30/3

22:24   träning ikväll med sofie, kan säga att det behövdes. Men framöver så kommer det bli MINDRE jympa pass och mer gym. jympa passet idag var värsta dagisleken. Inget för mig.

Tisdag imorgon, taggar till oskar efter skolan och myser där. Fete hålan på onsdag så det e chill ;) Funderar lite på om jag ska ta mig en sovmorgon imorgon, dels för att jag sov ruggit lite inatt sen behöver jag sömn.

Nu ska jag klä på mig sen nanna.

godnatt.

ciao

30/3

14:47   TJARÅ' som kenny starfighter hade sagt.
Var och såg den i fredags med mitt hjärta, fan va bra den var! Kenny to the people!

Annars? Jo, sista hockeyträningen för säsongen igår, kändes lite ledsamt. Men det avslutades med match mot föräldrar och så - skoj!

Jag har både min balklänning och min studentklänning hängandes på min garderobsdörr, varje gång jag ser dom blir jag så lycklig. Nu är det snart dags. Fy fan vad underbart det kommer bli!

Jag tror jag ska sätta mig och skriva lite stuff, TROR. jag hade velat plocka undan lite på rummet först, men då måste jag köra igång en tvätt och det går inte för tobbe tvättar. ugg. Fast det är ju inte stökit här egentligen, det är bara kläder som ligger lite här och var. Jag har för litet rum helt enkelt. Eller kanske för mycket prylar. Äh.

massa osammanhängande text, så är det ibland.

ciao

27/3

23:12 Känner mig otroligt orolig, jag vet inte varför. Eller det är nog dels för provet imorgon och skolan o så. Sen är jag lite små irriterad på oskar för att han inte svarar i sin mobil. Jag ska ju till han imorgon efter provet, och eftersom han kommer sova imorgon när jag åker dit så hade det vatt bra att få tag i han nu och planerat morgondagen lite, men nehepp.

Jag hade egentligen behövt packa och sånt inför imorgon nu, men jag pallar verkligen inte. Skriver en lapp och packar allt imorgon istället, lite enklare.

Nej nu ska jag försöka samla mina tankar och gå och lägga mig.

ciao

27/3

16:34  Väntar på att mamma ska komma hem, sen ängelholm och rögle. ska nämnligen sälja programblad idag.yeahj, eller inte.

Har ialf köpt en svinskygg klänning idag, kommer antagligen bli min studentklänning, men är inte hundra än. får se lite ;)
nej nu börjar jag bli stressad, ska vara i ängelholm om 25 min, måste ner och tjata på pappa nu.


ciao

24/3

22:54  Hemma från träningen. Astrött. Måste dock vänta till 12 , för då släpps kenny biljetter och så är det bandsläpp på sweden rock!

Hade hoppats få tag på oskar, men hans mobil klabbar, och jag kan inte ringa hem till han nu. Så jag får helt enkelt anta att han vill gå på bio med mig på lördag ;)

Sista hockeyträningen på söndag, vi ska spela match mot familj och så. Pappa är med, sen ska jag fråga tobbe och oskar med hade jag tänkt. kan nog bli skoj.

Mår fortfarande illa som en häst, eller något. fattar inte varför. Men om jag mår såhär imorrn så kommer jag INTE att göra några våfflor, för då är det ganska så stor chans att jag lägger en pizza där på bordet i alla jävla våffeldoft. haha.

ciao

24/3

16:26  Jag borde ha lärt mig vid detta laget, vissa är så jävla löjliga och klarar inte av ansvar och planering. Är så trött på skolan så att jag kan spy! Tack och lov är det jag och Erika som är kvar i företaget nu, det är lite tack vara henne som man verkligen vill ge allt. Nej mässan i malmö kommer gå så sjukt bra! Det kommer bli en perfa avslutning på vår försäljning, sen är det "bara" årsredovisningen och bolagsstämman. Men det fixar vi!

Sitter ich längtar som en galning på att klockan ska bli kvart i 7 och mamms&papps ska komma hem igen. För då är det hockey som gäller. Jag behöver verkligen det nu. Ska trampa så att jag inte ens kan stå på benen när jag kommer hem igen. Får INTE glömma ta med min medicin bara!

NU är jag så idiotiskt trött, velar om jag ska sova en timme eller plugga lite. Får se vad jag gör.

Pratade med pskar en runda nu innan, han är verkligen underbar, min själsfrände och den enda jag vill vara med. Han gör så jag vill gå upp på mornarna och vill kämpa vidare. Vet inte vad jag hade gjort utan honom, min prins <3.

ciao

24/3

09:52  Inte det minsta frisk.

Är uppe, ska klä på mig och försöka äta en macka, sen till skolan för att ha UF, sen hem och vila igen. Orkar inte!
Somnade aldrig riktigt igår, låg vaken läänge, tror jag "somnade" vid 2 men sen halv vaknade jag nästan varje timme, och när klockan var halv 5 hade jag så jävla idiotiskt ont i mitt knä, tog ipren (vilket det tog säkert 1h för att verka) sen sov jag svagt en timme tills mobilen pep igen. Fast sen tänkte jag massa igår kväll, i fredags var vi ju i tingsrätten,  tror lite att det var det som triggade igång allt. NU är tankarna i mitt huvud 24/7 och jag mår helt förjävligt psykiskt  Jag trodde verkligen att jag skulle klara av det. Jag är v'äll inte så stark som jag trodde attjag var. Sen skolan gör det inte ett dugg bättre, men vad ska jag göra? Allt är skit med det också, tvekar jävligt starkt på att jag kommer klara det. Usch, jag behöver verkligen oskar nu, och framförallt hocke, så jag kan komma bort från den hemska verkligheten i två sekunder.

Åh, jag blir knäpp i huvudet. Inatt ska jag fan skita i och gå och lägga mig, jag menar jag sover ju endå inte så vad är det för mening? Frisk det blir jag inte heller.

Nej hockeyträningen ikväll ska jag på oavsett vad, det är den näst sista för säsongen och jag vill absolut inte missa den.

Nu, kläder, sen skola.

ciao

23/3

23:25  Jag kanverkligen sitta hur längesom helst framför datan och verkligen göra ingenting. Vips så var 2h borta. Eller egentligen satte jag mig redan vid 7... illa.

Sen mår jag bajs nu igen, bröjar må smått illa och bara allmänt skit kort sagt. Får se hur jag känner mig när jag vaknar imorgon, kanske tar en längre sovmorgon eller så stannar jag hemma. time will tell.

Min nutte är söt, han sa att han skulle smsa mig innan han gick och la sig, jag sa "100 spänn på att du kommer glömma det", då fick jag ett halv kaxigt svar "gött, 100 spänn rakt ner i fickan imorgon då!". Men som jag gissade så hade jag rätt, han glömde =p Annars hade han varit en lite rik man. Tänk vad minnet kan ställa till det ibland.

Sen är jag grymmt sugen, så jävla idiotiskt helvetes sugen. Klättrar smått på väggarna här hemma. Kan vara därför jag inte kan sova heller. Borde göra något åt det. Ger järnet på träningen imorgon så jag deckar direkt när jag kommer hem. vilken idé! Nej nu ska jag kolla hämta ett glas iskall oboy och kolla lite i skolkatalogen i brist på annat.

ciao

23/3

19:58  Påväg att blir friskare ja, men är inte helt på hugget än.

Här om dagen såg jag på "du är vad du äter", varje gågn jag ser det så blir jag vertygad om att jag ska äta nyttigare och träna mer, men sen försvinner det lika snabbt igen.  En kompis till josse har startat en bantar blogg och där hittade jag denna filmen, såg på den och blev helt taggad.

Jag vet om att jag inte är tjock eller så, men här är mäniskor som verkligen tar tag i det och gör det. Medans jag sitter här och har lite små ångest över några kilon, gud vad patetisk jag är.


Jag vet ju om att träning både gynnar mit psyke och min kropp. Nej nu måste det dra igång.
Pengar på onsdag, då blir det iväg och köpa träningskläder och stuff, sen jävlar.
80 dagar till studenten, klart jag klarar det!

Hulkina is on her way back ;)


Veckans "to do":

tisdag - hockeyträning
onsdag - ki box med mamms
torsdag - malmömässa
fredag -  gym
lördag - högskoleprovet
söndag - sista hockyträningen för säsongen!


ciao

22/3

21:46   Efter många små sovstunder och några nudlar + cola så ger jag upp, jag går och lägger mig.
Mår så otroligt dåligt, och så sjukt illa för den delen. Har knappt kunnat äta något idag, en svag matlukt får mig att vilja spy. UGG, jag pallar inte detta!

Jag har verkligen inte tid för att bli sjuk! På torsdag är det malmö mässan och jag måste göra allt för att bli frisk då. Imorgon stannar jag hemma, kanske likaså på tisdag. Beror på hur morgondagen visar sig.

Kanske är så som oskar sa, kanske är jag sönderstressad. usch, jag vill inte ens tänka på det.

 ciao

16/3

19:12   Lång dag i skolan idag, var dock möten och fix med elevrådet hela dagen. Var hemma kvart i 6, och nu ska jag fixa lite till med elevrådet. Måste renskriva papper och så inför imorgon. Vi ska nämligen rå eunt i alla klasser och prata om elevrådet, sabotering, respekt och liknande. Och jag som har världens scenskräck. Super! Äh, bara att bita ihop och klara av det! Måste även komma på ett ämne som jag ska snacka om i svenskan, muntligt framträdande på 5 min och inga papper, nevöst! men öh, det klarar jag. Just fan, jag måste sätta deadlines på alla mina svenska arbeten med. Usch, nu blev det massa att göra. Ska hämta upp chilinötter och lite mer kolsyrat vatten sen är jag fit for fight igen.

Sen när allt är klart så blir det en lång dusch och bums i säng. Imorgon efter skolan blir det hem till oskar, och ja jag längtar som fan!


ciao

15/3

23:17  Tänkte faktikst slänga upp lite bilder idag, tog mig äntligen tid att koppla in mobilen i datan och la över lite bilder.
Ialf, oskar åkte hem för typ en timme sen, saknar han redan. Min man, han är verkligen min andra hälft. Älskar han otroligt mycket! Dessutom så snackade vi om sthlm liiiite idag. Eller vi snackade snarare om var vi ska flytta efter jag muckat. Dock långt tills dess, men ja, man måste ju kolla upp universitet och allt. Vi han med och kolla på Snapphanar med - riktigt bra det där!

 Älskopälsko & jag bakade kanelbullar idag, de blev gigantiska och sjukt goda! :)




Mer bilder nån annan dag. Sen tror jag att jag håller på att bli sjuk =/ Sitter här och snörvlar nu och har ont i halsen. Åh, hinner inte vara sjuk nu! Nu ska jag dricka lite juice sen krypa ner i sängen och sova.

ciao

15/3

10:16  Söndag morgon. Jag vaknade för en timme sen skulle jag tro och min älskling ligger fortfarande i sängen och sover så sött. Ska försöka att väcka han snart igen då jag börjar bli lite hungrig.

Igår satt jag oskar, tobbe & louise och kollade på melodifestivalen, och efter det transformers. Måste dock också tillägga att jag och oskar lagade god mat innan med ;) Ialf, jag fattar INTE hur någon i hela jävla sverige kan rösta på ugglas och verkligen tycka hon är bra. Det är som tobbe säger, det är alla äldre som älskade janis joplin som röstar på henne. Dessutom så ser hon ut som ett troll. Usch! Är dock besviken på att inte Måns eller Heat vann, men de fick ju inte så dåliga placeringar heller. Men hon som vann, var ganska så cool endå =P Men ja, NOG om melodifestivalen nu.

Mamms & Papps kommer hem sen ikväll efter en helg i sthlm, pappa skulle på ett HOG (Harley davidson Owner Group) möte då han är revisor där, och så följde mamma med. Så vi har haft huset för oss själva hela helgen. Måste gå en runda och kolla så allt är undan städat och snyggt tills dom kommer hem.

Jo det gör jag nu, sen ska jag pussa lite på oskar.


ciao


11/3

13:29  Så otroligt skönt med sovmorgon, blev dock väckt två gånger. Först ringde någon och frågade efter någon tobias, lite fel ute tror jag. Sen väckte tusse mig, han stod och mjauade vid min dlrr tills jag släppte in han. Så söt så.

Nu ska jag klä på mig & sånt sen till da big town höganäs. Ska till banken och få mitt nya visa kort fixad och beställe nya inloggningskoder. Sen när jag är hemma igen då vettifan vad jag gör.  Har iofs kläder som måste tvättas, så det får väll bli något sånt.

Ska försöka hinna med lite Design plugg med.

Nej nu börjar jag få lite bråttom.

ciao

10/3

22:43  Lugn men snabb dag.

Svenskan gick mega snabbt trots att vi har lång lektion. Vi satt och ritade av varandra och sånt pyssel. Känndes som man gick på dagis igen, men det behövs ibland :P Sen var det lite UF, rättskunskap och Design.

Vi har börjat med smycken nu, jag tror jag har fått värsta iden, eller den växer sakta men säkert fram ialf. Snyggt som fan kommer det också att bli (hoppas jag). Det är så otroligt roligt med sånt pyssel och dant så jag blir helt slukad av det och glömmer lite bort omvärden ;) haha. Mot kvällen var det tivolihuset som gällde för mig och Erika, det var dags för vår sista författnarafton, vilket både vr lite smått sorgligt och skönt. Vi fick sålt en del och där var en jävla massa folk. NU är det bara malmömässan kvar! Då jävlar! :)

Nu ska jag prata med oskar lite sen nattsudda framför tv'n. Det får jag göra ikväll eftersom jag har världens sovmorgon imorgon, börjar 14:25 - Glassigt! Det tycker jag att jag förtjänar.

Tomorrow it's hockeytajm, najs som fan! Har halft längtat ihjäl mig så kommer verkligen att köra gärnet imorgon, det behöver verkligen jag.

Nu tv och chill. See ya' tomorrow.

Ciao

10/3

00:39   Jag borde sova, MEn är som vanligt pig som en nötkärna.
Sen känns det jävligt tradigt att gå och lägga sig när man inte är ett dugg trött. då slutar det endå bara md att man ligger ovh stirrar i taket eller på klockan i nån timme innan man väl somnar.

Måndagen var avklarad, fick betyg på mitt Designarbete "stol" vilket var najs, MVG, nöjd som ett fån kan jag lova! ;D
IMorgon är det lång skoldag, sen författarafton och därefter pallrar förhoppningsvis oskar sig ut hit. Saknar honom, min gosebjörn.

Börjar bli helt saglig när det kommer till studenten, det är fan snart dags! Studentmössa och kläder är beställda och betalade. Nu är det bara väntan på att de ska komma, och det är snart hoppas jag! :)

Sen är det regionala UF mässan i malmö den 26'e och högskoleprovet den 28'e. Sen ska vi ha bolasstämma och efter det avveckla företaget. Sen är det lov och vips är det slutet av april och bara en månad kvar till studenten, och hela maj kommer vara fylld av balkysteri, studentplanering både på skolan och här hemma. Sen ska sweden rock också hinnas med. Sen tror jag AC/DC också ska in där. får kolla upp mer nogrannt vilket datum det var :)

ja jäävlar va tiden flyger iväg, vilket iofs är bra, men negativt för jag har mindre tid att fixa skolan på. Men boel och jag ska planera svenskan imorgon så det löser sig, sen möte nu i veckan hopefully om allt annat. Yes, taggad!

Sen får jag inte glömma bort att njuta av tiden som är kvar med, hum, undra hur man ska hinna med det ;)

nu ska jag ialf försöka att sova.

ciao

6/3

13:46  Fredag, äntligen är skolan slut. Dock sitter jag fortfarande på skolan då min buss hem inte förränns om dryga 35 minuter.

Dagen har gått ruggit snabbt, vilket är skönt. Sov hos oskar inatt, jag åkte dit igår helt oplanerat efter lite dispyter. Men jag tror att vi löste det mesta, skönt! Han är ju faktiskt min dröm prins :)

Sen ska jag hem och städa, yes va roligt på en fredagskväll. Nej men saken är den, mitt rum tar MAX 30 min att städa, jag tycker bara det är så jävla drygt att hänga upp alla kläder i garderoben när man vet om, att man ska göra samma sak en vecka senare. Varför kunde inte kläder tvättat sig själva och därefter ålat sig upp på galgar och in i garderoben? Hm, det var kanske lite över abitiösa tankar. men äh.

Klockan sex slutar karro jobba, och efter det ska vi ses och "hang out" ;) haha. NEj men vi kommer nog planera morgondagen och så. Bussen är hemma  ungefär 3, vilket betyder att jag har tre långa timmar på mig att städa. Hm, eller 2h mer sannolikt då jag brukar sega med lite käk & tv när jag komme rhem från skolan.

En annan  sak, vi spelade ju match mot skånelaget förra helgen, jag och "superrögle" hah. Vi hade malmös tränare som coachade oss. LIte skoj sådär att efter uppvärmningen så erbjöd han mig att komam och börja spela med malmö istället. Visst hade vatt skoj o få bättre träning och så men PALLA pendla till malmö 3 gg/veckan + matcher varje helg, nej jag hinner inte med det sa jag. Lite besviken såg  han allt ut att vara ;) hehe.

Nej, idag tändes lampan ordentligt i mitt huvud, jag MÅSTE fixa upp mina IG'n om jag ens vill komma in på högskolan. Så nästa vecka förhoppningsvis ska vi (jag & marie) ha möte men mona (min syo) och ulrika (min rektor) om hur vi ska göra för att fixa upp kurserna. Jag ska verkligen göra allt för att klara det. Jag skitrer i vilket, om det kräver att jag ska plugga som en jude varje dag och helg fram till studenten så gör jag fan det. this is for real.

Förresten så såg jag världens snyggaste skor på skopunkten som jag bara måste ha, så imorgon blir det stan med karro!

Nu ska jag spela lite innan bussen går.


ciao

4/3

19:39   Jag är verkligen sämst på att verkligen plugga.

Först måste jag städa rummet och dusha annars komme rjag bara störa mig på massa saker som ligge rlite här och var på rummet. Ja så får det bli.

Städning till halv 9 vilket blir följd av en dusch och köra igång en tvätt, sen greys anatomy och efter det blir det plugg.

Det låter som en planering som till och med jag borde kunna håla mig till.

får la se hur det går.

4/3

19:21  
ångest 1
Är fett irriterad. Blir ingen träning ikväll. Kan inte heller pka till friskis.

ångest 2
Naturkunskapsprov imorgon, som jag kom på igår. Gissa vem som kommer sitta uppe hela natten.

ångest 3
Fest & utgång = pengar, pengar som jag inte har. Åh jag vill ha nya kläder och känna mig fin!


Inte ångest

Ingen träning = att jag kan titta på greys anatomy. yes!

Var och träffade stenfeldt idag i stan, var evigheter sen sist. Hon fyllde även år i måndags, så på lördag taggar jag & karro hem till henne och super och firar :) Detta känns bra igen!

Imorgon efter provet blir det friskan och träning tills jag inte kan stå mer, taggad till tusen!


Nu, chill.



ciao


RSS 2.0