen om jag pallar så ska jag fixa mina skor med + färga och klippa håret.

Nej nu måste jag få tummen ur röven och börja.

take care, ciao


världens finaste kise! <3

4/10

13:44   Söndag. igen. Fan veckorna bara flyger förbi.

Gårdagen, träffade erica & det blev en kvällsfika på mezo, kollade läget i stan lite sen hem och sova. 4 okt idag, vilket betyder att erica fyller år tomorrow, men det ska firas nästa lördag, efter matchen. mys!

Idag, hm, sitter ensam hemma nu och hör vinden blåsa. Tror att bror är i stan och ska kolla fotbollen, medans mamms&papps precis begav sig mot cph. De ska nämligen på konsert, The Cult är det som spelar. Innan de åkte så hann jag med en snabb talk med pappa och informerade han om vilka knivar jag vill ha, fyller ju år snart. Men är lite kluven. skit samma.

Skrev upp några punkter på vad jag ska göra idag, men får se hur mycket av det jag pallar.

- Tvätta mina träningskläder
- Tvätta & putsa mina skor
- Städa lite på rummet
- Spela guitar hero

vettiga saker va? Ialf några :P

Ska ner och kolla lite tv först.

ciao

1/10

22:40  Då var man hemma igen.

Spinning passet var roligt och jobbit, precis så som det ska vara. Nu ska jag planera in 1-2 spinning pass i veckan med. Men söndag/måndag varje vecka kommer jag sätta mig ner och planera den kommade veckan, så jag vet exakt hur det gäller med träningspassen.

Nu ska jag föna håret prata en runda med oskar och sen slänga mig i sängen. Upp 8 imorgon för att ta bussen 9 till hbg. Fast det beor på lite. Pappa var jävligt sugen på att följa med imorgon, men det bereo på när hans kunder kommer hit imorgon. Men det tar jag med honom dels nu snart och imorgon bitti.

Nej nu ska jag släcka datan för idag.

take care, ciao

1/10

13:53  Underbara dag.

Vaknade av att pappa väckte mig, och stod med en litet småflin på läpparna samtidigt som han höll i ett vitt brev som var märkt med försvarsmakten. Jag nästan skuttade av gläjde och öppnade det nervöst. Äntligen har jag fått min kallelse. 18/1 2010 rycker jag in som HU820, kock på tredje sjöstridsflottiljen i Karlskrona. FY FAN VAD JAG ÄR LYCKLIG!!!

Just nu känns det som jag har medvind i livet, och det så j'vla bra.

Ringde precis till mamms & bokade in oss på ett spinning pass på friskis nu ikväll. Imorgon är det ishallen som gäller. Allmänhetens i HBG och älskade olympiarinken. 9-16 har de öppet så blir en heldag för mig där. Förhoppningsvis så kanske jag kan dra dit på lördag med fast med papps :)

Nu ska jag lyssna på bra musik, njuta av dagen och städa lite på rummet.

ciao


1/10

00:20  Så många gånger har jag sagt det förrut. Så många gånger ar jag börjat men sedan slutat. Nej, nu får jag för fan skärpa mig. This time I'll do it on my own. Nu jävlar ska fläsket minskas och musklerna ökas, jag ska fan bli nya Pauline Nordin. (nästan ialf) ;)

Söndagar är vilodagar, resterande veckodagar = träning. Bullshit att man behöver 3 dagars vila om man kört ett extremt hårt pass. Isf har man inte varit på swish. När inte jag tränar så finns det någon där ute som tränar för att bli bättre än mig.

Det var hockeyträning nu ikväll som var rent ut sagt patetisk. Kommer dock inte gå in på några detaljer. Jag ska köra mitt race, det är det jag är bra på. För första gången på länge ska jag inte träna för att bli snygg/smal för någon annan. Nu ska jag göra detta för min egen skull, jag ska bli nöjd med mig själv, och nöjd i min kropp. Jag vill att min starka insida ska synas på utsidan med.

Nu ska jag vänta på att oskar ska ringa sen sova. Imorgon väntar ett hårt pass på gymmet.

"Winners never quit, Quitters never win."

ciao


RSS 2.0