30nov -


Well it's over and a letter is flying high
Out the window to catch a hand of thine
Could the founder release it's bloody words
Scream the anger and sorrow of a girl

But you're keep on the question i tell you not to pop
But maybe it's been a hurting, it's been hurting from the start
Do you not coping then tear it apart

Never wanted it this way
Oh baby i'm dying i'm crying over it

Maybe you feel it to, oh baby i'm blue
Maybe you feel it to, baby i'm blue

30nov -

18:33  Har egentligen massa som jag behöver berätta, vet dock ej om jag pallar..

Men helgen, fredags fest hos malin för henne och evelina - skoj (: och igår var det studentmaskerad på trappa upp. jag var då "Rambo", lätt hårdast på stället ;) Det bästa var endå på bussen, busschaffören vågade inte kolla mig i ögonen efetr han hade sett mina "sänderslagna knogar" HA :D Kommer väll nån bild kanske.

Idag, julskylting med LäsLättUF på bibblan i höganäs, fick sålt lite så det e ju skoj. Oskar var också med igår, sov hos mig sen åkte han hem idag efter en liten runda i höganäs..

Jag hatar när den känslan kommer, som man verkligen inser att man nog har växt ifrån varandra, att man vill åt olika håll. långt samtal igår om känslor och så, jobbigt men nödvändigt. Vi får helt enklet gå tilbaka tills då vi började växa ifrån varandra, och börja om därifrån. Jag vill inte ge upp detta för något. Men, det kanske är grönare på andra sidan? Nej så kan man nog inte tänka. Men man kanske behöver leva lite för att se vem man verkligen vill vara med. Usch, jag hoppas verkligen detta löser sig. Du är ju trots allt kärleken i mitt liv..

"Maaaaat" skrek mamma nu, dags och kla ner. snart gossip girl med ;) haha :D

ciao


Jag var hårdingen själv ;) Här med karro <3

27nov - helg!

22:10  eller ja snart helg ialf ;) taggad till tusen. men känns tradigt att bara få träffa oskar på lördagen, MEN det är bättre än inget, och så muckar han ju snart min duktiga älskling! :) Längtar massa tills han ringer så jag får veta hur slutövningen har vatt, är nyfiken as hell! ;D

Caroline följde med hem idag, klippte hennes hår, skit snyggt om jag själv får säga det. Bara lite på längden och lite uppklippning med, :)

Nu sitter jag med ett stort glas kall oboy och kollar på Hells kitchen. Perfekt avslutning på kvällen. Nej det var allt för ikväll.

ciao

26nov - kwell

23:27  Blir bara en kort summering av dagen, börjar få ont i huvudet och måste sova så :P

Skola, sen stan med carro. köpt lite småstuff. hem till henne och färga hennes hår, APSNYGGT blev det! bara klippning sen blir det oemotståndligt ;) haha.

Kom hem för ett litet tag sen, svin ont i huvudet med. ugg.  Upp tidigt imorrn städa rummet, sen till skolan.

SNART HELG! förresten så kommer maskeraden bli killer bra (tror jag) dessutom så följer oskar med, och jag s´har saknat han en massa nu i veckan!

på återseende.

ciao

25nov - tuesday

21:17  Ganska så bra dag idag. skolan sen tema skolfotomöte.

Kom hem och pappa hade skrivit ett brev till pliktverket som jag skrev på och ska skickas in imorgon. Sen beställde vi studentmössa/kläder och SWEDEN ROCK BILJETTER! lycka! Så nu sitter jag och är överlycklig för jag ska se In Flames, Motörhead och massa andra sjukt bra band i sommar. jag längtar!!

Även gjort småplaner med caroline, fixa hennes hår nu på torsdag & fest på fredag (: SKOJ! xD Alltid roligt med lite nytt faktikst.

Nu ska jag kolla på grejer till maskeraden på lördag, lät va fett de kommer bli ;) haha.

ciao

24nov - 2+2

22:31  yes, idag är det vår dag. 2+2 år som oskar säger. Synd att han inte är hemma, men ja.

En rolig sak som hände idag; jag följde med caroline till bibblan, vi var på väg dit när en liten kille (typ 12bast?) kom fram, ställde sig framför mig och bara kramade mig. Självklart kramade jag han tillbaka, men ja.. Nu till saken, jag har inte den blekaste aningen om vem det var. Sen gåendes därifrån skrek han "vi ses imorgon" haha. något som förgyller vardagen lite ialf. småpojkar.

Annars då, jo jag mår inte ett piss bättre. pappa hade försökt få tag på chefen föör pliktverket hela dagen, men utan resultat, så han skulle testa imorgon igen. jag menar lyckat, de ber en ringa och överklaga men sen när man ringer så är han inte där, på hela dagen?wierd. Jag tror att jag är i ett stadie just nu där jag varken accepterar eller förnekar beslutet. Känns som jag är i en dimma och inte kan sätta finger på något. Allt bara känns så jävla suddigt. Men inerst inne så vill jag bara ligga i sängen och gråta ut. Känns som jag har världens börda inom mig, men jag vägrar att släppa ut den. dock så tror jag inte att jag kan hålla den längre, utan den brister nog snart. Har bara jävligt svårt att visa mig svag för människor. Men usch ja, allt känns verkligen förjävligt nu.

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite tv. och bara tänka. godnatt.

ciao

23nov - äntligen!



23:21 


In Flames, Dream Theater, Europe, Heaven & Hell, Foreigner, Hammerfall, Motörhead, Lita Ford, Uriah Heep, Marillion, Amon Amarth, Riot, Blackfoot, Soilwork, Forbidden, The Outlaws, The Tubes, Bullet, Seventh Wonder, Stornzone, Torch, Enforcer.

Skojjar du vilken killer första line-up. Sweden Rock 2009 säger jag bara! Imorgon köps biljetterna, och som jag längtar. Oskar ska också med vilket kommer att göra det hela ännu bättre. Fy fan vilken jävla underbar sommar det kommer bli. Det är verkligen så man längtar!

Nu ska jag sätta i-poden på laddning, slänga mig i duschen och sen sova. Är djuriskt trött!

ciao.


23nov - weekend


15:54 
Ytterligare en helg som spenderats med mitt hjärta. Känns nästan jobbigare för varje gång han ska åka iväg igen, tur som fan att det bara är 12 till MUCK. (:

Fredagen åkte jag in till stan för att möta upp oskar som sagt,  det hade blivit massa knas med tåg och busar vilket ledde till stor försening. Och planerna jag hade gjort gick lite i kras. Det var tänkt att vi skulle ut o käka på fancy restaurang, men vi hann verkligen inte. Istället blev det krubb på Bk, men det var gott det med ;) Sen däckade vi relativt tidigt..

Lördagen, igår spenderades på väla, oskars mobil skulle på lagning och jag skulle göra lite inköp. Det blev ett par fett snygga stövlar, två t-shirts & lite underkläder. Och älsko fick en snygg t-shirt från carlings av mig :) Sen står det "territory of the black angel" på den, och det tyckte jag var lite passande det med ;) haha. Efter väla åkte vi hem till mig där vi lagade god mat och kollade på film och mös hela kvällen.

Idag har allt gått snabbt, och oskar är hemma nu och packar inför morgondagen. Han tar tåget upp redan ikväll, och imorgon börjar deras slutövning. Det känns knas att det äntligen är dags för slutövningen, för jag kommer ihåg precis när han ryckte in och vi snackade om det, då känndes det som en evighet tills dess.

Nu skulle jag egentligen behövt plugga, men jag har verkligen nada motivation för det så för göra det ikväll istället. Jag hade tänkt testa mina t-shirts och fixa hem lite go musik nu ist ;) Sen måste jag städa undan lite innan mamms&papps kommer hem med.

ciao.


21nov - fucked up

16:21  Verkligen ALLT går åt helvete. Det är fan sjukt, känns som det bara händer massa skit hela tiden och så åklart ska allt inkludera mig.

Oskar var inlags på sahlgrenska igår, buksmärtor, och de vet fortfarande inte vad det var. han kommer dock hem idag. Igår när jag kom hem från infokvällen (och precis hade fått reda på det med oskar) så ser jag att det ligger ett brev från plitkverket på bordet. genast går en kall rysning genom hela kroppen. öppnar brevet och läser "pliktverker drar tillbaka till ansökan och du kommer inte att göra lumpen"

jag menar, FÖRHELVETE, hur länge ska något följa mig som jag inte ens har gjort? (visst, jag ska överklaga deras beslut, men vågar inte hoppas på det bästa) Nu har ytterligare en dröm gått i kras, tredje där ja. Kan ju säga att man börjar tröttna på att ha drömmar när de endå bara krossas hela tiden.

Jag verkligen Hatar dig, och jag önskar verkligen att du dör, eller att något hemskt händer med dig eller någon nära till dig - det gör jag verkligen.

Nu ska jag göra mig fin sen ska jag till stan för att möta upp oskar, sen gå ut och äta och mysa, bara vi två.

Min familj (oskar inräknad där med), utan er så är jag verkligen inget. älskar er så otroligt mycket, och är så tacksam för att ni alltid stöttar och hjälper mig, ni är Guld värda. Massa kärlek till er!

Ville bara få allt sagt, orkar inte prata om det heller så PUNKT.

ciao.

19nov -

21:59  Så var greys anatomy slut nu med. Jaha vad händer nu då? Oskar är ju uppe i lumpen, men nu ikväll är han och de andra ute och super, han skulle ringa sen sa han så det är väll bara till att vänta.

Har egentligen god lust till att gå och lägga mig, hm, det kanske man ska? Eller kanske spela en eller två låtar på guitar Hero först? Jo det ska jag nog göra, är ju smått underhållande.

Stör mig som fan att jag inte kan logga in på min internetbank, har tydligen städat bort mina engångskoder så kan varken betala räkningar eller kolla mitt konto -suck- får ta och kolla det imorgon n'r jag är i stan, i en hederlig vanlig bankomat helt enkelt.

Blev förresten rugit sugen på massa goda drinkar när jag fick reda på att oskar och dom anda var ute och söp. Fick sånt sug efter stinsen. haha. Så hoppas att cashen kommer så man kan dra dit i helgen eller tagga till systemet och köpa hem lite sprit till egna drinkar, åh malibu hade vatt gott, passoa med. Mmm , nu börjar det halv vattnas i munnen på en^^ haha det lät illa. och nej jag är ingen alkholist, dricker inte varje helg, max en helg i månaden om jag har tur, och det känns bra. För sen när man väl festar så blir de på riktigt =P haha. eller ja, ni fattar nog.

Nej, nu börjar mina fingrar sukta efter guitar hero. tjingeling.

take care, puss


psst, jag måste erkänna att jag är sugen på att färga tillbaka håret! men så blir det till the summer i think! :)

19nov - onsdag

16:19  Yes, äntligen har halva veckan gått! Underbart. Dagen har gått ruskit snabbt idag, kan iofs ha md att göra att vi fick söuta tidigare från naturkunskapen imorse som egentligen är en låång lektion och att vi inte hade någon engelska idag, men soft som fan!

Fasar lite smått inför morgondagen, lungröntgen och undersökningar står på schemat. Är nog mest rädd för att lungröntgen ska visa någon knepigt, men nej nu ska jag inte börja fundera på sånt. Mamma ska vara på Karla imorgon, så jag kan ju vara där mellan mina läkarbesök - skönt att slippa vänta i stan sådär själv annars.

Ikväll då, jo jag tänkte städa lite på rummet (nej, jag kan aldrig hålla det städat) Har ren tvätt som jag inte orkat hänga in i garderoben och massa papper som ska slängas. Men det tar nog ingen längre tid. Om inte det tar allt för lång tid så ska jag kolla på en film och börja med analysen med (som jag nog sagt sisådär varje dag ;) ) haha. Sen är det ju greys anatomy ikväll! (: Så jag håller mig sysselsatt. Jag har endå massa saker att göra så!

Nej nu ska jag sätta igång volbeat på högsta volymen och  fixa lite. tjingeling.

take care, puss


18nov - guten nacht

23:06  Gick bra på tivolihuset, fick sålt mer än förväntat så det e skoj :)

Var hemma 9, kollade lite tv sen tog mig en lång behövligt varmt dusch. Och nu sitter jag här, ska krypa ner i sängen och kolla lite scrubs innan jag somnar hade jag tänkt. Imorgon blir en lång dag, precis som alla andra -suck-. Men förhoppningsvis så hinner jag med och träna imorgon, hade varit helt underbart.

Snackade med papps innan idag med, bestämmde att vi ska dra ut till rögle för att kolla om de har blivit bättre eller sämre, och om ellinor fortfarande har samma jävla dåliga attityd. Man kan ju alltid hoppas på ett miralek och att de faktikst har blivit bättre och att de har förändrats. men den som lever får se. Måste bara hitta en lucka då man kan med.

Nej nu kallar sängen. god natt & sov gott.

take care,puss

18nov - sicko

16:18  jadå då var det min tur med. kom ihåg att jag satt bara här om dagen och diskutera med tobbe vidare om jag skulle bli sjuk eller inte. Jag sa stensäkert att jag skulle klara mig, men tji fick jag. Vakna imorse med das huvudvärk och djävulskt ont i bihålorna. Jaha, börjat nysa ännu mer med. och snörvlar så smått. åhh! Jag måste bli frisk tills helgen!

Ska öka v'rmen på rummet så jag halvt svettas ihjäl med. Det brukar funka, tror jag. Nu ska jag sitta och kolla på studentmössor lite och komma fram till vad jag vill beställa.

Åh, jag är verkligen inte alls sugen på författarafton ikväll. suck.

take care, puss

17nov - en solstråle i stormen

22:36  Fick lite roliga brev idag. Från CSN som nu är in skickade och med lite tur "hålla tummarna" så kommer cashen nu i veckan. Fick även brev från pliktverket  "Du är inskriven som HU820 Kockoch att jag ska göra lumpen i karlskrona". DOCK så skulle de göra lite grundligare undersökningar och så först. Om de inte hör av sig på 3-4 mån så kommer jag göra lumpen. Aldrig har jag hoppas så mycket på att någon inte ska ringa. För om de gör de, då vet jag inte var jag tar vägen.

Är nästan klar med Design uppgiften med, ska "bara" göra en reklamplansh med. Ska se om jag kan fila ihop något, antingen på datan eller för hand. har lite tankar och så. Blir nog något. Annars då, jo lång dag imorgon "suck". hade behövt och gå och lägga mig nu, men nejdå. Men  prövning av studentmössor imorrn, YEAHYj!

Kom precis på att jag har sovmorgon imorgon! YES, och har en liten håla där jag kan pillra med min plansch. Nej nu ska jag börja med den och få gjort det mesta. Sen sova! :) tjingeling

take care, puss

16nov - winter

21:20  Vinter, brukade vara min absoluta favorit årstid, Men känner verkligen ingen glädje för det längre. Visst snö är ju skoj (om det nu kommer någon) men annars nej. Nu längtar jag mest tills sommaren då det är varmt och nästan alla ishallar har stängt, då hockey säsongen är över och jag slipper känna dena jävla ångest. Jag vet at jag skriver om det ofta, men det är inte lätt att bara "glömma" det. Hockeyn var en sån stor del av mitt liv, den var nästan allt. Den var min räddning från verkligheten, och jag kunde göra något som jag var hyffsat bra på. Men samtidigt känns det som det är mitt eget fel.

Jag kommer ihåg kvällen får några år sedan så som den var igår, vi satt på en uteservering i stockholm och njöt av sommare, sen fick jag det där samtalet. Pappa ringde, det första han sa var "du får slänga på luren om du vill, det är helt okej, men jag måste berätta en sak" Jag har en possetiv sak att berätta och en negativ. och så började han berätta. - Jag har suttit i telefon med EF nu hela dagen, du får inte åka till USA. DOm hade haft möte nu idag och diskuterat din situation fram noch tillbaka, men det vore inte rättvist mot de andra om de låter dig åka. Men sen har EF fått kontakt med en annan organisation i Norge som också ordnar high school year i USA, fast detta är helt inriktat på hockey. Du kommer isf få flytta till USA, och gå på en fin privatskola samt spela med deras hockeylag - men, du måste stanna där i minst två år, och de visste inte om du kunde komma hem på loven eller inte... Där efter följdes en stunds tystnad - det känndes som hela min värld rasade, jag kunde inte fatta hur en jävla liten människa kan göra en sån sak mot en som det nu visar sig pajjar min framtid & mina planer. Det tog ett tag för mig att smälta allt.. Men sen började jag tänka på det andra alternativet som den norska organisationen hade till mig. Det lät ju verkligen som en dröm; gå på en riktigt fin skola, få spela hockey, och ha en kontrakt med en klubb som man ska spela för. Men två år, utan att åka hem. Det är en lång tid, om man bara är 16 år.

Efter många nätters tänkande så beslutade jag mig för att inte åka, utan för att flytta litt motala istället och testa att lira för linköping. Men samma sekund som jag kom upp och pappa åkte hem, så kännde jag att jag gjort fel fal. Jag flyttade runt och hamnade i norrköping med peking pumas, ett underbart lag, men med inte så höga ambitioner. eftersom varenda liten gnutta av min passion för hockey hade försvunnit och jag totalt struntade i skolan så kunde jag lika gärna flytta hem, där hade jag ialf familjen & oskar. Jag började på kulla igen (som jag svor attjag aldrig skulle göra igen, då jag bestämmde mig för att flytta). Jag började spela hockey i RögleBk, jag trodde att det skulle vara något som återväckte min passion för hockey.  Skolan var skit & hockeyn likaså. Hockey gan jag upp efter bara en säsong i Rögle,varför ska man spela för en klubb där man ger allt, medans man bara får skit tillbaka.

Sommarlovet kom och jag begav mig till swish för en veckas intensiv träning med de bästa av de bästa spelarna från hela världen. Min kärlek för hockey växte något så enormt mycket den veckan, att när jag kom hem så känndes det som om jag kunnde göra allt. Jag åkte upp till Halmstad för att träna med dom efter de sagt tillmig att de skulle elitsatsa samt spela serie. Men jag åkte upp och möttes av några få spelare som saknade både skridskoteknik, skott och spelförståelse. Och där försvann min sista chans att få spela hockey. Närmaste laget utöver de är växjö/gbg/kphm. Vilket är lite långt för att pendla 4 gg /veckan.

Och nu är jag här, idag 16nov-08. Jag känner mig helt fast och mår verkligen skit. Hockeyn var de som höll mig i liv och fick mig att vilja kämpa. Hur ska man fungera när ens kämparanda totalt har försvunnit? Jag har ingen motivation för att träna, eller jo ibland kommer det lite, men lika snabbt som det kommer, försvinner det igen. Jag menar varför ska man träna när jag endå inte har något att träna till?

Jag funderar faktikst på att gå tillbaka till Rögle, och hur lågt är inte det. Vem väljer egentligen att gå tillbaka till ett lag där alla snakar skit om en inkl. tränaren, och man knappt får spela.Det känns bara förjävligt att jag ens funderar på det. Jag kan reda höra vad de kommer säga så fort de ser mig, "vad fan gör hon här" "haha, vaddå platsade du ingen annan stans" "vaddå, trot du bara kan komma tillbaka nu för att du insett att vi är bäst". Det är verkligen sjukt när både de och jag vet om att jag är bättre än dem (och det säger jag inte av mitt ego, utan för sanningen är så). Fast alla ord och blickar jag får ger mig bara ännu mer motivation till att bli bättre, att bevisa vad jag går för. Jag får ta ett prat med pappa.

Det är sanningen - Jag gör vad som helst för ishockeyn.

16nov - lite finare, lite bättre

19:14  yeahs, det är så mitt ruma är nu, har möblerat om lite och städat som en galning hela dagen. Vilket både är bra och dåligt. Bra för det blev rent och snyggt dåligt för jag har inte hunnit plugga. MEN jag får ta och göra det jag ska imorgon ist. så ja.

Ikväll då, jo jag har faktiskt tänkt att kolla på "ensam mamma söker", haha, inte mitt typ av program egentligen, men så kan det gå. Sen blir det att kolla på filmen med, och börja med analysen. och hinna i säng innan 11. Det ska nog gå så länge jag gör det jag ska, och inget annat.

Veckan kommer gå ruskit snabbt tror jag, kollade i min kalender och jag har massor att göra. Imorgon är det plugg & träning (förhoppningsvis). På tisdag är det prövning av studentmössor (ÄNTLIGEN!), och på kvällen ska vi (Läs Lätt UF) ställa ut på författnarafton på tivolihuset. Onsdagen blir det ytterligare mer plugg& träning. Sen på torsdagen blir det först lasarettet för lungröntgen och sen til max (min läkare) för att kolla upp lungorna ytterligare, och på kvällen infokväll för de små liven (9:orna) på skolan, där jag ska snacka för SP. Sen är det äntligen fredag och min älskling kommer hem :D Det blir håll i gång hela veckan som sagt. Men det ska kännas att man lever. Sanningen är den att alla veckor framöver till jullovet ser ungefär ut såhär, fast med andra saker att göra då. Men det är skönt, för då tycker jag att veckorna går snabbare :)

Nej nu är nog min tvätt klar tror jag, så ska ner och fixa det! tjingeling.

take care, puss

16nov - 5 dagar

11:54   Så var helgen över igen... Har fått i mig min frulle och ska bara sitta vid datan lite sen blir det städning och sånt. yeahy vad rolig söndag - not.

Jag måste ha tyg, vilket är lite av ett problem. Vi har det inte hemma och jag tvivlar på att mamma vill åka och köpa till mig. Usch ja, jag har massor med saker jag måste få gjort idag. Egentligen tänkte jag skriva upp dom, men då blir det alltid värre att läsa efteråt när man inser att man inte hunnit med hälften, så det får vara!

MEN en jävligt bra sak är att det bara är 5 dagar tills min älsko kommer hem (; Vi ska ha världens mysigaste helg, och fira vår årsdag med. Egentligen så är den 24:e dec, men oskar är inte hemma då så vi ska fira det lite lätt i helgen, och sen göra något större efter han har muckat :) Bara 19 dagar till MUCK, shit vad tiden har gått snabbt alltså. Känns som det var igår han ryckte in, och 10 månader bara har flugit förbi.. Men jag är jätteglad&stolt över han att han har klarat det :)

På tal om en annan sak. Från imorgon och framöver så ska jag gå i skolan varje dag & på alla lektioner. Jävligt drygt, men har inte mycket till val =P Men det är nog en upplevelse i sig själv det där. Och eftersom jag räknat ner allt annat så måste jag ju säga att det bara är 33 dagar till skolavslutningen och jullov! Det är 25 skoldagar, det borde jag ju klara av. Jo det ska jag fan klara av, mest för att bevisa andra & mig själv att jag verkligen klarar av att öra en sak när jag väl sagt det. Har dessutom lagt upp ett litet "schema" med skolan. Allt som jag måste klara av nu innan jullovet och så. Så länge jag håller mig till det så kommer det nog gå bra. Nu efter jag städat rummet ska jag ta och skriva ut det med, och lägga upp mitt tränungsschema. För jag fungerar bättre när jag har något schema att gå efter. det känns som detta är första steget... Jag hoppas verkligen att jag klarar detta, Jag ska klara detta.

Nej nu måsta jag börja med tvätten.. tjingaling.

take care, puss

14nov - HELG!

16:24  Kom nästan precis hem från skolan, lång dag idag. satt med UF några timmar med. men nu är affärsplanen klar och inlämnad! fick även gjor visitkort och broshyrer så det känns bra! Så nu när man e helt slut känner man sig verkligemn värd av en helg.. Nu ska jag bara chilla och ta det lungt, sen kl 7 ska jag ta bussen hem till josse & lillan där det blir idol oh mys (: Ska även försöka komma i säng relativt tidigt ikväll, gbg imorrn bitti ju!

Men det ska bli skoj att träffa josse igen, var verkligen inte igår vi sågs eller umgicks.. Men ikväll ska vi ses ialf och det är huvudsaken, plus att jag får träffa lillan för första gången, ska bli jätteskoj det med (: Köpte ju en liten sak till henne när jag var på "fingar kan" förra helgen. Ingen stort, men endå något för att visa att jag bryr mig, för det gör jag! :)

Känns som jag varit lite "off" här på bloggen, men har haft fullt upp med massa andra saker och planerat, får se hur det bli nu framöver..

Måste byta kläder med kom jag på, ser ut som värsta löken nu =P haha. Nej nu ska jag kolla tv! tjingeling.

take care, puss

13nov - home

21:50  Så var man äntligen hemma igen. varit på skolan sen 18:00. Infokväll för de små liven (9:orna), så vi satt i elevrådsrummet, bjöd på fika och pratade lite. Så tiden gick ganska så snabbt.

Nu funderar jag på om jag ska kolla en runda på tv och sen gå och lägga mig i tid.. Jag hade egentligen behövt kolla på en film och srivit analys, men det hade tagit ett bra tag, så tror jag väntar med det tills på söndag. Nu jävlar i det ska jag lägga i en växel och fixa skolan. Känns som om jag är en god bit på väg ialf, man måste ju ta det dära första steget som sagt..

Ska slå en pling till oskar igen och se om han svarar, annars kallar tv'n & hells kitchen! =P ha en grymm kväll alla. tjingeling.

take care, puss

12nov - kwell

18:59 - Maten börjar dofta mega gott, och man känner hur det kurrar i magen. gosh, så hungrig man börjar bli.. men snart så är det dags för käk ialf..


Förresten så blev det skickat idag. Så nu är detbara till att vänta och hoppas på det bästa. Hoppas verkligen jag får besked så snart som möjligt, är verkligen taggad till tusen!

Nej nu börjar Miami ink! tjingeling.

tale care, puss

11nov - yesterday, mönstringen

16:06  Ja,om igår.. Hela dagen började med bussen 05:45 från mölle. Var framme i kristianstad 08:37 där jag tillsammans med några killar gick mot mönstringen.

Vi fick anmäla oss och därefter var det inskrivningsprovet som gällde, vilket vi hade 80 min på oss att göra. Det var verkligen alla sorters möjliga frågor.. Men det gick ganska så bra. Kort därefter blev jag placerad i "blåa salen" där alla satt och väntade på divesre undersökningar. Shit tänkte, jag detta kommer ta lång tid. Men bara dryga 4 min senare kallades mitt namn upp och jag begav min till psykologen för ett snack. Det var så mycket enklare än vad jag hade trott. Vi gick bara igenom min fritid och skola och sen fick jag gå igen..

Jag fick byta om till "fys-kläder" och blev placerad i "blåa-salen igen" Ganska så underhållande då de visade olika klipp från militären och ingen vågade prata med någon. Denna gången tog det lite längre innan jag blev hämtad, kanske 6 min skulle jag tro.. Då var det dags för sjuksöterskan all kolla igenom mig, det blev lite grundligare undersökningar, så som ekg, blodtryck m.m och därefter var det dags för styrketestet. jag gick därifrån halvbesviken men endå glad med en 2'a. Tydligen ¨så är inte tjejer mycket starkare än såhär^^ Man gjorde testet två och två, det var jag och en annan tjej som gjorde samtidigt. Vi snackade kort därefter om testet, hon hade precis fått en 1'a (vilket inte är godkännt) så hon fick ta sitt pick och pack och åka hem igen. Då blev jag dock lite stoltare att jag klarade det, och utan några större problem.

Sen fick jag gå direkt till läkaren där min kropp kollades igenom ytterligare och vi gick igenom alla skador jag haft ( gud, det tog ett tag) ;P Måste dock påpeka att han (läkaren) blev impad av mina lårmuskler, han sa " spänn dina ben så får jag känna på dom" 2sek senare, jävlar där var det hårt. haha, det gjorde min dag. ;p Han kollade även min rygg och där var inga problem heller sa han, så det känns skönt =P Sen var det dags för cyckel-testet. Fuck vad nervös jag blev! Då var klockan 12 och vi blev tillsagda att gå och käka först "pust". Maten var svinigt äcklig, men man fick tvinga i sig det endå. Sen var det en kort genomgång om livet i och efter lumpen..

Därefter var det dags för det fruktade cykeltestet com jag skulle göra med två andra killar. Vi blev ombedda att ta ac oss tröjorna och fick pulsband satta på oss. yeahj, det var ju så skoj att sitta där i sport bh och cyckla med 2 biffiga killar "NOT" haha, men vafan det är bara att bita ihop. Vi alla tre gick ifrån cycklingen med en 5'a som jag är relativt nöjd med med tanke på hur otränad jag är nu :P

Direk efter det blev jag skickad till en möstringsfattare och fick 5 tjänster inom lumpen att välja mellan;

HU820 - Kock, Marinen
GC902 - Stridsfordonsskytt, förare, Armén
KB810 - Sjöbevakningsgruppbefäl, Marinen
LD800 - Stabsbiträde, Armén
KO912 - Eldledningssignalist /förare, Armén

Efter ett bra tags funderande och massa påläsande om tjänsterna och med hjälp av pappa så kom jag fram till mitt beslut, det blev HU820 - Kock, marinen för min del. Dock så känns det bra att ha fått många bra tjänster att välja mellan så man får en liten "bekräftelse" på att man hade passat som de med.

Så från mönstingen gick jag med dessa betyg;
Styrka = 2
Fysisk = 5
Testresultat (prov) = 6
Befälslämplighet = 6
Plikttjänstförmåga = 7

Inte alls fy skam, med tanke på att 5 är medel både för tjejer och killar (förrutom styrkan där 2 ligger som medel för tjejer)

Nu har jag lite mindre än två veckor på mig att bestämma mig om jag vill rycka in eller inte. Som det känns nu så kommer jag att göra det, men jag låter det gå några dagar till så jag hinner smälta det..





Nu däremot ska jag städa på rummet och ev möblera om. Ha en fortsatt trevlig kväll.

take care, puss

10nov - trött

22:19  Allt om mönstringen kommer upp imorgon. MEN det gick bra! :)
Nu är jag svintrött så ska sova.

Älskar när sovmornar kommer såhär perfekt tajmade!

take care, puss

9nov - ...

22:49   Så jävla besviken. Du visste om att jag behövde prata med dig ikväll, du visste att jag behövde dig. Du visste om att ikväll skulle vi bestämma den första lilla delen av "vår" framtid. Visst, upptagen kan man vara ibland, men inte hela tiden. Jag har tänkt om. Det är nog bäst om vi gör det vi kom fram till först, eller snarare det jag föreslog. Jag vet inte ens om du vill detta längre, du säger en sak, men visar en helt annan. Detta kommer bli svårt att förlåta, om det ens går. varför är du såhär, varför gör du såhär? Jag antar att jag är för svag för dig. Jag kommer nog alltid förlåta dig. jag önskar bara att du förstod! Jag älskar Dig.


Nu ska jag försöka få nån timmes sömn, och försöka klura ut om jag vill in i lumpen eller inte. Ett beslut som kommer påverka/förändra framtiden. Känns jobbigt att behöva ta detta beslutet så hastigt bara. Hoppas jag kommer fram till det bästa. Jag kanske är en liten krigare inerst inne endå. I'll guess I'll find out tomorrow.

will keep you updated.

wish me luck^^

9nov - nervös som en jävla gnu^^

21:19  Jag blir mer och mer nervös för varje sekund som går kan jag lova. Det är nu när jag sitter och kollar tåg som jag verkligen fattar att jag ska mönstra imorgon. 05:45 går bussen från mölle, vilket betyder att jag måste gå upp 04:45. UGG! Tänkte kolla på "dukes of hazzard" innnan jag sover. Dels är jag inte trött nu och så jag jag endå inte gå och lägga mig så tidigt =P Ganska så mycket "skit" jag ska ha med mig imorgon som jag måste leta upp nu med. Ska fixa lite ny musik med, pepp musik så jag verkligen blir taggad på tåget dit hade jag tänkt.

nej nu måste jag fortsätta med packningslistan. tjingeling.

take care, puss


9nov - som thinkin'

01:43  En kväll i ensamhet. Eller inte helt i ensamhet, men en kväll där man inte gör något. En sådan kväll skulle jag tagit för längesedan. För det är när jag är med mig själv som jag får "gjort" massa tänkande och kommit fram till viktiga beslut.

Jag ska återgå till mitt "gamla" liv. Rättare sagt, jag ska göra det jag vill göra och träna som fan - för det är det som gör att jag mår bra. Sen ska det bli jävligt skönt att bli av med den här "mönstringen" också. Nu när jag tränat inför det så har det känns som att jag måste bli bättre hela tiden annars misslyckas jag. Så det ska bli skönt att få bort den pressen och kunna utvecklas utan att känna någon större press. Eller vi har ju balen & studenten som jag måste bli i form till MEN det är 5-7 mån tills dess och bara 5kg fett som ska bort + 10kg muskelökning. Jag ser verkligen fram emot att få fixa träningen & maten, och dokumentera varje dag för att följa min utveckling. haha, det kanske låter lite knäppt men jag e ju inte så normal jag heller så :P

Skolan får jag ta en dag i taget, en kurs i taget med. Det finns igen vits med att försöka fixa allt samtidigt för då blir jag bara idiotiskt stressad. Så på måndag efter mönstringen ska jag försöka lägga upp en "plan", ett schema på hur allt ska fungera. Det är så jag vill ha det i mitt liv, ordning ich strukturerat, ialf de viktiga sakerna.

Sen har jag tänkt massa på universitet med, som det känns nu kommer jag både söka till gbg & örebro. Har lite svårt att välja mellan utbildningarna nu, men förhoppningsvis så klaranar det så småningom när jag får ordning på allt - det tror jag faktiskt :)

Nu ska jag sova, kollade på wall-e innan nu ikväll, söt film :P hehe. Upp tidigt imorgon (klockan 9) och följa med mamma så hon slipper vara själv hela dagen. Har ju som sagt lite inköp att göra imorgon med hoppas jag :) Nej, nu börjar jag bli riktigt trött. sleep tight.

take care, puss


Bara 21 dagar till biljetterna & första line-uppen släpps tills nästa års festival! Längtar som faan! :)

8nov - kwell

19:59  Lång dag idag, var med mamma på "fingrar kan" och ska det imorgon med, roligt dock (:
Annars då, jo lagade & käkade mat precis, tacos - enkelt och gott ;) Har till och med gjort guacemole som ska förtäras nu efter maten tillsammans med litta chips..

Hittade också en assnygg skärbräda och en sjukt snygg kniv på mässan. Skärbrädan ska jag köpa imorgon, och kniven önska mig i julklapp hade jag tänkt. Knivarna de hade var så otroligt snygga alltså, handgjorde och bladen var helt underbara de med.. Pappa kännde tycligen han som gjorde dom med så ska se vad man kommer fram till =P hehe.

och lite gnällande.. visst jag tycker om oskar men han är så jävla dålig på att höra av sig och att hålla saker han lovar. så nu ska jag fan inte ringa han´, utan om han vill något så får han fan ta upp telefonen och ringa mig. så det så =P

Nu tänkte jag kolla om någon bra film börjar och så.. tjingeling.

take care, puss

8nov - snabbis

00:01  Men ja, alltså ett snabbis inlägg för att sammanställa dagen.

Skolan idag då, UF hela dagen, gasnka så segt, men gick rätt så snabbt endå, plus att vi fick gjort en massa vettigt. Snart är affärsplanen klar med! och att vår produkt är på ingång, det är beställd och ska bara betalas! :D

Efter skolan följde jag med karro till hennes farmor, vi handlade lite till henne o så. Sen hem och laga middag, ingen över avancerat, men all matlagning är bra träning. Sen hem till karro och kolla film "wild hoges" först har jag vart skeptiskt till den och inte alls tänkt mig att kunna se den. Men idag blev det av, visst den var kasnke lite fjöntig, men lite rolig med :) Nu sitter jag här hemma dock, ande skjtsade hem mig och de andra skulle till höganäs för fest. Dels så orkar jag inte för jag är sjukt trött, sen så vill jag inte heller sova bort morgondagen eftersom jag ska hjälpa mamma lite på "fingrar kan" och så måste jag plugga. Så lika bra att gå upp i tid.

Nu ska jag bprsta tänderna o krypa ner i sängen, och innan det är dags för att sova blir det en liten zappning på tv'n. tjingeling.

take care, puss

6nov - missin'

20:39 Det finns två saker som jag verkligen saknar.


Hockeyn - Det kanske var bättre att spela i ett lag där ingen tycker om en & tränaren hatar en. Bara för att man är bättre än hela bunten. Avundsjuka är så överdrivet.  Vid utfrysningen & när tränaren berömmer Alla utom en själv, det var då jag kännde att det räckte. Fair play och att låta de bästa spelarna spela, det är något som damlaget i Röglebk INTE vet vad det är! En sak vet jag, mitt hjärta kommer inte slå fullt ut förränns jag står där på isen igen, i en annan klubbtröja.


Linnea&Sofie - Det känns bara som allt försvunnit. Saknar er, saknar oss. Det gör jag verkligen. <3

6nov - otursdag



19:43
  Glöm fredag den 13:e, min otursdag är nu den 6:e nov. Jag skulle betala räkningar, men hittade inte min telenor räkning, och då hade jag i princip vänt mitt rum upp & ner i en halv timme. Därefter hittade jag själva "specifikationen" men inte själva räkningen, men det visade sig att det gick endå. Jag skulle gå ner för trappan och höll på att halka och slå mig ordentligt, men iställey så stötte jag till mina glas som jag hade satt o trappan, och klart gick de sönder =/ Sen skulle jag ta på mig mina skor, och tror ni inte då att katten pissat i min ena sko ^^ Skojjar ni att jag var irriterad efter det. UGG! "tur" nog så har det inte hänt så mycket mer nu, men kvällen är ju inte slut. jaja..

Fick ett par megafina handleds värmare som mamma köpte på karla. Blev helt kär i dem när jag såg dem, sen passar de sjukt bra med :) Oskar har åkt hem, och åker tillbaka till lumoen imorgon bitti, så nu ses vi inte förränns nästa helg när jag åker upp till gbg, men det går nog snabbt :) Förresten så har han bara 30 dagar till muck (:

Fick fixat lite med csn idag, så förhoppningsvis så är studiebidragen fixade snart. Fan vad man känner sig handikappad utan någon som helst inkomst alltså =P haha. men men. tur att man har föräldrar som hjälper till lite ialf.

Har dessutom blivit ännu mer taggad för högskola i örebro. Måste ta och göra högskoleprovet med, fast det ska nog inte vara några problem hoppas jag =P Nu ikväll ska jag slipa lite på affärsplanen hade jag tänkt, måste bara hitta mina papper. Dessutom så är det kaos på mitt rum (speciellt efter jag vänt det upp och ner idag) så får ta en dag i helgen och verkligen städa och organisera det och slänga massa grejs som jag inte har användning av, måste rensa garderoberna med! Men det kommer :)

Nu ska jag tagga, tjigeling.

take care, puss

4nov - bored

20:13  Sitter och kollar på ugly betty. VIsst inte så bra, men i brist på annat blir det lätt så, Desperate houswives sen ju. Lite roligare.

Har dock inte så mycket att säga eller jo, det har jag väll alltid, men ibland är det bättre att inte öppna käften. Valvaka ikväll med, velar om jag ska sitta uppe och kolla eller inte. Får se.

Sen kommer förmodligen oskar imorgon med, skojskoj :)

Nej nu börjar snart ugly betty igen.. tjingeling

take care, puss


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=106236

4nov - mat

14:46  yeahs, nu ska jag småträna massa här hemma. Ska hjälpa till med maten varje kväll, och imorrn ska jag göra lasagna, all alone ;P haha. Kanske ingen big of a deal, men tycker om känslan att fixa maten själv utan recept o så. Fast pappa lovade att han skulle komma med lite tips, för hans lasagna är gudomligt god :)

Annars då, ja inte så mycket. Fick ett lite nerlåtande besked av csn, så mailade dom och väntar nu på svar igen. vilket kan ta ytterligare någon vecka. och vet inte när jag får mina pengar. ugg, det suger! och jag HATAR CSN! så det så!

Sitter och velar ifall jag ska fixa håret eller inte, tufft val. Men det lutar åt att jag ska ta en dusch senare ikväll, och då är det inte så jävla lönt att fixa frillidillen :P

Sen saknar jag oskar med, visst jag har varit med han fråns i fredags till igår, men känns jobbigt nu när han väl är hemma att inte vara med han hela tiden. Då känns verkligen sekunderna som evigheter. Men förhoppningsvis så ses vi imorgon, för på fredag morgon åker han upp igen =/ Men nästa helg 14'e ska jag till GBG med hans familj och hälsa på på basen. Dom har typ öppet hus för familjen eller vad det nu heter. Skoj som fan ska det bli ialf, jag har typ tjatat på oskar enda sen han ryckte in att jag vill komma upp och hälsa på :) Så den lördagen kommer vi va där ett tag, sen så har vi snackat lite om att jag ska stanna där till kvällen, så vi får en kväll tillsammans i gbg :) Mer detaljer kommer väll så småningom.

Åh, jag längtar tills vi ska laga mat. tror jag ska ner til pappa och bestämma lite mer noga vad vi ska ha till kvällsmat :)
tjingeling.

take care, puss


3nov - på gränsen.

17:41  Åter igen är jag på gränsen av att bryta ihop. Vad ska man göra för att försöka få en vardag som fungerar? Ska man verkligen vara nere i en svacka hela tiden.Det är fett jävla jobbigt.

Det finns tusen saker som jag ångrar, men mest av allt är det att jag inte har varit seriös med skolan en enda gång. Jag tänker verkligen hela tiden "men jaja, det elöser sig nog" Men vad händer om det inte gör det? Om allt bara kommer gå utför nu? Varför ska skolan bara var till för dem som är smarta och har ork till att plugga varenda jävla dag. Och sen ska alla dras äver samma gräns, men det är endå bara de som pluggat röven av sig hela tiden som får göra det de vill. Men om man inte orkar plugga hela jävla tiden då,  om man vill ha en fritid och göra saker utöver skolan? Visst jag är inte så smart men jag fattarverkligen inte hur man ska kunna få detta och fungera och samtidigt få hyfsat bra betyg. Och allt jävla snack om att 2'an är jobbigast, och att 3'an kan man bara glida igenom? Alla fucking år är ju för fan lika jobbiga, och bullshit att 2'an skulle vara jobbigare än 3'an. Fuck dem som sagt det. Fuck dem som försöker inbilla en massa saker och ger en falska förhoppningar. Fuck skolan!

Som allt ser ut nu, så finns det EN chans till att jag klarar skolan och gå ut med Godkännda betyg. Det är om jag i stort sett ger upp min fritid och pluggar varenda jävla dag och varenda jävla helg fram till juni. Men hur ska en tjej som jag, som har assvårt för att plugga och koncetrera sig plus med världens sämsta självdiciplin kunna görs en sån sak? Jag har verkligen ingen aning. Allt jag vet är att detta är min absolut sista chans, och om jag inte tar den så kan jag glömma studenten och att söka vidare efteråt.

Visst det är bara jag själv som satt mig i denna situationen, Det är mitt eget fel att jag valde en kommunal skola och valde att flytta hem igen. det är bara jag själv som har försatt mig i denna situtionen (eller ja nästan ialf). Men det som är gjort är gjort och det kan jag inte göra något åt, jag kan bara försöka göra allt för att jag inte ska hamna i den situationen igen. Men finns det någon därute som har något råd? Någon som vet hur man ska planera sia dagar för att få allt att fungera, någon som vet hur man "börjar" med allt? Jag tar mer än gärna emot tips och råd...

Men det värsta med allt är kvällarna, när mn liger i sängen, har feteångesten för allt man inte gjort och verkligen fasar för morgondagen då man måste gå upp och möta problemen i skolan. Jag vill verkligen att ångesten ska försvinna och att jag ska kunna gå och lägga mig för en kväll och bara känna att jag är nöjd. Usch. och förresten till er som läser, det är inte så att jag tycker synd om mig själv för det gör jag verkligen inte, jag är bara smått rädd för mig själv och situationerna som jag själv sätter mig i. Jag är så jävla rädd för att misslyckas.

Var ska jag börja för att få en lösning.

På tal om någonting helt annat, helgen. Lördagen var det som sagt släktkalas hos oskar, och jag fick massa nya ideer. Eller ja ungefär. Rikard (en släkting till oskar) och jag pratade gasnka så mycket om framtiden, ja om studier och så, och nu har jag verkligen hittat två utbildningar som jag Ska söka till. Båda verkade helt underbara och jag tror verkligen att de hade varit något för mig. En var i göteborg och en var i örebro. För en halv sekund så kännde jag en ljusstrimma lysa och mitt hopp har tänds lite. Jag måste verkligen SKITA i vad alla andra tycker och vill att jag ska göra med min framtid, och verkligen hitta något som JAG vill göra, och som jag är bra på. som oskar sa, "Du måste sluta lyssna så jävla mycket på alla andra, och börja fokusea på dig själv istället", visst det stämmer faktikst. jävligt mycket. Känns bra att ha en pojkvänn som nästan känner mig bättre än vad jag själv gör, men han är guldvärd, det är han verkligen! Ialf, senare mot kvällen drog vi ut på stan, blev en krogrunda och vi båda blev väll lite överförfriskade eller vad man ska säga, men skoj som fan var det ialf. Fick även löst mina(våra) dispyter med fredde och pierre. Känns skönt att nystanet börjat trassla upp sig ialf.

Söndagen gjorde vi inte mycket, vi var sega som fan och gick bara runt och degade hos mig, och lagade god mat på kvällen :) mästerkockar ;) haha.

Och nu sitter jag här. Har tagit en dusch och funderar lite över kvällen och morgondagen. Jag ska ialf kolla lite tv ikväll och dricka cola & äta lite digestivechocklad, tycker jag allt att jag förtjänar! :) ha en greeeeeat kväll. tjingeling.

take care, puss

1nov - saturday

14:14 Så var det lördag. Gårdagen bestod inte av så mycket. BLev ingen utgång utan stanade här (i rydebäck) käkade och kollade någon dålig skräckfilm.

Idag är det tydligen kalas för oskars mamma vilket jag inte visste om. och jag har inte med mig kläder till det vilket e fett bull. Typ hela hans släkt kommer hit och jag lär se ut som en mupp =P haha. Men ikväll så blir det utgång ialf, hoppas jag. Vet dock inte vilka vi blir som taggar ut men det blir nog skoj. Skulle egentligen behövt dra en runda inom bolaget, men varken jag eller oskar pallar typ. illa.

Förresten så har äntligen mina favvo chips kommit till sverige salt&vinegar! :D Okej, de smakar mycket mindre här än va de gjorde på irland men endå. Fett gott ialf, så jag e små lycklig =P

Nu är oskar iväg och gör sig i ordning tror jag så då passade jag på att ta datan en runda och skriva ett inlägg. Och snart ska väll jag med göra mig i ordning, sminka mig och ta på mig andra kläder. Förresten så blev min hand/tumme helt cp igår, så nu har jag blåmärke över tummen/handleden. Men igår såg det riktigt illa ut, man kunde se ett rött märke från var jag hade träffat stolen, och så kunde man se att det hade blivit några blödningar med. Men eftersom det inte känns så mycket värre idag så skiter jag i att kolla upp det. Det försvinner nog förr eller senare =P Förhoppningsvis tills på måndag sså jag kan träna igen =P

Nej nu ska jag tagga och fixa mig. Hoppas ni alla får en bra lördag så ses vi i dimman! tjingeling.

take care, puss


RSS 2.0