23okt - tierd


22:05
äntligen hemma från träningen & skolan.

Dagen börjades med besök hos öron, näs & hals specialisten i stan. Besöket drog ut på tiden vilket i sin tur gjorde att jag missade religionsprovet, FAN! Men vad ska man göra? Jag fick ju denna tiden för ett bra tag sen plus att jag verkligen trodde att jag skulle hinna i tid, men nej nej.. Åter dill besöket hos doktorn, han kollade min näsa, hals, mina öron och lyssnade på mina lungor, därefter fick jag göra massa "blås övningar", eller snarare andningsövningar, för att kolla min lungkapacitet, först fick jag göra det vanligt, därefter fick jag någon stark jävla medicin och fick göra det igen. Dock så visade knappt någon skillnad på mina resultat före & efter, så därför trodde han att det var något annat. Jag fick dock utskriven medicin, som ska vidga mina luftrör vid fysisk ansträngning. och eftersom jag tränade ikväll så tog jag medicinen och det gjorde faktiskt fet skillnad, innan känndes det som om jag andades genom ett sugrör och kunde bara ta små andetag, medans efter medicinen så kunde jag andas hur bra som helst. Då till nackdelarna, den första stakra medicinen som jag fick ta hos doktorn skulle bara hålla i sig en timme sa de, men den höll i sig konstant snarare, så jag har sutit och skakat och könnt mig helt hypad^^ och sen "min" medicin på det gjorde att jag blev ännu mer hypad., haha!
Hoppas verkligen att det lägger sig snart så jag kan sova!

Annars var träningen fett skoj idag, tränade massa slag, och verkligen killer fysen, ialf i slutet =P Men det är skönt som fan.. Längtar redans till nästa gång! Efter träningen begav jag mig till skolan för att fixa klart pyntet till halloween, dock så hade de gjort de mesta medans jag var och tränade, så jag skar ut några pumpor och städade lite =P MEN vi ska dit tidigare imorgon och fixa det sista, palla att jag ska gå upp 6 när jag kommer vara uppe halva natten och plugga röven av mig =/ tiden räcker fan inte till!

Nu ska jag ner och kolla tv med mamma en runda först innan jag biter tag i allt annat, känne ratt jag måste varva ner lite först. Sen så är det ju så att jag pluggar bäst på nätterna, och jag är ju trots allt en natt människa som klarar mig på 3h sömn på en natt. så det löser sig! :D ska faktikst bli skoj at vara uppe =P Så ha en go kväll alla. Tjingeling.

take care, puss

Kommentarer
Postat av: emelie

Du klarar inte 3 timmars sömn. vi ska till hässleholm nästa helg efter vi träffat Emma. Fest!! Du är bjuden!!! Bara du inte gör de jag inte vill.. jag berättar sen.. ringa när jag är i gbg.. onykter. men stavar.. du vet hur jag menar.. som vanligt. tänkte på motala 3 ggr idag.. asnice.. Ring imorn!! jag behöver dig.. eftermiddaf iaf. viktigt...



Smörgåstårta hos mig imorn. de som är bjudna får komma.. även du vet vilka:P Du har inte träffat mina syskon barn.. vi pratar imorn.. är i höganäs vid 11.. Ring!!! Puss!!!!

2008-10-25 @ 03:34:09
URL: http://icomeundone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0