9feb

22:33  Måndag kväll.

Fick fixat en del i skolan idag, planerat massa och så. Dock dök inte robin upp, och han kommer nog inte imorgon heller. Om det inte hade varit för att han sitter på en del av företagets pengar hemma så hade vi struntat i honom. Men jaja, imorgon bär det av till landskrona & justus trachell gymnasiet med Erika, vi ska på ett mäss seminarium, blir nog spännande. Hoppas vi får reda på lite viktiga saker om mässor och så.

Kollade även klart på säsong3 av OC nu, alltid lika sorligt att se sista avsnittet när Marissa dör.. Lite blödig får man allt vara.

Tänkte skriva i min loggbok lite sen och chilla.. Oskar är hos Fredde och jobbar, dom skulle hjälpa till hemma hos Fredde och riva ut i princip en helt tvättsuga och så. Jobb i 3 dagar ialf, det är aldrig fel. Sen är det alla hjärtans dag på lördag med, men eftersom varken jag eller oskar har cash att spendera så ska vi ha en myskväll. Laga riktigt god mat (3-rätters) och bara mysa med tända ljus och sånt :) Längtar faktikst :) Kanske t.o.m kan övertala Oskar att köra igång vattenpipan, vi fixade ju ny tobak för ett tag sen, med smak av körsbär. mums.

Nej, nu ska jag fixa lite.

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0