30/8

14:57  Har precis plattat håret och klätt på mig. Ska snart sminka mig & packa väskan. Därefter blir det rydebäck och oskar. Mamma ska plocka ner sin utställning som hon har haft på bruket i just rydebäck nu i någon vecka, så tänkta att jag lika gärna kunde åka med henne dit :) Så egentligen har jag inte riktigt tid att skriva eftersom vi ska tagga om 20 min. Är sugen på lite fet mat ikväll och massa cola, brukar inte vara några problem att övertala oskar till det, sen är det ju faktiskt helg nu med! och då får man äta skräp.

Vill bara slänga in en rad och berätta att min familj är den bästa! Tusse med då såklart! Älskar er! <3


Förresten, Nik & Jay var UNDERBART! 28/8 <3

 


26/8

23:16   Precis hemkommen från hockeyträning. Eller nästan ialf, sitter nu med färg i håret för att få bort min hemska utväxt. Träningen var seg och självklart har jag nu sträckt båda mina ljumskar eftersom vi körde "ryssen", fattar inte hur jag lyckas. Men nu sitter den jävligt fint kan jag lova!

2 dagar i stan med oskar, igår väla idag familia. Kom hem men några kassar och massa pengar fattigare. MEN ibland ska man fan slösa!Blev massa blandat pycke.

Imorgon är det jobb på karla som gäller från 10-18. Sen är det bara hem och packa. För på fredag smäller det! Måste hinna med systemet med, men får nog ta det på fredag innan vi tar bussen mot copenhagen, för nu hinner jag ikke.

Nu ska snart färgen ur och jag ska slänga mig i duschen. Sen måste jag ju kolla på allt jag köpt innan jag kryper till kojs.

take care, ciao

25/8

11:44   Uppe med tuppen, har faktikst varit uppe sen 10. och det är fan inte ofta!

Har hunnit med frulle & prata med pappsen med. Första jag hörde när jag kom ner var att jag skulle jobba på torsdag, eller ja. Mamma&Pappa har hittat en ny hoj som de ska upp och titta på, just på torsdag. Snäll som jag är så kan jag inte säga nej, och vem säger nej till extra cash? haha, inte jag ialf.

Nu ska jag däremot platta håret och klä på mig sen blir det stan. Pappa ska också in tydligen så ska försöka tjata på han så att han åker när jag vill, för då får jag åkt hoj idag :D LOVE IT!

Sen bokade jag & sara hotell igår, fetenajsa hotellet som ligger precis vid tivoli. Fan vad jag längtar nu. Så idag ska det shoppas kläder så I look my best när jag träffar my lovers, Nik&Jay ;)

Nu börjar tiden rinna iväg. Vi hörs!

take care, ciao

24/8

19:27  Seg dag, åkte till kulla en sista gång och hade årsmöte med caroline. Därefter valdes det en ny styrelse och våra nycklar lämnades till respektive. Så det va det. Nu har jag ingen som helst jävla aledning att åka till kulla igen. skönt ;)

Sen när jag kom hem har jag sakt amen säkert börjat ta tag i mitt kaos till rum. 3 rundan tvätt är igång, jag fattar inte vad jag ska göra av kläderna sen. Jag har resonerat så här "eftersom min garderob är full oh inte har många tomma galgar/hyllor, så kan det inte vara så mycket tvätt som ligger på golvet" Men ack så fel jag hade. Nu är sängen överfull, jag fattar inte var alla kläder kommer ifrån. De kanske parar sig på golvet och förökar sig, helt av sig själva? Hm...

Nej men på tal om kläder, ska ha en hel dag med oskar på stan imorgon. Det börjar med att vi ska till väla och bränna pengar (lönedag tomorrow), även om det känns knepigt att säga det med tanke på vad jag skrev innan så behöver jag verkligen nya kläder! och skor med!! Så det blir väla, och självklart ska det ätas på wok kitchen. Jag börjar verkligen få smak för lite stark mat. Kan det vara så eftersom jag hörde att stark & kryddad mat ökar ämnesomsättningen? Hm.. Därefter ska vi ut och äta fint på restaurang, jag är glad att jag betalade förra gången (jag & oskar kör att vi betalar varannan gång vi är ute och käkar, mucho easy), så kan man välja ett extra fint ställe ;) haha. Sen ska vi kolla bio, inglorious bastards står på menyn. exciting! And that's it.

Nu ska jag först laga lite mat, tobbe kom hem precis och gamade om att han var hungrig, och eftersom mamma&pappa inte är hemma (de är uppåt i landet och kollar på en till HD, mamma ville tydligen ha en egen så.) så får jag offra mig. Tack och lov så är min storebror extra förtjust i stuvade makaroner, så det blir inget komplicerat ;) haha.

Därefter ska jag färga håret, eller ja min utväxt och topparna, nu jävlar ska det bli klart! :) Sen måste jag städa klart mitt rum och hänga upp all tvätt. SUCK, man kanske skulle hyra in nån slav så man slapp göra allt det tråkiga, jag menar för vad finns det som är tråkigare än hänga in massa kläder i garderoben? Jag har fortfarande nyköpta kläder kvarliggandes i påsarna för jag inte pallar. På tal om det så måste jag ju testa min nya klänning som jag köpte för typ en vecka sen. Så jag inte råkar slänga påsen. haha!

Förresten så hade vi träningsläger i helgen, men de berättar jag om senare!

Nej nu börjar snart magen kurra!

just det, FYRA DAGAR till copenhagen & Nik & Jay, love it!

take care, ciao

22/8

30:32   Trött och sleten som ett as.

Lång dag i ishallen. Nu blir det lite cola och chips innan sängen kallar.


ciao

RSS 2.0