valborg

jahapps då var det valborg då med. jag brukar gilla valborg men känns som jag definitivt tappat suget för att festa idag. sen vet jag inte vad jag ska göra heller. har lite att välja mellan men ja. Egentligen så hade jag nog bara velat hitta en asgo fest o festa hela natten, men ingen i närheten verkar vara sugen på det så :o.

Ska ialf käka gott här hemma först, för vi ska tydligen ha gäster, sen gör jag mig i ordning och ser var fötterna bär mig.  Det löser sig nog, det brukar det alltid göra.

Nu ska jag städa rummet lite och försöka komma på vad jag ska ha på mig ikväll :P puss.

image152

ehm,

ja första färgningen blev misslyckad, blev ingen förg typ :o och nu är andra färgen i, är dock VÄLDIGT skeptiskt, men men :P får se hur det blir..

färgningsdags!

yeahy, nu sitter frsta hårfärgen i :P får se hur det blir när denna e klar, sen ska nästa i! oj oj, jag är fett nervös för hur resultatet kommer att bli. hoppas det blir lika snyggt som jag föreställer mig ;) haha. annars är det frissan nästa :o

jag lägger upp bild sen när allt e klart, OM det nu blir bra vill säga :P haha.

håll tummarna! :)

blåsigt värre.

Denna bilden är massa lök på mig, från Dublin. men fan vad roligt jag hade!
image148
fy faaan vad det blåser ute alltså, det är typ 20 grader men blåser åtahelvete, nästan så jag blåser bort ju! ^^

så trött man är alltså ^^ ugg. Hade psykologi prov i skoan idag, jag vet inte hur det gick, men jag tror det gick helt okey endå ;P höhö.

nu ska jag göra mig i ordning sen åka o handla med mamma, förhopningsvis blir det köp av hårfärg med ;D Sen ska jag träffa marcus en runda ;P


Jag skriver mer sen ikväll när jag e hemma. take it easy y'all. puss.

night.

Så, då fick man pluggat lite med ^^ tror det sitter i huvet nu. Jag borde ialf få godkänt så :P höhö..

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och nanan kudden så jag får sovit ordentligt till imorgon..


Sov gott & dröm sött, puss!

image100

pluggish.

Ye, nu ska jag plugga psykologi. kollade igenom instuderingsfrågorna och det verkar inte så svårt, men man vet aldrig. :P Ska plugga ett tag nu, ialf tills jag kan det :P

hoppas ni har en bra kväll :) pussis.

new week.

Ja så var det ny vecka igen.. ibland känns det som veckorna går snabbt, men nu känns det verkligen som om tiden står stilla :P höhö. Ialf skolan idag, hade nationella i engelska, writing delen dårå.. vetifan hur det gick =/ brukar älska just skrivdelen, men iget verkade flyta på idag så =/..

Sen hade vi idrott, jag och sofie var duktiga och åke inlines, typ nästan runt hela lerberget :) Därefter hade vi en kort histria lektion sen slutade vi.. och nu sitter jag här hemma o lökar, ska bara samla lite ork sen måste jag städa rummet. Sen ikväll blir det psykologiplugg för hela slanten, prov imorrn så. verkar dock inte så svårt, så det ska väll forhoppningsvis gå bra :P

Åh, jag sparar det bästa till sist. Dom från möllehässle skulle ju ringt nu i veckan vare sig jag fick jobbet eller inte eftersom jag var på anställningsintervju förra söndagen. Så jag satt där framför tv'n och käkade mackor så ringde telen, så på torsdag-1maj ska jag provjobba mellan 1700-2200. Fett great! :D Hoppas det går bra nu med så jag får jobbet :) men det är ialf ett steg närmare nu :)

Nej nu ska jag städa, yippi - öhh..

pussis..

image146
Me like you alot. <3

tjugosjunde.

Godmorgon alla, nu ska jag käka frulle och sen göra mig i ordning, och ev hinna med bussen.
Ska bara ringa och väcka oskar med, wish me luck ;P

haha, vad ska alla hitta på idag då?

pussis.

38 dagar till Sweden Rock! ;D

Rubriken har dock inget med kommande text att göra :P  

omg, jag började skriva en dikt nu ikväll. eller ja jag kom inte så långt men endå. jag bara satt vid datan så fick jag upp meningar i huvet.. Det känns skönt på ett sätt, för att skriva hjälper. Man får verkligen ut det man vill säga men egentligen inte vågar. Nu när jag tänker på dikter och skrivande så känns det som man är 15-16 igen, och jag avreagerade mig i dikter. Dikter som avslöjar ens djupaste hemligheter och tankar, men som aldrig kommer att se dagsljuset. Jag har alla nerskriva i en bok som ligger gömd någonstans här på rummet. Den bästa känslan är nästan nu sårhär några år efteråt när man rotar fram boken, och läser igenom vad man skrivit, jag kan verkligen tänka mig tillbaka till den dagen då jag erkligen satt där och skrev det. Jag tror att på något sätt så organiserade jag mitt liv, jag delade upp det i olika kategorier beroende på hur det skulle bearbetas. Visst det är underbart att ha vänner som man känner att man kan prata med allt om, men vissa problem, tankar & bekymmer löser sig oftast bäst om man håller det för sig själv.

Att hålla saker för sig själv, det är något som jag var fett bra på innan, men nu för tiden så känner jag mig lite som en öppen bok, det känns som om folk vet allt om en, eller ja ungefär. jag tror nästan det är dags att sluta sig lite, att börja bearbeta lite av problemen och bekymmerna själv. Det borde även vara en bra sak för vänskapen, istället för att bara prata om problemen så njuter man av dagarna som är och kommer. För mig är det såhär, jag uppskattar att folk bryr sig, det gör jag verkligen. Men ibland, dock inte alltid så vill man inte ha hjälp. Eller alltså, för stunden så vill man, men i efterhand så tänker man "shit, detta skulle jag kunna lösa själv..." och det är varje gång man känner att man klarat av en jobbig sak, varje gång man klarar av något själv så växer man som person. men blir psykiskt starkare  Eller det är så jag känner ialf. Vissa saker måste man försöka klara av på egen hand, hur jävla jobbiga de än verkar vara.  FAST det är ju jävligt varierande beroende på VAD problemet handlar om :P

Oj, nu blev det massa snack om ingenting ungefär. Jag vet inte riktigt om jag fick fram vad jag tänkte säga från början..ha ha, det är inte lätt här inte.

Usch, klockan är 00:40, jag är idiotidkt trött och mår piss, eftersom jag är sjuk och känner mig blä..
Ska försöka upp i tid imorrn och ta 11.38 bussen till rydebäck. Måste hinna dit och prata innan det bär av till lumpen igen. (inte för min del alltså :p) Så, nu ska jag ner och hämta lite dricka, säga godnatt till mamma,pappa& tusse, sen krypa ner i sängen och sova :)

Hoppas ni alla haft en grymmt bra lördag.. Pussis!

image145

guten nacht - eller hur det nu stavas^^

Så var det kväll med. Kollade precis klart på filmen "27 dresses" hade den på datan så kunde lika gärna se den, mja va ska man säga lite för blödig för mig ^^ haha. Riktig tjejfilm om man säger så.

Ja nu börjar jag bli lite småtrött vilket förhoppningsvis leder till att jag somnar ganska så snabbt nu ikväll. Fett jobbigt att bara lika vaken i sängen och inte kunna somna, har vatt så nu typ senaste 2 veckorna :/ vet dock inte varför. Eller det kan ha varit för att jag börjat gå o lägga mig tidigare, innan så la jag mig aldrig före 2-4 på natten, men nu senaste 2 veckorna har jag försökt lägga mig runt 12 snåret. Men eftersom kroppen är van vid en sak så blir det att man ligger vaken endå:/ Men ja, hoppas att det ändrar sig snart ialf!

De från jobbet har inte hört av sig än, så jag vet inte om jag fått det eller inte.. Fast det lutar inte åt det posetiva hållet känns det som,  nu när det snart är helg o allt. Fast man vet ju aldrig, hoppashoppashoppas jag får det endå! jag vill verkligen bara få det samtalet där dom säger att jag har fått jobbet. :)

Nej nu ska jag lrypa ner i sängen och nanna kudden. Sov gott alla :) pussis.

image78
mwah, så sugen man är! :)

snart!

hallooj. snart är torsdagen slut = fredag = helg! :D

provet gick piss idag, fattade ingenting, och allt jag hade pluggat in bara försvann från huvudet=/ ILLA! måste få fett bra på nationella nu annars kan de vara illa illa =/..

Ialf, var inne hos mamma på karla och höll henne sällskap, kom inte så mycket folk så var ganska så slappt, jag var o köpte fika på ebbas med, så de var mys :) Sen på vägen hem hämtade vi pappa på jobbet och därefter förde vi och köpte kina mat :) Vilket blev ännu mera mys ;D Så nu är jag helt övermätt ^^

Micke fyller 20 imorrn vilket betyder att det är middag&lite partaj hemma hos honom. Jag har dock inget att ha på mig och det är fett illa. Tänkte kolla igenom gaderoben en runda nu och se efter ifall där finns nått man sy om eller så^^ Hoppas jag hittar något, annars ere probleem. Nej nu ska jag ner och hämta nått räkchips som bev över från middan sen ska jag sy&tråckla.

Hoppas ni får en trevlig kväll :) pussis.

image144

thursday

Här sitter jag och hostar för mig själv ^^ den jävla hostan har dock inte blivit bättre, eller imellan åt känns det bra, sen så hostar jag som fan. hums, wierd ialf. hopppas det försvinner snart ialf!

Har gjort mig i ordning så väntar mest på att klockan ska bli 12 sen ska jag dra till skolan. Eller jag måste iofs packa väskan o fixa frillan lite till, så får nog fixa det^^

Litteraturprov i engelska idag, yehay, eller inte. Är fett osäker när det kommer till det, för dels kan jag inget om engelsk litteratur, sen för den andra delen fattar jag inte ett piss av dom dikterna vi har fått som ska läsas igenom innan provet. Ska försöka läsa igenom dom en gång till på bussen, sen får det bära eller brista.

Sen efter skolan ska jag in till stan och till karla hade jag tänkt, mamma jobbar idag så tänkte droppa förbi och säga hej o så :) Har endå inget bättre för mig.

Nej nu börjar jag få bråttom. Ha en bra dag alla! :) pussis.


mitten av veckan dårå.

Så var onsdagen avklarad, eller ja inte hela men nästan. Började dagen med Idrotts prov, TROR det gick bra, men man vet aldrig ;P hehe. Sen gick dagen otroligt sakta. blev dock några roliga kort som kommer här nedan^^

Ska samla ork till det sen hade jag tänkt klippa topparna, och duscha. Sen plugga inför engelska provet imorgon :/ Sen blir det hreys anatomy 21.00 :D Så får väl sätta lite fart i röven så jag hinner bli klar tills dess, sen ska jag hinna käka med. Fast mamma fixar iofs käket nu, skulle bli någon bulgur sallad, vilket är fett gott, så det ser jag fram emot :)

Nej nu måste jag tagga för att hinna med. pussis.

image143
hahahah, sofie på engelskan ^^ :P

tisdag.

jahapps. har inte egentligen så mycket att säga. kom precis hem från karro, cyklade dit innan så vi har snackat o käkat glass :) och igår var jag ute och gick en runda med erica. mysigt :)

Min hosta har blivit värre, det känns som jag hostar sönder hela halsen typ =/ Gör fett ont och tappar rösten lite då och då. hoppas verkligen den försvinner till helgen ialf. Fett jobbigt att vara sjuk.

Ja det var väll det. Ska plugga lite ikväll hade jag tänkt, idrotts prov imorrn, och eftersom det är slutprovet så måste jag ialf klara det, fast det tror jag faktikst att jag gör,så svårt kan det inte vara ^^

nej nu ska jag nörda vid datan lite och sen softa :p puss.

image141
Darling, jag saknar dig så otroligt jävla mycket, kom hem!!

last hour.

jahapps så var helgen inne på sina sista timmar. ska nog nanna typ nu eller ja snart. har sovit fett dåligt senaste nätterna, eller har knappt sovit alls snarare. Så hoppas det blir att jag får sova nån timme ialf^^

Jag borstade tänderna typ för ett litet tag sen så nu ska jag sätta alarmet sen krypa ner under täcket och kolla lite tv innan jag slockar. godnatt alla :) pussis.

image137

sunday

jahapp så var det söndag o fan va snabbt helgen har gått =/

Om en timme, dvs 16.00 så ska jag jag till erikslund, ska dit och ha möte&middag med laget. Blir väll prat om den gångna säsongen och om den kommade. Hm, ah får se vad det blir. Kan väll inte säga att jag är direkt taggat för att dra dit och höra deras tjat^^ Men vafan, får bjuda lite på mig själv. yesyes.

Är fett nervös inför kommande vecka då jag får svar om jag får jobbet eller inte, hoppas som fan att jag får det. Jag vet att jag tjatar ganska så mycket om det. men vafan det hade vatt perfekt sommarjobb och i really need the cash.

Har suttit och spelat lite träiga onlinespel fram till nu, finns inte så mycket mer att göra. Oh just det jag laddade mer massa låtar med paramore igår så ska ju lyssna igenom dom med. Hörde en bra låt med dom på mtv så tänkte kolla in va för stil deras andra låtar har. kanske är nått bra, man vet aldrig =P hehe.
this is the song ialf.


nej nu ska jag lägga in musik på mobilen, ciaaao!

soligt värre.

japp då var man hemma från intervjun, vi satt och snackade i en halvtimme och jag tror att det gick ganska så bra, vi kom bra överrens och det verkade som om jag gjorde ett bra intryck ialf. Så hon skulle höra av sig nästa vecka. HoppasHoppasHoppas på jobb nu! :)

Tusse (min kise) har fått flipp och springer och fjöntar sig under min säng. möblerade ju om rummet så nu tycker han är skitskoj att vara ^^ höhö.

Jag funderar om jag ska ut och gå en runda, men är lite trääigt att göra det själv, och ingen är väll vid liv än =P haha. Blir att jag får fixa det sista med rummet och köra igång en tvätt :p

Förresten så är det fett fint väder här! :)

image136

lördag,

Nu ska jag bara sminka mig sen bär det av till anställnings intervju. Ska vara där kl 12.00 och börjar bli fett nervös. Jag hoppas verkligen det går bra, och nervositeten försvinner nog när man väl har kommit dit och börjat prata.


Igår; Erica och karro koom och hämtade upp mig, sen drogs det vidare till stan. Vi gick runder i Hbg, snackade massa och sen kollade vi på street racet. mysigt :)

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer får se, ska kanske träffa oskar men ja det beror lite på. Annars blire väll att man gör något annat, svårare än så är det inte :P

Nej nu måste jag fixa det sista, håll tummarna för mig nu! pussis

smguld!

image135

HV71 SmGuld. Fett bra!

helg!

fett underbart att det är helg, dock lite värre att jag mår piss :/ vet inte riktigt vad det är heller. har fett ont i halsen, sen har jag ont i hela kroppen med, känns som jag är i en dimma typ och inte kan fokusera på något. fett wierd.

träffa erica & caroo ikväll. hoppas bara jag m¨år bättre om en timme eller två annars får jag nog stanna hemma och bara ta det lungt ikväll.

drog och gymmade efter skolan. gick väll som det gick med tanke på hur jag mår. men fick tränat en timme ialf sen drog jag hem o fixade käk.

image134

du, trodde verkligen at du var borta men varje gång jag ser dig så känns det som jag får en kniv i magen. jag vet inte varför, för jag saknar ju inte dig, inte på det viset ialf.

snart helg.

fett skönt torsdag idag, fredag imorrn :)

Var i skolan i dag med, känns riktigt bra faktikst. Om man bortser från ite små detaljer, men endå :) var hemma vid 4 tiden, softade lite sen började jag städa rummet. Ska nämligen flytta in min andra gaderob eftersom jag inte får plats me alla mina grejer längre. Och för att den ska få plats så var jag tvungen attt mblera om på rummet. så nu är det som jag hade det från början. Tror faktiskt det kommer bli bra, visst kommer bli trängre nu, och mindre yta att röra sig på, men o andra sidan så gör jag inte mycket mer på mitt rum än att sova och plugga typ =P Men det blir nog bra.

Nu kom mamma & pappa hem, så ska ner o säga hej o käka. sen blir det nog att vi flyttar in gaderoben, för det är det enda som är kvar nu och det kan jag inte göra själv, den e stor o tung ;P haha.

Skriver lite mer senare ikväll. pussis

image133


----

image132
Det går inte att förklara, Jag Älskar Dig så..

onsdag.

yeah yeah, vinst för HV med 7-3, fett najs! :)

Skulle vatt med erica en runda idag, men kom hem vid 5 från skolan, var tvungen att plugga sen kolla hockey så de blev inte av. Men vi ska antagligen ses i helgen så det e najs :) Blir ev. på fredag, Men eftersom jag MÅSTE kolla hockeyn först, men efter det :)

Ska sitta en liten runda nu vid datan, sen gå igenom allt med skolan o så, sen sova tidigt :)

Tillbaka i skolan idag ialf. känns skönt att man är back on track again. Sen får vi se hur allt löser sig, men känns bättre nu ialf :)

Pussis!

image131
min söta kisemis :)

week 14 - day 2

jahapp då var det tisdag igen ^^ fuck vad jag längtar till helgen. sjukt alltså.

Gott att HV vann igår, ny match imorrn, två segrar fråm SM-guld. Ska även träffa Erica efter skolan imorrn, ska ta en runda i parken eller nått antar jag & snacka, var fett längesen vi sågs =/ Eftersom det är hockey imorrn och erica inte är så intresserad så blir det bara att vi ses en lten runda, men det är definitivt bättre än inget alls.

Ugg, skolan imorrn. Jag fasar redan ^^ Det är verkligen sjukt vad jag längtar till sommaren, att få jobba (förhoppningsvis), åka på läger och bara glassa med polare. helt underbart, och sweden rock så klart! :D Men jag ser mest fram emot lägret :)

Yeah, nu ska jag kolla på säsong 4 av OC hade jag tänkt. Harinte kollat på de sista avsnitten så får ta och göra det nu ju. Zappade förbi det igår på tv'n. då visades sista avsnittet i säsong 3, då marissa dog. då fick jag smått oc astinens. visst serien dog mer eller mindre med marissa men endå. Sen kommer det inte ut nya avsnitt på nätet av Thi Hills förränns på måndag, så har inget annat att kolla på. Funderar dock på att skaffa alla säsongerna av OTH, men har inte orkat =P haha.

Nej nu ska jag kolla OC. puss hej!image129

bild från 1'an, när vi va i sthlm. då skolan var rolig. Miss it!

resultat

yeah, vinst med 5-1 för HV71, gottans! ;D

hockey.

image128
match 4:7

yeah, HV leder med 3-1 och sista perioden börjar när som. fan spännande. men HV måste vinna.

tänkte bara sriva en rad, men hinner inte mer nu. uppdaterar efter matchen. wehey. pussis

jahaapps.

image127

gimmie^^


Så närmar kvällen sig ^^ Det blev inget städande, datan kallade mer för srunden, men nu i efterhand har man lite dåligt samvete för det ja. fast o andra sidan så är rummet mysigare när det är lite smått i oordning, då hittar man allt mycket lättare med ;D höhö..

Tänkte kolla film nu, kan dock inte bestämma mig för vilken jag ska se velar mellan dessa; G.I Jane, Sweeny Todd, I am legend & Juno. hum får se vilken det blir ^^'

Skolan imorrn, kan inte direkt påstå att jag längtar men ska bli skönt att få ordning på allt (om det nu går). Jag vet att det kommer bli fett mycket jobb och plug nu fram till 2'an slutar. men det är jag själv som satt mig i denna sitsen så fins ingen annan att klandra ner på. Efter ha gjort samma misstag innan så trodde jag att jag skulle lära mig men tydligen inte. Jeje, nog tjatat om det. Jag skriver mer om det sen när jag väll fått reda på vad jag har missat och vad jag måste ta igen.

Nej nu ska jag kolla film och njuta av läsken :)

Imorgon börjar allvaret.

nedräkningen har börjat - 85 dagar kvar till is.


söndag.

Åhh, fett fint väder idag. Var t.o.m i stan en runda, glassade runt och drack red bull ;D huhu..
Och en rolig sak, precis när jag skulle ta bussen så ringde telefonen, och det var från jobbet jag har sökt, så nu på lördag ska jag på anställnings interjvu :D hoppas hopas det går bra :) sen på söndag blire käk o så med laget. blir nog skoj :)

Nu har jag dock tänkt att städa mitt rum fr här ser förjävligt ut, kläder överallt ^^ men antagligen så slutar det väll med att jag fastnar här eller framför tv'n som vanligt :P haha..


jag bjuder på en creepy bild på mig ;) haha
image126

utgång.

kom hem vid 6 tiden, men hann inte mer än precis hem och vända för pappa ville att jag skulle följa med och handla, så det var bara att sätta sig i bilen och bege sig till city gross. Sen när jag väl kom hem igen efter ett bra tags handlande så började vi med maten, tacos och det var fett gott :) Käkade och softade, sen insåg jag att klockan var 9 och att jag hade sjukt bråttom, skulle nämligen ta bussen 22.00 från höganäs. Så det var bara att slänga på sig kläder och sminka sig på bussen :p

Väl i stan mötte jag upp Qixz & co, eftersom Qizx fyllde 20 igår, GRATTIS! :) Sen blev det vip kön rakt in på tivvan där vi var hela kvällen. Riktigt roligt kväll må jag säga :) Sen brjar man närma sig en större kris nu när alla omkring en fyller 20, snart är det ju min tur med :s eller ja, snart och snart, i oktober, men fan tiden går snabbt, framförallt sommaren.

Träffade Marcus och mattias på nattbussen hem igår med, har träffat dom varje helg när jag vatt ute. men dom e trvliga, och dessutom så bor markus där jag bodde innan, vilket betyder att han bor hållplatsen innan mig, vilket i sin tur betyder att jag får sällskap i princip hela vägen hem, och det är najs :)

Sov typ halva dagen idag, sen nu bara degar jag runder, och velar om jag ska pallra mig till helsingborg, lund eller bara va hemma ikväll.. Hade dock vatt fett najs att bara chilla hemma ikväll, se en fet film, käka gott, och sen knapra på några chips. Vi har BÅDE goda chips och pepsi hemma, så ni måste förstå att det lockar. är bara lite lakrits som jag saknar ^^ höhö..

Nej nu ska jag bränna över lite filmer så man har nått att kolla på ikväll.. pussis.

image125
bild från igår - dock en av de värsta från min sida, men vafan orka bry sig.
på bilden: nån snubbe, dekoy, jag, vita kaninen. riktiga namn fastnar inte hos mig, men smeknamnen gör.

tuesday.

yeah, fick sms imorse om att min mobil var klar. så jag taggade till väla och det visade sig att jag fick en ny mobil med hela kittet, mja man klagar ju inte men endå ^^  först funderade jag om jag skulle byta till nån annan modell men eftersom jag är smått kär i min så ger jag den en sista chans att inte fucka sig :P haha. men känns skönt att ha min skönhet tillbaka ialf ;D

Imorgon kommer sanningen eller vad man ska säga. 06,30 ska jag upp. sen skolan 08.30. ugg, är FETT nervös och allt som ingår där. vet inte varför egentligen, eller jo men vill inte berätta. höhö. sen hade tydligen marie (min mentor) ringt hem nu ikväll, men eftersom jag inte var hemma så blev det som de blev.

Allt jag kan säga är att jag innerligenhoppas att jag klarar 2'an, annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till.

Jag funderar på att byta namn på bloggen eller ialf sätta lösen på den, trött på att folk som inte ska läsa egentligen gör det endå och klagar ^^ jag menar det är ju endå min blogg, och jag sriver bara vad jag tycker. och jag tycker inte att jag snackat skit om någon, eller vad tycker ni som läser?

Nu är jag fett törstig så ska hmta dricka och invänta csi. :) pussis.

tuesday.

yeah, fick sms imorse om att min mobil var klar. så jag taggade till väla och det visade sig att jag fick en ny mobil med hela kittet, mja man klagar ju inte men endå ^^  först funderade jag om jag skulle byta till nån annan modell men eftersom jag är smått kär i min så ger jag den en sista chans att inte fucka sig :P haha. men känns skönt att ha min skönhet tillbaka ialf ;D

Imorgon kommer sanningen eller vad man ska säga. 06,30 ska jag upp. sen skolan 08.30. ugg, är FETT nervös och allt som ingår där. vet inte varför egentligen, eller jo men vill inte berätta. höhö. sen hade tydligen marie (min mentor) ringt hem nu ikväll, men eftersom jag inte var hemma så blev det som de blev.

Allt jag kan säga är att jag innerligenhoppas att jag klarar 2'an, annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till.

Jag funderar på att byta namn på bloggen eller ialf sätta lösen på den, trött på att folk som inte ska läsa egentligen gör det endå och klagar ^^ jag menar det är ju endå min blogg, och jag sriver bara vad jag tycker. och jag tycker inte att jag snackat skit om någon, eller vad tycker ni som läser?

Nu är jag fett törstig så ska hmta dricka och invänta csi. :) pussis.

yup.

Angående vad jag skrev innan idag, jag letade upp min gamla klockradio som nu har blivit i kopplad och placerad på tv'n. Så när den ringer måste jag helt enkelt gå upp ur sängen för att stänga av den. Och med tanke på hur högt den tjuter så kommer jag vakna till liv (hoppas jag ialf, men det märker vi imorgon.)

Kollar på hockeyn nu, yeah! nu fick äntligen hv in den igen. lhc leder med 4-2 nu, men vaffan det är hela tredje och typ halva andra kvar så.. I flrsta spelade dock Hv så idiotiskt dåligt, fattar inte riktigt vad som hänt, jag b´menar de briljerade ju sist när de slog ut timrå. men det är ju bäst av 7 matcher och vad kan i princip hända.

Pappa kom precis hem vilket betyder att det blir käk snart, Lasagna = FETT GOTT! :) Som det känns idag så är jag fett taggad på att träna imorrn, så nån som är sugen att haka på? :)

Sen angående helgen är jag förvirrad, som vanligt. Visst planera har jag, men alla varkar öndra sig hela tiden och inte verka veta ut eller in längre.. åh, jag blir bara så trött alltså. på allt. snälla ge mig sommarlov och hockey.

oj oj, nu luktar det fett gott. får dra mig ner o käka, eller ja om 2 min när perioden är slut vill säga :) haha

image122
karro & jag förra helgen :)


klipp.

haha, var inne och kollade på natacha peyres blogg och hittade dessa klippen,
haha japaner är fan för mycket ibland ;) men roligt är det!

morgon.

man kanske skulle börja dricka sånt här så man vaknar till liv^^
image121
snacka om ångest man kan få ^^ var så fett inställd på att gå till skolan idag, bestämmde till och med vad jag skulle ha på mig o så igår. men neheej då, ist vaknar jag av jag har mobilen i handen och solen skiner ^^ fuck, tänlte jag och kollade på klockan, 10.45 stog den på ^^ jag hade iofs kunnat ta bussen 11 men känns inte lönt eftersom jag hade inte hunnit fixa mig eller nått, sen när jag väl hade kommit till skolan så hade vi bara haft en en lektion på max en timme sen hade vi slutat. Så kunde lika gärna stanna hemma, fr hade vatt fett wierd om jag bara kommit till sista lektionen ^^ Åhh, jag hatar verkligen hur jag är på morgonen. Jo visst jag vaknar av alarmet, men stänger av det igen, och ibland gör jag det i sömnen med ^^ Nån som har några tips på hur man verkligen kommer upp ur sängen på morgonen och verkligen vaknar till liv? dela gääärna med er då, så jag inte sover bort alla dagar^^

Kom på en sak nu när jag kollade igenom min blogg, jag såg Den där Mary i lördags, haha fett najs ;)

Nu ska jag gå ner och äte lite hade jag tänkt, sen städa och sen läsa lite i boken hade jag tänkt. och vänta på att oskar vaknar till liv och hör av sig :p haha :D

take care y'all. pussis.

så var helgen över.

har haft en fett bra helg. spontan & bra.
orkar inte berätta va jag gjort så det får va. :P haha

skolan imorrn, nu är jag frisk ialf, så känner mig faktiskt lite taggad för det. Nu ska jag & måste jag fixa detta alltså, börja vara seriös och klara av skolan med. om jag inte gör det jag ska så har ni från och med nu tillåtelse att skrika på mig & slå till mig. jag måste lära mig :P

Sökte nya jobb i fredags. Fick svar från ett av ställena direkt, de skulle hra av sig nu i veckan, så blir förhoppningsvis intervju snart. hoppashoppas! Det lät ialf lovande, eftersom de svarade på min ansökan med att "din ansökan  ser intressant ut, och ser fram emot att få träffa dig personligen":) MEN nu ska man inte ta ut flr mycket i förväg, ifall det nu inte skulle bli nått menar jag. men vi frå se, jag berättar sen när jag vet mer om det :P

Yepp, imorrn börjar träningen igen för min del, efter ett tags uppehåll och så. Behöver verkligen komma igång med träningen så jag kommer igång med skolan med. Det åter lite mysko kanske men jag behöver verkligen träna varje dag för att orka med skolan. Känns som motivationen kommit tillbaka. Speciellt eftersom jag ska till swish i sommar, och då måste jag vara i min bästa form så :P heh.

Nej, nu ska jag byta om sen krypa ner i sängen och nanna kudden. skulle egentligen behövt läsa lite i boken, men känner att det vore meningslöst att göra det nu eftersom jag endå inte hade fattat vad där hade stått (ja, så trött är jag faktikst.) Så sov gott alla där ute, nu ska jag borsta tänderna. pussis!

image40

nattsluddran

yeah torsdags kväll. fortfarnde sjuk, och mår sämre nu än vad jg gjorde innan idag =/ jävla piss.
har ialf fått sökt ytterligare två sommarjobb nu ikväll så hoppas hoppas jag får nån av dom, för detta är verkligen bästa sommarjobbet :)

sen har jag även skickat in min anmälan till swish i sommar! ;D (Swedish international school of hockey) Fy fan vad jag längtar säger jag bara, kommer bli så fett bra. Hoppas att får lära mig massa nya stuff, teknik mässigt och sånt :)

Detta kan lätt bli en av de BÄSTA sommrarna någonsin, om det går som jag vill ;P

Nu kollar jag på seinfeld, hämtade precis ett stort glas kall oboy och en clementin som jag ska mumsa på :P haha..

Fy fan va skönt med fredag imorrn! hoppas jag bara mår bättre imorrn! Nu ska jag spela lite tills csi börjar, och efter det så ska jag nanna kudden..

pussis

haha bästa låten & bästa videon, från den där mary.
(för er som inte vet så går jag i princip alltid runt och sjunger på denna låten)
haha eller hur oskar :P

kväll.

mår lite bättre nu ikväll men har endå fett int i huvudet & halsen =/

fixade om headern på bloggen men blev inte nöjd nu heller, men nu får det va så tils jag kommer på nått annat ^^ haha. ska käka när som helst antar jag, lax ikväll, MUMMA! :D och hockey med, weheey timrå-hv.. egentligen så skiter jag i vilket lag som vinner nu och finalen med eftersom både modo, förjestad & frölunda är ute =/ men hoppas iofs att timrå vinner endå. zätas gamla klubb ju ;) mohahah :D

nej nu ska jag ner o hjälpa tll me maten sen äre hockey som gäller! :DD

pussis!

klipp från när zäta återvände till timrå under nhl-lockouten. mäktigt!
dock dålig kvalle.

torsdag.

nu har jag äntligen pallat med att göra en ny design. tog fett lång tid, eftersom jag gjorde massa fel hela tiden. men blev faktiskt nöjd.  den speglar av hur jag känner mig nu, eller ja ungefär. haha det blev djupt. nejnu ska jag går ner o ta nått o käka sen ringa pappa.

take care y'all puss.

tidsfördriv.

hittade detta på sannas blogg, vilket jag tyckte var hur roligt som helst ^^


jeje.

Ugg, fortfarande massa sjuk och det verkar inte bli bättre heller =/ ska försöka ta mig till skolan imorrn om jag inte mår lika kasst som jag gjorde innan idag. blää...

Så har i princip sovit hela dagen, och lagade käk nu innan. och nu kollas det på greys anatomy :) sen finns de nog inte så mkt mer o skriva antar jag ^^ kommer nog slockna tidigt ikväll, är fett trött =/

och du lilla vän, jag ska inte störa dig mer. du verkar ju uppenbarligen så otroligt besvärad av en. men ppna munnen och säg det isf, det är så mkt bättre än att bara hålla munnen stängd. äh, jag ska sluta klaga för folk verkar ta illa upp ^^ MEN det är faktikst upp till var och en om man väljer och läsa och vad man väljer att ta åt sig.

PUNKT.

tisdag - tisdag


image84
har fastat framför the hills - season 3 ^^  sånt äre.
menialf, bloggen verkar har vatt nere några dagar för inget har funkat me den typ, så ja. spelade ialf match i söndags i jonstorp, och äntligen var det min tur att näta, två gånger dessutom & i samma byte. oj oj oj :D fett najs var det ialf. lite segt dock att säsongen är slut, men ja så är det väll. så blir hårdträning hela sommaren, sen antagligen iväg på läger med så de blir fett de med ^^

Håller på bli fett sjuk igen med antar jag.. nyser och har mig konstant, inte lika trevligt men ja. blir att man får kurera sig och bara sitta och löka.

sen kommer min nuttepluff hem på fredag med och det kommer bi så fett underbart, saknat dig så! <3

nej, nu ska jag knarka lite ipren, krypa ner under täcket och tycka lite synd om mig själv.. det behövs faktiskt ibland.


RSS 2.0