onsdag.

Yehap då var det kväll igen ^^ Fan va alla dagar ska gå snabbt, fast det är iofs bra, ju snabbare dagarna sveper förbi, ju närmre är dett tills jag får träffa Dig igen.

Ialf, träning ikväll. Usch, finns så mycket att säga men jag orkar seriöst inte bry mig längre Rögle Suger fan balle! så det så.. Så jag och pappa ska väll ta nån dag nu i veckan och kolla upp andra klubb alternativ. Som det är nu, så kan det fan bara bli bättre. Men som sagt jag orkar inte dra upp allt det där nu.

Skolan imorrn igen då, min als mår visserligen bättre, men har så otroligt ont i huvudet =/ Sen vill jag inte ta ipren eller liknande heller, har blivit lite mycket painkillers på sistonde =/. Hm, men nu när jag känner efter så gör det fortfarande ont i halsen. Antar att det är en släng av influensan man har fått. Så länge jag blir frisk tills på fredag, för då är det utgång som gäller, vill du haka på? Let me know så fixar vi ;D

Ikväll är en sån kväll då jag verkligen är sugen på att sitta uppe hela natten, bara snacka med folk o softa :) Men eftersom de flesta går och nannar tidigt så antar jag att dett inte blir en sån kväll. Kanske är likabra eftersom jag egentligen behöver sova massa, speciellt nu när jag är sjuk och allt. Sen hade jag tänkt träna imorrn med, men kanske bäst att låta bli. O bli helt frisk först så man inte fastnar i något och aldrig blir frisk.

Snacka lite med kussen nu idag med, hon fyllde ju 15 igår och eftersom jag inte var på kalaset i lördags (dubliiin) så skulle vi hitta på nått nästa vecka, både hon och jag är sugna på att shoppa så det blir väll väla antar jag :P Shoppa skor o sånt ;D najs najs najs.

Damn vad trött jag blev helt plötsligt, hm, men lite grejs måste fixas till imorrn först, typ vad jag ska ha på mig o så :P haha. Om jag inte planerar det nu så kommer jag garanterat komma försent imorrn.. Nej nu ska jag kolla klart på csi sen softa :p

ciaaaaaao.
image72

xD

oj oj oj, vilken jäva lineup! wcr!image71

NOFX
Bad Religion
Millencolin
Flogging Molly
Tiger Army
No Fun At All
Moderat Likvidation
Randy
Tysta Mari
The High Hats

Nu blev jag glad :DD



Nej, nu ska jag ner och packa trunken, sen dra till hockeyträningen och träna röven av mig ^^

puuss!


thoughts.

Det var ett tag sen jag bara skrev av allt jag kännde, tyckte och tänkte.. Jag behöver få ur mig vissa saker så. Det känns som jag bara har slutat att tänka, ialf nu på sistonde.. Innan så tänkte jag alltid igenom allt innan jag somnade men jag har inte tänkt på det nu. Det är nog därför jag har så jävla mycket skit i huvet, och en av andelningarna till tt man har blogg är ju för att skriva av sig, inte för att alla ska tycka det är fett kul att läsa, bara vissa kanske :P haha

Jag antar att "allt" började några dagar innan vi åkte till Berlin, eller egentligen så började det nog för ett tag sen men ialf. Det var då jag började frågaisätta mig själv, är verkligen detta rätt? ska det verkligen vara såhär? Berlin blev ett slags uppvaknande, jag vet inte varför men det var något där som förändrade mig, rejält mycket. Sen blev det Dublin i en vecka, och jag tror det var där jag insåg vem jag var. Det är svårt att förklara hur jag menar eftersom jag själv inte riktigt fattar. Det är inte en person som har förändrat mig, eller jo kanske tills viss del, men då snarare hjälpt mig att inse saker som jag själv sedan kommit underfund med. Jag behöver verkligen den här förändringen, jag hoppas bara jag själv klarar av det, och att det inte går åt helvdete som det gjorde sist. Fast sist så var jag rätt mycket yngre och när man väl börjat så kunde man inte sluta. det blev en kamp mot sig själv ungefär, men endå var jag så jävla nöjd. Jag skulle verkligen gett vad som helst för att känna så igen, den känslan alltså.

Det här är början på en ny tid? Jag vet verkligen inte, det skulle inte vara fel med lite hjälp, men detta är något man måste klara själv antar jag. Det är bara jag som kan brottas med demonen inom mig.

Jag antar att jag behöver bekräftelse, bekräftelse på att jag verkligen är bra på något. och det är där hockeyn kommer in i det hela. Men jag har verkligen börjat vela om hur jag ska göra med det. Visst jag vet att jag är bra och det måste man veta, men inte tillräkligt för att nå dit jag vill? Pappa säger att jag har det som krävs, men han kanske bara säger det just för att han är min pappa, och inte vill se mina drömmar gå i kras igen? Jag menar om jag nu hade vatt så bra som folk säger, varför säger då inte tränaren det? Jag vet att hon verkligen hatar mig, men varför har jag inte riktigt fattat heller. Eller jo vi har ju bråkat några gånger ganska så ordentligt men jag har väll rätt att säga vad jag tycker ^^ Och spom tränare måste man kunna ta kritik, och som spelare med. Men jag tar kritiken, håller käft och gör som jag blir tillsagd, varför fortsätter hon då att särbehandla en? När vi lirade cup i DK så var ju Richard med istället, och visst jag fick utskällning av han med för mit temperament och för att jag inte kan hålla käften stängd. Men sen löste vi det och gick vidare. Och jag diggar han som fan. Medans när vi lirade borta mot Halmstad då ellinor var med. Femmorna vi lirade i fungerade verkligen inte, så jag sa det till henne och fick "jaja" som svar. Jag menar varför får vi inte bara spela med dom vi tränar med istället för att byta runt hela jävla tìden? Borde inte hon som hockeyspelare verkligen förstå vikten av samspel bland forwards & backar.. Sen i sista perioden smällde jag in i sargen, riktigt ordenligt och min gamla ryggskada kom upp igen. halmstads tränare kom ut på isen, vår materialare kom ocskå ut men inte "min" tränare? Jag fick bäras av isen på en bår, men istället för att ha "min" tränare som följde efter mig och kollade upp mig så var det hamlstads tränare som gjorde det. Är det inte en tränares uppgift att ta hand om sina spelare? Verkligen alla från Halmstads lag kom fram till mig efter matchen och kollade hurjag mådde, några i mitt lag med, men inte ellinor? hon bara sa bra match till de andra och åkte hem... Hon gick runt till ALLA spelarna och sa att de spelat bra, alla utom mig.. Jag menar så dåligt spelade jag fan inte, jag ägde ju matchen fram tills jag skadade mig. Jag fattar verkligen inte hur hon tänker?
Visst nu tar jag inte åt mig och börjar böla för att hon inte bryr sig, men hon kan inte särbehandla mig, för det påverkar ju de andra i laget med..
Visst det är bara ett år kvar till att lira med dom, men är det värt det? Jag utvecklas ju nada i rögle, man mpste spela med folk som är bättre för att själv bli bättre.. Men eftersom de närmasta damlagen ligger i köpenhamn, göteborg & växjö så är killar det enda alternativet.. Visst en del av mig vill verkligen lira med killarna för man lär sig så mycket mer, och får ett tuffare spel, men jag kommer inte kunna lira matcher med dom. och det är ju därför man tränar för att få spela. Jag vet verkligen inte ut eller in nu längre när det gäller hockeyn.. Jag vill bara att någon ska göra ett beslut till mig eftersom jag tydligen inte själv kan fatta ett. Jag ska ialf dit på träningen ikväll, ge allt och se hur det går. Sen får jag och pappa sätta oss ner och diskutera framtiden.

Sen är det DU & DU. det är ni som vänder hela min värld upp och ner. Jag klarar mig inte utan nån av er, men jag måste ju göra ett val. Hur jag ska ha det. Jag blir förvirrad så fort jag tänker på det, jag menar vad är egentligen bäst? Eller kanske inget av det? Säkerhet eller nytt? Jag vill inte vara fast hela tiden, och det är så det verkligen känns. Det behöver nog ett slut nu, även om det kanske inte är det bästa. Men jag vill leva mitt liv, kunna göra vad jag vill, när jag vill utan att behöva tänka på konsekvenserna. Jag vet inte bara hur jag ska säga det. Varför kan du inte bara läsa mina tankar så slipper jag berätta det för dig ^^ Men antar att det får bli på fredag, ju tidigare desto bättre? Men samtidigt så är inte detta det jag vill, åhhhh, jag håller fan på att bli galen!

Snälla ta mig härifrån, långt härifrån där jag inte behöver ta massa jobbiga beslut och allt är jättebra.

Nej, nu blir det såhär, på fredag snackar jag med dig. så får vi se hur det går.

Medans det är du som har bollen, jag vet du inte vill tänka på detta nu, men sen kan jag inte bara gå runt och vänta utan att veta något.


Eller man kanske skulle ta och skita i alla? Gå ut och riktigt festa satan i det på fredag och glömma alla bekymmer för en kväll, jo det låter som en bra idee. Nu ska jag bara hitta nån som är villig att följa med ;)
image64
Sofie, jag behöver dig nu. riktigt mycket.

onsdag

idag är jag syyk - lite mer än vanligt faktiskt.
Men världen stannar inte upp för det, så måste få gjort lite stuff idag endå.

- städa rummet (det ser fortfarande ut som ett bombnedslag sen efter jag kom hem i söndags)
- plugga, svenska skiten & historia skiten
- tvätta
- sen om jag får tid över sola+gymma i höganäs.

och ikväll, hockeyträning :D :D


nej, nu kom posten så ska ut och hämta den =P talk to ya later.

ciao.

image63
i brist på annat så får ni se mina grillor ^^ ;)

hair.

omg, jag tror jag har slått i huvet ordentligt..

För jag funderar seriöst på att färga håret, eller blondera mig rättare sagt..
är ialf riktikt sugen på det ;o får se om jag tar mod till mig och gör det nu med ;)


Idag;
Var nere i malmö på uf mässa med skolan. Men det var inte ens i närheten av vad jag hade förväntat mig, och inte possetivt. men vafan, sånt är det. Fick köpt ett par nya hörlurar med ;P Sen drog jag & tränade en runda, o nu väntar jag på att klockan ska bli 9 och "I huvudet på gynning" ska börja :)





I think I'm falling for you. -  But I don't know if that's a good or bad thing. 

=/

image62

Det är inte riktigt rättvist. Orden räcker inte riktigt till. Det suger att du är så långt borta när jag vill vara där och stötta dig igenom detta.Jag hoppas du verkligen förstår att jag finns här för dig, och jag ska ingenstans. All min kärlek & tankar går till dig, dina nära & kära. <3

new week.

Dublin bilderna finns på: http://jofa.bilddagboken.se/
image61

Jahapp, så var allt det roliga slut. Vecka 9, hemma från Dublin och skolan i full gång. suck!

Yeahs, som sagt, kom hem igår vid typ halv 10 tiden.
Lördagskvällen bestod av förfest med boysen, eller ja det blev en ganska så lång förfest, vi drog vidare vid 12 tiden.. Ialf, vi drog till en pub som var asfet. Mega stor, 3 våningar och smockat med folk. xD Så där spenderade vi a great night med att dansa, supa och ha jävligt skoj! jag tror vi var hemma igen vid 4 tiden, men är inte riktigt säker. Väl hemma så blev det typ efterfest sen däckade folket en efter en. Men jag tvingade padde att vara uppe med mig hela natten och snacka skit :) Så när jag väl skulle gå upp egentligen (08.00) så fick han gå och lägga sig =p Blev inget sovande för min del den natten, men palla sova sista natten man är i Dublin lixom? :P haha nej precis:P

Jag gick och väckte sarah, sen började vi att packa och fixa allt. Kl; 09.00 kom taxin och hämtade oss, och hemresan tog fart.

Så fort jag satte mig i taxin så ville jag tillbaka igen, haha.. Jo men resan har varit fett underbar :)

Var dock jävligt skönt att sova i min egen säng :)


Nej nu måste jag nanna kudden, är fortfarande sjukt trött, blev inte många timmars sömn inatt heller, usch jag tänker verkligen alldeldes för mycket. Men så är det ibland, mycket som händer.


Jag måste verkligen fatta beslutet. Är bara så jävla svårt. Tänk om jag gör fel =/

friday night.

hej hå.

Då var det lördag morgon och snart har hela veckan i Dublin gått. Känns fett wierd att allt har gått så jävla snabbt, när man längtade till det så mycket. Men ja sånt är det ju. Ialf, flyget går 10,05 imorrn från Dublin tror jag, eller nått där i närheten ialf. Sen är vi i hbg typ 19.50 om bussen och så är i tid, MEN först väntar en vild lördagskväll ;) yeahy.
Jag är inte helt klar på hur vi gör ikväll, men dom andra har koll så det e lungt, men jag antar att vi först försfestar här eller någe sen blire pubrunda...

Oh, just det, igår.. Vi började med att förade här, sen drog vi oss vidare in mot stan och ett ställe som hette "Heaven" Haha, var helt flippat. Det började med att vi skulle visa passen, men så fort han fick det vek han bara ihop det och glodde surt på mig ^^ jaha tänkte jag.. sen gick vi in, hängde av oss jackorna. Först verkade det vara ett fett ställe, men när kvällen började gå, så insåg jag att det stod vakter typ äverallt^^ och dom var inte små.. Jaha, tänkte jag och vi köpte oss något att dricka, sen bestämmde vi oss för att vi skulle dansa, men vi hann inte mer än ut på dansgolvet förränns en vakt var framme och sa till oss, och hör och häpna, man fick seriöst inte dricka på dansgolvet ^^ haha, så jävla gay. Men vi hällde i oss drickan och gav oss ut på dansgolvet..Efter ett tag så såg jag typ att en liten del av golvet var högre än det andra, typ som ett podium där man kunde dansa, men inte alls överdrivet högt.. Fett tänkte jag och gick upp för att dansa, men nehe då så fel jag hade, ytterligare en gång så kom en vakt fram till mig och sa att jag var tvungen att gå ner. Så vi  drog ut på det vanliga dansgolvet igen och shakade :p Haha, jag kan sitta här och skriva/klanka ner på irländarna hur länge som helst, ni skulle fan ha sett hur dom såg ut, haha jag tror jag dör. seriöst killarna var kortare än mig och MINST 25+, och tjejerna hade alldeldes för små kläer för deras lite "harkel" större kroppar. alltså det såg fan Sjukt ut^^ Nej nu ska jag inte vara så taskig, eller jo okej lite till, sen skulle jag på toa, så ställde mig i kön. shit alltså, jag tyckte svenska brudar var dryga och högljuda av sig på toan, men det är fan ingenting jämnfört med irländarna, dom skriker och har sig, och sparkar och slår på dörrarna :P sen bara pratar dom med en och man fattar ingenting utan bara säger "haha, okey" och låtsas fatta. Dom trodde nog att jag var trög i huvet på redigt för att jag alltid sa "what?" så fort dom sa nått till mig.. MEN det är inte mitt problem :P Fast en lite cool grej som fanns på toan som inte finns här hemma är en söt TOA TANT. Hon satt och log hela tiden, så fort man kom ut från toan så kom hon och sprutade tvål i handen, sen när man tvättat sig kom hon med papper, så båda jag och sarah gav henne litta cash ;) Alltså en megasöt toa tant :) Sånna borde fan finnas i sverige med, lätt  dom borde införa det, typ då framför allt på tivvan och ALLA uteställen..  Åhh, just det.. på toan så hade dom även en plattång som man kunde hyra, haha man stoppade i pengar så kunde man bara använda den, fett ballt.. Sen kunde man både köpa hårsaker, så som hårspray och liknande OCH godis, ifall man var sugen på det :P Så kortfattat, TOA TANTEN ftw!

Bilder kommer upp sen ^^. puss ciao alla små folk, dvs. irländarna.

hälsningar, från ett vårigt dublin ^^

lök.

Såja, nu fick jag upp sarah en runda så vi fick käkat frulle..
Dock så är hon lite krasslig så hon gick och la sig igen.. Så nu ska jag väll sitta och spela lökiga onlinespel ett bra tag tills hon e fit for fight igen =P haha..

that's all.. ciaaao.

dag 4

Yeahs, idag är det torsdag då, fan va snabbt dagarna ska gå =/
Ialf, jag vaknade typ nästan precis, men sarah sover fortfarande.Jag velar om jag antingen ska gå upp och hoppa på henne eller låta henne sova ut, men fan jag vill ha frulle ju :P haha..

Igår, ja vi sov gjorde oss i ordning och sånt, sen drog vi in till storstaden helt själva, så etfer bussen har kört förbi oss så fick vi vänta på nästa buss, men sen gick det vägen :) Vi kollade massa affärer och käkade. Vilket resulterade i nya inköp, jag köpte en asporrig ny skinnjacka och ett läppglans, medas sarah köpte en porrig t-shirt och ett läppstift. Oe, jag höll på att glömma, vi köpte asporrigga hattar med ;) hahaha. Vi kom hem igen och avsöutade kvällen med filmen "We are marshall", riktigt bra faktikst :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på, det är dock regnigt, kallt och grått ute, så  nu får vi känna på äkta Dublins väder. Men jag antar att vi bara slappar till boysen kommer hem, sen får vi se vad som hittas på. Vad det än blir, så blir de nog skoj :)

Nej, nu ska jag väcka sarah med lite hoppningar, jag är ju fan ashungrig =P haha..

Take care ya'll.
Lökiga hälsnigar från Dublin, Irland.
image60

dublin.

image59


tjoho, då är vi i Dublin dårå. Jag & Sarah :)

tänkte bara skriva en rad och tala om att vi lever ^^ haha. skulle hitta nån bild att lägga upp men tydligen så är folket här ganska så kåta på fjortisar så det fick bli den här porriga bilden på en liten pojke ;) vettifan vem det är men endå xD haha.

sarah har ordet;
okej såhär är det: vattnet här är svinkallt :O jag höll på o frysa ihjäl i duschen :( o sara höll på o frysa ihjäl här nere för dörren av tydligen öppen ^^ snillen som fan e vi :P poss haaaaaaaaj , frysande hälsningar från dublin :*

Nej nu ska vi underhålla oss själva.. take care ya'll.

och förresten det är FETT najs väder här :) sol o allt, så fuck yooooooooou! :)

puss ciaaaaaaaaaaao.

home.

Äntligen hemma från berlin! orkar inte skriva nått nu, vill bara sova ;P haha har fan åkt buss/färja hela dagen typ, ialf sen 2 ^^ Jag skriver imorrn o berättar om resan :) puss & godnatt!

(ps. FY FAN VAD DET ÄR SKÖNT ATT VARA HEMMA!)


(ps. 2. Glad alla Hjärtans Dag allihopa :) )


berlin.

yeahy, nu packas det för fullt. 04.00 samling på skolan sen åker vi mot Berlin, Sp2'orna :)
Hoppas hoppas hoppas det blir najs :)

Och ja, match borta mot halmstad idag, iofs förlust men inte konstigt när det är som det är ^^ sen så fuckade sig ryggen igen, så fick gå eller rättare sagt, bäras av isen.. Vilken jävla timing, nu med berlin och allt. Fy fan, sist det hände så var jag tvungen att åka in till akute mitt i natten, och det hade jag helst velat slippa i tyskland faktikst ^^
Men ja, blir två veckor utan träning + hockey, sen när jag kommer hem igen så ska jag och pappa ta oss ett ordentligt snack om hur vi ska göra med hockeyn.. För som det är nu funkar verkligen inte ^^ Jag menar det är något fel på laget/tränaren, när en av ens spelare får bäras av isen, och hon inte bryr sig, utan istället så följer motståndarnas tränare med ^^.. hum ja men endå.. Har massa att skriva om matchen och så, men jag har varken ork eller tid att gå in på allt det nu, försöker lägga det bakom mig ist :P

Nej nu måste jag packa sen sova några timmar innan det blir BERLIN :DD

Vi hörs på torsdag allihopa :) puuuuss!!

torsdag.

Tjohej, det blir bara en kort tradigt inlägg här nu.. Idag, ja skolan som sagt, var folk där från okilga högskolar så det var iofs ganska så sköj. Sen hade vi Företagsekonomi och fick sluta tidigare så hann ta den tidigare bussen hem med, fett najs :) Nu har jag bara suttit här och närdat mig lite, sen nu ska jag ner och käka nått innan man dör av svält typ ^^ Sen göra mig i ordning och in mot stan :) yeahy, fredag imorrn sen helg, och på söndag taggar jag till Berlin, fett skoj! :D Pappsi, är inne och växlar pengar i stan med nu så, sen är nog det mesta fixat, just fan, jag måste packa med, haha..

tjoheeej.


image58

again.

Ja, blev ingen dansaerobic, damnså fjolligt det såg ut ^^ hahah. Nej det blev gymmande istället..
Imorrn, onsdag = hcokeyträning, fett underbart! yeahy! :)  Shit, jag e helt taggat verkligen..
Sen ere torsdag o då kommer sokar hem från lumpen, tror jag ialf, vi skulle nog ses men inte så lätt när man inte får tag på han ju :P hehe, men ska bli najs, två veckor sen han sist va hemma nu ju ^^

Usch, känns som jag har så otroligt mycket jag måste fixa innan Berlin, men tvivlar starkt på att jag kommer hinna med allt =/ Jag får väll börja så smått med allt och helt enkelt göra det jag hinner med^^

Nej, nu ska jag kolla tv och fixa massa stuff, sen så småningom nanna kudden. ciaaaao!

image57

träna

Yeah, kom nästan precis hem från skolan,  soft dag började 11.10 och så hade vi inte sista lektionen heller ;D
Så nu ska jag bara packa väskan sen ska jag ta bussen 10 i till friskis och träna med sarah.. var ett tag sen man va där nu, men jag har iofs vatt på cup hela helgen och så ere hockeyträning imorrn med ju ;) wohooo, längtar som fan ! :) Hm, mja men iallafall, jag hade tänkt att fixa nå käk nu innan jag drar men jag pallar inte, så tar me litta frukt ist o käkar på bussen ;) sen blir det ordenltig mat när jag kommer hem ist, mycket bättre så :)  Det blir antagligen att vi går på "dansaerobic" så får vi se hur det är, och gymmet efter det. Men ska ta det lungt eftersom det kommer bli fett hård träning imorrn (ialf från min sida) eftersom vi har match på lördag ^^

Nej nu måste jag börja packa känner mig lite stressad nu så, just fan, jag ska ju läga in musik på mobilen med, ah nu blev jag ännu mer  stressas.. Jag skriver mer efter träningen, när jag e hemma igen ;p ciaaaaaao!

image56

yeahy!

OMFG, fatta om två veckor är jag och Sarah i Dublin. DAMN vad jag längtar! ge mig den 18'e nu va!

Det har inte riktigt slagit mig förränns nu ikväll, att vi verkligen ska dit, jag har flygbiljetterna liggandes här brevid datan, varje gång jag ser dom bara ler jag ;) Ah, detta kommer så lätt bli bästa sportlovet ever!

Sen drar jag till Berlin nu på söndag med skolan, fast det tänker jag inte riktigt på, utan all min fokusering är på Irland fan ^^ haha.. Denna veckan kommer gå så fett snabbt sen kommer dessa veckrona med gå fett snabbt, och hela terminen med förhoppningsvis ;) haha, nej nu längtar jag bara fram tiden, men skit samma :p


På tal om inget, jag hittade en gammal bild på mig när jag kollade igenom några old pics, haha ;)

image55

cup.

Ja, hur ska man egentligen sammanfatta denna helgen, denna cupen.. jag har inte ork till at sitta och detaljerat förklara varje match, det hade ni inte heller pallat för den delen =P Men ja för laget gick det väll sådär, men för min del så kunde jag inte gjort mycket mer. Jag gav allt jag hade, sen att det inte kan lyfta upp hela laget, visst det är synd men det går bara inte. Men fan så irriterad jag är, på massvis av grejer egentligen, men till största del att målen inte vill komma, så sjukt många gånger det var centimetrar ifrån mål, och när det inte var det så tog målvakketn dom, på något jävla vis ^^

Jag säger bara sista matchen brudar, så jävla nära. och till några, fy fan vad bra.

Kortfattat, en cup som var fylld av; glädje, arrgesitioner, hat, ilska, fuskande (EJ från vår sida!), ja men i helhet helt ok.

Ny match nu i helgen, borta mot halmstad, får se om jag hinner med ^^ hoppas det ialf.

Bilder från cupen finns ute på; jofa.bilddagboken.se

image54



























inför.

image52

yeahp, detta är då en del av allt som ska tas med till cupen imorrn ^^ hoppas fan att det räcker nu bara ^^
Nu bara sitter jag o väntar på att maten ska bli klar, sen blir det packning för hela slanten, och om jag blir klar i någorlunda tid så blir det lite halvmys framför tv'n tonight :)

nej nu måste jag käka innan jag dör av svält typ^^ hare fett så hörs vi efter helgen y'all :D

pusss!

Fredag :D

äntligen fredag, eller ja inte riktigt än men klockan är ju förbi 00:00 ;) haha
så underbart med helg :D kommer dock inte bli så händelserik fredag, ska förhoppningsvis träffa sarah en stund. Sen ska jag och pappa iväg och handla massa stuff som behövs till cupen; energidrycker, frukt, kexchoklad, druvsocker, gainomax, ja listan kan göras lång =P haha.. Sen kommer väll kvällen bestå av packning, och gå och lägga mig tidigt. Samling 06:45 i ängelholm, vilket betyder att vi får åka härifrån 06:15 vilket i sin tid betyder att jag måste gå upp mellan 05:15-05:45, och det är fan tidigt ^^ UGG!

Men förhoppningsvis så kommer det blir roligt ialf :D Får spelat massa matcher, och jag kommer antagligen få massa speltid med ;) underbart! det är inte lätt att vara bäst, eller vad ska man säga, haha. Nej nu tror ni säkert att jag är som som tror att jag är bäst, men i själva verket inte är det. MEN så här ligger det till för er som inte visste det: Om man som hockeyspelare inte tror på sig själv, så kommer man ingenvart ^^ och ju mer självförtoende man har, ju mer syns det i spelet med, man vågar ta ett anfall själv, och vågar ta det där skottet. Men sen vet jag också att jag är bra, och det behöver jag veta&höra, för annars lirar jag uselt. Låter wierd men så är det.

Men ja, det kommer nog bli en bra helg med massa speltid och förhoppningsvis så får jag näta några gånger med, jag lovar att hålla er uppdaterade, och berätta allt om helgen sen :)

Nej nu ska jag nog nanna kudden hade jag tänkt. ha det fettt så länge, det blir antagligen att jag skriver imorrn med under tiden jag packar, annars önska mig Lycka till ;)

image23

RSS 2.0