30/3 kwell

22.57  Tisdag kväll och imorgon är det redan onsdag, fan vad dagarna går snabbt!

Igår morse åkte vi ut till kosta uppe i skogarna och har även sovit där inatt. Hela dagen igår bestod i princip enbart av skjutning.  Vi sköt, knästående, liggande, från höften, från navlen, automat och mprkerskjutning med spårljus. Har varit roligt och framförallt förjävla lörorikt. Trodde verkligen att det skulle vara så mycket enklare att skjuta med automateld än vad det var, men det är inte föränns nu efter man har testat som man inser hur svårt det verkligen är, just att träffa alla målen, hålla balansen och ha sig. Men det var grymmt roligt att få testa på de olika skjutsätten så man vet hur de fungerar ifall de skulle behövas igen ;) Mysigast var nog när vi hade gjort upp en eld och vi satt där och mös, och bara väntade in mörkret & kvällen. Det är sådana stunder som man kommer att komma ihåg när man tänker tillbaka på sin lumpartid, fan va härligt vi hade det!

Visst det regnade lite och med jämna mellanrum var fingrarna sjukt kalla, men det var hanterbart. Natten spenderade vi i en värmestuga och vi gick vaktpost hela natten då vi turades om att gå. Jag hade passet 02.00-02.30, det var sjukt segt att behöva gå upp då, men en halvtimme går jävligt snabbt, och fy fan så skönt det var att gå och lägga sig igen. Vi var hemma igen vid lunch och på eftermiddagen har vi haft CBRN, fått testa vår skyddsmask och matrielvård.

Imorgon väntar en heldag på skjutbanan, då vi ska skjuta med skyddsmasken på, kan nog bli spännande ;) haha. och på kvällen är det utgång som gäller, Jag och Ollis har lyckats dra med delar av 4'e & 5'e pluton med, så det kommer bli ett jävla ös. Extra härligt är det eftersom vi får åka hem på torsdag vid 12, så vi kan vara ute och slira länge imorgon! Kommer bli fett najs!

Nej nu kallar bingen snart, känner att kroppen börjar strejka så smått. Sen måste man vara pigg och fräsch tills imorgon kväll med ju för fan ;)

Bilder från kosta och lite så ska jag försöka slänga upp här imorgon, måste bara hitta kamerasladden så jag kan föra över bilderna till datorna först :)

ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0