29 dec - 22:44

fy fan vad ni är äckliga.  usch!

Så har det dykt upp ytterligare två problem. jaha.
jag är så otroligt trött på att allt ska gå i uppförsbacke hela tiden.
För att ens få den enklaste saken måste man kämpa satan i det för att få det.

När ska mitt otursmoln försvinna?
Jag kräver inte att jag ska få värsta flytet.
Bara att jag inte ska behöva få så jävla mycket emot mig hela jävla tiden.

Det är bara att kämpa vidare.

som vanligt.


27 dec - 01:27

Jahapp, so say.

Jag har varit borta ganska så mycket, knappt varit hemma heller.

Julafton, avklarat och det känns skönt. Hände lite saker som var mindre trevliga. men ja vad ska man säga.
Nu är jag ännu mer motiverad till ett av mina nyårslöften ialf. och nu ska jag fan hålla dom!

utgång igår (25'e) med oskar+gäng & karro. skoj :) sen nu kväll har jag vatt hemma hos karro o myst..

Nu ska jag sova, är trött som ett svin och sov bara någon ynka timme inatt. Ska faktikst bli lite skönt att sova ensam och att kunan bre ut sig över hela sängen ;) haha.

Dessutom har schemat kommit upp på nätet- och helt ok var det.

will be back.

ciao

21dec - juletid

17:18 har varit igång hela dagen och bakat julegodis, knäck med mandel, choklad fudge och lussebullar. Gott som fan :)
Nu lagar mamms & papps mat, och jag ska duscha, packa och göra mig fräsh. kl 7 går bussen till rydebäck, hem till oskar och vara där till jul. Sen åker vi hit och firar jul med släkten. mys.

Nej nu har jag massa bråttom om ja ska hinna med allt.

God Jul och sånt.

ciao

20dec - saturday

22:14  Lördag, julafton på onsdag.

vore jävligt illa om man klagade.

20dec -

01:42 hade varit skönt att få bort smärtan. typ hoppa in i en vägg så smärtan inom mig försvinner.

Jag vänder ofta på det, och allt är mitt fel. Men nu inser jar att det inte alltid är så. Ibland är det faktikst du som är problemet, du som gör fel och inte jag.

Ganska så ofta.

Jag kanske fungerar riktigt bäst när jag är ensam?


Om jag bara vågade släppa taget. För ibland måste man sätta sig själv i första hand. För som det är num så känns det som om jag håller på att försvinna.

Jag önskar jag vore så stark.

19dec - 175

13:27 Så sant så, nu har jag jullov, så jäävla skönt! Var bara avslutning i kyrkan idag, och 175 dagar till studenten, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddå! Vem fan vill gå i 2'an nu, INGEN, INGEN!

Ska ta och välja ut kläder nu somjag ska ha när vi ska ut o käka sen. Vettifan vad jag ska ha alltså, får ta och rota i garderoben för att se vad jag hittar. Men det blir nog bra, gott blir det nog med, bokade ju bord igår på big buddha :) Funderar på va lite halvt uppklädd/finklädd då det ändå är en typ av "avslutnings middag" med elevrådet. mjo, det blir nog pumpsen trots allt, de sitter ju fan som gjutet nu ;D

wollie bollie,

ciao

18dec - snart!

22:27 Imorgon slutar vi skolan, så jävla najs!

Var på väla nu ikväll med, fick köpt sista julklapparna med :) är nu pank som en jag vet inte vad. haha! tur att det snart är den 25:e! :)

Imorgon blir det först skolavslutning, sen käk på big buddha med elevrådet, kommer nog bli skoj. Äta massa gott :) Får dock se vad jag hittar på på kvällen. Lördag ska jag vara med josse så :)

Nu är det dock hells kitchen som gäller, paus nu men ja. annars händer väll inte så mycket ikväll. satt och diskuterade costa med mamms innan, och kom fram till en hel del vettiga svar. Blir att jag stannar hemma ist. Känns inte som detta är min resa, och sen ska jag göra så jävla mycket annat i sommar som jag hellre lägger pengar på (typ sweden rock och europa) :) Sen ska jag också köpa en egen student present, för det tycker jag att jag förtjänar för jag har pallat med allt. Blir nog bra :)

Nu ska jag hämta ett stort glas vatten innan hells kitchen börjar igen.

ciao

17dec - seven days to go

14:16 Då börjar julen närma sig. Dock ingen snö ute, typiskt. skönt att skolan slutar snart med, :)

Imorse släpptes ju som sagt biljetter till AC/DC som ska spela på ullevi i sommar, och min papps som är bäst skaffade såklart tickets till familjen. Kommer bli fett ballt! :) Så nu har jag ytterligare en sak att lägga till i min "sommar" lista :)

Ska ta bussen om 40 min, till skolan och möte med elevrådet. jiipii -eller inte. Har en känsla av att det kommer bli lite hetsiga diskussioner med. men jaja.

Sen kommer oskar och följer med mig hem :) och imorgon ska mamma jobba på karla, och snäll som jag e så har jag lovat henne att följa med och hjälpa till. Alltid roligt :)

 Nu ska jag snart fixa med tvätten, den är klar vilken sekund som helst, sen fixa vid mig det sista innan jag promenixar till busshållsplatsen.

ciao

16dec - bored

21:16  Kom ju på att jag glömde berätta det "roligaste" innan, jag har hittat universitetet jag ska söka till. Visst det är aktuellt om 2 år, men endå. Gastronomiprogrammet på Umeå universitet, det låter väll som nått för mig? Massa snö, massa hockeylag att välja mellan och bara mys :) Har länge funderat på norrland, och både mamms&papps har försökt putta mig åt de hållet, sen måste jag bara komma in där med. MEN det ska nog lösa sig, förhoppningsvis :)

Åh, jag vill bara ha nästa år & vår/sommar här nu. Har massa roliga planer för nästa år!

- Metallica, mars
- costa brava (förhoppningsvis, maj
- studentbal, maj
- sweden rock, juni
- studenten, juni
- jobba resterande året :)
- Lumpen jan.2010.

Visst är långt tills dess, men jag tycker om att planera så man har koll på vad som händer. Känns som att livet börjat sätta fart nu. skönt (:

Nu ska jag ner och kolla läget.

ciao

16nov - costa fucking brava

19:00  yes, efter en jävla massans velande så blir det costa endå. Väntar dock med att boka tills studiebidraget kommer in. Vid bokningen så betalar man en deposition, sen  har man fram till maj på sig att fixa resten av cashen, och det e ju lungt :) Har ev 2 jobb på g nu i början av nästa år med, så bara att hålla tummarna :)
Men ialf, costa, fattar inte ens hur jag kunde vela om det från början. jag menar, 7 dagars festande med bara studenter - how much better does it get? ;) Så nu sitter jag som en idiot och vill att dagarna ska gå snabbt så cashen kommern in och så jag kan boka resan. fettfettfett.

Nu, jag bprde fixa filosofiskitet, men har varken ork eller lust till det. är mer sugen på tv eller guitar hero, hm.. det hade vatt något ;) jo, det får bli så..

Förresten, julen närmar sig snabbt som fan. Jag har fått köpt lite fina julklappar och bakade pepparkakor igår, glasyr på alla med, fin fint. nu är det bara pepparkakshuset  som ska fixas &granen ska in och kläs :) Fick ett par asfina "stövlar/kängor"  av oskar nu sist när vi var på väla. Av märket bronx, och i en mörkbrun färg- tycker om dom massa :)

hm, that's all for now.

ciao


16 dec - earthquake

13:52 ja det var ju ett jävla sätt att vakna på imorse. allt bara skakade, men 5 sekunder senare somnade jag om igen.  när klockan senare ringde hade jag glömmt allt, fast papps berättade. haha, jordbävning i lilla skåne. kändes läskit ialf =P men ja, nu kan man kryssa av ytterligare en upplevelse i livet.

skolan nu, seeeegt. Int. ek, men bara betygssamtal så nu gör jag ingenting. design sen, måste gå dit. hm. Ska försöka ävertala oskar att åka till costa brava med mig med, hade vatt något.

Nu ska jag underhålla mig själv och så. tja¨rå


ciao

10dec - onsdag

21:38  Kollar greys anatomy nu ja. fullspäckad kväll som in i helvete.
Efter tv så blir det färga håret, och göra mitt förbannade religionshemprov. tur nog är det inte så svårt :P

Sista färgningen med håret nu. Det är nu det MÅSTE bli bra. Har köpt en snygg mörkbrun färg.  Fy fan vad jag hoppas att det ska ta jämt och snyggt + att all a jävla röda pigment (de få som är kvar) inte ska synas igenom. för fan heller att jag vill ha brunt med rött i. hoppashoppashoppas.

DESSUTOM så släpte de några nya band till sweden rock idag - volbeat ska dit nästa år igen, LYCKA! så otroligt jävla bra de va i sommras. Hoppas på en lika bra spelning, och med nya låtar från nya albumet i sommarsolen med oskar, bättre än så blir det inte. Kommer lätt bli bästa sommaren ever!

nej nu börja greys anatomy igen.

ciao

8dec - monday

22:46  Smått uttråkad, har massa saker jag borde göra men finner ingen motivation. Hoppas den infinner sig där imorgon ialf.

Helgen är smått planerad ialf :) Sover hos oskar fredag natt ( dock får jag se vad jag gör dess innan) sen lördag åker vi till malmö, sen ska vi göra något på lördag kväll med. Kommer nog bli massa mys :)

Kom på att jag glömde berätta en sak om helgen, i lördags preciiis innan jag skulle ta bussen till oskar, då brännde jag min hand på plattången, och int som fan gjorde det. Jag hoppas verkligen brännmärket försvinner, och att det inte blir något ärr. men ja man får helt enkelt hoppas på det bästa. Var dock halvt handikappad hela lördagen då jag inte kunde göra något med högerhanden - och det är jävligt svårt att sminka sig med vänsterhanden kan jag lova.

Nu ska jag mysa lite framför tv'n.

ciao

8dec - backontrack

10:47 JO jag vet att jag har varit lite dålig m,ed bloggandet. Har helt enkelt inte haft tid nu i helgen.

Helgen har ialf varit massa bra, i fredags var jag ute med karro & carro, blev stinsen och crom.
Sen i lördags kom oskar hem från lumpen, vi åkte hem till han, käkade o kollade bio - twiligt. RIKTIGT BRA! :) Sen igår (söndag) pluggade vi nästan hela dagen (:

Oskar fick även för sig att skaffa facebook igår, som jag typ tjatat på att han ska skaffa i evigheter. Men ialf, så när han väll skaffade en konto så ville han bara sitta där och greja hela tiden, så söt så. Men tack för helgen hjärtat. Älskar dig så otroligt mycket. Du är verkligen Min soulmate. <3

Nu då, jo jag sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja. Sen blir det plugg för hela slanet, ska försöka göra hemprovet i religion, eller nej jag Måste göra hela idag. Sen imorgon har vi låång sovmorgon, och då blir det plugg inför NkB provet. Sen är det inget mer för veckan som ska göras (tror jag)

Förresten så är det bara två veckor kvar i skolan nu till jullovet! så jävla great!  Jag vill baka lussebullar och pepparkakor, visst mamma har redan bakat, men då låg jag och sov bakis som ett djur. Och baka lussebullar & pepparkakor är en viktig tradition! :) Annars får jag tvinga oskar att baka med mig!

På tal om oskar igen (jo jag vet det blev mycket oskar i detta inlägget) så var jag hos han  i helgen, coh då frågade hans mamma om vi ville föja med henne och filip (oskars bror) till malmö nu på lucia. eller så var det på fredagen. Ialf de skulle julshoppa och gå runder där. Det låter väll mysigt? :) Får snacka mer med oskar om det, men jag tror nog det blir så (:

Nu ska jag spela ett lökit onlinespel innan vi början (om 10min) tjingeling.

ciao

5dec - home

14:05 kom precis hem. skönt äntligen HELG! :D är dock stressad till max för har tusen saker att göra!

Ah, nu måste jag börja om jag ska hinna med allt skit. tvätta måste jag också hinna med, :(


Taggad till tusen för kväll ialf, ska testa kläder nu snart med. Har lite ideer om vad jag ska ha på mig, men det blir nog bra. Om några timmar kommer Karro & Carro. ärre fest eller? ;)

ciao

4dec- snartsnart helg!

23:06 Precis kollat på "hells kitchen" och snackat med oskar, den puddingen muckade ju idag :) Riktigt glad för hans skull :)

Sitter och fjöntar mig som vanligt vid msn, ikväll blev carro offret (hon är min bitch). Morgondagens kväll ska sluta med att varken nån av oss kan stå rakt på benen. vilken "plan" va? Därför blir det bolaget efter skolan.

Nu ska jag ialf försöka börja med det jävla hemprovet. jag har DAS självdiciplin, någon som vill låna?

och yes, detta inlägget var verkligen så jävla seriöst. men det kunde du kanske lista ut med din lilltå? eller ja, carros lilltå snarare ;)

OBS; Intern skämt!

ciao

3dec - kwell

21:56  Precis kollat klart på greys anatomy, alltid lika bra ;)  Innan dess var jag i höganäs, mer närmare bestämmt tivolihuset på en författarafton som bibloteket anordnade. Var där med UF =(erica & robin), fick sålt lite men dock inte mer än förra gången. Nu tänkte jag boka biobiljetter tills på lördag (ska se bio med hjärtat) så sen när han ringer så blir han nog glad för den lilla överraskningen =P hehe.

Funderar faktikst på om jag ska gå och lägga mig, typ sätta på nåt bra på tv och gå och lägga mig i tid. Är faktiskt sjukt trött,¨så jo det får det nog bli.

Tänkte också skriva en liten lista på allt som jag måste göra imrogon så jag inte glömmer bort något viktigt, så kan jag bocka av det efter han jag gjort det med. Känns som morgondagen kommer bli sjukt lång. Men sen fredag = fett najs!

Först och främst ska jag kolla en liten runda på datan och så, men ja det var nog allt. sleep tight.

ciao

3dec - närmare

14:06  jag älskar när onsdagen börjar ta slut, för då har äntligen halva veckan gått, och man kan börja längta till helgen.. Längtar dock också tills oskar ringer nu ikväll. Idag skulle de få sina betyg och lämna tillbaka alla kläder/utrustning, och självklart är jag nyfiken på hur det gick för han! :) Dock tror jag att det har gått bra..

Håret då.. Jo efter 3 färgningar och 5 paket hårfärg så ser det väll acceptabelt ut. Det är inte lika rött längre. Avfärgningen tig bara bort det röda till en viss del, men nästan allt det svarta försvann (: Så man kan väll säga att håret nu har en ljusbrun/orange färg. Lite i stil med ashlee simpson's frilla fast inte lika "stark" så att säga. tar väll nån dag att vänja sig, men det känns bra och tycker det är helt ok så =P Sen kan jag dessutom ha vilka kläder jag vill! :p wehey.

Nu tänkte jag kolla lite tv och kela med tusse lite innan jag tar tag i hemprovet i internationell ekonomi.

ciao

2dec - curious

19:53 Jaha, nu var då första avfärgningen avklarad. Är dock mega nojjig för hur det ska ha blivit. Jävla tid tog det med 1h!
Sitter fortfarande med handduken på huvudet, smått rädd för att ta av den. Men jag tror nog det blev så ljust att jag kan färga det. Men man kanske skulle köra på blondt endå? :P haha. Nej men en ytterligare färgning får vänta i nån dag till, så blir mössa & stuff imorrn!  Men det löser sig, nog..

Nu ska jag kolla lite på tv, sen är det desperate houswives kl 9 ju :p höhö.

ciao

2dec - fuck

15:16  jaha det var som jag trodde. Klart det inte går och färga rött hår. SKIT!

Så nu måste jag ner till skeppet och köpa 2pkt blekningsfärg, och 2pkt ljusbrun färg. Fan det blev jävla massa dyrare än vad jag hade räknat med, man jaha, vad fan ska man göra? Hoppas innerligen att håret sitter kvar på huvudet efter idag...

-i keep my fingers crossed-

ciao

2dec - here goes nothing

14:05  Mår kasst, riktigt kasst. Känns som jag börjar bli jättesjuk, ni vet sådär man känner precis dagen innan allt kommer? Så känns det ialf.

Ska ialf färga håret nu, och sen beställa klänningen med. Perfa! måste dock ner och hämta min internetbankkod på skeppet, får be pappa skjutsa mig sen. Måste dessutom betala mobilräkningen med. uscha. Känns som jag kommer bli fattig efter idag :s

jaja, here goes nothing.

Tänkte börja med denna färgen,  och därefter lägga slingor (både de som fäljer med i paketet, och sen hat jag köpt ytterligare ett slingpaket) Hoppas innerligen att detta blir bra. Sen vad jag gör med det svarta underhåret, det vettifan :/

ciao

1dec - once again

23:39  jaha, så slänger jag upp ytterligare ett inlägg.

Fick pratat med oskar nu, en liten stund - vilket var nödvändigt. Fick sagt mycket vettigt och kom fram till en del med. Vi ska ta en "time-out" nu snart. Alltså vi kommer inte göra slut / ha uppehåll eller liknande, vi ska bara ta en vecka eller två ifrån varandra så han kan ägna tid åt sina kompisar o sånt, och jag åt mina stuff. Kan vara vettigt att få lite egentid nu. Vi har ju trots allt häng ihop i 4 år så. dock så har vi regler under den såkallade "time-outen" för att det ska vara lika för oss båda. Inget raggande, inget strulande, inget sex, inget taffsande, och inget telefonnummer bytande, med andra tjejer respektive killar. Så vi kommer fortfarande vara tillsammas, bara ja ha egentid. :P tror faktiskt det kan vara en jävligt bra lösning. Så att man ka få tillbaka den där "nykär" känslan. Hoppas att allt går bra, men det borde det göra. Vet ju redan att han är the love of my life ;)

och ja, en annan sak kom vi fram till med. Eller mje, det var ju jag som kom fram till det, jag ville bara ha hans åsikt om det hela. Det blir att jag färgar tillbaka håret till mig naturliga hårfärg. Så förhoppningsvis så kan jag köpa färg imorrn och börja redan då. Men ja, får som sagt se =P Förhoppningsvis blir det gjort innan helgen ialf! :)

Nu ska jag zappa på tv'n litta sen nanna. Mår faktikst ganska så dåligt. Är riktigt illamående och har bajsont i huvudet, inte alls bra :/ Hoppas jag är kry imorrn ialf, måste va i skolan! Ska ialf dit och se hur länge jag orkar.. Ibland så mår man bättre ju längre dagen går, men ibland även sämre. Får hoppas på det främre..

Nej, nu sängen!

ciao

1dec - new year

22:24  Jaha, jag tror jag har hittat min nyårsklänning. Dock på internet och sen är den blå. Vilket betyder att jag måste färga tillbaka håret till my natural colour. Kanske är lika bra att göra det nu, hade ju endå planer på att fixa det till sommaren & allt. Men eftersom det är rött så kanske det är lika bra att börja fixa det i tid..

Men sidan jag hittat den på är inte svensk, så tror frakten lär ligga på en del, DOCK komme rjag inte säga var jag hittat den för vill inte riskera att någon jag känner har en likadan som jag, för då står man där på nyår som ett fån :P jaja.

Velar dock om jag ska vänta tills imorgon och beställa den, så kan jag kolla igenom allt imorrn med och veta säkert om jag vill ha den. sen är det bara att hoppas på att den passar. -cross my fingers-

Ikväll då? jao, pluggish all night long - smällen man får ta när man är så lat som jag. Går dock runt och är irriterad på att jag inte får tag på oskar, dels för att jag måste snacka med han om lite viktiga saker, och dels att jag vill veta om nyår. Börjar bli smått stressad när alla frågar vad jag ska göra, utan att ha något svar :s tror nästan min mobil gått och blivit cp - det låter helt knas ibland när jag ringer och hoppar "signaler" gör den med. Lagning igen kanske? Isf tänker jag fjäska till mig en ny jävel. de lovade de ju trots allt sist den var inne.

Sen, med tanke på ikke fungerande saker så kom jag o tänka på mitt temperament. Jag tror att jag har allvarliga aggretions problem - visst folk har sagt det tidigare, men då var det inte så allvarigt. Nu kan jag gå runt och störa mig på saker så jag vill slå sönder dom eller kasta något på någon, även om det bara är små små saker. Sen kan jag överdriva saker med och göra dom 1miljon större än vad de verkligen är. ja, jag måste verkligen hitta mig en sysselsättning/sport där jag kan avreagera mina känslor. Kanske ska ta min trunk och åka till ängelholm och avreagera mig på en hcokeyträning. verkligen ge allt och så. det hade nog hjälpt.  Måste verkligen snacka med pappa om det, vettifan hur jag ska få tid till det bara. :o

Nej palla sittahär, nu ska jag in på msn, och se om jag hittar någon rolig ;)

ciao


1dec - det närmar sig.

18:28  Tusen saker att göra, jag har inte ens börjat, ugg.

Stan en runda med fanny&simon efter skolan, det blev ett par snygga jeans för fanny, och jag bara spanade :P Kom hem till mat som var gott.

Satt och pratade med papps efter maten, kom in på julklappar och det är verkligen dags att börja köpa dom. Känner mig nååågot stressad med allt, uscha. Sen måste jag hinna med plugget PLUS träna, vettifan hur det ska gå ihop. Men det löser nog sig (hoppas jag ialf).

Nu sitter jag mest och halvslappar i väntan på att miami ink ska börja. annars, ja inget. oskar är i lumpen, och vi är i en fas i vårt förhållande då allt står still. Sen saknar jag erica med, massa.. Vill bara spola tillbaka tiden ibland. Då vi festade i princip varje helg, och hade så sjukt roligt. var har all tid tagit vägen egentligen? Känns som en del av mig fattas, helt ärligt. Riktiga vänner växer verkligen inte på träd, och när man inte umgås längre så blir det en tomhet som ingen annan kan fylla igen. Blödigt men sant.

Är dock glad för att det klickat så bra mellan carro och mig nu på sistonde. Känns bra att vara med en som är lite störd i huvet, och lika energisk som en själv. Det behövs verkligen. :*

Men ja, helgen längtar jag redan som fan till. Vill ut och festa järnet på fredag, go förfest sen dricka MASSA drinkar på stinsen och shotta sattan i det.  Någon som är på? (Erica?) Jag är taggad till tusen ialf för en oförglömlig och sjuk kväll.
OCH dansa röven av sig, eller ja nästan ialf ;) Jag vet redan vad jag ska ha på mig, så kom igen gott folk! :)

Nu ska jag göra något annat (vad vettifan, men ja :P)

ciao

RSS 2.0